Turkan88'in Diyet Günlüğü

sağol bıtanem hamdolsun ıyıyım eşim annemden çocukları almaya gitti gelirler şimdi onlar gelmeden bı bakayım dedim nete .) sen nasılsın güzelim?

iyiyim canım sağol :) ama sıcaktan çoooookkk bunaldım ..orasıda sıcakmı hala ? yeşil çayımı demledim içip spor yapıcam bende (yani inşallah )

haaa kızlarr unuttum 2 litre de su içtim yazayım barı de içimde kalmasın değil mi:)

iyiyim canım sağol :) ama sıcaktan çoooookkk bunaldım ..orasıda sıcakmı hala ? yeşil çayımı demledim içip spor yapıcam bende (yani inşallah )

gülşenım nefes alamıyorum inan benim en sevdiğim mevsim ilkbahar keske hep ilkbahar olsa ben bahar adamıyım yaa ne soğuk ne sıcak severim

bana dut deme hasret kaldım dut yemeye ya ...ben malatyaya gidene kadar dutlar bitiyo geçen pazarda gördüm sevindim ama hiç alakası yoktu bizim dutlarla..resmen ekşi tatsız bişeydi

kızlarr benım canavarlar geliyolar apartmandan seslerini duyuyorum ben kaçar akşam insallah gelirim ben menumu yazmısım haaa turkanımm tamam mıı:)

cnm bende poşet çay olarak içiyorum demlemesi daha mı etkili olur acaba

fehiyecim süpersin cnm :))her zamanki gibi

kızlar ben fazla gıremıyıorum sızede ayıp olmasın dıye ayrılmak ıstıyorukm kendı gunlugumu yazcam kızmazsanız eger oraya nezaman ıstersem gırebılırım ama burda sankı hakısızlık edıyo gıı gelıyo sızlere...

bana dut deme hasret kaldım dut yemeye ya ...ben malatyaya gidene kadar dutlar bitiyo geçen pazarda gördüm sevindim ama hiç alakası yoktu bizim dutlarla..resmen ekşi tatsız bişeydi

ciddi misin yaaa bilemedim canım kusura kalma vallahı buranın bilirsin çok tatlı olur çokk güzeldi aa malesef çokk kalorili her güzel şeyde olduğu gibi

sinemciğim kızmayız da neden bize haksızlık edilsin anlamadım canım?

sağoll nurgülüm bitanem benim gülşenciğim pilav ne azdı ne çoktu orta seker yanı bu arada ben gercekten kaçtım bayyyyy

kızlar bende yazayım menümü
sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım salatalık biraz peynir
yarım bardak şekersiz çay

öğle yarım kepçe brokoli çorbası 3 kaşık sebzeli tavuk sote küçük kase yoğurt

akşam da 3-4 kaşık yumurtasız melemen (yumurtalıyı hiç sevmiyorummmm )
ayran ya da cacık henüz karar vermedim

2 lt su olacak toplamda
şuanda 1.5 lt bitti
1 yeşil çay 1 şekersiz kahve

işyerinde olduğumdan henüz spor yapmadım

menün biraz az göründü gözüme:26: en azından sabah kahvaltısını biraz artırabilirsin ..

yok cnm neden haksızlık olsun bende işyerinde olduğumdan sürekli giremiyorum ama herkes anlayışlı davranıyor
bence sen de girebildiğin kadar gel yine menünü paylaşırsın yorum yapabilirsen yaparsın
sen bilirsin canım benim

menün biraz az göründü gözüme:26: en azından sabah kahvaltısını biraz artırabilirsin ..

3 dolmadan sonra sabah onları zor yedim gülşencim ya

tamam canımm denicem insallah bende faydasını görürürüm

bana da kahvaltın biraz az gibi geldi :) bence en azından salatalık domatesi tam yiyebilirsin. ama diger ögünler güzel :)

bence menün güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…