Turkan88'in Diyet Günlüğü

türkancıım çok teşekkür ederim çok güzel şarkı arada dinlerim bunu zaten kendim için

yediklerm
sabah sucuk,domates bir dilim ekmek peynir zeytin
öğlen nestle nesfit
akşam yarım dilim ekmek,6yk sebze yemeği,yoğurt.
bugun acaip spor yaptım heran bayılabilirim.sıkılaşmaya çalışıyorum o yüzden abarttm

iyi aksamlar kızlarr
kahvaltı 1 haslanmıs yumurta yarım domates yarım salatalık 1kk peynir 1 bardak cay
ögle mayonessiz rus salatası ve dut
aksam yogurtlu bulgur köftesi ve seftali
1 bucuk saat spor ve 1 bucuk lt su

canım çookkk geçmiş olsun bu aralarda herkes hasta yaa aman ha dşkkat et güzelim menun fena değil keşke spor da olsaydı ama rahatsızmıssın kıyamam sana

haklısın tatlım süt olayına gelince çokk sasırdım inan bilmıyordum bu bilgi için çokkk sağol hayatım:))

ne yaptın sen canına kastın mı var güzelim hanı ara??hanı meyve???yapma bak güçten düşersin tatlım kendine gel zaten zayıfsın sıkılasırsın da zaten bol bol spor yapıyosun bıtanem eziyet etme kendine:)

menun gayet güzelmiş dicek bişiy bulamadım :)

türkancım sıvıların cok güzel , sporun harika zaten ama sanki öglen biraz fazla olmamıs mı diger ögnlerde gayet iyi :)

bugün biraz beslenmen dengesiz olmus gibi yarın toparlarsın artık canım
güzel menün begendim :)
canım merak ettim nurs çayı ne :)
sporun olmaması kötü olmus ama menün fena sayılmaz :)
sıvıyı da yeterli tükettiysen dicek bişey yok güzel :)

iyi aksamlar kızlarr
kahvaltı 1 haslanmıs yumurta yarım domates yarım salatalık 1kk peynir 1 bardak cay
ögle mayonessiz rus salatası ve dut
aksam yogurtlu bulgur köftesi ve seftali
1 bucuk saat spor ve 1 bucuk lt su

canım benım menun çokk az yaa bence arada da bır seyler ye tatlım ama sporunu beğendim gercekten :) ve yesil çay yok en az 2 kupa içmelisin kı yağ yakımını hızlandırsın tatlım unutma.)

canım benım menun çokk az yaa bence arada da bır seyler ye tatlım ama sporunu beğendim gercekten :) ve yesil çay yok en az 2 kupa içmelisin kı yağ yakımını hızlandırsın tatlım unutma.)

ama alıstırıyorum kendimi canım yoksa ipin ucunu kacırdıgımı sanıp toparlayamıyorum :) yesil cay icinde haklısın ama daha gün bitmiş sayılmaz icerm 2 bardak :)

ben halen iyilesemedim , dinlenemiyorum ki iyileseyim , cocuk olunca hasta bile olamiyor insan.

bugünkü menüm,

sabah iki dilim ekmek, beyaz peynir ihlamur bal , normalde salatalik domates yumurtada yerim ama midem almadi onun iicn peynir ve balla gecindim, öglen yesil elma bol kusburnu ihlamur cayi bol su , aksam üstü yien ekmek peynir , tavuk hasladim yemek icin ama kokusu midemi fena kaldirdi.
yakinda zamanda iyilesmek umuduyla saglik gibi yok arkadaslar.

Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum. Bu sabah tartıldığımda da kilom 76.9 du. Hedefim 65 olmak. Ben diyete cok da duzenli olmasada 2 ay once basladım ve 82 den 77'e de dustum ama amacım artık daha duzenli aksatmadan yapmak.

