Turkan88'in Diyet Günlüğü

Ben 18,19,20 sı hayırlısı ıle kıraz detoksu yapıcam ınsaallah,tamamen vucut yenıleme amaclı,assla kılo kaybetmek ıcın degıl,derım guzellessın,karacıgerım yenılensın,falan fılan vesaıre ıcın

ooo masallah byagi kalablik olmus burasi..ben liste disinda da olsa arada yazmaya karar verdim.
dun yuruyuse ciktim biraz kostum aralarda,isininca 20 dk egzersiz yaptim cimlerde.mekik falan cektim.esimin isi yoktu hazir degerlendireyim dedim.sonra biraz daha yuruyup geldim

sabah kahvaltimi saglam yaptim.sabah az yersem sonra cok sacmaliyorum kendimi durdramiyorum.ama iyi yapinca aksama kadar acikmiyorum..
bakalim gunun devaminda ne yerim

hem but haşlama hem döner götür fehiyecim götür.. protein ağırlıklı bir menü olmuş.. spor da iyi.. suyunu da yazsan iyi olardı..

yumurtasız menemen mi o ney ki.. öğlen yemeğin doyurucu olmuş akşam da sporunu yaparsan süper olur..

böreğin kalorisi çok fazla biliyosun di mi şekerim.. sporun iyi suyun az canım mutlaka 2 lt iç.. hele bu sıcak yaz günlerinde 4 lt bile içilir..

bunu daha önce de dedim biliyorum ama sabahleyin güzel bir kahvaltı senin için nesfitten çok daha sağlıklı olurdu..

menün çok iyi canım.. sporunu da yapıyosan diyecek yok.. bi de suyunu yazmayı unutma canım..

menün gzel ama az olmus acıkmıyomusun daha sonra cnm ya :) kahvaltın güzel ögle de gzel haff ama aksamın sanki ara ögn gibi olmus :) bir kaç kasık sulu yemek yiyebilirsin bnce yannda

canım bence tüm ögünler güzelde sanki öglen lahmacun olmasa iyimiş hamur işi olmayan bişi tüketebilirdin ara ögünlerinde var sonucta :) spor ve sıvı cok güzel

çok haklısın canım biliyorum ama sıcaktanmı nedir canım hiç bişey istemedi..daha dikkatli olurum bundan sonra

ara öğünler yapıp metabolizmayı sürekli işler hale getirsen iyi olur canım.. yoksa uzun süreli aralarda daha çok yemek yeme isteği gelir.. ayrıca sağlıklı zayıflamanın da ara öğünlerle mümkün olucağını söylüyo uzmanlar..
bunun dışında menün ve suyun iyi.. yaş pasta da ayda yılda bi kere biricik oğlunun doğum gününde olduğuna göre sorun yok..

menün gayet sağlıklı görünüyo sporda yapmışsın suyunuda içmişsin ohh gitsin kilocuklar :)
aferin kız sana çok iradelisin MAŞALLAH spor yapmamışsın ama eminim bütün gün koşturmuşsundur..umarım güzel geçmiştir doğumgününüz
menün gzel ama az olmus acıkmıyomusun daha sonra cnm ya :) kahvaltın güzel ögle de gzel haff ama aksamın sanki ara ögn gibi olmus :) bir kaç kasık sulu yemek yiyebilirsin bnce yannda

ben kolay kolay acıkmıyorum nedense :44: bende abur cubur bağımlılığı var onu atlatmaya çalışıyorum sadece salatayıda çok severek yiyorum ve doyuyorum..ama haklısın sulu yemeklerdende tüketmeliyim..

canım benım kıraz detoksu 3 gün nasıl dayanacaksun söyler misin??sağlığına zarar verme bence bıtanem

gülşenım öğlen çokk az bıtanemmm acıkırsın,takatten düşersin ,akşam da az yapma bıraz arttır tatlım

canım bence yesil çayı en az 2 bardak iç gerçekten çokk faydalı bı de 10 badem fazla gibi geldi zaten lahmacun yemişsin tatlım

Nurgülüm hayranım sana iş yerinde bıle dietini hiçç aksatmıyorsun dört dörtluksun bıtanem:)
misafirlerim var gelemiyorum,gelicam insaallah .bu arada pasta yedimmmm....

afiyet bal şeker bol bol da yağ olsun bıtanem:))))
hümeyram benım belim çok inceldi yanlarımda inceldi ama istediğim seviyede değil canım sadece pilatese başladım işte.bakalım acaip sıkılaştırıyomuş görücem işe yarıyomu

platesi abartmadan yap bence yararını görursun tatlım:)
fehıye canım sundan dolayı dedım sız gırıp paylasım yapıyosunuz menu yazıyosunuz ben bı kelıme yazıp cıkıyorum hemen ..

