Turkan88'in Diyet Günlüğü

bence gayet güzel sadece ara öğünler fazla geldi gözüme hem süt hem kayısı ceviz fazla gibi

öğlen muhakkak ye yoksa akşama fazla yüklenirsin ben son dönemlerde insanın canı ne istiyosa bir parçada yemesi taraftarıyım yoksa ne yesen doymuyosun
gayet iyi canım devam:)

diyecek bişe bulamadım:)

işte kilo geçmişimden bi kaç foto

altlarına bişe yazamadım buradan açıklayayım ilk foto 2 yıl öncesine ait 74-76 kiloyum
2. foto yeni bi hafta öncesine ait kilom 62-63
3. foto bu yıl aralık ya da ocak ayına ait kilom 68-69
4. foto kep atmada giydiğim elbise ve ben
5. foto ise 2011 yılına ait 1 ocak:)kilom 68-70 arası diye hatırlıyorum

Eklentiler

• $01012010683.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSC03180.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $Fotoğraf-0245.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_1191.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $SAM_0930.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
mukayesecim canım hiç yemek istemedi bir de hafiften boğazlarım şiş ondan yiyemedim birşey anca 2 kepekli bisküvi attım sonradan ağzıma o kadar. Acaba çörek otunun bir nimeti mi ki bu
olabilir bence çünkü çok kişiden duydum çörekotunu yiyemiyosan zorlama ama kasma da kilo vermek için ne kadar kasarsan o kadar zor verirsin

ben de sabah 8:30ta kfleks yedim öğlen bişe yiyemedim işim vardı 16:00da kuymak yedim baya aç kaldığım için ekmek miktarını hiç söylemeyeyim ama ceza olarak akşam yemeği yemicem belki 21:00 meyve yer günü bitiririm
spor olarak ise 2 saat kadar güneşin altında yürüdüm bence tekrar bi spora gerek yok
yarın daha güzel olacak söz haftaya tartı gününde 62ye geri dönücem

ozlem masaallah super zayiflamissin yaa,inanilmaz bsiy.ne kadar zayiflamissiiiiiiiiiin,cok azicik fazlan var gibi gozukuyor,korse yok dimi???

INSAALLAH cnm,menunu biraz dengesiz budum cnm,yorum yok.toparlarsin birkacgune INSAALLAH,daha kafan nazillidedir senin...

ozlem masaallah super zayiflamissin yaa,inanilmaz bsiy.ne kadar zayiflamissiiiiiiiiiin,cok azicik fazlan var gibi gozukuyor,korse yok dimi???
ben çok fazla fark göremedim bakınca, fotolarda kıyafetlerden pek belli olmuyo biraz daha arayıp farkın en belirgin olanlarını koyucam korse kullanmıyorum 8 kilo versem süper olacak

Allah acil şifalar versin bitanem geçmiş olsun çok üzüldüm salgın var galiba buralarda da herkes hasta yaa

sporun dışında kusur bulamadım yaa masallah bence menunu çok beğendim ama spor çkk az bıtanem:)
menunu çokk beğendim masallah canım afferim böyle devam et :)

canım dondurmaya hiçç kızmadım bu kadar hava sıcak tabbııı de yıyceksin dondurma hiçç canını sıkma bıtanem benım kader arkadaşım:)

arzucuğum ben de sıcaklarda hayatta canım çıkolata istemez derdim karpuz ve soğuk su o kadar:)arada da dondurma
yok cnm aslında cnm en çokkkkkk onu istedi ama ben fruttare yedim hindistan cevizli
ama aklım resmen onda kaldı yaaaaaaaa

Nurgülüm fruttare nın kalorisi çokk düşük sakınca yok ye kız :)
diycek sözüm yok malesef eleştiremıyorum zira mukemmelsin masallah ya masallah :)

Türkancım haklısın da hem sıcak hem yiyemiyorum galiba hasta olacağım boğazlarım hafif şiş dur bakalım
aman dikkat et herkes bu aralar hasta canım dikkat et kendine

tabıkı yesıl cay bıraz kıraz sapı bıraz da bıberıye karıstırıp demlıyorum

ben alamadım bugün füya alacaktım nasip olmadı yarın insallah kız turkanım:)
yaaaa hayır yapma sağlığından olcaksın diye korkuyorum haaa yapma sakın türkanım yapma kız bak allah korusun hasta olursun

canım yaa masallah bayağı zayıflamıssın masallah da neden yuzun kapalı kız güzelliğini neden sakladın kı?

