Kızlarrr hepinize kocaman merhaba bugün nasılsınız bakalım :)
Dün gece size menümü yazar yazmaz yatmak zorunda kaldım ve spor falan yapamadım içim acıyor ben de bugün acısını temizlik yaparak çıkardımDeli gibi temizlik yaptım feci efor sarfettim ama bugünün sporunu kesinlikle atlamayacağım :)
Bu sabah: Bir kk peynir, 4 zeytin, bir dilim kepekli ekmek, 3 bardak şekersiz çay, domates salatalık, bir çay kaşığı çilek reçeli yedim :) Öncesinde Nurs çayımı ve çörek otumu kesinlikle ihmal etmedim. Sonrasında tekrar Nurs çayımı içtim şimdi de yeşil çayımı yapacağım:)
Öğlen ağır birşey yemek istemedim yavaş yavaş iştahım kapanıyor sanırım Anneanneciğim erik yıkamış ben de hiç dayanamam ekşi eriğe :) 8 tane erik yedim. Akşam yemeğimi ve sporumu da daha sonra yazacağım kızlar öpüldünüz :)
Bu arada dünki çikolataya kızdınız ya haniiii ben de karar verdim haftada sadece az bişi yicemYoksa ben günde 2 paket tüketirdim Zor oluyor kopması
cnm bende bende hiiiç dayanamıyorum kaç kere biliyorum dolabın kapısını açıp hayır yemiycem deyip kapattığımı
ama zorla kendini
bende bugünlük bi kaçamak yaptım malesef dondurma yedim :26:
Bende bugünkü menümü paylaşayım
sabah 3 zeytin biraz peynir bir domates 1 salatalık (ekmeğim evde kalmış)
öğle 2 ızgara köfte 3 yk patates salatası yoğurt
2 kaşık çorba içtim aslında yarım kase almıştım ama güzel olmamış içemedim
bir dondurma :26:
akşam da 3 yk etli sebze yemeği salata olacak
1.5 lt su içtim 1 bardakta yeşilim
akşama 1 bardak daha içerim
spor olarak banyo ovma ve salon temizliği :)))) olacak
bir de leslie yaparım :)
öglen baska bişi yemedgn içn bnce tiramisu yemende sorun yok :) bence biraz daha fazla sıvı tüketmelisinMerhaba kizlar,
dün yazamadim hic kusura bakmayin.. misafirim var.. yarindan itibaren bende yorumlicam insallah.. kusura bakmayin
Dün:
Sabah: 3 kayisi, 1 dilim siyah ekmek ve kucuk dilim peynir
Ögle: yarim parca tiramisuarkadasin dogum günüydü israr etti yedim yakin arkadas bide.. ama yarim yedim :) ve bir elma
Aksam: 2 yk pilav, 2 yk kuru fasulye, salata, az karpuz
1 fincan yesil cay.... evet birde dün sabah aksam sirkeli ve balli su icmeye basladim... faydasini görürsem söylerim size kizlarrr
Spor: 45 dk hizli yürüyüs, 45 dk pilates
cok iyimişş böle devam et cnm sporda süper :)gün bitmedi ama ben menümü şimdiden paylaşayım.
