bence gayet güzel sadece ara öğünler fazla geldi gözüme hem süt hem kayısı ceviz fazla gibigün bitmedi ama ben menümü şimdiden paylaşayım.
sabah
yarım domates yarım salatalık
4 zeytin
az peynir
bol maydonoz
1 dlm kpk ekmek
ara
8 kiraz
yarım su ba süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dlm kpk ekm
ara
2 kayısı
1 su ba süt
2 ceviz
akşam
1 kase çorba
az peynir(et tavuk yerine)
yağsız bol salata
ara
2 kayısı
1 çay ba süt
2,5 lt su, 3 kupa yeşil çay
sporum: leslie 2 miles (30 dakika)
pilates (10 dakika)
öğlen muhakkak ye yoksa akşama fazla yüklenirsin ben son dönemlerde insanın canı ne istiyosa bir parçada yemesi taraftarıyım yoksa ne yesen doymuyosunKızlarrr hepinize kocaman merhaba bugün nasılsınız bakalım :)
Dün gece size menümü yazar yazmaz yatmak zorunda kaldım ve spor falan yapamadım içim acıyor ben de bugün acısını temizlik yaparak çıkardımDeli gibi temizlik yaptım feci efor sarfettim ama bugünün sporunu kesinlikle atlamayacağım :)
Bu sabah: Bir kk peynir, 4 zeytin, bir dilim kepekli ekmek, 3 bardak şekersiz çay, domates salatalık, bir çay kaşığı çilek reçeli yedim :) Öncesinde Nurs çayımı ve çörek otumu kesinlikle ihmal etmedim. Sonrasında tekrar Nurs çayımı içtim şimdi de yeşil çayımı yapacağım:)
Öğlen ağır birşey yemek istemedim yavaş yavaş iştahım kapanıyor sanırım Anneanneciğim erik yıkamış ben de hiç dayanamam ekşi eriğe :) 8 tane erik yedim. Akşam yemeğimi ve sporumu da daha sonra yazacağım kızlar öpüldünüz :)
Bu arada dünki çikolataya kızdınız ya haniiii ben de karar verdim haftada sadece az bişi yicemYoksa ben günde 2 paket tüketirdim Zor oluyor kopması
gayet iyi canım devam:)Bende bugünkü menümü paylaşayım
sabah 3 zeytin biraz peynir bir domates 1 salatalık (ekmeğim evde kalmış)
öğle 2 ızgara köfte 3 yk patates salatası yoğurt
2 kaşık çorba içtim aslında yarım kase almıştım ama güzel olmamış içemedim
bir dondurma :26:
akşam da 3 yk etli sebze yemeği salata olacak
1.5 lt su içtim 1 bardakta yeşilim
akşama 1 bardak daha içerim
spor olarak banyo ovma ve salon temizliği :)))) olacak
bir de leslie yaparım :)
kahvalti; 1dilim sucukla kendi yaginda yumurta,1dilim ekmek,meyve
ogle; 1parca haslanmis et,1/2 kofte,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kase yogurt,5 zeytin
aksam;2kepce corba,coban salata,2 kasik bulgur.
sivi;
4 kupa bitki cayi(yesil cay+kiraz sapi+biberiye kasimi)
2l i suyu da aksama kadar tamamliycam INSAALLAH.
SPOR;
1)15 DK KOSU BANDI HIZLI TEMPO
2)15 DK LESLIE
3)15DK.E.SARAC
4)100 IP
5)150 TWISTER
6)30 AB king pro Eki Görüntüle 444580
işte kilo geçmişimden bi kaç foto
olabilir bence çünkü çok kişiden duydum çörekotunu yiyemiyosan zorlama ama kasma da kilo vermek için ne kadar kasarsan o kadar zor verirsinmukayesecim canım hiç yemek istemedi bir de hafiften boğazlarım şiş ondan yiyemedim birşey anca 2 kepekli bisküvi attım sonradan ağzıma o kadar. Acaba çörek otunun bir nimeti mi ki bu
en iyisi yagi canim,cunki yakiyor.hemen iyi ediyorayy ben şimdi normal çörekootu çiğniyorum belki iyi gelir :)) teşekkür ederim kuzum
ozlem masaallah super zayiflamissin yaa,inanilmaz bsiy.ne kadar zayiflamissiiiiiiiiiin,cok azicik fazlan var gibi gozukuyor,korse yok dimi???işte kilo geçmişimden bi kaç foto
altlarına bişe yazamadım buradan açıklayayım ilk foto 2 yıl öncesine ait 74-76 kiloyum
2. foto yeni bi hafta öncesine ait kilom 62-63
3. foto bu yıl aralık ya da ocak ayına ait kilom 68-69
4. foto kep atmada giydiğim elbise ve ben
5. foto ise 2011 yılına ait 1 ocak:)kilom 68-70 arası diye hatırlıyorum
ben de sabah 8:30ta kfleks yedim öğlen bişe yiyemedim işim vardı 16:00da kuymak yedim baya aç kaldığım için ekmek miktarını hiç söylemeyeyim ama ceza olarak akşam yemeği yemicem belki 21:00 meyve yer günü bitiririm
spor olarak ise 2 saat kadar güneşin altında yürüdüm bence tekrar bi spora gerek yok
yarın daha güzel olacak söz haftaya tartı gününde 62ye geri dönücem
ben çok fazla fark göremedim bakınca, fotolarda kıyafetlerden pek belli olmuyo biraz daha arayıp farkın en belirgin olanlarını koyucamozlem masaallah super zayiflamissin yaa,inanilmaz bsiy.ne kadar zayiflamissiiiiiiiiiin,cok azicik fazlan var gibi gozukuyor,korse yok dimi???
