zayif menu bence.bugün kü menüm
kahvaltı 1 kase kahvaltılık gevrek
ögle 1 haslanms patates 1 salatalık
aksam belli degil daha ama hafif bişiler yerm herlade aslında ynew haslanmıs patates yemeyi dsnyrm :/
dünden bgüne baktım 100 gr almıs gösteryo sinir oldum ondan ceza olarak bi günlük abartsam bişe olmaz heralde
spor olarak 1 saat yaptım bugün daha bide kınaya gitcez işte oynarım belki :)
kızlar bu arada bugün istanbula gidecegiz 3 4 gün giremeyeblrm :/ internet olursa yine girmeye calısırım ben. hoşcakalınnn
kız ben sana ne diyim süpersiiiinnnkahvalti; 1d.dil peyniri, 1d.ekmek, 1domates, 1salatalik, 1.b.sut
ogle; 2 kepce kurufasulye, 1salatalik, yarim domates, 1kase yogurt
ara; 10 badem
aksam; 1.5d ekmek, kk peynir,kk et,1 domates,azicik badem.
kk kadar dondurma.
SIVI 4 bardak bitki cayi(yesil cay +kiraz sapi+biberiye+tane karabiber),
cuyu da aksama 2 l.e tamamlarim INSAALLAH.
SPOR;
1)15 DK kosu bandi hizli tempo
2)15 dk e.sarac
3)500 twister
4)100 ip
5)30 ab king pro
bende kayınvalideme gitmeye korkuyorum :18: çok güzel yemek yapar ama hep yağlıdır yemekleri.. nişanınız şimdiden hayırlı olsun iyi eğlencelerkızlar menümü yazayım
sabah kk peynir yarımdan az gevrek
öğle yarım kepçe çorba bir tabak dolusu karışık salata 2 kaşık pilav yoğurt
akşam kayınvaldemdeyiz döktürmüştür gene öfff öffff
:)))))
kızlar haftasonu nişanımız var elimden geldiğince girmeye çalışcam
ama aksatırsam şimdiden kusura bakmayın
hayatta inanmam ne şişkosu yaaayyy ne güzel ben 168 boy kılo 60 ama hala şişkoyum yaaa öfffff:26:
kızz fehiye sen inceciksin canım yaa çokta güzelsin maşallahkızlarr turkanın yuklediği fotolar benım fotolarım ben yapamadığım için sağolsun u benım yerime yukledi fotoları buraya beğendiniz mıı??hala şişkoyum yemınle yaaa
sana şimdiden kolay gelsin bitanem..bu arada söylemeden geçemicem sende fıstık gibisin maşallahkizlar ben yarin gelemiycem,Zira annemler memlekete gitti babam yalniz,gidip temizlik ,yemek,utu falan yapicam INSAALLAH.PAZAR GORUSURUZ INSAALLAH,menumu pazar paylasicam,cokk optum hepiniziiiii
üzme kendini fıstığım eminimki sen çok iyi bir annesin..Allah birbirinize bağışlasın sizi..(amin )ben artik ali uyudugu zaman gelicem INSAALLAH,hayatdaki en degerli varligimi yalniz birakip burda oturdugum zaman kendimi affetmiyorum,ben her zaman etrafima ornek bir anne olmusumdur,ama kilo dedine dustugumden bu yana alimle sanki cok az ilgiliyim,o yuzden dengede tutucam INSAALLAH,buraya zamanim varsa oglen uyudugunda,zira oglen uyudugunda spor yapiyorum,yoksa aksam uyudugunda gelicem,aksam menumu yazarim,yorumlarimi yaparim INSAALLAH.REBBIM COCUKLARIMIZI BIZE COX GORMESIM.AMIN.HAMININ BALASINI GORUSUN INSAALLAH.CANIM ALISIM MENIMM,,MAMA SENI COX TEK BURAXIRRRRSON.APRELDEN EVVELKI ZAMAN KIMI MAMA OLACAM INSAALLAH
kız ben sana ne diyim süpersiiiinnnMAŞALLAH
bende kayınvalideme gitmeye korkuyorum :18: çok güzel yemek yapar ama hep yağlıdır yemekleri.. nişanınız şimdiden hayırlı olsun iyi eğlenceler
hayatta inanmam ne şişkosu yaasen şikoysan ben neyim :26:
kızz fehiye sen inceciksin canım yaa çokta güzelsin maşallahben senin gibi olsam daha ne isterim boyunda yerinde
sana şimdiden kolay gelsin bitanem..bu arada söylemeden geçemicem sende fıstık gibisin maşallah
üzme kendini fıstığım eminimki sen çok iyi bir annesin..Allah birbirinize bağışlasın sizi..(amin )
yok kızz gülşen ne zayıfı ben kendimi kılolu buluyorum psikolojık mıdır nedir blmem
bugün tam 4 saat gezdim :) ayaklarıma karasular indi ama değdi çok güzel ciciler aldım hem kendime hemde kızlarıma
sabah : 2 dilim ekmek- 1 kk peynir - 4 zeytin - 1 tatlı kaşığı bal-şekersiz çay
4 saat gezip eve kurt gibi aç döndükten sonra
1 tabak karpuz
akşam : 4 köfte
semiz otlu cacık
2 lt su
1 kupa yeşilçay
4 saat gezi :)
kizlar ben yarin gelemiycem,Zira annemler memlekete gitti babam yalniz,gidip temizlik ,yemek,utu falan yapicam INSAALLAH.PAZAR GORUSURUZ INSAALLAH,menumu pazar paylasicam,cokk optum hepiniziiiii
Eki Görüntüle 445571 Eki Görüntüle 445572 Eki Görüntüle 445573
ilk resim bu ay
ikinci nisan
sonuncu 2008 ,nisan
yanı düğün fotosunu görmemiştik demek istedim onu da yenı gördum bebek gibisin canım arkadasım benım:)
bunların hepsini görmüştük düğün fotosu hariçç bayıldımmm masallah sana bıtanem masallah:)
fehiyem cook guzel fizigin var cnm
cokmu degismisim?4yilda??
suuuper+++++++++++++++bugün tam 4 saat gezdim :) ayaklarıma karasular indi ama değdi çok güzel ciciler aldım hem kendime hemde kızlarıma
sabah : 2 dilim ekmek- 1 kk peynir - 4 zeytin - 1 tatlı kaşığı bal-şekersiz çay
4 saat gezip eve kurt gibi aç döndükten sonra
1 tabak karpuz
akşam : 4 köfte
semiz otlu cacık
2 lt su
1 kupa yeşilçay
4 saat gezi :)
alis resimlere bakip diyor ki'bu da menim mamamdi,bu da menim mamamdi,bu da menim mamamdi.menim mamamlarim burda neyniyir?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?