Turkan88'in Diyet Günlüğü

Türkanım vallahı doğru orta yok bende yaaa insallah 1 temmuz da yola cıkacağız 11 temmuz da evim de oluruz canım benımmm:)

GUZEL CNM,SUPERSIN,YA SENI COK GORMEK ISTERIM YAAA

ayyyy bak onları unuttum fehiyem
henüz sporr sadece 150 ip atladım
1.5 lt su bitti
1 bardak yeşil çay

ama çok hareketli bi gündü
akşam da evde yaparım artık
150 BENIM DISIMIN KAVUGUNA GITMEZ,ARTIRRRR

Türkanım vallahı doğru orta yok bende yaaa insallah 1 temmuz da yola cıkacağız 11 temmuz da evim de oluruz canım benımmm:)
INSALLAH cnm,INSAALLAH COOK EGLENIRSINNNN

Ben kacıyorum kızlar,oglum yalnız,canım alısım yaa,tum gun temızlık yapıyorum o yalnız,bıtırdımmı burdayım yıne yalnız,ne kotu bır anneyım yaaa

SENMI SISKOSUN,INANMAYIN KIZLAAAAAR NAZAR DEGMESIN DIYE YAPIYOOOR,ZIIIRA FISTIK GIBIDIR

yokkk kızzz vallahı kendimi şişko göruyorum hala aynada yaa istediğim gibi değilim yanı haa bu arada turkanım 2 gün önce bı foto çektırdim okulda boydan bı baksana bı ara kılolu mu duruyorum fikir ver tamam mıı???aslında açık da fotom var hemen yuklıycem sen bak silcem tatmam mııııı???hemen bak şimdi yukluyorum silcem bırazdan yaa buraya yukleyemıyorum kabul etmıyo nasıl yapabılırım bı fıkrı olan var mı ????

yok canım ben normal yogurt kullanıyorum
sporlar ve ögünler cok güzel :)
hersey güzelde umarım patlıcan dolma pek yaglı degildir yoksa alırsın kalorileri
harika :)
menün güzel :)
diger ögnlerde az yemişin aksamda cok yicegine öglede bişiler yeseymişin daha iyimiş :)
dicek bişey bulamıyorum cok gzel :)

aksamda abartmassan simdlk iyi menün :)

bugün kü menüm
kahvaltı 1 kase kahvaltılık gevrek
ögle 1 haslanms patates 1 salatalık
aksam belli degil daha ama hafif bişiler yerm herlade aslında ynew haslanmıs patates yemeyi dsnyrm :/
dünden bgüne baktım 100 gr almıs gösteryo sinir oldum ondan ceza olarak bi günlük abartsam bişe olmaz heralde
spor olarak 1 saat yaptım bugün daha bide kınaya gitcez işte oynarım belki :)
kızlar bu arada bugün istanbula gidecegiz 3 4 gün giremeyeblrm :/ internet olursa yine girmeye calısırım ben. hoşcakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…