Turkan88'in Diyet Günlüğü

benım anlamadığım bunu neresi abartı hatta az bile yemişsin güzelim :)

Türkanım masallah diyeyım menun süper sadece anlamadığım bu kadar sporu nasıl yaptığın:)

ay anca isten simdi zaman buldum oturdum,simdi de ali elimi cekistiriyor,bu gun o kadar is yaptim ki anam agladi,hele dn 3 saat utu yapmistim
hamarat ve taş gibi hatunsun maşallah:)

fehiye sen leslie yapıyormusun merak ettim canım.
evet güzelim günluk yapıyorum sadece 15 dak ama zamanım yokkkkkk

ay bakamiyorum yaaa yazdiklarinizaa...of alisimmmm...napsin o da yalniz tum gun,cani sikiliyor garibimin,
ayy kıyamam ben alişime ya gercekten çocuklar sıkılıyor ilgi istiyolar bıtanem sen çocuğunlan ilgilen bıtanem:)

kızlarrr kalkmam lazım yemek ocakta ikide bır kalkıp bakıyom yoruldum vallahı yaa akşam bı ara uğrarım ınsallah:)

ya kizlar benim selulit yaglarim bitsdi,esime almasini soylemistim,yaninda bide hindistan cevizi yagi da almis,nerde kullansam ki acaba?

merhaba fehiyem,taplam 1 saat yapiyorum zaten.terler icinde iste..ne yapayim ,maksadim siki olmak,istedigim kilodayim MASAALLAH ma siki bir vucudum olsun istiyorum.

canım menünü beğendiimmm

Daha ne olsun ekmekler boyozlar uçuşuyor
akşam kendimi spora ve çaya vurcam

merhaba fehiyem,taplam 1 saat yapiyorum zaten.terler icinde iste..ne yapayim ,maksadim siki olmak,istedigim kilodayim MASAALLAH ma siki bir vucudum olsun istiyorum.

türkancım senin boyun kaç şuan tam istediğin kilodamısın?

Son düzenleme:

evet ya insan evde olunca bunalıyo resmen

cnm bence gayet güzel

bende görmüştüm bunu ben şimdilik sadece yeşil çay ve evde kendi karıştırdığım bitki çayı içiyorum

dolma oldu mu ben tutamıyorum kendimi yaaaa bıraksalar 5 tane yerim

fehiyem maşşallah dünü kapatmışsın cnm

cnm diğer öğünler ?

yok cnm kendine çok yüklenme boyoz sadece garip durmuş ama
ona da hayır diyebilene helal olsun :)

İşte hayır diyebilmeyi başarabilmeliyim
iradesizmiyim neyim yaa offf offf

cnm vallaha helal olsun hem ev işi hem spor maşşallahhh

İşte hayır diyebilmeyi başarabilmeliyim
iradesizmiyim neyim yaa offf offf

izmirlisin demi :))))

kızlar menümü yazayım
sabah kk peynir yarımdan az gevrek
öğle yarım kepçe çorba bir tabak dolusu karışık salata 2 kaşık pilav yoğurt
akşam kayınvaldemdeyiz döktürmüştür gene öfff öffff
:)))))
kızlar haftasonu nişanımız var elimden geldiğince girmeye çalışcam
ama aksatırsam şimdiden kusura bakmayın

canım menünü beğendiimmm

teskkurler güzelim.)

Daha ne olsun ekmekler boyozlar uçuşuyor
akşam kendimi spora ve çaya vurcam

akşam dikkkat edersen menun güzel de hanı spor,su,çay???

kubracigim,1 haftaya mezun olucaksin bence bu gidisle.MASAALLAH,ama fazla sporun faydasi yok,1 saat yeterli cnm.
bitki cayi yokmu cnm?bir de sen bu rus salatasini bidaha yaz bakiim,her gun yiyorsun neymis acaba o???

cooook cok gecmis olsun cnm oncelikle,aslinda tam bir hasta menusu,cok az da bunu yedigine de sukur,bir an once iyilesip her kes gibi aramizda olmani dilerim,herkese karismani,menuleri yorumlamani...
hmmm,guzel menu,ama sporsuz olmazzzzzzzz,bitki cayi su da cabasi.aramiza hosgeldin.

limonata olmamis.cig koftede 3 olsaydi keske,pogacani kahvaltida ye.
evet leslie super valla

diyette olma psikolojisi böyle bişey işte maalesef. benimde öyle oluyo. hiç sevmediğim şeyleri yemek istiyorum bazen. ya da aslında aç olmuyorum ama "yememem gerek" diye düşününce yiyesim geliyor yaa.
ayy ayyynen ya arzucugummm...
buna da bir ayyyyyynen.

coook gecmis olsun gulsenim.
super otesi,kahvaltida 2 dilimden biseycikler olmaz,takma o kadar

guzel menu,sporda bolgesel de calis humeyracigim
fehiye,sen ortasini tutturamiyormusuuuun?telafi etmek zorunda degilsin ki,yedin,bitti,ama az yiyerk de zayiflayamazsin kiii....
ayy canm sağol da ben kndime değil eşime ve çocuklara aldım ben kapalı havuz varsa ki esim vardiyo orada yuzerim zira turbanlıyım bebeğim benım :)
bitanem,INSAALLAH cook guzel tatil yaparsini?ne zaman gidiyorsunuz INSAALLAH.
CANIM,TUM MENUNU GUN SONUNDA TAM YAZ.AMA GUZEL,

CANIM,BOYOZ SANA TUM GUN YETER ZATEN,AMA BOYLE YAPMA,DENGELI OLSUN,OGUN ATLAMA.GARIP BIR MENU YANI,IYI DEGIL,AMA SPORUN,SUYUN SUPER

Canım neleri kullanıyorusn
hafta sonu bende bir karışım yaptırayım kendime
AHMET MARANKININ SEULIT YAGI:

KEKIK,BIBERIYE,TATLI BADEM VE BUGDAY KARISIMI,SURUP SPORUMU YAPIYORUM,YOK BOYLE BISEY YANI ,SUPER,BENDE SELULIT SAYESINDE TARIH OLDU.

ayyyy bak onları unuttum fehiyem
henüz sporr sadece 150 ip atladım
1.5 lt su bitti
1 bardak yeşil çay

ama çok hareketli bi gündü
akşam da evde yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…