Allah acil şifalar versin bitanem geçmiş olsun çok üzüldüm salgın var galiba buralarda da herkes hasta yaaben dün öğleden sonra bi daha giremedim nişanlım çok hastaydı hastaneye gittik serum falan takıldı derken giremedim
dün kahvaltıdan sonra bi de akşam yedim 4kaşık makarna onun dışında bişey yemedim canım istemedi
bugün inşallah düzenli beslenmeye tam anlamıyla başlayacağım
gün bitmedi ama ben menümü şimdiden paylaşayım.
sabah
yarım domates yarım salatalık
4 zeytin
az peynir
bol maydonoz
1 dlm kpk ekmek
ara
8 kiraz
yarım su ba süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dlm kpk ekm
ara
2 kayısı
1 su ba süt
2 ceviz
akşam
1 kase çorba
az peynir(et tavuk yerine)
yağsız bol salata
ara
2 kayısı
1 çay ba süt
2,5 lt su, 3 kupa yeşil çay
sporum: leslie 2 miles (30 dakika)
pilates (10 dakika)
menunu çokk beğendim masallah canım afferim böyle devam et :)Kızlarrr hepinize kocaman merhaba bugün nasılsınız bakalım :)
Dün gece size menümü yazar yazmaz yatmak zorunda kaldım ve spor falan yapamadım içim acıyor ben de bugün acısını temizlik yaparak çıkardımDeli gibi temizlik yaptım feci efor sarfettim ama bugünün sporunu kesinlikle atlamayacağım :)
Bu sabah: Bir kk peynir, 4 zeytin, bir dilim kepekli ekmek, 3 bardak şekersiz çay, domates salatalık, bir çay kaşığı çilek reçeli yedim :) Öncesinde Nurs çayımı ve çörek otumu kesinlikle ihmal etmedim. Sonrasında tekrar Nurs çayımı içtim şimdi de yeşil çayımı yapacağım:)
Öğlen ağır birşey yemek istemedim yavaş yavaş iştahım kapanıyor sanırım Anneanneciğim erik yıkamış ben de hiç dayanamam ekşi eriğe :) 8 tane erik yedim. Akşam yemeğimi ve sporumu da daha sonra yazacağım kızlar öpüldünüz :)
Bu arada dünki çikolataya kızdınız ya haniiii ben de karar verdim haftada sadece az bişi yicemYoksa ben günde 2 paket tüketirdim Zor oluyor kopması
canım dondurmaya hiçç kızmadım bu kadar hava sıcak tabbııı de yıyceksin dondurma hiçç canını sıkma bıtanem benım kader arkadaşım:)Bende bugünkü menümü paylaşayım
sabah 3 zeytin biraz peynir bir domates 1 salatalık (ekmeğim evde kalmış)
öğle 2 ızgara köfte 3 yk patates salatası yoğurt
2 kaşık çorba içtim aslında yarım kase almıştım ama güzel olmamış içemedim
bir dondurma :26:
akşam da 3 yk etli sebze yemeği salata olacak
1.5 lt su içtim 1 bardakta yeşilim
akşama 1 bardak daha içerim
spor olarak banyo ovma ve salon temizliği :)))) olacak
bir de leslie yaparım :)
arkadaşlar bu arada canınız çok çikolata istediğinde bitter çikolata tercih edebilirsiniz. hatta büyük marketlerde %70 - %80 kakao içeren çikolatalar var. onlardan küçük 1-2 kare yiyebilirsiniz. tabi ben öyle küçücük yiyince duramıyorum mutlak üstüne birkaç tane daha yiyorum o yüzden hiç başlamıyorum.
yok cnm aslında cnm en çokkkkkk onu istedi ama ben fruttare yedim hindistan cevizli
ama aklım resmen onda kaldı yaaaaaaaa
diycek sözüm yok malesef eleştiremıyorum zira mukemmelsin masallah ya masallah :)kahvalti; 1dilim sucukla kendi yaginda yumurta,1dilim ekmek,meyve
ogle; 1parca haslanmis et,1/2 kofte,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kase yogurt,5 zeytin
aksam;2kepce corba,coban salata,2 kasik bulgur.
sivi;
4 kupa bitki cayi(yesil cay+kiraz sapi+biberiye kasimi)
2l i suyu da aksama kadar tamamliycam INSAALLAH.
