Turkan88'in Diyet Günlüğü

cnm biz Türkanla ara öğün yapmamaya çalışıyoruz Türkan bu sayede baya güzel kilo verdi

Türkanım süpersin cnm Allah Alişimize sağlıklı hayırlı güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin inşallah

cnm bence çikolata yerine haftada 1-2 dondurma ye kalorisi çok daha az

Cnm çok geçmiş olsun Acil şifalar

Gayet iyisin bitanem öğlen bişey yemmemişsin zaten 1 dilim kekten hiç bişey olmaz :)

cnm bu ballı su baya enerji veriyo galiba sadece sabah aç karnına mı içiyosun

bu arada kızlar bız nıçın uyarı aldık kı????

kızlar başka konularda selamlaşınca uyarı mı veriyolar yanii

hayırlı nurlu sabahlar hanımlar...
hıc unuturumuyu fethıyem...
evet sporumu yaptım geldım azımlıyım 58 e dusmeye ....
kahvaltıda tost yıcem kızalr ....

rus salatası ve patates salatası
ikisinden birini tercih etseydindaha güzel olurdu gibi geldi bana
patates akşam yemeklerinde tercşh etmemyi öneriirm

Canım ekmekler fala olmuş

2dilim ekmek çoookkk fazla
3 zeytin tüketmelisin
3 zeytin 1 dilim ekmek yapıyor bilgin olsun

Canım Lahmacun ve pilav çok ağır olmuş
Akşamları pilav makarna gibi yiyecekelr tüketmemeye özen gösterelim
Köfte ızgara ise sorun yok

Sucuk muuuu
Çayı da en az 3 bardak tüketirsek
daha ccabuk sonuç alırız

akşam düğündeydim
yemek yemedim
Dondurma yedim ama

sabah ve öğle menümü paylaşıyorum
akşam düğüne gitcez
spor yerine göbek atcam

Sabah:

2 bardak su
1bardak beşibiryerde çayı
müsli

ara
1 elma çayı
1 kurabiye

öğlen
1 ad salatalık
1ad domates
1kase yoğurt
600 ml su içtim

ara 1 yeşilçay içmeyi düşünüyorum
gece yatmadan elma form çayı
3 lt su

canım sporda olsa gayet iyi mŞllH

misafirlerim var gelemiyorum,gelicam insaallah .bu arada pasta yedimmmm....
AFİYET OLSUN ŞEKERİM KÜÇÜK DİLİM YE HA :)

canım bende kas sevmiyorum zaten sadece yağlar çıkıntılar olmasın
bişiy buldum kızlar spor sayfalarını dolaşırken çok güzele benzioo
yarın başlıcaaam

Pump it up - part 1 - YouTube
bunu bende yapayım bari canım yaaa yoksa benim bel falan incelmeyecek

canım börekten çok yeme birde ya rus salatasını yada patates salatasını tercih etseydin keşke
çok güzel vallahi canım bi de bu kısmamış halin süper :)
canım öğlen daha doyurucu bi şeyler yeseydin keşke
sabahki o helvada oraya hiç yakışmamış
canım araların çok
akşam da 2kepçe çorba 4 kaşık pilav olmamış
çünkü bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe denk geliyor
ona dikkat et

pasta ve sucuk dışında problem yok canım
ama özel günlerde böyle kaçamaklar olur :)

ben dün öğleden sonra bi daha giremedim nişanlım çok hastaydı hastaneye gittik serum falan takıldı derken giremedim
dün kahvaltıdan sonra bi de akşam yedim 4kaşık makarna onun dışında bişey yemedim canım istemedi
bugün inşallah düzenli beslenmeye tam anlamıyla başlayacağım

günaydıın herkese. off bir sürü alıntı yapmıştım menülerinizi ama hepsi silindi noldu anlamadım. şimdi tekrarda dönemicem bütün sayfalara zaten ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim yani
herkes iyidir umarım. Türkan oğlunun doğum günü kutlu olsun.
evde çok iş var biraz ev hanımı olayım bugün bol iradeli az kalorili bir gün diliyorum herkes için.

aslıda çay daha iyi oluyo fehiyecim haklısın da süt de tok tutuyo ya ondan öle oldu biraz :) bide sütü seviyorum ben sabah da aksamda iceblyorum

harika bence :)

