Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım arkadaslarım fazla gıremesemde bıldırımlerımı mıutlaka yapcam...
turkan canım dua grubumuz okadar yogunkı ondan kalan vakıtte cocuklara zaman ayırmaya calısıyorum..
tsk ederım fethıyemmm

bugun yine dunku gibi yurudum ara ara kostum bi kismida egzersizle tamamlayip eve dondum
turkaaaan gordunmu konu disi mesajdan uyari almisiz

afferrin kiz,hep boyle devam et,listeye ilave olunmak istesen ilave ederim bitanem,yinede sen bilirsin,ama yinede gel git ki yemegi falan kacirma.
yemesem eltilerim ,aaaaaaa,buna bak incecik ama bize show yapiyor derlerdi,zaten aksam yemegini8 de yediler,ben yemedim,cunki 7 de bitirdim,eltimin biri dedi ki bundan fazlami zayiflayacaksin ani,yeter,aslinda her kes oyle diyor ama,siklasmak istiyorum bennnn
aaaaaaaaaamin,guzel gecti evet
canım benım kıraz detoksu 3 gün nasıl dayanacaksun söyler misin??sağlığına zarar verme bence bıtanem
ya inan bilmiyorum,saglik icin.canim oncesinde istihare yapicam,eger RABBIM hayirlisi ise ban izin versin yapayim,cunki zarar verirmi bilemiyorum ki

fehiye,suuuuuuuper otesi vallahi.

guzelmis meneun ama ciklotanin diyeti falan anlamam,tamammi????????????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.bu arada her kesin menusunu yorumla mutlaka.

cooook gecms olsun cnm,rabbim acil sifalar versin.

kesinlikle hak veriyorum sana,ama sen daha cok karatay diyetini savunur yonde konussmussun ki bence cok protein almak da zararlaidir,her sey dozunda.

Son düzenleme:
sabahki saglam kahvaltidan sonra oglen 2 salatalik yedim
cunku aksama arkadasa gidecektim 5 cayina.
mutlaka yerim azda olsa diye ogleni az tuttum.
orda 1 dilim kek yedim
eve gelincede aksam 1 fincan sutlu sekersiz kahve ictim
o kadar :))
ayyy kendimi tutmam lazim vermesem bile almamak icin dikkat etmem lazim.ipin ucu kacinca hemen aliyorum sonra vermesi zor oluyor

tabikicnm,bence kiloyu korumak vermekten daha zor.2dilim kekten bisey olmaz oglen de bisey yok zaten

canım benım senın maşşallahın var hadı bakalım okullarınız hayırlı olsun hakkınızda insallah menun çokk güzel diet çikolataya kızardum ama çokk yuruduğun için ses çıkarmıyorum fıstık tamam mı:)

senı adına cokk sevindim canım bu arada cokk geçmiş olsun çocuğuna dikkat et aman ben hep çocuklar hasta olmasun bız olalum diyorum huy değiştiriyolar hastalanınca yaa menun d e ssüpermiş
yaaa aslında doğru diyosunda ben karpuz ve peynır ikilsini yazın hiççç eksik etmem menumde alışkanlık güzelim lahmacunu da hiçç aramam :)

canım arkadaslarım fazla gıremesemde bıldırımlerımı mıutlaka yapcam...
Turkan canım dua grubumuz okadar yogunkı ondan kalan vakıtte cocuklara zaman ayırmaya calısıyorum..
Tsk ederım fethıyemmm
tatlı dilli arkadasım benım sen istediğin zaman uğra hiçç sorun değil bızı de dualarında unutma tamam mıı?

[ı]bugun yine dunku gibi yurudum ara ara kostum bi kismida egzersizle tamamlayip eve dondum
turkaaaan gordunmu konu disi mesajdan uyari almisiz[/ı]
uyarı mı hilalciğim neden kii?

bence süper gidiyosun devam et bu sefer daha kararlı gördüm senı güzelim basaracaksın insallah:)

cnm öğle az olmuş biraz ama sporlar süper

süpersin bitanem :)

cnm öğle çok az doyabildinmi akşam salata yanına çorba da olabilirdi

süper cnm beğendim

kızlarrr günaydınlar herkese kalktım ballı suyumu içtim kendime geldim yaaa bıraz sonra da kahvaltımı yapıp okula gitcem insallah çokk dinamiğim yaaa masallah diyeyim bu ballı ılık su çokk ıyı geliyo bana tavsiye ederim yanı neyse ben kaçar herkese bolll zayıflamalar görüşürüz

gunaydim tatli dillim,guzel yuzlumm

ben artik yesil cayimi demlerken yanina kiraz sapi da atiyorum,ciddi yag yakiyormus.

doğru turkanım kıraz sapı yağ yakar ben de bılıyorum da işte tembellik bugün aktara gideyim dealayım bıraz yeil çayımla demlerim değil mi azeri güzelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…