sabah ve öğle menümü paylaşıyorum
akşam düğüne gitcez
spor yerine göbek atcam
Sabah:
2 bardak su
1bardak beşibiryerde çayı
müsli
ara
1 elma çayı
1 kurabiye
öğlen
1 ad salatalık
1ad domates
1kase yoğurt
600 ml su içtim
bugun arada
1 yeşilçay içmeyi düşünüyorum
şimdilik 2 Lt su içtim
kızlar sporda kalca basene çalışan kimler var?
özlem hoşgeldin fotoğraf yok mu merak ettim ne giydin nasıl oldun mezuniyette. hedefine yaklaşan çok kişi var ama bende ara verdiğimden yerimde sayıyorum şimdilik. veririz birlikte merak etme.
şimdi spor yaptım vee terler içindeyim resmen. off ama evde kimse yok oğluşu tek başına bırakıp duşa giremem akşamı beklemeliyim ne kötüü.
sporum:
leslie 500 step (ısınma, 5 dakika sürüyor)
leslie 2 mile (30 dakika)
topla pilates (ısınmışken karnımı çalıştırdım 10 dakika)
şimdilik bu kadar. akşam yemeğinden önce de 15 dakika ender saraç ve ip atlama yapıcam. şimdi yemeğe gidiyorum şimdiden yazayım menümü
1 kase çorba
4 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
kızlar bende kilo aldım ne yazık ki bugün sabah ki kilom 59.8
türkancım uzun zamandır dikkat edemiyordum karşılığında bana 1kilo geldi memlekette de 6gün hiç dikkat etmedim o yüzden artık benim asılma zamanımdır
artık sabah akşam yürüyüş ve diyet eşliğinde temmuzun 5ine kadar devam edeceğim inşallah
sabah kahvaltı da 2dilim beyaz ekmek peynir zeytin ve sucuk yedim bu da verdiğim son taviz olacak inşallah
canım yediklerin gayet iyi ama keşke salatada olsaydı sporunda müthiş maşallah
sabah kahvaltında ekmek olmalı bence canım sonraki öğünlerde kısabilirsin ama kahvaltıda kesme
öğle bana yetersiz geldi rus salatasını da keşke akşam yemeseydin
sporun gayet güzel ama
dondurmaya gelince de arada olur hele şu yaz günlerinde olmaması imkansız :)
bence ekmek fazla değil ama lokma olmasaydı daha iyi olurdu canım
bu arada dikkat ettim artık kimse salata yemiyor herhalde:44:
sporunda güzel yanına bi de yürüyüş eklesen tam süper olur :)
canım 3dolma çok gibi yaa keşke 2olsaydı
bir de karnıyarığın patlıcanını kızartıyorsan epey yağlı olmuştur ona da dikkat et vallahi bir taneyle yetinmişin sen ama ben çok sevdiğim için yetinemezdim herhalde
sagol fehıyem,merak etme,sen spora odaklanmalısın zaten,1kıloyu 3 aya da versen uzulme,nıyemı,zıra esının dedıgı gıbı cok zayıfsın,hıc takma.türkanımmm maşşalah sana yaaa vallahı süpersin de ben aynı şeyi söyliyemıycem gecen hafta 1 kilo verdim diye mi bilmiyorum bu hafta kilom aynı yıne 60 canım ama hıççç üzülmedim çunku hedefime 1 kilo var fazla değil yanı ben bunu yavas yavas veririm önemlı olan sıkılasmak bence hem ben bu sekilde versemde vermesem de süreklı yapcam benım hayat tarzım olcak
SUPERSINIZ YAAAA.YENILER HEPIMIZI GETIRMIS MASAALLAH .!.:evet cnm ya senin attığın linkten leslie de yapmaya başladım ben
bakalım inşallah haftaya yüzü gülenlerden olucam :))
cnm gayet güzel hatta katı bir diyet olmuş
en güzel spor o zaten :))
kızlar sporda kalca basene çalışan kimler var?
