Turkan88'in Diyet Günlüğü

cnm bende bende hiiiç dayanamıyorum kaç kere biliyorum dolabın kapısını açıp hayır yemiycem deyip kapattığımı
ama zorla kendini
bende bugünlük bi kaçamak yaptım malesef dondurma yedim :26:

Bende bugünkü menümü paylaşayım
sabah 3 zeytin biraz peynir bir domates 1 salatalık (ekmeğim evde kalmış )
öğle 2 ızgara köfte 3 yk patates salatası yoğurt
2 kaşık çorba içtim aslında yarım kase almıştım ama güzel olmamış içemedim
bir dondurma :26:
akşam da 3 yk etli sebze yemeği salata olacak
1.5 lt su içtim 1 bardakta yeşilim
akşama 1 bardak daha içerim
spor olarak banyo ovma ve salon temizliği :)))) olacak
bir de leslie yaparım :)

hehehe spor olarak ben de bugün azıcık temizlik yaptım ama akşama günlük sporumu da yapacağım
ayrıca menün güzelmiş köfteyi 3 e çıkarabilirsin büyüklüğüne göre sonuçta ekmek yememişsin :)

öglen baska bişi yemedgn içn bnce tiramisu yemende sorun yok :) bence biraz daha fazla sıvı tüketmelisin

cok iyimişş böle devam et cnm sporda süper :)
bu kadarlık kısmı iyi bence :)
bence menün gzel de tatlım dondurma fazla olmus sanki. 2 3 bardakta yesil cay eklesen güzel olur

canım menün bence çok güzel olmuş bu arada sütün yağsız değil mi??? öyle olsa iyi olur çünkü yağlı süt kilo demek şekercim :)
Sporun az geldi gözüme ama :)
yarım yağlı tavsiye etmişti doktor öyle içiyorum canım sütü ben hep.
oğlum küçük ve havada inanılmaz sıcak o yüzden dışarı çıkamıyorum spor için. evdede o uyurken bu kadar yapabiliyorum malesef.
öğünlerin gayet güzel canım harikasın. dondurma umarım şu etrafı kalın kalın çikolata kaplı olan paket çikolatalardan değildir (adını yazmak istemiyorum) top dondurma olduğu sürece çok sorun yok bence.

arkadaşlar bu arada canınız çok çikolata istediğinde bitter çikolata tercih edebilirsiniz. hatta büyük marketlerde %70 - %80 kakao içeren çikolatalar var. onlardan küçük 1-2 kare yiyebilirsiniz. tabi ben öyle küçücük yiyince duramıyorum mutlak üstüne birkaç tane daha yiyorum o yüzden hiç başlamıyorum.

benim yediğim çikolatanın tadı fazlaca sütlüydü şekersiz olduğundan dolayı ben öyle yapmayı daha uygun buldum:)

yok cnm aslında cnm en çokkkkkk onu istedi ama ben fruttare yedim hindistan cevizli
ama aklım resmen onda kaldı yaaaaaaaa

kahvalti; 1dilim sucukla kendi yaginda yumurta,1dilim ekmek,meyve

ogle; 1parca haslanmis et,1/2 kofte,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kase yogurt,5 zeytin

aksam;2kepce corba,coban salata,2 kasik bulgur.

sivi;

4 kupa bitki cayi(yesil cay+kiraz sapi+biberiye kasimi)
2l i suyu da aksama kadar tamamliycam INSAALLAH.

SPOR;

1)15 DK KOSU BANDI HIZLI TEMPO
2)15 DK LESLIE
3)15DK.E.SARAC
4)100 IP
5)150 TWISTER
6)30 AB king pro

Son düzenleme:

evet cnm ya dondiş fazla oldu ama herkes alınca dayanamadım
evet cnm içmeye çalışıyorum işyerinde 1 bardak yeşillim evdede bir bardak içerim:)
bu arada spora mutfak camı da eklendi :)))

Türkancım sporun süperrrrr ama öğle biraz fazla olmuş sanki

canım menün güzelmiş çaylarını kendin mi hazırlıyorsun?
sporuna da bayıldım :)

cok guzel cnm,umarim dugunde kacirmazsin canim cok uzuldum neyi var nisanlinin?simdi nasil? canim ozel gunlerde tatli yemezsek olmuyor iyi anliyorum,ama sirkeli balli suya gelince ben de diyete yeni basladigimda her yontemi denemek istiyordum ki bir an once zayiflayayim,ama sonra baktim ki o kadar vucudu yormayarak da daha guzel kilolar gide biliyormus,hatta bir sabah ben de icmistim o sudan,sonra dusundum ki ben gastritli zayif olmak istiyormuyum?haaayir,o yuzden o gibi seylerden medet umma cnm.

ben sana ne diyeyim,haaarikasin iste,harika MASAALLAH
CANIM,OGUN ATLAMA,SAKINNN.ONA DAHA COK KIZDIM,

CANIM LESLIE TEK BASINA AZ,MEKIK,IP FALAN DA YAP MUTLAKA,GUN ICINDE 1SAAT KADAR SPOR YAP.1 SAATI GECME.

Kızlar sıze 100 % kıraz detoksunu tavsıye ederım,super odem toksın atıyormus,ondan sonra daha hızlı kılo verebılıyorlarmıs,tabıkı 2,3 kılo da detoks sırasında ama bu asla kılo vermek ıcın degıl,bu bır detoks sonuc olarak,ben ınsaallah yapcam,allah yardımcım olsu n ınsaallah,ama once ıstısare.hafızam falan guclenır belkı.cıllerım gıder,ne bıleyım ıste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…