canım yanlış anlamazsam bişey sorucam 12 kilo vermek istiyorsun sanırım çizelgende öyle görünüyor. bütün bu kiloyu diyet yapmadan sadece sporla mı vereceksin?
canım yanlış anlaşılacak bişi yok ki :) Ben yemek düzenimi değiştirdim diyet yapıyorum demiyorum sadece şöyle sölim ben günde 2 paket çikolata yerdim, çayı kahveyi bol şekerli içerdim, her gün hamurişi ya dışardan alırdım ya evde yapardım böyle besleniyordum öğrenci haliyle :) Şimdi yaz tatili dolayısıyla eve geldim anneciğim ne yaparsa onu yiyorum gibi oluyor yani yemek düzenimi baya değiştirmiş oldum. Kahvaltıda 4 poğçayiyen ben artık peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği şekersiz çay kahve(bayadır içmiyorum gerçi)içiyorum yiyorum. Ayrıca sürekli yeşilçay, form çay tüketiyorum atıştırmalık olarak kek börek değil bir form bisküvi bir küçük tas meyve falan yiyorum. Kısascası beslenmem sağlıklıya döndü :) Bir de sporu da katınca ben kilo veriyorum :)) Kısmetse 12 kilo daha böyle böyle gidecek :)
anladım canım bende aynen senin gibiydim önceden. neler neler yiyordum gün içinde. çok mantıklı yaptığın. inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
selamlar kızlar..bugün daha iyiyim çok şükür ..galiba geçen gece hafiften üşüttüm kendimi üstü açık yattım :) bu sabah çooookkk geç kalktım o yüzden sadece 2 öğün yiyeceğim bugün..dün hep evdeydim çok sıkıldım bugün kendimi sokağa atmam lazım
tüm gün menümü paylaşayım
sabah
1 yumurta domates biberle yapılmış menemen.(hiç yemem aslında niye yediysem ama azıcık bir yağla)
5 zeytin
2 dlm kepek ekmeği (ekmek 1 olması gerek ama işte menemenin yanında yedim napim)
ara
4 minik kayısı
öğlen
5 yemek kaşığı barbunya
yağsız salata
1 minicik dilim tam buğday ekmeği
ara
7-8 kiraz
1 su ba süt
akşam
1 kase çorba
2 köfte
yapsız salata
ara
3 kayısı
1 çay ba süt
2,5 litrenin üstünde su olur akşama kadar
yemeğimi yeni yedim 1 saat sonra leslie 3 mile (45 dk), birde ip atlarım 300 falan
menun güzelmiş ama ben sporunu az buldum ve poğaca olayı hosuma gitmedi çunku çokk yağlıdır unutma zararlıGünaydınn
iyi çalışmalar
dün menüm
Sabah
1 fincan çay
Müsli
2 bardak su
Ara
Elma çayı
Öğlen
1 poğaça
1salatalık
2bardak su
yoğurt
Akşam
çiğ köfteee 5 sıkma
marul
1 bardak limonata
Sporum
3 mil Leslie 48 Dk
Ayy Leslie baya terletiyorrr çokkk sevdim
Ender saraç yapayım dedim
leslienin üzerine yapamadım
çok yoruldum yaa
Şimdi menüleri yorumlamaya giidyorum
özlemcim aslında kasmıyorumda salarsamda ipin ucu gider diye korkuyorum
Yaa hazır içtim
çok limonata sevmem ama canım çekiyor yaa diyetteyim yaa[/QUOTE
]
hazır içeceklerin hepsizararlı keske ayran içsetdin güzelim:)
tatlım amaç da bu zaten bu yeme sistemını hayat felsefemız halıne getirmek öyle değil mi??canım yanlış anlaşılacak bişi yok ki :) Ben yemek düzenimi değiştirdim diyet yapıyorum demiyorum sadece şöyle sölim ben günde 2 paket çikolata yerdim, çayı kahveyi bol şekerli içerdim, her gün hamurişi ya dışardan alırdım ya evde yapardım böyle besleniyordum öğrenci haliyle :) Şimdi yaz tatili dolayısıyla eve geldim anneciğim ne yaparsa onu yiyorum gibi oluyor yani yemek düzenimi baya değiştirmiş oldum. Kahvaltıda 4 poğçayiyen ben artık peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği şekersiz çay kahve(bayadır içmiyorum gerçi)içiyorum yiyorum. Ayrıca sürekli yeşilçay, form çay tüketiyorum atıştırmalık olarak kek börek değil bir form bisküvi bir küçük tas meyve falan yiyorum. Kısascası beslenmem sağlıklıya döndü :) Bir de sporu da katınca ben kilo veriyorum :)) Kısmetse 12 kilo daha böyle böyle gidecek :)
