dengesiz beslenmede benle yarışmışsın diyebiliriz beğenmedimkızlarr bugün geç girdim kusura kalmayın zira okuldayken eşim aradı okuldan çıktıktan sonra göle yemeğe gidelim dedi tamam dedim gelip benı aldı oradan da gittik annemden çocukları aldık sivriceye gittik bahceli bı lokantaya allahtan kımse yoktu bahçede çocuklar kuçuk bı parkı da var bahcede hem koşup oynadılar,sallandılar,kaydılar hem yemeklerini yedirdim süper bı gündü eve geldik ama yorgunluktan mahvolduk yaaa hava da carptı galıba serindi de üfür püfür esiyodu ama şimdi eve geldik sıcaktan her yerim su oldu yanııı neyse hemen menumu yazayım tabıı kızmazsanız kızlarrr
sabah:1 bardak ballı ılık su ,2 dilim beyaz ekmek,kkpeynır,3 dilim salam,3zeytin,1sekersiz cay
öğle.:1kornetto,1bardak ayran,1porsiyon et sote,salata
ara:1porsiyon kavun,çilek,kiraz,karpuz
akşam:yok
su.2 litre su,2 kupa yesil çay
spor:yarım saat step,15 dak lesli,15 dak ender saraç(bunları yağımı sürdükten sonra yapıyorum ve acaip terliyorum ha)
spor konusunda iyi bi örneksinYine ben kızlaar :) akşam yemeğindn önce çörekotumu kullandım, vee yağsız iki küçük kepekli ekmek arasına kağıt gibi kaşar kesip tost yaptım ve bir bardak limonata içtim :) Bu arada sporumu da ihmal etmedim :) Dışarı çıkacağım için çabuk çabuk yapabildiğimi yaptım. Zaten spor hemen ardından yemek ve size yazıyorum hemen sonra da köye gidicez dayımlara :)
-175 kalorilik (1250 adımmış) stepper çalışması
-1 videoluk ben buna 1 set diyeceğim Ender Saraç
-20 dk bisiklet
Daha gün bitmedi daha yeşil çay ve nurs çay içilecek :) bu arada öğlen yemeği yemedim ya yemek yerine eriklerden sonra iki tane form bisküvi yedim haberiniz ola :)
E ben artık kaçar öpüldünüz yavruşkalarım :)
kendi hatanı gördüğün için ekstra yorum yokkızlar bugün hiç keyfim yok bir halsizlik varki üstümde sormayınbugünlük yorum yapmazsam kızmazsınız dimi şekerlerim
menümü yazayım size..
sabah : 1.5 dlm kepek ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
domates - şekersiz çay
ara : 2 dilim kavun
öğlen : yumurtalı menemen
1 dlm ekmek
1 su bardağı yoğurt
ara: 2 kare bitter çikolata
akşam : 1 yağsız tost ( akşam öğünüm hiç güzel değil biliyorum ama sadece bunu yiyebildim midem iyi değil sanki )
spor : yok
su : 2 lt
yeşil çay :1 kupa
hepinizi çok çok öpüyorum tatlişkolarım.. yarın görüşmek üzere
canım sen biraz normal düzene geçmelisin bence fazla kasıyosun gibi geliyo banayediklerm
sabah sucuk,domates bir dilim ekmek peynir zeytin
öğlen nestle nesfit
akşam yarım dilim ekmek,6yk sebze yemeği,yoğurt.
bugun acaip spor yaptım heran bayılabilirim.sıkılaşmaya çalışıyorum o yüzden abarttm
bulgur köftesinin miktarını bilseydim daha doğru yorumlar yapabilirdim ama şimdilik iyi bence:)iyi aksamlar kızlarr
kahvaltı 1 haslanmıs yumurta yarım domates yarım salatalık 1kk peynir 1 bardak cay
ögle mayonessiz rus salatası ve dut
aksam yogurtlu bulgur köftesi ve seftali
1 bucuk saat spor ve 1 bucuk lt su
geçmiş olsun canımben halen iyilesemedim , dinlenemiyorum ki iyileseyim , cocuk olunca hasta bile olamiyor insan.
bugünkü menüm,
sabah iki dilim ekmek, beyaz peynir ihlamur bal , normalde salatalik domates yumurtada yerim ama midem almadi onun iicn peynir ve balla gecindim, öglen yesil elma bol kusburnu ihlamur cayi bol su , aksam üstü yien ekmek peynir , tavuk hasladim yemek icin ama kokusu midemi fena kaldirdi.
yakinda zamanda iyilesmek umuduyla saglik gibi yok arkadaslar.
tşk canım bugün kararlıyım çayımdan suyuma sporuma kasıcamcnm son mezuniyet foton da baya baya fark etmiş fıstık gibi olmuşsun maşşallah
bencede bi kaç güne toplarsın :)
bence iyi canım sabah yetersizdi ama öğlenki poğaçayla dengelemişsinGünaydınn
iyi çalışmalar
dün menüm
Sabah
1 fincan çay
Müsli
2 bardak su
Ara
Elma çayı
Öğlen
1 poğaça