inan hiç bakmadım kilo verenlere sadece sıcak bir ortam arıyordum bende :)
eşin iyi yapmış cnm koca sene çalışmışsın ..keyfine bak rahatla ohhh sefan olsun :)
ben denemedim ama sağlıklı bir besin olduğunu biliyorum cnm..
tebrikler türkanım darısı başımıza
selamlar..
başlangıç kilo 70.0
bu hafta :69.600
fark :400 gr
sporumu yazmayı unuttum
150 ip atlama
200 twester
20 mekik
20 sağ sol bacak
Türkanım maşşallah bitanem azmine hayranım valla
Fehiyem biz seninle şanssız hatunlarız bi hafta yüzümüz gülse 2 hafta gülmüyor cnm yaaaaa
gayet güzeldi duygulu anlar falan attım kepi geldimbüyük ihtimal haftaya da işe başlıyorum tek sorunum kilo hedefime ulaşıp gidememiştim okula ama yine de arkadaşlar çok şaşırdı hatta ilaç kullandığımı düşündüler istediğim kiloyu veremedim beklediğimden fazla dikkat çekti,sizlerde durumlar nedir hedeflere yaklaşıyo musunuz:)
gayet güzeldi duygulu anlar falan attım kepi geldimbüyük ihtimal haftaya da işe başlıyorum tek sorunum kilo hedefime ulaşıp gidememiştim okula ama yine de arkadaşlar çok şaşırdı hatta ilaç kullandığımı düşündüler istediğim kiloyu veremedim ama beklediğimden fazla dikkat çekti,sizlerde durumlar nedir hedeflere yaklaşıyo musunuz:)
yeni gelen arkadaşlara da kendimi tanıtmak gerekirse ben özlem topiğin ilklerindenimbir süredir okulum sebebi ile yoktum nazillimden kuşadasından 1,5 kilo anıyla döndüm ama durmak yok yola devam
canım yediklerin gayet iyi ama keşke salatada olsaydı sporunda müthiş maşallahözlem hoşgeldin fotoğraf yok mu merak ettim ne giydin nasıl oldun mezuniyette. hedefine yaklaşan çok kişi var ama bende ara verdiğimden yerimde sayıyorum şimdilik. veririz birlikte merak etme.
şimdi spor yaptım vee terler içindeyim resmen. off ama evde kimse yok oğluşu tek başına bırakıp duşa giremem akşamı beklemeliyim ne kötüü.
sporum:
leslie 500 step (ısınma, 5 dakika sürüyor)
leslie 2 mile (30 dakika)
topla pilates (ısınmışken karnımı çalıştırdım 10 dakika)
şimdilik bu kadar. akşam yemeğinden önce de 15 dakika ender saraç ve ip atlama yapıcam. şimdi yemeğe gidiyorum şimdiden yazayım menümü
1 kase çorba
4 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltında ekmek olmalı bence canım sonraki öğünlerde kısabilirsin ama kahvaltıda kesmemerhaba kızlar :) dün menümü yazamamıstım bugün yazıyım
kahvaltı : yumurta, peynir, domates
öğle : bir kase yogurt ve 1 adet havuç
akşam : rus salatası
1 bucuk lt su ve 1 fncan sekersz kahve ve 1 kupa çay
spor: 15 dk leslie , 30 dk dans, 45 dk yürüyüs
yalnız bide kaçamak olarak külah dondurma yedim :/ yemicektim ama dısarı cıkınca insan dayanamıyo
bence ekmek fazla değil ama lokma olmasaydı daha iyi olurdu canımGünaydınnn
dün gece girdim ama yazmaya fırsat olmadqna geri çıktımm
Dün sabah menüm
2 bardak su
1 barak beşibiryerde çayı
300 gr yoğurt+müsli
ara
elma çayı
öğlen
sebze çorbası 1 kade
300 gram yoğurt
ara
1bardak yeşilçay
2 adet lokma(i,ş yerinde döktüler)
akşam
saç kavurma 2 kaşık
1dilm ekmek
yoğurt
lokma ve ekmek fazla oldu biliyorummmm
1 fincan elma çayı
3Lt su
sporunda güzel yanına bi de yürüyüş eklesen tam süper olur :)sporumu yazmayı unuttum
150 ip atlama
200 twester
20 mekik
20 sağ sol bacak
canım 3dolma çok gibi yaa keşke 2olsaydıkızlar ben dünkü menümü yazayım
öğle
bir küçük karnıyarık yarım kase cacık 1 dilim kepek ekmeği
akşam annecim dolma yapmış
dayanamadım 3 dolma ve ayran :26:
bu sabahta 1 dilim kepek ekmeği yarım salatalık biraz peynir
yarım bardak şekersiz çay
senin kilo bildirimin nerde???????
ayy massallh ben sadece lesli 15 dak ve yarım saat step yapıyorum o kadar yaa
öğlene kadar hiç bi şey yemedin mi..sabah kahvaltısı çoookk önemli.. hatta mümkünse kalktıktan 10-15 dk sonra kahvaltını yap..
bi de canım aralarını unutma.. sık sık beslenerek kilo vermek aç kalıp vermeye çalışmaktan daha kolay.. nurgül bi de sporunu ve suyunu yazarsan iyi olur canım..