evede sıkılman normal git bıraz dolas kendine gel umarım daha ıyısındır dikkat et kendine guzelim:)selamlar kızlar..bugün daha iyiyim çok şükür ..galiba geçen gece hafiften üşüttüm kendimi üstü açık yattım :) bu sabah çooookkk geç kalktım o yüzden sadece 2 öğün yiyeceğim bugün..dün hep evdeydim çok sıkıldım bugün kendimi sokağa atmam lazım
açıkcası ben menune bayıldım sporunda gayet iyi bence devam tatlım:)tüm gün menümü paylaşayım
sabah
1 yumurta domates biberle yapılmış menemen.(hiç yemem aslında niye yediysem ama azıcık bir yağla)
5 zeytin
2 dlm kepek ekmeği (ekmek 1 olması gerek ama işte menemenin yanında yedim napim)
ara
4 minik kayısı
öğlen
5 yemek kaşığı barbunya
yağsız salata
ara
7-8 kiraz
1 su ba süt
akşam
1 kase çorba
2 köfte
yapsız salata
ara
3 kayısı
1 çay ba süt
yemeğimi yeni yedim 1 saat sonra leslie 3 mile (45 dk), birde ip atlarım 300 falan
bılıyorum bunu her aktarda var bende mı alsam acaba?Kızlar merhaba bir arkadaşımız da merak etmiş ben de bahsetmek istiyordum bayadır sizlere içtiğim form çaydan
Nurs Lokman Hekim'in Biberiye'li çayını kullanıyorum. Çayın içeriğini vs sizlere fotoğrafladım. Kullanım şeklini kutudaki gibi uyguladım bir süre ama artık normal bir şekilde günde 5 bardak kadar içiyorum. Çay ödemi attırıyor, tuvalete çıkışı düzenliyor. Toksinleri attırıp yağ yakıyor :) İşte böyleee :)
Eki Görüntüle 445338 Eki Görüntüle 445339 Eki Görüntüle 445340
dün bi türlü menü mü yazamadım bugün hemen yazayım
sabah
3tane zeytin
kk kadar peynir
domates ve salatalık
roka
1dilim kepek ekmeği
2bardak şekersiz çay
ara
1bardak ayran
öğle
2adet kabak dolması
1bardak ayran
salata
ara
bir dilim kavun
akşam
1tane patlıcan dolma
salata
1bardak ayran
yaklaşık 1.5litre su içtim akşama kadar 2.5litre olur inşallah
birazdan biberiye çayı içeceğim
akşamda 1saatlik yürüyüş yapacağım
menunun süper olduğunun farkındasın eğil mi güzelim masallah:)
sabah
5 zeytin
ara
4 minik kayısı
öğlen
5 yemek kaşığı barbunya
yağsız salata
ara
7-8 kiraz
1 su ba süt
akşam
1 kase çorba
2 köfte
yapsız salata
ara
3 kayısı
1 çay ba süt
sabah
5 zeytin
ara
4 minik kayısı
öğlen
5 yemek kaşığı barbunya
yağsız salata
ara
7-8 kiraz
1 su ba süt
akşam
1 kase çorba
2 köfte
yapsız salata
ara
3 kayısı
1 çay ba süt
menun güzelmiş ama ben sporunu az buldum ve poğaca olayı hosuma gitmedi çunku çokk yağlıdır unutma zararlı
Kübracığım gayet kılon güzel çokkk sıkarsan kendını bıkarsın ve ipin ucunu ister istemez kaçırısın rahat ol bıtanem:)
Yaa hazır içtim
çok limonata sevmem ama canım çekiyor yaa diyetteyim yaa[/QUOTE
]
hazır içeceklerin hepsizararlı keske ayran içsetdin güzelim:)
tatlım amaç da bu zaten bu yeme sistemını hayat felsefemız halıne getirmek öyle değil mi??
