benım anlamadığım bunu neresi abartı hatta az bile yemişsin güzelim :)Bu akşam yedikleirmi naısl yazcam bilmiyorum
çokk abarttım çoookkkk
Yarın nişanlımla alışverişte olcaz
Pazar günüde evime gidicez
malum gelinim evim tadilatta
Hafta sonu giremez yazamazsam kızmayın lütfen pzt hepsini bildirimm
bugün menüm
Sabah
1 boyoz
1 kk peynir
1 fincan çay
ara
elma çayı
öğle yoğurt
sadce yoğurt yediğim için acıktım tabii
vee
2 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık domates yedim
bu yediğimi akşam yemeği sayıyorum
akşam yemeyeceğim
cezalıyım
Akşam leslie yapcam 45 dk
sonra 20 dk bisiklet
yeterli olur
Toplam 3 Lt su
Türkanım masallah diyeyım menun süper sadece anlamadığım bu kadar sporu nasıl yaptığın:)kahvalti; 1d.dil peyniri, 1d.ekmek, 1domates, 1salatalik, 1.b.sut
ogle; 2 kepce kurufasulye, 1salatalik, yarim domates, 1kase yogurt
ara; 10 badem
aksam; 1.5d ekmek, kk peynir,kk et,1 domates,azicik badem.
kk kadar dondurma.
SIVI 4 bardak bitki cayi(yesil cay +kiraz sapi+biberiye+tane karabiber),
cuyu da aksama 2 l.e tamamlarim INSAALLAH.
SPOR;
1)15 DK kosu bandi hizli tempo
2)15 dk e.sarac
3)500 twister
4)100 ip
5)30 ab king pro
hamarat ve taş gibi hatunsun maşallah:)ay anca isten simdi zaman buldum oturdum,simdi de ali elimi cekistiriyor,bu gun o kadar is yaptim ki anam agladi,hele dn 3 saat utu yapmistim
evet güzelim günluk yapıyorum sadece 15 dak ama zamanım yokkkkkkfehiye sen leslie yapıyormusun merak ettim canım.
ayy kıyamam ben alişime ya gercekten çocuklar sıkılıyor ilgi istiyolar bıtanem sen çocuğunlan ilgilen bıtanem:)ay bakamiyorum yaaa yazdiklarinizaa...of alisimmmm...napsin o da yalniz tum gun,cani sikiliyor garibimin,
merhaba fehiyem,taplam 1 saat yapiyorum zaten.terler icinde iste..ne yapayim ,maksadim siki olmak,istedigim kilodayim MASAALLAH ma siki bir vucudum olsun istiyorum.benım anlamadığım bunu neresi abartı hatta az bile yemişsin güzelim :)
Türkanım masallah diyeyım menun süper sadece anlamadığım bu kadar sporu nasıl yaptığın:)
hamarat ve taş gibi hatunsun maşallah:)
evet güzelim günluk yapıyorum sadece 15 dak ama zamanım yokkkkkk
ayy kıyamam ben alişime ya gercekten çocuklar sıkılıyor ilgi istiyolar bıtanem sen çocuğunlan ilgilen bıtanem:)
ay bakamiyorum yaaa yazdiklarinizaa...of alisimmmm...napsin o da yalniz tum gun,cani sikiliyor garibimin,
kahvalti; 1d.dil peyniri, 1d.ekmek, 1domates, 1salatalik, 1.b.sut
ara; 10 badem
kk kadar dondurma.
SPOR;
2)15 dk e.sarac
3)500 twister
4)100 ip
5)30 ab king pro
benım anlamadığım bunu neresi abartı hatta az bile yemişsin güzelim :)
Türkanım masallah diyeyım menun süper sadece anlamadığım bu kadar sporu nasıl yaptığın:)
hamarat ve taş gibi hatunsun maşallah:)
evet güzelim günluk yapıyorum sadece 15 dak ama zamanım yokkkkkk
ayy kıyamam ben alişime ya gercekten çocuklar sıkılıyor ilgi istiyolar bıtanem sen çocuğunlan ilgilen bıtanem:)
ya kizlar benim selulit yaglarim bitsdi,esime almasini soylemistim,yaninda bide hindistan cevizi yagi da almis,nerde kullansam ki acaba?