SPOR;
1)15 DK KOSU BANDI HIZLI TEMPO
2)15 DK LESLIE
3)15DK.E.SARAC
4)100 IP
5)150 TWISTER
6)30 AB king pro Eki Görüntüle 444580
aman dikkat et herkes bu aralar hasta canım dikkat et kendineTürkancım haklısın da hem sıcak hem yiyemiyorum galiba hasta olacağım boğazlarım hafif şiş dur bakalım
tabıkı yesıl cay bıraz kıraz sapı bıraz da bıberıye karıstırıp demlıyorum
yaaaa hayır yapma sağlığından olcaksın diye korkuyorum haaa yapma sakın türkanım yapma kız bak allah korusun hasta olursunKızlar sıze 100 % kıraz detoksunu tavsıye ederım,super odem toksın atıyormus,ondan sonra daha hızlı kılo verebılıyorlarmıs,tabıkı 2,3 kılo da detoks sırasında ama bu asla kılo vermek ıcın degıl,bu bır detoks sonuc olarak,ben ınsaallah yapcam,allah yardımcım olsu n ınsaallah,ama once ıstısare.hafızam falan guclenır belkı.cıllerım gıder,ne bıleyım ıste..
canım yaa masallah bayağı zayıflamıssın masallah da neden yuzun kapalı kız güzelliğini neden sakladın kı?işte kilo geçmişimden bi kaç foto
altlarına bişe yazamadım buradan açıklayayım ilk foto 2 yıl öncesine ait 74-76 kiloyum
kactim,alisim agliyor
kızlarr bugün geç girdim kusura kalmayın zira okuldayken eşim aradı okuldan çıktıktan sonra göle yemeğe gidelim dedi tamam dedim gelip benı aldı oradan da gittik annemden çocukları aldık sivriceye gittik bahceli bı lokantaya allahtan kımse yoktu bahçede çocuklar kuçuk bı parkı da var bahcede hem koşup oynadılar,sallandılar,kaydılar hem yemeklerini yedirdim süper bı gündü eve geldik ama yorgunluktan mahvolduk yaaa hava da carptı galıba serindi de üfür püfür esiyodu ama şimdi eve geldik sıcaktan her yerim su oldu yanııı neyse hemen menumu yazayım tabıı kızmazsanız kızlarrr
sabah:1 bardak ballı ılık su ,2 dilim beyaz ekmek,kkpeynır,3 dilim salam,3zeytin,1sekersiz cay
öğle.:1kornetto,1bardak ayran,1porsiyon et sote,salata
ara:1porsiyon kavun,çilek,kiraz,karpuz
akşam:yok
su.2 litre su,2 kupa yesil çay
spor:yarım saat step,15 dak lesli,15 dak ender saraç(bunları yağımı sürdükten sonra yapıyorum ve acaip terliyorum ha)
yyaa aevet bugün bayağı bı ağır oldu onun için akşam yemedim zaten yıycek yerimde yok yağ olrak karıştırıyorum aktardan aldım yağalr:portakal yağı,kekik,buğday ,acıbıber,acıbadem,susam,lavanta,bıberiye yağı bunları kavanoza koyup karıştırdım gunluk suruyorum ve strec ile sarıyorum ve spor yapıyorum canım:9tatlışım menülerin ağır olmamış mı??? onları azaltıp akşam yeseydin daha iyiydi bak bana öğlen yemek yemedim diye ne çok kızdılaaar :) Sana da ben kızarım :) Bu arada ne yağı kullanıyorsun sen? Ben selülitler için portakal yağı kullanıyorum
Yine ben kızlaar :) akşam yemeğindn önce çörekotumu kullandım, vee yağsız iki küçük kepekli ekmek arasına kağıt gibi kaşar kesip tost yaptım ve bir bardak limonata içtim :) Bu arada sporumu da ihmal etmedim :) Dışarı çıkacağım için çabuk çabuk yapabildiğimi yaptım. Zaten spor hemen ardından yemek ve size yazıyorum hemen sonra da köye gidicez dayımlara :)
-175 kalorilik (1250 adımmış) stepper çalışması
-1 videoluk ben buna 1 set diyeceğim Ender Saraç
-20 dk bisiklet
Daha gün bitmedi daha yeşil çay ve nurs çay içilecek :) bu arada öğlen yemeği yemedim ya yemek yerine eriklerden sonra iki tane form bisküvi yedim haberiniz ola :)
E ben artık kaçar öpüldünüz yavruşkalarım :)