Merhaba kizlar,
dün yazamadim hic kusura bakmayin.. misafirim var.. yarindan itibaren bende yorumlicam insallah.. kusura bakmayin

Dün:
Sabah: 3 kayisi, 1 dilim siyah ekmek ve kucuk dilim peynir
Ögle: yarim parca tiramisu arkadasin dogum günüydü israr etti yedim yakin arkadas bide.. ama yarim yedim :) ve bir elma
Aksam: 2 yk pilav, 2 yk kuru fasulye, salata, az karpuz

1 fincan yesil cay.... evet birde dün sabah aksam sirkeli ve balli su icmeye basladim... faydasini görürsem söylerim size kizlarrr
Spor: 45 dk hizli yürüyüs, 45 dk pilates

bu pilates karın kaslarımı mahvetti benım yürüyüşte mahvoldum 50 dakka zor durdum yaaa kızlar.
kasların ağrıyo diye bırakma emi tatlım zamanla geçiyo ağrılar vücut alışıyo :)

çok çok geçmiş olsun..ama sana bir tavsiye ateşin yüksekken öyle kazak filan giyme bidaha ..Allah korusun yetişkin insanlarda ateş daha tehlikeli olabiliyormuş..

canım kahvaltın zayıf bence domates yeşillik ekleyebilirsin. tiramisu hafif bir tatlı bişey olmaz. ama bir öğün şeklinde olur mu bilemem. akşamın da güzel bence. sporun da gayet iyi maşallah.

gün bitmedi ama ben menümü şimdiden paylaşayım.
sabah
yarım domates yarım salatalık
4 zeytin
az peynir
bol maydonoz
1 dlm kpk ekmek

ara
8 kiraz
yarım su ba süt

öğlen
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dlm kpk ekm

ara
2 kayısı
1 su ba süt
2 ceviz

akşam
1 kase çorba
az peynir(et tavuk yerine)
yağsız bol salata

ara
2 kayısı
1 çay ba süt

2,5 lt su, 3 kupa yeşil çay

sporum: leslie 2 miles (30 dakika)
pilates (10 dakika)

canım yemek yemeden olmaz ki akşam yapma öyle hasta olacaksın

Canım yeşil çayı en az 2 bardak en çok 5 bardak tüketelim nedeni 1 bardak o kadar etki etmez en azından 2 iç :) Bu arada sirkeli suyu ben de bir ara denedim ama midende gastrit gibi bir problemin varsa ara ara bırak ben şimdi bırakma evremdeyim sorun yaşadığım için. Sporun da güzel gün geçtikçe tempoyu arttır derim :) Bu arada sabah kahvaltına domates salatalık falan katarsan daha az acıkırsın hem kan yapar mihihi

canım menün bence çok güzel olmuş bu arada sütün yağsız değil mi??? öyle olsa iyi olur çünkü yağlı süt kilo demek şekercim :)
Sporun az geldi gözüme ama :)

Kızlarrr hepinize kocaman merhaba bugün nasılsınız bakalım :)
Dün gece size menümü yazar yazmaz yatmak zorunda kaldım ve spor falan yapamadım içim acıyor ben de bugün acısını temizlik yaparak çıkardım Deli gibi temizlik yaptım feci efor sarfettim ama bugünün sporunu kesinlikle atlamayacağım :)
Bu sabah: Bir kk peynir, 4 zeytin, bir dilim kepekli ekmek, 3 bardak şekersiz çay, domates salatalık, bir çay kaşığı çilek reçeli yedim :) Öncesinde Nurs çayımı ve çörek otumu kesinlikle ihmal etmedim. Sonrasında tekrar Nurs çayımı içtim şimdi de yeşil çayımı yapacağım:)
Öğlen ağır birşey yemek istemedim yavaş yavaş iştahım kapanıyor sanırım Anneanneciğim erik yıkamış ben de hiç dayanamam ekşi eriğe :) 8 tane erik yedim. Akşam yemeğimi ve sporumu da daha sonra yazacağım kızlar öpüldünüz :)

Bu arada dünki çikolataya kızdınız ya haniiii ben de karar verdim haftada sadece az bişi yicem Yoksa ben günde 2 paket tüketirdim Zor oluyor kopması

cnm gayet güzel ama kahvaltına domates salatalık ekleyebilirsin salatalık süper tok tutuyor

arzucum süpersin menüde gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…