merhaba fehiyem,taplam 1 saat yapiyorum zaten.terler icinde iste..ne yapayim ,maksadim siki olmak,istedigim kilodayim MASAALLAH ma siki bir vucudum olsun istiyorum.
selamlar kızlar..bugün daha iyiyim çok şükür ..galiba geçen gece hafiften üşüttüm kendimi üstü açık yattım :) bu sabah çooookkk geç kalktım o yüzden sadece 2 öğün yiyeceğim bugün..dün hep evdeydim çok sıkıldım bugün kendimi sokağa atmam lazım
tüm gün menümü paylaşayım
sabah
1 yumurta domates biberle yapılmış menemen.(hiç yemem aslında niye yediysem ama azıcık bir yağla)
5 zeytin
2 dlm kepek ekmeği (ekmek 1 olması gerek ama işte menemenin yanında yedim napim)
ara
4 minik kayısı
öğlen
5 yemek kaşığı barbunya
yağsız salata
1 minicik dilim tam buğday ekmeği
ara
7-8 kiraz
1 su ba süt
akşam
1 kase çorba
2 köfte
yapsız salata
ara
3 kayısı
1 çay ba süt
2,5 litrenin üstünde su olur akşama kadar
yemeğimi yeni yedim 1 saat sonra leslie 3 mile (45 dk), birde ip atlarım 300 falan
Kızlar merhaba bir arkadaşımız da merak etmiş ben de bahsetmek istiyordum bayadır sizlere içtiğim form çaydan
Nurs Lokman Hekim'in Biberiye'li çayını kullanıyorum. Çayın içeriğini vs sizlere fotoğrafladım. Kullanım şeklini kutudaki gibi uyguladım bir süre ama artık normal bir şekilde günde 5 bardak kadar içiyorum. Çay ödemi attırıyor, tuvalete çıkışı düzenliyor. Toksinleri attırıp yağ yakıyor :) İşte böyleee :)
Eki Görüntüle 445338 Eki Görüntüle 445339 Eki Görüntüle 445340
dün bi türlü menü mü yazamadım bugün hemen yazayım
sabah
3tane zeytin
kk kadar peynir
domates ve salatalık
roka
1dilim kepek ekmeği
2bardak şekersiz çay
ara
1bardak ayran
öğle
2adet kabak dolması
1bardak ayran
salata
ara
bir dilim kavun
akşam
1tane patlıcan dolma
salata
1bardak ayran
yaklaşık 1.5litre su içtim akşama kadar 2.5litre olur inşallah
birazdan biberiye çayı içeceğim
akşamda 1saatlik yürüyüş yapacağım
kızlarr merhabalar yenı çarsıdan geldim ayaklarıma kara sular indi hemen menumu yazayım istersenız dunu telafi ettim merak etmeyın kızlarr:)
sabah:1 bardak ballı limonlu su,1 dilim karpuz ve kkpeynır
öğle:1tabak yesil fasulye
ara:2 kupa yeşil çay,yarım saat step,1porsiyon kıraz
akşam:kkpeynır,karpuz
su.3litre su
kıızlarrr bu kadar akşam yıyceğim belli diye şimdi yazdım tamam mıı baska sporum yok zira tam 2 saat carsıda gezdim ayaklarım ağroyor tatil alışverişi yaptım basıma günes mi geçtı ne hala basım ağrıyor bıraz dinleneyim sonra uğrarım insallah bayyyy
cnm diğer öğünler ?selam kızlar :) Sabah kahvaltımı saat 10da yaptım. Kahvaltıdan 20 dk önce çörekotumu çiğnedim, Nurs çayımı içtim
-bir yumurta, kk beyaz peynir, domates, salatalık, bir küçük dilim kepekli ekmek yedim, 2 bardak şekersiz çay içtim:)
bugün çok ayrı bir sıcak var burada ne bu böyle dedirtiyor yani. Kahvaltıdan sonra bir bardak daha Nurs çay içtim. Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bana o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Bu akşam yedikleirmi naısl yazcam bilmiyorum
çokk abarttım çoookkkk
bugün menüm
Sabah
1 boyoz
1 kk peynir
1 fincan çay
ara
elma çayı
öğle yoğurt
vee
2 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık domates yedim
akşam yemeyeceğim
cezalıyım
sonra 20 dk bisiklet
yeterli olur
Toplam 3 Lt su
evet ya insan evde olunca bunalıyo resmen
cnm bence gayet güzel
bende görmüştüm bunu ben şimdilik sadece yeşil çay ve evde kendi karıştırdığım bitki çayı içiyorum
dolma oldu mu ben tutamıyorum kendimi yaaaa bıraksalar 5 tane yerim
fehiyem maşşallah dünü kapatmışsın cnm
cnm diğer öğünler ?
