Turkan88'in Diyet Günlüğü

dengesiz beslenmede benle yarışmışsın diyebiliriz beğenmedim

spor konusunda iyi bi örneksin
kendi hatanı gördüğün için ekstra yorum yok
canım sen biraz normal düzene geçmelisin bence fazla kasıyosun gibi geliyo bana
iyi aksamlar kızlarr
kahvaltı 1 haslanmıs yumurta yarım domates yarım salatalık 1kk peynir 1 bardak cay
ögle mayonessiz rus salatası ve dut
aksam yogurtlu bulgur köftesi ve seftali
1 bucuk saat spor ve 1 bucuk lt su
bulgur köftesinin miktarını bilseydim daha doğru yorumlar yapabilirdim ama şimdilik iyi bence:)

geçmiş olsun canım
cnm son mezuniyet foton da baya baya fark etmiş fıstık gibi olmuşsun maşşallah

bencede bi kaç güne toplarsın :)
tşk canım bugün kararlıyım çayımdan suyuma sporuma kasıcam

bence iyi canım sabah yetersizdi ama öğlenki poğaçayla dengelemişsin

Son düzenleme:

Cnm hazır limonata içmeeeee çok kalorili

dikkaatttt!!! arkadaşlar mutlaka biliyorsunuzdur ben ukalalık yapmak istemem ama belki arada bilmeyen çıkar diye uyarmak istiyorum. eğer internetiniz sınırsız değilse ve hergün leslie'yi internetten açıp yapıyorsanız dikkat edin. kotayı aşabilirsiniz. youtube dan hergün açıp izlemek pahalıya mal olabilir size.

sınırlıysa net zaten hiçbi türlü video resim aşırı açmamak lazım yoksa faturada süprizlerle karşılaşılabilinir

Yaa hazır içtim
çok limonata sevmem ama canım çekiyor yaa diyetteyim yaa

diyette olma psikolojisi böyle bişey işte maalesef. benimde öyle oluyo. hiç sevmediğim şeyleri yemek istiyorum bazen. ya da aslında aç olmuyorum ama "yememem gerek" diye düşününce yiyesim geliyor yaa.

özlemcim aslında kasmıyorumda salarsamda ipin ucu gider diye korkuyorum
anlıyorum canım da bundan sonraki hayatına böyle devam edemezsn en azından ortasını bul derim tabiki salma ben saldım 15-2 kilo aldm hemen normal yemeye alıştır yine kola cips çikolata vs yeme ama hafif yemek sebze meyveye geçiş yap çünkü bunlar bizim sağlığımız için de çok faydalı şeyler biliyosun

canımcım sen öğlen ağır yediğin için akşama birşey yiyememiş olabilirsin bir de bu sıcaklardan olsa gerek ben de iştahsızlaştım sanırım :) Aslında hoşuma da gidiyor genelde diyete falan girince normalden fazla acıkır ya insan bizim tam tersi olacak galiba

canımcım sen Leslie den memnunsun galiba baya Ben de bir ara Leslie ye başlayacağım kısmetse de sporun dozunu düşürmem lazım Leslie ye başlarsam onu da istemiyorum dur bakalım Menüne gelince poğca ve çiğ köfte dikkatimi çekti senin de çekse güzel olur kuzum onlar olmasa daha iyi gibi :)

bende dün ilk defa başladım

3 mil olana
yağ yaktırıcı mli
3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

Evet nişanlımla çarşıya çıktık alışverşie
Çiğ köfteye bayılıyorum yiyelim deyince hemen atladım tabi
günlerdir yoğurt çorba yiyorum

hihi afiyet olsun madem canım :) ben 300 gr daha vermişim nası mutluyum anlatamam spor ciddi çok faydalı ben diyet yapmıyorum ama sporla kilo vermeye başladım :)

gecmiş olsun canım menün de ögle biraz az olmus ama genel olarak iyi
hosgeldin aramıza :) carsamba günleri tartılıp yazıyoruz. menüne gelince güzel begendim
cok güzel menün :) leslie bende yapyorum ama 1 tane videosu var o da 15 dk bazen 2 kere yapıyorum

yok sadece ben cok seviyorum birde haslanmıs sebze ve yogurt yani yag yok bişey yok zannetmyorum kilo yapcagını :)

hihi afiyet olsun madem canım :) ben 300 gr daha vermişim nası mutluyum anlatamam spor ciddi çok faydalı ben diyet yapmıyorum ama sporla kilo vermeye başladım :)

canım yanlış anlamazsam bişey sorucam 12 kilo vermek istiyorsun sanırım çizelgende öyle görünüyor. bütün bu kiloyu diyet yapmadan sadece sporla mı vereceksin?

Valla 48 dk sürdü
ama bir terledim
belimede annemin termal kemerini taktım
çıkarırken su gibi aktı resmen
Sevdim bu lelsie
Hergün yapmaya çalışcam

Yoğurt tavuk yağ yaktırır canım
Light yoğurt mu kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…