Bugun ki menum: Kahvaltıda yarım simit peynir
Oglen corba taze fasulye ve salata
Arada kuru kayısı ve ceviz
Aksam yoğurt 1 dilim ekmek ve 3 köfte

Bu arada eski sayfalara bakındım ama 400 kusur sayfa var ayrıntılı bakamadım. Hangi gunler güncel kilomuzu soluyoruz? Yani çarşamba- perşembe gibi belirli bir gün var mı?

canım çokkgeçmiş acil şifalar diliyorum sana eğer miden almıyorsa zzorlamanın bı manası yok aldığı gıdaları tuketki bır an önce ıyı olasın cokkk geçmiş olsun tekrar

aramıza hosgeldin bızım baskanımız Türkan dır zaten kurallar sayfanın basında var onu oku ıstersen bır de herkes bırbırının menusunu yorumlamak zorunda her çarsamba da tartı gunu menumuzu gun sonu yazıyoruz akşam 7 den sınra bır sey yemek yasak (bu kural 1 ay için gecerli sonra yasak olmayacak)akşamları tum menunu nete girip yaz tatlım tamam tabıkı gun içi de girebılırsın bız hep öyle yapıyoruz bılglerımızı paylasıyoruz ,sohbet ediyoruz gayet sıcak bı ortamımız var guzelim:)ıyı zayıflamalar

günaydınnnnnnn şişkolarrrrrr:)))))bomba gibiyim ballı lımonlu suyumu da içtim bırazdan kahvaltımı da yapıp okula gitcem insallah sonra görüşürüz hoscakalınnnnnn:)

cnm son mezuniyet foton da baya baya fark etmiş fıstık gibi olmuşsun maşşallah

bencede bi kaç güne toplarsın :)

fehiyecim öğle biraz fazla olmuş ama akşam yememişsin bence açığı kapatmışsın :)

Gayet iyi

cnm menülerin güzel de hasta falan olmayasın sakın aman dikkat et

bu bilgi benim için de iyi oldu cnm teşekkürler :)

yaaaa hayır yapma sağlığından olcaksın diye korkuyorum haaa yapma sakın türkanım yapma kız bak allah korusun hasta olursun
bencede Türkanım bende korkuyorum ya

fehiyem cok arastirdim her kes o kadar ovuyorki,once tedbir snra tevekkul,korkulacak bisey degil zaten.hem dedim yaaa,istisaresiz yapmammmmm[/QUOTE]

cnm sen zaten istediğin kilodasın çok hırpalama kendini

Gayet iyi cnm :)

Cnm çok geçmiş olsun haklısın çocuk olunca insan hasta bile olamıyor

Günaydınn
iyi çalışmalar

dün menüm

Sabah
1 fincan çay
Müsli
2 bardak su

Ara
Elma çayı

Öğlen
1 poğaça
1salatalık
2bardak su
yoğurt

Akşam
çiğ köfteee 5 sıkma
marul
1 bardak limonata

Sporum
3 mil Leslie 48 Dk

Ayy Leslie baya terletiyorrr çokkk sevdim
Ender saraç yapayım dedim
leslienin üzerine yapamadım
çok yoruldum yaa

Şimdi menüleri yorumlamaya giidyorum

Sporun çokkk güzel
ama öğlen menü olmamış çok olmuş
ben evde tekken öğlen hep ayak üstü atıştırıdım
üşenirdim hazırlamaya

Menünü beğenmedin
ekmek hemde beyaz
meyveler çok karışmış

Canım geçmiş olsun
ama yeşil çayı 3 fincana çıkarmayı dene

Rus salatası zayıflatıyor mu??
menünde hep rus salatası var

Ccanım öğlen ki poğaçayı dışarıda olduğundan mı yedin bilmiyorum ama çok kalorili bişey bence uzak dur. hele pastane poğaçaları. akşam dsa limonata hazır değildir umarım çünkü ondada çok şeker var. sporun falan gayet iyi. leslie kesinlikle çok iyi bende her gün yapıyorum. ama zaman sıkıntısı nedeniyle çoğu zaman 2 mile yapıyorum.

Yaa işteydim
Arkadaşım almış
bende yedim
Limonatada hazır:26::26:

Bu haftanın kaçamağı olsun
Çarşamba gününe kadar hedef 1 kilo vermek
inşallah başarabilirim

Leslie yapcam artık valla
su gibi aktı aktı ter valla
yandığını hissettim
sıkılaşmaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…