yok cnm kendine çok yüklenme boyoz sadece garip durmuş ama
ona da hayır diyebilene helal olsun :)
cnm vallaha helal olsun hem ev işi hem spor maşşallahhhkahvalti; 1d.dil peyniri, 1d.ekmek, 1domates, 1salatalik, 1.b.sut
ara; 10 badem
kk kadar dondurma.
SPOR;
2)15 dk e.sarac
3)500 twister
4)100 ip
5)30 ab king pro
İşte hayır diyebilmeyi başarabilmeliyim
iradesizmiyim neyim yaa offf offf
canım menünü beğendiimmm
teşekkurler tatlımm ne yapayım dunu kapattım umarım:)
Daha ne olsun ekmekler boyozlar uçuşuyor
akşam kendimi spora ve çaya vurcam
cnm vallaha helal olsun hem ev işi hem spor maşşallahhh
izmirlisin demi :))))
boyoz mu o ne ola ki???
canım menünü beğendiimmm
teskkurler güzelim.)
Daha ne olsun ekmekler boyozlar uçuşuyor
akşam kendimi spora ve çaya vurcam
kızlar menümü yazayım
sabah kk peynir yarımdan az gevrek
öğle yarım kepçe çorba bir tabak dolusu karışık salata 2 kaşık pilav yoğurt
akşam kayınvaldemdeyiz döktürmüştür gene öfff öffff
:)))))
kızlar haftasonu nişanımız var elimden geldiğince girmeye çalışcam
ama aksatırsam şimdiden kusura bakmayın
kubracigim,1 haftaya mezun olucaksin bence bu gidisle.MASAALLAH,ama fazla sporun faydasi yok,1 saat yeterli cnm.yediklerm
sabah sucuk,domates bir dilim ekmek peynir zeytin
öğlen nestle nesfit
akşam yarım dilim ekmek,6yk sebze yemeği,yoğurt.
bugun acaip spor yaptım heran bayılabilirim.sıkılaşmaya çalışıyorum o yüzden abarttm
bitki cayi yokmu cnm?bir de sen bu rus salatasini bidaha yaz bakiim,her gun yiyorsun neymis acaba o???iyi aksamlar kızlarr
kahvaltı 1 haslanmıs yumurta yarım domates yarım salatalık 1kk peynir 1 bardak cay
ögle mayonessiz rus salatası ve dut
aksam yogurtlu bulgur köftesi ve seftali
1 bucuk saat spor ve 1 bucuk lt su
cooook cok gecmis olsun cnm oncelikle,aslinda tam bir hasta menusu,cok az da bunu yedigine de sukur,bir an once iyilesip her kes gibi aramizda olmani dilerim,herkese karismani,menuleri yorumlamani...ben halen iyilesemedim , dinlenemiyorum ki iyileseyim , cocuk olunca hasta bile olamiyor insan.
bugünkü menüm,
sabah iki dilim ekmek, beyaz peynir ihlamur bal , normalde salatalik domates yumurtada yerim ama midem almadi onun iicn peynir ve balla gecindim, öglen yesil elma bol kusburnu ihlamur cayi bol su , aksam üstü yien ekmek peynir , tavuk hasladim yemek icin ama kokusu midemi fena kaldirdi.
yakinda zamanda iyilesmek umuduyla saglik gibi yok arkadaslar.
hmmm,guzel menu,ama sporsuz olmazzzzzzzz,bitki cayi su da cabasi.aramiza hosgeldin.Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum. Bu sabah tartıldığımda da kilom 76.9 du. Hedefim 65 olmak. Ben diyete cok da duzenli olmasada 2 ay once basladım ve 82 den 77'e de dustum ama amacım artık daha duzenli aksatmadan yapmak.