aynen bendecnm bizde dolap yok malesef
ben kahvaltılık bişeyler getiriyorum
kepekli ekmek etimek gibi
önceden yemek çorba pilav falan yerdim şimdi baya bi kıstım kendimi önceki yediklerime göre
bende tatlısız mahvoluyorum ya
bazen resmen gözüm dönüyoooo
canım tum menunu suyunu ,sporunu gunun sonunda paylas,yoksa unutur okuyan,sana da ıkı kere zahmet olur.ıkıncı kez zahmet oldu bıle hatta,sımdı aksamı da yazman gerek,ben bır kagıta yazıyorum kı hıcbırseyı unutmayayım,sonra da kopyalıyorum
kahvaltı yaptım cnm onu önceden yazmıştım ondan tekrardan yazmadım
Ben genelde ara öğün yememeye çalışıyorum acıkmazsam
Türkan daha önceden bişey sölemişti bununla ilgili
ara öğün yemeden daha iyi verilebiliyormuş
su ve sporu unutmuşum cnm
2lt su 2 fincan yeşil çay 1 fincan bitki çayı
100 ip atladım 15 dk leslie
şu leslie nereden indirebilirm
youtubeden bakarak mı yapıyorsunuz
cokk guzel,lokmani keske 1 yapsaydin amadiyebilirim ki acliga yakin beslenmissin,ama bundan sonra o kadar yuksek kalorili yiyecekleri tuketmemeye dikkat et.sagol bitanemmm.sen sporunu,diyetini yap,patronun kim oldugunu anlayp pes edecektir kilocuklarin INSAALLAH
BIRAZCIK COK GIBI,BILIYORSUN BOLLL SALAA ,MEYVE.YESILLIK ,SEBZE FALAN GORMEYE BAYILIRIM MENULERDE,
TATLI ISTEGINI MEYVEYLE KARSILAMAYA CALIS.AGUSTOSTA DUGUNUN VARDI DIMI,VALLAHI BEN SENIN YERINDE OLSAM VAZGECERDIM YANI.
MAYONEZLI RUS SALATASI VE DONDURMA.YANI BEN NE DIYIM,SALATA OLMASAYDI,1 TOP DONDURMAYA IZIN VAR,110 KALORI SONUCTA.
SAGOL CNM,SAYENDE
HOSSS GELDIN BITANEMMM,SENI GORDUGUME COOOK SEVINDIM,ASK OLSUN SENI LISTEDEN CIKARA BILIRMIYIM HIC,MEZUNIYETININ GUZEL GECMESINE VE GUZEL OVGULER ALMIS OLMANA COOK SEVINDIM CNM,1 AY OLDU SENI GORMEYELI,ONCE BEN GITDIM,DONUSTE DE SEN YOKTUN.
SUPERRRRR SPORUN,HAARIKASIN,OGUNLERIN DE,TIPKI KENDIN GIBI
BOSVER VERIRSIN INSAALLAH CNM.YALNIZ MENI=UNU GUN SONUNDA TAM YAZ
SUPERSINIZ YAAAA.YENILER HEPIMIZI GETIRMIS MASAALLAH,DIMI NURGUCUGUM?
ınsaallah cnm,ama hayırlısı neyse o olsun dımı?allah bılır bız bılemeyız.evet cnm ya senin attığın linkten leslie de yapmaya başladım ben
bakalım inşallah haftaya yüzü gülenlerden olucam :))
o zaman mesele yok,dondurmada da sorun yok.yok rus salatasını kendim yaptım yağsız malzemeler haslanmıs sadece ve yogurtlu. Mayonez yok yani
canım bende basen problemim var ne yapabilriz acaba
Valla kıskandım ben hiç böyle yoğun spor yapamıyorum yaa
ender saraç ip atlama nasıl??
Canımm biraz dikkat edersen verceğine inanıyorum
Ben çalışıyorum
eve geç gidiyorum
ve evlilik hazırlığındayım
eve gittiğimde ise ya oturacağımız yeni evimize gidiyorum
ya çeyiz toparlıyorum
vaktim olduğundada evdeki imkanlarımı değerlendiriiyorum
eliptik bisikletim ve twester var sadece bu kadar yapabiliyroum
evlendikten sonra eşimle gitcez yürüyüşe inş.
canım bende onu düsünyorum napsak acaba basen calısmısta sonuc almıs birileri varmı aramızda. Bende cünkü bilinçsiz yapıyorum. Biraz leslie yapıyorum bi de hergün yan uzanıp bacagı yukarı asagı hareketini yapıyorum belli miktarda. Aslında sonuc almıs biri bize yardımcı olursa güzel olur :)
menün baya iyimiş beğendim. birazcık azmıs ama ara ögğnler oldugundan acıkmazsın herhalde :)sabah ve öğle menümü paylaşıyorum
akşam düğüne gitcez
spor yerine göbek atcam
Sabah:
2 bardak su
1bardak beşibiryerde çayı
müsli
ara
1 elma çayı
1 kurabiye
öğlen
1 ad salatalık
1ad domates
1kase yoğurt
600 ml su içtim
bugun arada
1 yeşilçay içmeyi düşünüyorum
şimdilik 2 Lt su içtim
yahu ben bogazımı yırt yırt oldum,ender saraaaaaaaaaaaccc,leslıe.benım koca popomdan eser kalmamıs,ayıpdır soylemesı esım zayıflamama sevınıyor ama o kısımlar da erıdıdıye uzuluyor.
Benim kuzenim mezdeke oynayarak zayıfladı
aynanın karşısana geçip oynuyorum diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?