evede sıkılman normal git bıraz dolas kendine gel umarım daha ıyısındır dikkat et kendine guzelim:)
açıkcası ben menune bayıldım sporunda gayet iyi bence devam tatlım:)
bılıyorum bunu her aktarda var bende mı alsam acaba?
menunun süper olduğunun farkındasın eğil mi güzelim masallah:)
canım 1kilo aldım psikolojim bozuldu kendimi çok kilolu hissediyorum o yüzden benim en acilinden kilo vermem lazımmoralim bozuluyor
dün bi türlü menü mü yazamadım bugün hemen yazayım
sabah
3tane zeytin
kk kadar peynir
domates ve salatalık
roka
1dilim kepek ekmeği
2bardak şekersiz çay
ara
1bardak ayran
öğle
2adet kabak dolması
1bardak ayran
salata
ara
bir dilim kavun
akşam
1tane patlıcan dolma
salata
1bardak ayran
yaklaşık 1.5litre su içtim akşama kadar 2.5litre olur inşallah
birazdan biberiye çayı içeceğim
akşamda 1saatlik yürüyüş yapacağım
menun güzelmiş ama ben sporunu az buldum ve poğaca olayı hosuma gitmedi çunku çokk yağlıdır unutma zararlı
Kübracığım gayet kılon güzel çokkk sıkarsan kendını bıkarsın ve ipin ucunu ister istemez kaçırısın rahat ol bıtanem:)
canım 1kilo aldım psikolojim bozuldu kendimi çok kilolu hissediyorum o yüzden benim en acilinden kilo vermem lazımmoralim bozuluyor
hümeyracığım o senın kuruntun sen sadece rahatsız oluyosun 1 kilo almıssın diye yoksa kılolu değilsin bıtanem rahat ol kı veresin yoksa veremezsin inan
kızlarr merhabalar yenı çarsıdan geldim ayaklarıma kara sular indi hemen menumu yazayım istersenız dunu telafi ettim merak etmeyın kızlarr:)
sabah:1 bardak ballı limonlu su,1 dilim karpuz ve kkpeynır
öğle:1tabak yesil fasulye
ara:2 kupa yeşil çay,yarım saat step,1porsiyon kıraz
akşam:kkpeynır,karpuz
su.3litre su
kıızlarrr bu kadar akşam yıyceğim belli diye şimdi yazdım tamam mıı baska sporum yok zira tam 2 saat carsıda gezdim ayaklarım ağroyor tatil alışverişi yaptım basıma günes mi geçtı ne hala basım ağrıyor bıraz dinleneyim sonra uğrarım insallah bayyyy
çok az olmuş ama madem dünü telafi ettim diyosun o zaman sözüm yok şekercim..yeni cicilerin hayırlı olsun bitanemsıcak saatlerde dolaşmışsın bol bol su iç dinlen bişeyin kalmaz..
kızlarr merhabalar yenı çarsıdan geldim ayaklarıma kara sular indi hemen menumu yazayım istersenız dunu telafi ettim merak etmeyın kızlarr:)
sabah:1 bardak ballı limonlu su,1 dilim karpuz ve kkpeynır
öğle:1tabak yesil fasulye
ara:2 kupa yeşil çay,yarım saat step,1porsiyon kıraz
akşam:kkpeynır,karpuz
su.3litre su
kıızlarrr bu kadar akşam yıyceğim belli diye şimdi yazdım tamam mıı baska sporum yok zira tam 2 saat carsıda gezdim ayaklarım ağroyor tatil alışverişi yaptım basıma günes mi geçtı ne hala basım ağrıyor bıraz dinleneyim sonra uğrarım insallah bayyyy
çok az olmuş ama madem dünü telafi ettim diyosun o zaman sözüm yok şekercim..yeni cicilerin hayırlı olsun bitanemsıcak saatlerde dolaşmışsın bol bol su iç dinlen bişeyin kalmaz..
tamda keşke 2 öğün dolma yemeseydin diyecektim ama kilo cetveline bakınca vazgeçtim zaten zayıfsın bebeğim o yüzden süpersiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?