Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım yanlış anlamazsam bişey sorucam 12 kilo vermek istiyorsun sanırım çizelgende öyle görünüyor. bütün bu kiloyu diyet yapmadan sadece sporla mı vereceksin?

canım yanlış anlaşılacak bişi yok ki :) Ben yemek düzenimi değiştirdim diyet yapıyorum demiyorum sadece şöyle sölim ben günde 2 paket çikolata yerdim, çayı kahveyi bol şekerli içerdim, her gün hamurişi ya dışardan alırdım ya evde yapardım böyle besleniyordum öğrenci haliyle :) Şimdi yaz tatili dolayısıyla eve geldim anneciğim ne yaparsa onu yiyorum gibi oluyor yani yemek düzenimi baya değiştirmiş oldum. Kahvaltıda 4 poğçayiyen ben artık peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği şekersiz çay kahve(bayadır içmiyorum gerçi)içiyorum yiyorum. Ayrıca sürekli yeşilçay, form çay tüketiyorum atıştırmalık olarak kek börek değil bir form bisküvi bir küçük tas meyve falan yiyorum. Kısascası beslenmem sağlıklıya döndü :) Bir de sporu da katınca ben kilo veriyorum :)) Kısmetse 12 kilo daha böyle böyle gidecek :)

anladım canım bende aynen senin gibiydim önceden. neler neler yiyordum gün içinde. çok mantıklı yaptığın. inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

selamlar kızlar..bugün daha iyiyim çok şükür ..galiba geçen gece hafiften üşüttüm kendimi üstü açık yattım :) bu sabah çooookkk geç kalktım o yüzden sadece 2 öğün yiyeceğim bugün..dün hep evdeydim çok sıkıldım bugün kendimi sokağa atmam lazım

geçmiş olsun canım havalar dengesiz bu aralar. gündüz çok sıcak gece soğuk oluyor burdada dikkat etmek lazım.

tüm gün menümü paylaşayım

sabah
1 yumurta domates biberle yapılmış menemen.(hiç yemem aslında niye yediysem ama azıcık bir yağla)
5 zeytin
2 dlm kepek ekmeği (ekmek 1 olması gerek ama işte menemenin yanında yedim napim)

ara
4 minik kayısı

öğlen
5 yemek kaşığı barbunya
yağsız salata
1 minicik dilim tam buğday ekmeği

ara
7-8 kiraz
1 su ba süt

akşam
1 kase çorba
2 köfte
yapsız salata

ara
3 kayısı
1 çay ba süt

2,5 litrenin üstünde su olur akşama kadar
yemeğimi yeni yedim 1 saat sonra leslie 3 mile (45 dk), birde ip atlarım 300 falan

Kızlar merhaba bir arkadaşımız da merak etmiş ben de bahsetmek istiyordum bayadır sizlere içtiğim form çaydan
Nurs Lokman Hekim'in Biberiye'li çayını kullanıyorum. Çayın içeriğini vs sizlere fotoğrafladım. Kullanım şeklini kutudaki gibi uyguladım bir süre ama artık normal bir şekilde günde 5 bardak kadar içiyorum. Çay ödemi attırıyor, tuvalete çıkışı düzenliyor. Toksinleri attırıp yağ yakıyor :) İşte böyleee :)

Canım menünü beğendim sporun da güzel :) devam :)

dün bi türlü menü mü yazamadım bugün hemen yazayım

sabah
3tane zeytin
kk kadar peynir
domates ve salatalık
roka
1dilim kepek ekmeği
2bardak şekersiz çay

ara
1bardak ayran

öğle
2adet kabak dolması
1bardak ayran
salata

ara
bir dilim kavun

akşam
1tane patlıcan dolma
salata
1bardak ayran

yaklaşık 1.5litre su içtim akşama kadar 2.5litre olur inşallah
birazdan biberiye çayı içeceğim
akşamda 1saatlik yürüyüş yapacağım

menun güzelmiş ama ben sporunu az buldum ve poğaca olayı hosuma gitmedi çunku çokk yağlıdır unutma zararlı

özlemcim aslında kasmıyorumda salarsamda ipin ucu gider diye korkuyorum

Kübracığım gayet kılon güzel çokkk sıkarsan kendını bıkarsın ve ipin ucunu ister istemez kaçırısın rahat ol bıtanem:)

ben menünde fazlalık göremedim şekerim :) sadece kahvaltıyı güçlü tutmuşsun o kadar..sporunuda yapıp bide yeşil çayını içersen dört dörtlük bir gün geçirmiş olursun

kızlarr merhabalar yenı çarsıdan geldim ayaklarıma kara sular indi hemen menumu yazayım istersenız dunu telafi ettim merak etmeyın kızlarr:)
sabah:1 bardak ballı limonlu su,1 dilim karpuz ve kkpeynır
öğle:1tabak yesil fasulye
ara:
2 kupa yeşil çay,yarım saat step,1porsiyon kıraz
akşam:kkpeynır,karpuz
su.
3litre su
kıızlarrr bu kadar akşam yıyceğim belli diye şimdi yazdım tamam mıı baska sporum yok zira tam 2 saat carsıda gezdim ayaklarım ağroyor tatil alışverişi yaptım basıma günes mi geçtı ne hala basım ağrıyor bıraz dinleneyim sonra uğrarım insallah bayyyy

tamda keşke 2 öğün dolma yemeseydin diyecektim ama kilo cetveline bakınca vazgeçtim zaten zayıfsın bebeğim o yüzden süpersiiiiinnnn

çok az olmuş ama madem dünü telafi ettim diyosun o zaman sözüm yok şekercim..yeni cicilerin hayırlı olsun bitanem sıcak saatlerde dolaşmışsın bol bol su iç dinlen bişeyin kalmaz..

çok az olmuş ama madem dünü telafi ettim diyosun o zaman sözüm yok şekercim..yeni cicilerin hayırlı olsun bitanem sıcak saatlerde dolaşmışsın bol bol su iç dinlen bişeyin kalmaz..

ayy canm sağol da ben kndime değil eşime ve çocuklara aldım ben kapalı havuz varsa ki esim vardiyo orada yuzerim zira turbanlıyım bebeğim benım :)

canım sabah kahvaltında karpuz değilde domates salatalık yeşillik falan yesen daha iyi olur
maşallah tatil telaşı sarmış :) aman dikkat et havalar çok sıcak canım

evet canım önceden kimse kızmasın diye yazdım zaten dunu telafi için az yedim dun goldeydık bıraz abarttım bılıyosun

tamda keşke 2 öğün dolma yemeseydin diyecektim ama kilo cetveline bakınca vazgeçtim zaten zayıfsın bebeğim o yüzden süpersiiiiinnnn

çokta zayıf değilim canım 38 beden sıkıyor çok
bi an evvel 38 bedene girmem lazım
akşam dolma yemeyeyim o zaman en iyisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…