sabah
yarım domates yarım salatalık
4 zeytin
az peynir
bol maydonoz
1 dlm kpk ekmek
ara
8 kiraz
yarım su ba süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dlm kpk ekm
ara
2 kayısı
1 su ba süt
2 ceviz
akşam
1 kase çorba
az peynir(et tavuk yerine)
yağsız bol salata
ara
2 kayısı
1 çay ba süt
2,5 lt su, 3 kupa yeşil çay
sporum: leslie 2 miles (30 dakika)
pilates (10 dakika)
bu kadarlık kısmı iyi bence :)Kızlarrr hepinize kocaman merhaba bugün nasılsınız bakalım :)
Dün gece size menümü yazar yazmaz yatmak zorunda kaldım ve spor falan yapamadım içim acıyor ben de bugün acısını temizlik yaparak çıkardımDeli gibi temizlik yaptım feci efor sarfettim ama bugünün sporunu kesinlikle atlamayacağım :)
Bu sabah: Bir kk peynir, 4 zeytin, bir dilim kepekli ekmek, 3 bardak şekersiz çay, domates salatalık, bir çay kaşığı çilek reçeli yedim :) Öncesinde Nurs çayımı ve çörek otumu kesinlikle ihmal etmedim. Sonrasında tekrar Nurs çayımı içtim şimdi de yeşil çayımı yapacağım:)
Öğlen ağır birşey yemek istemedim yavaş yavaş iştahım kapanıyor sanırım Anneanneciğim erik yıkamış ben de hiç dayanamam ekşi eriğe :) 8 tane erik yedim. Akşam yemeğimi ve sporumu da daha sonra yazacağım kızlar öpüldünüz :)
Bu arada dünki çikolataya kızdınız ya haniiii ben de karar verdim haftada sadece az bişi yicemYoksa ben günde 2 paket tüketirdim Zor oluyor kopması
bence menün gzel de tatlım dondurma fazla olmus sanki. 2 3 bardakta yesil cay eklesen güzel olurBende bugünkü menümü paylaşayım
yarım yağlı tavsiye etmişti doktor öyle içiyorum canım sütü ben hep.canım menün bence çok güzel olmuş bu arada sütün yağsız değil mi??? öyle olsa iyi olur çünkü yağlı süt kilo demek şekercim :)
Sporun az geldi gözüme ama :)
öğünlerin gayet güzel canım harikasın. dondurma umarım şu etrafı kalın kalın çikolata kaplı olan paket çikolatalardan değildir (adını yazmak istemiyorum) top dondurma olduğu sürece çok sorun yok bence.Bende bugünkü menümü paylaşayım
arkadaşlar bu arada canınız çok çikolata istediğinde bitter çikolata tercih edebilirsiniz. hatta büyük marketlerde %70 - %80 kakao içeren çikolatalar var. onlardan küçük 1-2 kare yiyebilirsiniz. tabi ben öyle küçücük yiyince duramıyorum mutlak üstüne birkaç tane daha yiyorum o yüzden hiç başlamıyorum.
yarım yağlı tavsiye etmişti doktor öyle içiyorum canım sütü ben hep.
oğlum küçük ve havada inanılmaz sıcak o yüzden dışarı çıkamıyorum spor için. evdede o uyurken bu kadar yapabiliyorum malesef.
öğünlerin gayet güzel canım harikasın. dondurma umarım şu etrafı kalın kalın çikolata kaplı olan paket çikolatalardan değildir (adını yazmak istemiyorum) top dondurma olduğu sürece çok sorun yok bence.
öglen baska bişi yemedgn içn bnce tiramisu yemende sorun yok :) bence biraz daha fazla sıvı tüketmelisin
cok iyimişş böle devam et cnm sporda süper :)
bu kadarlık kısmı iyi bence :)
bence menün gzel de tatlım dondurma fazla olmus sanki. 2 3 bardakta yesil cay eklesen güzel olur
kahvalti; 1dilim sucukla kendi yaginda yumurta,1dilim ekmek,meyve
ogle; 1parca haslanmis et,1/2 kofte,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kase yogurt,5 zeytin
aksam;2kepce corba,coban salata,2 kasik bulgur.
sivi;
4 kupa bitki cayi(yesil cay+kiraz sapi+biberiye kasimi)
2l i suyu da aksama kadar tamamliycam INSAALLAH.
SPOR;
1)15 DK KOSU BANDI HIZLI TEMPO
2)15 DK LESLIE
3)15DK.E.SARAC
4)100 IP
5)150 TWISTER
6)30 AB king pro Eki Görüntüle 444580
kahvalti; 1dilim sucukla kendi yaginda yumurta,1dilim ekmek,meyve
ogle; 1parca haslanmis et,1/2 kofte,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kase yogurt,5 zeytin
aksam;2kepce corba,coban salata,2 kasik bulgur.
sivi;
4 kupa bitki cayi(yesil cay+kiraz sapi+biberiye kasimi)
2l i suyu da aksama kadar tamamliycam INSAALLAH.