kactim,alisim agliyor

ağlatma bıtanem alişimi koş annesi yetiş kıyamam ben ona masallah :)

kızlarr bugün geç girdim kusura kalmayın zira okuldayken eşim aradı okuldan çıktıktan sonra göle yemeğe gidelim dedi tamam dedim gelip benı aldı oradan da gittik annemden çocukları aldık sivriceye gittik bahceli bı lokantaya allahtan kımse yoktu bahçede çocuklar kuçuk bı parkı da var bahcede hem koşup oynadılar,sallandılar,kaydılar hem yemeklerini yedirdim süper bı gündü eve geldik ama yorgunluktan mahvolduk yaaa hava da carptı galıba serindi de üfür püfür esiyodu ama şimdi eve geldik sıcaktan her yerim su oldu yanııı neyse hemen menumu yazayım tabıı kızmazsanız kızlarrr
sabah:1 bardak ballı ılık su ,2 dilim beyaz ekmek,kkpeynır,3 dilim salam,3zeytin,1sekersiz cay
öğle.:1kornetto,1bardak ayran,1porsiyon et sote,salata
ara:1porsiyon kavun,çilek,kiraz,karpuz
akşam:yok
su.2 litre su,2 kupa yesil çay
spor:yarım saat step,15 dak lesli,15 dak ender saraç(bunları yağımı sürdükten sonra yapıyorum ve acaip terliyorum ha)

tatlışım menülerin ağır olmamış mı??? onları azaltıp akşam yeseydin daha iyiydi bak bana öğlen yemek yemedim diye ne çok kızdılaaar :) Sana da ben kızarım :) Bu arada ne yağı kullanıyorsun sen? Ben selülitler için portakal yağı kullanıyorum

Yine ben kızlaar :) akşam yemeğindn önce çörekotumu kullandım, vee yağsız iki küçük kepekli ekmek arasına kağıt gibi kaşar kesip tost yaptım ve bir bardak limonata içtim :) Bu arada sporumu da ihmal etmedim :) Dışarı çıkacağım için çabuk çabuk yapabildiğimi yaptım. Zaten spor hemen ardından yemek ve size yazıyorum hemen sonra da köye gidicez dayımlara :)
-175 kalorilik (1250 adımmış) stepper çalışması
-1 videoluk ben buna 1 set diyeceğim Ender Saraç
-20 dk bisiklet
Daha gün bitmedi daha yeşil çay ve nurs çay içilecek :) bu arada öğlen yemeği yemedim ya yemek yerine eriklerden sonra iki tane form bisküvi yedim haberiniz ola :)
E ben artık kaçar öpüldünüz yavruşkalarım :)

yyaa aevet bugün bayağı bı ağır oldu onun için akşam yemedim zaten yıycek yerimde yok yağ olrak karıştırıyorum aktardan aldım yağalr:portakal yağı,kekik,buğday ,acıbıber,acıbadem,susam,lavanta,bıberiye yağı bunları kavanoza koyup karıştırdım gunluk suruyorum ve strec ile sarıyorum ve spor yapıyorum canım:9

süpersin canım koyleri çokk severim bayyy:9

kızlarrr ben kaçar yarın görüşürüz insallah cokk yorgunum yaa ayaklarım ağrıyor hepinize iyi geceler bayyyyy

kızlar bugün hiç keyfim yok bir halsizlik varki üstümde sormayın bugünlük yorum yapmazsam kızmazsınız dimi şekerlerim

menümü yazayım size..

sabah : 1.5 dlm kepek ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
domates - şekersiz çay

ara : 2 dilim kavun

öğlen : yumurtalı menemen
1 dlm ekmek
1 su bardağı yoğurt

ara: 2 kare bitter çikolata

akşam : 1 yağsız tost ( akşam öğünüm hiç güzel değil biliyorum ama sadece bunu yiyebildim midem iyi değil sanki )

spor : yok

su : 2 lt
yeşil çay :1 kupa

hepinizi çok çok öpüyorum tatlişkolarım.. yarın görüşmek üzere

kilo verdiğin bayaa belli oluyor canım hele ki eski fotolarına bakınca. çok güzel olmuşsun yüzünü göremesek te

sabahki beyaz ekmekler, öğlenki dondurma, aradaki meyveler bence çok fazla. akşamın boş olması dahada kötü naptın sen böyle canım yaa.
bu arada bazılarınız ara öğün yapmıyor ona birşey diyemem ama ara yapan arkadaşlar, arada meyve yiyorsanız yanında mutlaka az bi süt yada yoğurt yemenizi tavsiye ederim. ben 2 ay boyunca diyetisyene gittim ve bu şekilde 11 kilo verdim daha önce. meyvenin yanında bir süt ürünü olduğunda meyvedeki şekeri almıyormuş vücut doktor kesinlikle her gittiğimde hatırlatıyordu bana.

bir de 40 dakika spor yaptım öğle yemeğinden önce ve bence hiç az değil parçalamaya gerek yok kendimizi sonuçta birkaç kilo fazlamız var sonuçta...

iyi gezmeler bitanemm,,,geleim menune,belki de hic gelmesek dahami iyiy olur acaba,yorum yok,sen anlamissindir zaten cok oldugunu,karisik falan filan vesaire.sporun guzel,sivi da guzel fena degil aslinda,belki de adet oncesi falandir,yoksa usuttunmu?

bence bu coook onemli bir bilgi oldu arzucugum.demek aliyormus meyvenin sekerini .guzel bilgi.tesekkurler bitanem.

bu sarki arzuya gelsin...[video=youtube;1GoFF2fWvdA]http://www.youtube.com/watch?v=1GoFF2fWvdA[/video]

yaaaa hayır yapma sağlığından olcaksın diye korkuyorum haaa yapma sakın türkanım yapma kız bak allah korusun hasta olursun

[/QUOTE]

fehiyem cok arastirdim her kes o kadar ovuyorki,once tedbir snra tevekkul,korkulacak bisey degil zaten.hem dedim yaaa,istisaresiz yapmammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…