Evet lokmalarla ekmeğe gitti sporum
Karnı yarık ağır olur ve patlıcan çok yağ çöeker kalorisi fazladır
3 dolma da fazla olmuş canım içi sırf prinç nede olsa
bende 1 dolma yeterli diye düşünüyorum
Ağustosa kadar hedef 65 canım yaa
4 kilo vermem lazım ilk hedef
Tatlıya küsersem hayata küserim yaa benn
ama bitti birdaha ağustosa kadar şerbetli tatlılar yok
haftada bir çikolata yiyim bari yaa
cnm ben çalışıyorum evden öğle için bişeyler götürmek zor oluyor bende ne çıkarsa az az yemeye çalışıyorum
ayyy evet bende çikolatasız çok kötüyümmmm((
ben geldiiiiiiiiiiiimm hepinize slmlar özledim sizi anacım:):) gelmeye yüzüm yok ama geldim işte:) en son kaç kiloda bıraktım sizi hatırlamıyorum ama şuanki kilom 63 yarından itibaren kasmaya başlıyorum
canım benım hiççç üzülme bosver ben ne yapayım nurgülümle en talıhsizi bızız ya az veriyoz ya da hiçç veremıyoruz yaaa neyse sen en azından vermişssin yaa massallh
özlem hoşgeldin fotoğraf yok mu merak ettim ne giydin nasıl oldun mezuniyette. hedefine yaklaşan çok kişi var ama bende ara verdiğimden yerimde sayıyorum şimdilik. veririz birlikte merak etme.
şimdi spor yaptım vee terler içindeyim resmen. off ama evde kimse yok oğluşu tek başına bırakıp duşa giremem akşamı beklemeliyim ne kötüü.
sporum:
şimdilik bu kadar. akşam yemeğinden önce de 15 dakika ender saraç ve ip atlama yapıcam. şimdi yemeğe gidiyorum şimdiden yazayım menümü
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
kızlar bende kilo aldım ne yazık ki bugün sabah ki kilom 59.8
türkancım uzun zamandır dikkat edemiyordum karşılığında bana 1kilo geldi memlekette de 6gün hiç dikkat etmedim o yüzden artık benim asılma zamanımdır
artık sabah akşam yürüyüş ve diyet eşliğinde temmuzun 5ine kadar devam edeceğim inşallah
sabah kahvaltı da 2dilim beyaz ekmek peynir zeytin ve sucuk yedim bu da verdiğim son taviz olacak inşallah
cokk guzel,lokmani keske 1 yapsaydin amadiyebilirim ki acliga yakin beslenmissin,ama bundan sonra o kadar yuksek kalorili yiyecekleri tuketmemeye dikkat et.Günaydınnn
dün gece girdim ama yazmaya fırsat olmadqna geri çıktımm
Dün sabah menüm
2 bardak su
1 barak beşibiryerde çayı
300 gr yoğurt+müsli
ara
elma çayı
öğlen
sebze çorbası 1 kade
300 gram yoğurt
ara
1bardak yeşilçay
2 adet lokma(i,ş yerinde döktüler)
akşam
saç kavurma 2 kaşık
1dilm ekmek
yoğurt
lokma ve ekmek fazla oldu biliyorummmm
1 fincan elma çayı
3Lt su
sagol bitanemmm.sen sporunu,diyetini yap,patronun kim oldugunu anlayp pes edecektir kilocuklarin INSAALLAHTürkanım maşşallah bitanem azmine hayranım valla
Fehiyem biz seninle şanssız hatunlarız bi hafta yüzümüz gülse 2 hafta gülmüyor cnm yaaaaa
BIRAZCIK COK GIBI,BILIYORSUN BOLLL SALAA ,MEYVE.YESILLIK ,SEBZE FALAN GORMEYE BAYILIRIM MENULERDE,kızlar ben dünkü menümü yazayım
öğle
bir küçük karnıyarık yarım kase cacık 1 dilim kepek ekmeği
akşam annecim dolma yapmış
dayanamadım 3 dolma ve ayran :26:
bu sabahta 1 dilim kepek ekmeği yarım salatalık biraz peynir
yarım bardak şekersiz çay
TATLI ISTEGINI MEYVEYLE KARSILAMAYA CALIS.AGUSTOSTA DUGUNUN VARDI DIMI,VALLAHI BEN SENIN YERINDE OLSAM VAZGECERDIM YANI.Evet lokmalarla ekmeğe gitti sporum
Karnı yarık ağır olur ve patlıcan çok yağ çöeker kalorisi fazladır
3 dolma da fazla olmuş canım içi sırf prinç nede olsa
bende 1 dolma yeterli diye düşünüyorum
Ağustosa kadar hedef 65 canım yaa
4 kilo vermem lazım ilk hedef
Tatlıya küsersem hayata küserim yaa bennssz:
ama bitti birdaha ağustosa kadar şerbetli tatlılar yok
haftada bir çikolata yiyim bari yaa
MAYONEZLI RUS SALATASI VE DONDURMA.YANI BEN NE DIYIM,SALATA OLMASAYDI,1 TOP DONDURMAYA IZIN VAR,110 KALORI SONUCTA.merhaba kızlar :) dün menümü yazamamıstım bugün yazıyım
kahvaltı : yumurta, peynir, domates
öğle : bir kase yogurt ve 1 adet havuç
akşam : rus salatası
1 bucuk lt su ve 1 fncan sekersz kahve ve 1 kupa çay
spor: 15 dk leslie , 30 dk dans, 45 dk yürüyüs
yalnız bide kaçamak olarak külah dondurma yedim :/ yemicektim ama dısarı cıkınca insan dayanamıyo
SAGOL CNM,SAYENDEtürkancım ilk sayfana baktım gayet güzel olmuş canım eline sağlık.
