sağol bıtanem hamdolsun ıyıyım eşim annemden çocukları almaya gitti gelirler şimdi onlar gelmeden bı bakayım dedim nete .) sen nasılsın güzelim?
iyiyim canım sağol :) ama sıcaktan çoooookkk bunaldım ..orasıda sıcakmı hala ? yeşil çayımı demledim içip spor yapıcam bende (yani inşallah )
sabah.:1 ılıksulu ballı limon,1dilim karpuz,kk peynır
ara:1 kuçuk kase dut
öğle.pilav üstü döner,1bardak ayran
ara.1 dilim karpuz,
2 kupa yeşil çay,yarım saat step,15 dak lesli,15dak ender saraç
akşam:1 but haslama,1bardak ayran(olacak insallah henuz yemedim akşamı mı 6 gibi yerim)
cnm bende poşet çay olarak içiyorum demlemesi daha mı etkili olur acabatürkancım baya tüyolar alıyorum senden.. bende bu aralar ara öğün yapmasam daha iyi olacak galiba:13:
kızlar bişey sorucam yeşil çayı nasıl demliyorsunuz ..ölçü verin bana..daha önce poşette kullandım ama bu sefer demlemesini aldım ..
ara.1 dilim karpuz,
akşam:1 but haslama,1bardak ayran(olacak insallah henuz yemedim akşamı mı 6 gibi yerim)
bana dut demehasret kaldım dut yemeye ya ...ben malatyaya gidene kadar dutlar bitiyo geçen pazarda gördüm sevindim ama hiç alakası yoktu bizim dutlarla..resmen ekşi tatsız bişeydi
cnm bende poşet çay olarak içiyorum demlemesi daha mı etkili olur acaba
fehiyecim süpersin cnm :))her zamanki gibi
kızlar ben fazla gıremıyıorum sızede ayıp olmasın dıye ayrılmak ıstıyorukm kendı gunlugumu yazcam kızmazsanız eger oraya nezaman ıstersem gırebılırım ama burda sankı hakısızlık edıyo gıı gelıyo sızlere...
ciddi misin yaaa bilemedim canım kusura kalma vallahı buranın bilirsin çok tatlı olur çokk güzeldi aa malesef çokk kalorili her güzel şeyde olduğu gibi
kızlar bende yazayım menümü
sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım salatalık biraz peynir
yarım bardak şekersiz çay
öğle yarım kepçe brokoli çorbası 3 kaşık sebzeli tavuk sote küçük kase yoğurt
akşam da 3-4 kaşık yumurtasız melemen (yumurtalıyı hiç sevmiyorummmm )
ayran ya da cacık henüz karar vermedim
2 lt su olacak toplamda
şuanda 1.5 lt bitti
1 yeşil çay 1 şekersiz kahve
işyerinde olduğumdan henüz spor yapmadım
kızlar ben fazla gıremıyıorum sızede ayıp olmasın dıye ayrılmak ıstıyorukm kendı gunlugumu yazcam kızmazsanız eger oraya nezaman ıstersem gırebılırım ama burda sankı hakısızlık edıyo gıı gelıyo sızlere...
menün biraz az göründü gözüme:26: en azından sabah kahvaltısını biraz artırabilirsin ..
bak istediğin zaman yap zaman önemli değil mesela ben okuldan geliyorum hemen bu yağları zaten hepsini kavanoza koyup karıstırdım sürüyorum istediğim bölgeme sonra strecle sarıp işimi, sporumu yapıyorum havalarda sıcak ya allahım inanamazsın akıttığım tere yok boyle bır sey ben sana garantı veririm 1 ay düzenli yap farkı göreceksin ama en az 1 saat kalacak daha az değil tamam mı??
bana da kahvaltın biraz az gibi geldi :) bence en azından salatalık domatesi tam yiyebilirsin. ama diger ögünler güzel :)kızlar bende yazayım menümü
sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım salatalık biraz peynir
yarım bardak şekersiz çay
öğle yarım kepçe brokoli çorbası 3 kaşık sebzeli tavuk sote küçük kase yoğurt
akşam da 3-4 kaşık yumurtasız melemen (yumurtalıyı hiç sevmiyorummmm )
ayran ya da cacık henüz karar vermedim
2 lt su olacak toplamda
şuanda 1.5 lt bitti
1 yeşil çay 1 şekersiz kahve
işyerinde olduğumdan henüz spor yapmadım
ara.1 dilim karpuz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?