kilo verdiğin bayaa belli oluyor canım hele ki eski fotolarına bakınca. çok güzel olmuşsun yüzünü göremesek teişte kilo geçmişimden bi kaç foto
kızlarr bugün geç girdim kusura kalmayın zira okuldayken eşim aradı okuldan çıktıktan sonra göle yemeğe gidelim dedi tamam dedim gelip benı aldı oradan da gittik annemden çocukları aldık sivriceye gittik bahceli bı lokantaya allahtan kımse yoktu bahçede çocuklar kuçuk bı parkı da var bahcede hem koşup oynadılar,sallandılar,kaydılar hem yemeklerini yedirdim süper bı gündü eve geldik ama yorgunluktan mahvolduk yaaa hava da carptı galıba serindi de üfür püfür esiyodu ama şimdi eve geldik sıcaktan her yerim su oldu yanııı neyse hemen menumu yazayım tabıı kızmazsanız kızlarrr
sabah:1 bardak ballı ılık su ,2 dilim beyaz ekmek,kkpeynır,3 dilim salam,3zeytin,1sekersiz cay
spor:yarım saat step,15 dak lesli,15 dak ender saraç(bunları yağımı sürdükten sonra yapıyorum ve acaip terliyorum ha)
iyi gezmeler bitanemm,,,geleim menune,belki de hic gelmesek dahami iyiy olur acaba,yorum yok,sen anlamissindir zaten cok oldugunu,karisik falan filan vesaire.sporun guzel,sivi da guzelkızlarr bugün geç girdim kusura kalmayın zira okuldayken eşim aradı okuldan çıktıktan sonra göle yemeğe gidelim dedi tamam dedim gelip benı aldı oradan da gittik annemden çocukları aldık sivriceye gittik bahceli bı lokantaya allahtan kımse yoktu bahçede çocuklar kuçuk bı parkı da var bahcede hem koşup oynadılar,sallandılar,kaydılar hem yemeklerini yedirdim süper bı gündü eve geldik ama yorgunluktan mahvolduk yaaa hava da carptı galıba serindi de üfür püfür esiyodu ama şimdi eve geldik sıcaktan her yerim su oldu yanııı neyse hemen menumu yazayım tabıı kızmazsanız kızlarrr
fena degil aslinda,belki de adet oncesi falandir,yoksa usuttunmu?kızlar bugün hiç keyfim yok bir halsizlik varki üstümde sormayınbugünlük yorum yapmazsam kızmazsınız dimi şekerlerim
menümü yazayım size..
sabah : 1.5 dlm kepek ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
domates - şekersiz çay
ara : 2 dilim kavun
öğlen : yumurtalı menemen
1 dlm ekmek
1 su bardağı yoğurt
ara: 2 kare bitter çikolata
akşam : 1 yağsız tost ( akşam öğünüm hiç güzel değil biliyorum ama sadece bunu yiyebildim midem iyi değil sanki )
spor : yok
su : 2 lt
yeşil çay :1 kupa
hepinizi çok çok öpüyorum tatlişkolarım.. yarın görüşmek üzere
bence bu coook onemli bir bilgi oldu arzucugum.demek aliyormus meyvenin sekerini .guzel bilgi.tesekkurler bitanem.kilo verdiğin bayaa belli oluyor canım hele ki eski fotolarına bakınca. çok güzel olmuşsun yüzünü göremesek te
sabahki beyaz ekmekler, öğlenki dondurma, aradaki meyveler bence çok fazla. akşamın boş olması dahada kötü naptın sen böyle canım yaa.
bu arada bazılarınız ara öğün yapmıyor ona birşey diyemem ama ara yapan arkadaşlar, arada meyve yiyorsanız yanında mutlaka az bi süt yada yoğurt yemenizi tavsiye ederim. ben 2 ay boyunca diyetisyene gittim ve bu şekilde 11 kilo verdim daha önce. meyvenin yanında bir süt ürünü olduğunda meyvedeki şekeri almıyormuş vücut doktor kesinlikle her gittiğimde hatırlatıyordu bana.
bir de 40 dakika spor yaptım öğle yemeğinden önce ve bence hiç az değil parçalamaya gerek yok kendimizi sonuçta birkaç kilo fazlamız var sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?