HOSSS GELDIN BITANEMMM,SENI GORDUGUME COOOK SEVINDIM,ASK OLSUN SENI LISTEDEN CIKARA BILIRMIYIM HIC,MEZUNIYETININ GUZEL GECMESINE VE GUZEL OVGULER ALMIS OLMANA COOK SEVINDIM CNM,1 AY OLDU SENI GORMEYELI,ONCE BEN GITDIM,DONUSTE DE SEN YOKTUN.ben geldiiiiiiiiiiiimm hepinize slmlar özledim sizi anacım:):) gelmeye yüzüm yok ama geldim işte:) en son kaç kiloda bıraktım sizi hatırlamıyorum ama şuanki kilom 63 yarından itibaren kasmaya başlıyorum
SUPERRRRR SPORUN,HAARIKASIN,OGUNLERIN DE,TIPKI KENDIN GIBIözlem hoşgeldin fotoğraf yok mu merak ettim ne giydin nasıl oldun mezuniyette. hedefine yaklaşan çok kişi var ama bende ara verdiğimden yerimde sayıyorum şimdilik. veririz birlikte merak etme.
sporum:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
BOSVER VERIRSIN INSAALLAH CNM.YALNIZ MENI=UNU GUN SONUNDA TAM YAZkızlar bende kilo aldım ne yazık ki bugün sabah ki kilom 59.8
türkancım uzun zamandır dikkat edemiyordum karşılığında bana 1kilo geldi memlekette de 6gün hiç dikkat etmedim o yüzden artık benim asılma zamanımdır
artık sabah akşam yürüyüş ve diyet eşliğinde temmuzun 5ine kadar devam edeceğim inşallah
sabah kahvaltı da 2dilim beyaz ekmek peynir zeytin ve sucuk yedim bu da verdiğim son taviz olacak inşallah
kızlar sporda kalca basene çalışan kimler var?
kahvaltı yaptım cnm onu önceden yazmıştım ondan tekrardan yazmadım
Ben genelde ara öğün yememeye çalışıyorum acıkmazsam
Türkan daha önceden bişey sölemişti bununla ilgili
ara öğün yemeden daha iyi verilebiliyormuş
su ve sporu unutmuşum cnm
2lt su 2 fincan yeşil çay 1 fincan bitki çayı
100 ip atladım 15 dk leslie
canım bende çalışıyorum
domates salatalık alıyorum
light yoğurt
light peynir
light süt alıyorum
kepekli ekmeğimi alıyorum
Çabuk çorba alıyorum
1haftalık mini dolabımız var kendi departmanımızda oraya koyuyorum
öğlen çok ağır yemekler çıkıyor 1500-2000 cal onları yiye yiye 3 yılda 12 kilo aldım zaten
eğer salata veya sebze çorbası varsa giidyorum yemeğe
yoksa gitmiyorum
ama ben hergün çikolata yiyorum
canım tum menunu suyunu ,sporunu gunun sonunda paylas,yoksa unutur okuyan,sana da ıkı kere zahmet olur.ıkıncı kez zahmet oldu bıle hatta,sımdı aksamı da yazman gerek,ben bır kagıta yazıyorum kı hıcbırseyı unutmayayım,sonra da kopyalıyorumsabah ve öğle menümü paylaşıyorum
akşam düğüne gitcez
spor yerine göbek atcam
Sabah:
2 bardak su
1bardak beşibiryerde çayı
müsli
ara
1 elma çayı
1 kurabiye
öğlen
1 ad salatalık
1ad domates
1kase yoğurt
600 ml su içtim
Bugun arada
1 yeşilçay içmeyi düşünüyorum
şimdilik 2 lt su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?