SPOR;
1)15 DK KOSU BANDI HIZLI TEMPO
2)15 DK LESLIE
3)15DK.E.SARAC
4)100 IP
5)150 TWISTER
6)30 AB king pro Eki Görüntüle 444580
cok guzel cnm,umarim dugunde kacirmazsinrus salatası ve patates salatası
ikisinden birini tercih etseydindaha güzel olurdu gibi geldi bana
patates akşam yemeklerinde tercşh etmemyi öneriirm
Canım ekmekler fala olmuş
2dilim ekmek çoookkk fazla
3 zeytin tüketmelisin
3 zeytin 1 dilim ekmek yapıyor bilgin olsun
Canım Lahmacun ve pilav çok ağır olmuş
Akşamları pilav makarna gibi yiyecekelr tüketmemeye özen gösterelim
Köfte ızgara ise sorun yok
Sucuk muuuu
Çayı da en az 3 bardak tüketirsek
daha ccabuk sonuç alırız
akşam düğündeydim
yemek yemedim
Dondurma yedim ama
sabah ve öğle menümü paylaşıyorum
akşam düğüne gitcez
spor yerine göbek atcam
Sabah:
2 bardak su
1bardak beşibiryerde çayı
müsli
ara
1 elma çayı
1 kurabiye
öğlen
1 ad salatalık
1ad domates
1kase yoğurt
600 ml su içtim
ara 1 yeşilçay içmeyi düşünüyorum
gece yatmadan elma form çayı
3 lt su
canim cok uzuldum neyi var nisanlinin?simdi nasil?ben dün öğleden sonra bi daha giremedim nişanlım çok hastaydı hastaneye gittik serum falan takıldı derken giremedim
dün kahvaltıdan sonra bi de akşam yedim 4kaşık makarna onun dışında bişey yemedim canım istemedi
bugün inşallah düzenli beslenmeye tam anlamıyla başlayacağım
canim ozel gunlerde tatli yemezsek olmuyor iyi anliyorum,ama sirkeli balli suya gelince ben de diyete yeni basladigimda her yontemi denemek istiyordum ki bir an once zayiflayayim,ama sonra baktim ki o kadar vucudu yormayarak da daha guzel kilolar gide biliyormus,hatta bir sabah ben de icmistim o sudan,sonra dusundum ki ben gastritli zayif olmak istiyormuyum?haaayir,o yuzden o gibi seylerden medet umma cnm.Merhaba kizlar,
dün yazamadim hic kusura bakmayin.. misafirim var.. yarindan itibaren bende yorumlicam insallah.. kusura bakmayin
Dün:
Sabah: 3 kayisi, 1 dilim siyah ekmek ve kucuk dilim peynir
Ögle: yarim parca tiramisuarkadasin dogum günüydü israr etti yedim yakin arkadas bide.. ama yarim yedim :) ve bir elma
Aksam: 2 yk pilav, 2 yk kuru fasulye, salata, az karpuz
1 fincan yesil cay.... evet birde dün sabah aksam sirkeli ve balli su icmeye basladim... faydasini görürsem söylerim size kizlarrr
Spor: 45 dk hizli yürüyüs, 45 dk pilates
ben sana ne diyeyim,haaarikasin iste,harika MASAALLAHgün bitmedi ama ben menümü şimdiden paylaşayım.
sabah
yarım domates yarım salatalık
4 zeytin
az peynir
bol maydonoz
1 dlm kpk ekmek
ara
8 kiraz
yarım su ba süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dlm kpk ekm
ara
2 kayısı
1 su ba süt
2 ceviz
akşam
1 kase çorba
az peynir(et tavuk yerine)
yağsız bol salata
ara
2 kayısı
1 çay ba süt
2,5 lt su, 3 kupa yeşil çay
sporum: leslie 2 miles (30 dakika)
pilates (10 dakika)
CANIM,OGUN ATLAMA,SAKINNN.ONA DAHA COK KIZDIM,Kızlarrr hepinize kocaman merhaba bugün nasılsınız bakalım :)
CANIM LESLIE TEK BASINA AZ,MEKIK,IP FALAN DA YAP MUTLAKA,GUN ICINDE 1SAAT KADAR SPOR YAP.1 SAATI GECME.Bende bugünkü menümü paylaşayım
bence de fazla oldu ama ıste sanırım cayla sporla falan dengelemısımdır,hem aksm ekmek yemedım.türkancım sporun süperrrrr ama öğle biraz fazla olmuş sanki
tabıkı yesıl cay bıraz kıraz sapı bıraz da bıberıye karıstırıp demlıyorumcanım menün güzelmiş çaylarını kendin mi hazırlıyorsun?
Sporuna da bayıldım :)
türkancım haklısın da hem sıcak hem yiyemiyorum galiba hasta olacağım boğazlarım hafif şiş dur bakalım
cok gecmıs olsun cn,ben bogazım agrıdımı hemen 1kasık corekotu yagı ıcerım orda kalır agrı falan,masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?