Sinemciğim olur mu istediğin zaman gel ,menunu yaz hıççç önemlı değil sen bizim baş tacımızsın bıtanem öyle düşünme sakın:)

salatalar sankı bıraz fazla geldi ya canım hem sen börek ve sutu aynı anda içebiliyor musun ben sabah çaysız yapamam yanı gerçi bu aralar sadece karpuz peynır yıyorum sıcaktan sporlarına bayıldım yalnız

Sabah kahvaltın az kubracığım acıkırsın nesfit benı hiçç doyurmuyo ya herkes de öyle sanıyorum diğerleri güzel bıtanem:)

Alişimiz ıyıkı doğmus nıce yaslar olur insallah helal ye bıtanem afiyet olsun şimdi yemıycen de ne zaman yıyceksin fıstık:)

tatlım sen istediğin zaman gel türkan emınım alır senı listeye kesin gözden kaçmıstır tatlım:)

bıtanem ben yazdım 2 litre su yazdım ama o 2 litre 3 litre oldu akşama kadar tatlım:)

bu pilates karın kaslarımı mahvetti benım yürüyüşte mahvoldum 50 dakka zor durdum yaaa kızlar.

kızlarrr umarım gözden kaçırdığım,yorumlamadığım kimse yoktur bu arada kızlarr akşam yemeğinden sonra çocukları luna parka götürdük 1 saat hoplayıp,zıpladılar mahvolduk eşimle peslerinden koşturmakla neyse eve dönuşte çocuklar bizi anneannemıze bırakın orada uyumak istiyoruz dediler(annemin evı çokk serin diye)neyse oraya göturduk eve gelip eşim arabayı park etti ben eve gitmeyelim bıraz dolasalım dedim sağolsun kırmadı 1 saat yuruduk ayaklarıma karasular indi yalnız bugün bayağı spor yaptım yanı kızlarr suyumda yolda 1 litre su içtim gün boyu 2 litre içmiştim zaten toplam 3 litre oldu yanı güzellerrrrrr

herkesi çokk öpüyorum allah rahatlık versin çokk yorgunum esim spor yorumlarını izliyo bende uyumaya gitcem çok halsizim yaa yarın görüşürüz insallah şişkolarrrrrrrrr

Kızlaaaaaaaar iyi geceler hepinize :) Umarım iyi gidiyordur gününüz :) Bugün okuluma gittim yaz okulu kaydımı yaptırdım falan filan bir de sabah kardeşimi yeni lisesine falan götürdüm yetenek sınavı kursları vardı sabah 9 dan akşam 10 a kadar dışardaydım desem yeridir...
Anca şimdi girebiliyorum internete...
Biliyorsunuz ben diyet yapmıyorum :) O yüzden yazdığım yiyecekler benim kıstığım yemekler oluyor :)

-Sabah kahvaltımda: 1 kk peynir, domates, salatalık, bir ince dilim kepekli ekmek,bir yumurta, 1 bardak şekersiz çay... Tabi bu arada Nurs çayımı ve çörekotumu ihmal etmedim...
-Öğlen yemeğimde Edirne Ciğeri (ekmeksiz) yendi yanına da bolca acı yendi ki çabucak erisin :)
-Akşam yemeğimde de yemek bu saate sarkınca mecburen hafif bir kahvaltı yapılmak zorunda kalındı(sabahkinin aynısı)
-arada bir diyet çikolata(marketlerde görmüşsünüzdür şekersizler var ya onlardan)

Şimdi ise spor yapmak istiyorum ama bugün resmen kolumu kaldıracak halim kalmadı bakalım ne olacak. Eğer yaparsam yarın bile olsa kesin yazarım canlarım :) Hepinizi öptüm :)

bende dünden beri cok hastayim , ates mide bulantisi hepsi birbirine karisti, önce cocuk sonra ben hastalandim , o kadar ki artik atesten mi önce asiri bi üsüme yorganin altindayim ayaklarim donuyor, kalktim yün corap gydim kazak giydim ancak isindim.

ilac ictim biraz iyi geldi , gözlerimi kapatsam uyuyacagim ama nerde.... 19 aylik oglum var , anne kak anne kak top oynooo. ailem türkiyede yabanci birinede nazim gecmez sagolsun bugün kuzenim geldi ve ilgilendi benimle.

dünkü menüm tam hasta menüsüydü, gün boyunca corba ve bitki cayi iki tane yesil elma ve iki dilim ekmek, tüm gün boyunca. bugün kuzenim zoruyla biraz peynir ve tere yedim birazda firinda patates, aksama da mercimek corbasi ve firinda tavuk bol su ve cay .

sabah tartildigimda 64.9 dum herseye ragmen kilo vermek insana morel veriyor.

yeri gelmisken , canan karatay lahmacuna izin veriyor hem lahmacun hamuru ince hemde ic malzemedi saglikli ,bence öglen ögünü icin cok degil aksama kadar o kalori yakilir.

bence ara ögüne karpuz ve peyniri koymak yanlis hicbir diyet listesinde karpuz peynir ikilisi olmaz .

birde diyet yapim derken yetersiz beslenme kas kaybina yol acar, bence et yumurta baklagil agirlikli diet daha saglikli. yani beyaz ekmek pirinc makarna seker hertürlü seker iceren yani glisemik endeksi az ürünler tüketmek yani yediginizde sekerinize tavan yapip sonra sizi yere cakan degil , o zaman cabuk acikir halsizlik cekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…