Bugun ki menum: Kahvaltıda yarım simit peynir
Oglen corba taze fasulye ve salata
Arada kuru kayısı ve ceviz
Aksam yoğurt 1 dilim ekmek ve 3 köfte
Bu arada eski sayfalara bakındım ama 400 kusur sayfa var ayrıntılı bakamadım. Hangi gunler güncel kilomuzu soluyoruz? Yani çarşamba- perşembe gibi belirli bir gün var mı?
limonata olmamis.cig koftede 3 olsaydi keske,pogacani kahvaltida ye.Günaydınn
iyi çalışmalar
dün menüm
Sabah
1 fincan çay
Müsli
2 bardak su
Ara
Elma çayı
Öğlen
1 poğaça
1salatalık
2bardak su
yoğurt
Akşam
çiğ köfteee 5 sıkma
marul
1 bardak limonata
Sporum
3 mil Leslie 48 Dk
Ayy Leslie baya terletiyorrr çokkk sevdim
Ender saraç yapayım dedim
leslienin üzerine yapamadım
çok yoruldum yaa
Şimdi menüleri yorumlamaya giidyorum
evet leslie super vallaYaa işteydim
Arkadaşım almış
bende yedim
Limonatada hazır:26::26:
Bu haftanın kaçamağı olsun
Çarşamba gününe kadar hedef 1 kilo vermek
inşallah başarabilirim
Leslie yapcam artık valla
su gibi aktı aktı ter valla
yandığını hissettim
sıkılaşmaya ihtiyacım var
ayy ayyynen ya arzucugummm...diyette olma psikolojisi böyle bişey işte maalesef. benimde öyle oluyo. hiç sevmediğim şeyleri yemek istiyorum bazen. ya da aslında aç olmuyorum ama "yememem gerek" diye düşününce yiyesim geliyor yaa.
buna da bir ayyyyyynen.canım yanlış anlaşılacak bişi yok ki :) Ben yemek düzenimi değiştirdim diyet yapıyorum demiyorum sadece şöyle sölim ben günde 2 paket çikolata yerdim, çayı kahveyi bol şekerli içerdim, her gün hamurişi ya dışardan alırdım ya evde yapardım böyle besleniyordum öğrenci haliyle :) Şimdi yaz tatili dolayısıyla eve geldim anneciğim ne yaparsa onu yiyorum gibi oluyor yani yemek düzenimi baya değiştirmiş oldum. Kahvaltıda 4 poğçayiyen ben artık peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği şekersiz çay kahve(bayadır içmiyorum gerçi)içiyorum yiyorum. Ayrıca sürekli yeşilçay, form çay tüketiyorum atıştırmalık olarak kek börek değil bir form bisküvi bir küçük tas meyve falan yiyorum. Kısascası beslenmem sağlıklıya döndü :) Bir de sporu da katınca ben kilo veriyorum :)) Kısmetse 12 kilo daha böyle böyle gidecek :)
coook gecmis olsun gulsenim.selamlar kızlar..bugün daha iyiyim çok şükür ..galiba geçen gece hafiften üşüttüm kendimi üstü açık yattım :) bu sabah çooookkk geç kalktım o yüzden sadece 2 öğün yiyeceğim bugün..dün hep evdeydim çok sıkıldım bugün kendimi sokağa atmam lazım
super otesi,kahvaltida 2 dilimden biseycikler olmaz,takma o kadartüm gün menümü paylaşayım
sabah
1 yumurta domates biberle yapılmış menemen.(hiç yemem aslında niye yediysem ama azıcık bir yağla)
5 zeytin
2 dlm kepek ekmeği (ekmek 1 olması gerek ama işte menemenin yanında yedim napim)
ara
4 minik kayısı
öğlen
5 yemek kaşığı barbunya
yağsız salata
1 minicik dilim tam buğday ekmeği
ara
7-8 kiraz
1 su ba süt
akşam
1 kase çorba
2 köfte
yapsız salata
ara
3 kayısı
1 çay ba süt
2,5 litrenin üstünde su olur akşama kadar
yemeğimi yeni yedim 1 saat sonra leslie 3 mile (45 dk), birde ip atlarım 300 falan
