Turkan88'in Diyet Günlüğü

zayif menu bence.

kizlar ben yarin gelemiycem,Zira annemler memlekete gitti babam yalniz,gidip temizlik ,yemek,utu falan yapicam INSAALLAH.PAZAR GORUSURUZ INSAALLAH,menumu pazar paylasicam,cokk optum hepiniziiiii

ben artik ali uyudugu zaman gelicem INSAALLAH,hayatdaki en degerli varligimi yalniz birakip burda oturdugum zaman kendimi affetmiyorum,ben her zaman etrafima ornek bir anne olmusumdur,ama kilo dedine dustugumden bu yana alimle sanki cok az ilgiliyim,o yuzden dengede tutucam INSAALLAH,buraya zamanim varsa oglen uyudugunda,zira oglen uyudugunda spor yapiyorum,yoksa aksam uyudugunda gelicem,aksam menumu yazarim,yorumlarimi yaparim INSAALLAH.REBBIM COCUKLARIMIZI BIZE COX GORMESIM.AMIN.HAMININ BALASINI GORUSUN INSAALLAH.CANIM ALISIM MENIMM,,MAMA SENI COX TEK BURAXIRRRRSON.APRELDEN EVVELKI ZAMAN KIMI MAMA OLACAM INSAALLAH

kız ben sana ne diyim süpersiiiinnnMAŞALLAH
bende kayınvalideme gitmeye korkuyorum :18: çok güzel yemek yapar ama hep yağlıdır yemekleri.. nişanınız şimdiden hayırlı olsun iyi eğlenceler
ayyy ne güzel ben 168 boy kılo 60 ama hala şişkoyum yaaa öfffff:26:
hayatta inanmam ne şişkosu yaa sen şikoysan ben neyim :26:
kızlarr turkanın yuklediği fotolar benım fotolarım ben yapamadığım için sağolsun u benım yerime yukledi fotoları buraya beğendiniz mıı??hala şişkoyum yemınle yaaa
kızz fehiye sen inceciksin canım yaa çokta güzelsin maşallah ben senin gibi olsam daha ne isterim boyunda yerinde
kizlar ben yarin gelemiycem,Zira annemler memlekete gitti babam yalniz,gidip temizlik ,yemek,utu falan yapicam INSAALLAH.PAZAR GORUSURUZ INSAALLAH,menumu pazar paylasicam,cokk optum hepiniziiiii
sana şimdiden kolay gelsin bitanem..bu arada söylemeden geçemicem sende fıstık gibisin maşallah
üzme kendini fıstığım eminimki sen çok iyi bir annesin..Allah birbirinize bağışlasın sizi..(amin )

bugün tam 4 saat gezdim :) ayaklarıma karasular indi ama değdi çok güzel ciciler aldım hem kendime hemde kızlarıma

sabah : 2 dilim ekmek- 1 kk peynir - 4 zeytin - 1 tatlı kaşığı bal-şekersiz çay

4 saat gezip eve kurt gibi aç döndükten sonra

1 tabak karpuz

akşam : 4 köfte

semiz otlu cacık

2 lt su
1 kupa yeşilçay

4 saat gezi :)

yok kızz gülşen ne zayıfı ben kendimi kılolu buluyorum psikolojık mıdır nedir blmem

inan kusur bulamıyorum masallah cicilerinizi de iyi gunlerde giyin canım:)

yaaa ben sensiz ne yapacağımm çokk özleriz senı turkanımmmm senı çokk seviyorumm bıtanemm

suuuper+++++++++++++++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…