Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım sabah kahvaltında karpuz değilde domates salatalık yeşillik falan yesen daha iyi olur
maşallah tatil telaşı sarmış :) aman dikkat et havalar çok sıcak canım

çokkkk haklısın da canım istemıyor kı güzelim kendimi yaz gelince karpuz ve peynıre adıyorum resmen yaaa

yürüyüşten sonra parklarda aletler oluyor onlarda da çalışabilirsin aslında canım :) Menünü beğendm :)

menün çok güzel canım kendine dikkat et

selam kızlar :) Sabah kahvaltımı saat 10da yaptım. Kahvaltıdan 20 dk önce çörekotumu çiğnedim, Nurs çayımı içtim
-bir yumurta, kk beyaz peynir, domates, salatalık, bir küçük dilim kepekli ekmek yedim, 2 bardak şekersiz çay içtim:)
bugün çok ayrı bir sıcak var burada ne bu böyle dedirtiyor yani. Kahvaltıdan sonra bir bardak daha Nurs çay içtim. Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bana o kadar iyi geldi ki anlatamam.

kızlar meraba.. dünkü menümü misafirlikte olmam nedeniyle yazamadım.. yazmak da istemiyorum çok utanıyorum.. abarttım dünleyin kimseye de kötü örnek olmıyım.. en iyisi menümü yazmıyım..

hafta sonu sıkı bi diyet beni bekliyo.. hepinize sevgiler.. akşam görüşmek üzere canlar..

Bu akşam yedikleirmi naısl yazcam bilmiyorum
çokk abarttım çoookkkk

Yarın nişanlımla alışverişte olcaz
Pazar günüde evime gidicez
malum gelinim evim tadilatta
Hafta sonu giremez yazamazsam kızmayın lütfen pzt hepsini bildirimm

bugün menüm

Sabah
1 boyoz
1 kk peynir
1 fincan çay

ara
elma çayı

öğle yoğurt

sadce yoğurt yediğim için acıktım tabii

vee

2 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık domates yedim

bu yediğimi akşam yemeği sayıyorum
akşam yemeyeceğim
cezalıyım

Akşam leslie yapcam 45 dk
sonra 20 dk bisiklet
yeterli olur

Toplam 3 Lt su

kahvalti; 1d.dil peyniri, 1d.ekmek, 1domates, 1salatalik, 1.b.sut

ogle; 2 kepce kurufasulye, 1salatalik, yarim domates, 1kase yogurt

ara; 10 badem

aksam; 1.5d ekmek, kk peynir,kk et,1 domates,azicik badem.

kk kadar dondurma.

SIVI 4 bardak bitki cayi(yesil cay +kiraz sapi+biberiye+tane karabiber),
cuyu da aksama 2 l.e tamamlarim INSAALLAH.

SPOR;

1)15 DK kosu bandi hizli tempo

2)15 dk e.sarac

3)500 twister

4)100 ip

5)30 ab king pro

sporuna bayıldım canımcım akşam yemeğin bana biraz azmış gibi geldi nedense??? diğer menülerin güzel ama :)

canım sporun suyun çayların gayet iyi. ama bence akşamki ekmeği keşke öğlen tüketseydin akşama ekmek pek önermiyorlar çünkü. birde bademi seviyorsun biliyorum ama sanki miktarı biraz çok gibi. benim doktorum öğleden sonra sadee 3 tane yememi söylemişti meyvenin yanında. çok yararlı bir besin biliyorum ama miktarını ayarlayamadığımızda kalorisi yüksek gelebilir.

ay anca isten simdi zaman buldum oturdum,simdi de ali elimi cekistiriyor,bu gun o kadar is yaptim ki anam agladi,hele dn 3 saat utu yapmistim

ayyynen canim,ben de menumu op sekilde yorumlamistim,ama bugun o kadaris yapyim kiiiiiiii,sanirim dengelenmistir,bir de bunlar ekmek icin,zira badem zayiflatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…