Kızlar merhaba bir arkadaşımız da merak etmiş ben de bahsetmek istiyordum bayadır sizlere içtiğim form çaydan
Nurs Lokman Hekim'in Biberiye'li çayını kullanıyorum. Çayın içeriğini vs sizlere fotoğrafladım. Kullanım şeklini kutudaki gibi uyguladım bir süre ama artık normal bir şekilde günde 5 bardak kadar içiyorum. Çay ödemi attırıyor, tuvalete çıkışı düzenliyor. Toksinleri attırıp yağ yakıyor :) İşte böyleee :)
guzel icerigi var...Eki Görüntüle 445338 Eki Görüntüle 445339 Eki Görüntüle 445340
guzel menu,sporda bolgesel de calis humeyracigimdün bi türlü menü mü yazamadım bugün hemen yazayım
sabah
3tane zeytin
kk kadar peynir
domates ve salatalık
roka
1dilim kepek ekmeği
2bardak şekersiz çay
ara
1bardak ayran
öğle
2adet kabak dolması
1bardak ayran
salata
ara
bir dilim kavun
akşam
1tane patlıcan dolma
salata
1bardak ayran
yaklaşık 1.5litre su içtim akşama kadar 2.5litre olur inşallah
birazdan biberiye çayı içeceğim
akşamda 1saatlik yürüyüş yapacağım
fehiye,sen ortasini tutturamiyormusuuuun?telafi etmek zorunda degilsin ki,yedin,bitti,ama az yiyerk de zayiflayamazsin kiii....kızlarr merhabalar yenı çarsıdan geldim ayaklarıma kara sular indi hemen menumu yazayım istersenız dunu telafi ettim merak etmeyın kızlarr:)
sabah:1 bardak ballı limonlu su,1 dilim karpuz ve kkpeynır
öğle:1tabak yesil fasulye
ara:2 kupa yeşil çay,yarım saat step,1porsiyon kıraz
akşam:kkpeynır,karpuz
su.3litre su
kıızlarrr bu kadar akşam yıyceğim belli diye şimdi yazdım tamam mıı baska sporum yok zira tam 2 saat carsıda gezdim ayaklarım ağroyor tatil alışverişi yaptım basıma günes mi geçtı ne hala basım ağrıyor bıraz dinleneyim sonra uğrarım insallah bayyyy
bitanem,INSAALLAH cook guzel tatil yaparsini?ne zaman gidiyorsunuz INSAALLAH.ayy canm sağol da ben kndime değil eşime ve çocuklara aldım ben kapalı havuz varsa ki esim vardiyo orada yuzerim zira turbanlıyım bebeğim benım :)
CANIM,TUM MENUNU GUN SONUNDA TAM YAZ.AMA GUZEL,selam kızlar :) Sabah kahvaltımı saat 10da yaptım. Kahvaltıdan 20 dk önce çörekotumu çiğnedim, Nurs çayımı içtim
-bir yumurta, kk beyaz peynir, domates, salatalık, bir küçük dilim kepekli ekmek yedim, 2 bardak şekersiz çay içtim:)
bugün çok ayrı bir sıcak var burada ne bu böyle dedirtiyor yani. Kahvaltıdan sonra bir bardak daha Nurs çay içtim. Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bana o kadar iyi geldi ki anlatamam.
CANIM,BOYOZ SANA TUM GUN YETER ZATEN,AMA BOYLE YAPMA,DENGELI OLSUN,OGUN ATLAMA.GARIP BIR MENU YANI,IYI DEGIL,AMA SPORUN,SUYUN SUPERBu akşam yedikleirmi naısl yazcam bilmiyorum
çokk abarttım çoookkkk
bugün menüm
Sabah
1 boyoz
1 kk peynir
1 fincan çay
ara
elma çayı
öğle yoğurt
vee
2 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık domates yedim
akşam yemeyeceğim
cezalıyım
sonra 20 dk bisiklet
yeterli olur
Toplam 3 Lt su
AHMET MARANKININ SEULIT YAGI:Canım neleri kullanıyorusn
hafta sonu bende bir karışım yaptırayım kendime
fehiyem gel biz seni izmire misafir edelim
hayatının en güzel kahvaltılığınla tanıştıralım
yanına bi de yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?