Turkan88'in Diyet Günlüğü

Merhaba ii aksamlar herkese =)
dün bisey yazamadim kusura bakmayin arkadasim gelmisti..
bugün ama ilk kendi yediklerimi yazip yorumlarimi da yapicam =)

Kahvalti: yarim simit ile cappucino, 3 kuru kayisi
Ögle: sebze, balik yaninda az makarna
Aksam: yogurtlu tavuk corbasi, karpuz, salatalik, 1/2 mango

Spor: birazdan leslie ve ender sarac yapicam
ve 3 fincan yesil cay =)

selam canlar nasilsinizz..
dund e ciktim yuruyuse ama egzersizleri yapamadim bi denedim artik nasil acidiysa kalkamadim bile yerden..biraz kendini toplasin karnim devame decegim..

coook guzel cnm

yok kızz gülşen ne zayıfı ben kendimi kılolu buluyorum psikolojık mıdır nedir blmem

hic degilsin ama o psikolojiyi cok iyi biliyorum herkes bana cok iyisin desede kendimi sisko goruyorum..face e de koymadigim resimler var.gizli bi grupta :)) burayada koymam esim kizar

canim sporun sahane, ama ögleyin veya aksama dogru cok gec olmadan karnini doyur bu cok onemli ... kahvalti ve öglen yemeklerini güzel yiyelim ki, aksam gec saatte acikmayalim :)

süpersiinn :) dondurmada olsa cok güzel, bende yiyorum ara ara tatlilar, dozunda olunca hic zarar gelmez.. sporunda cok güzel, masallah herkes sporunu yapiyor :)

canim 100 gr bisey degilki kendini cezalandirma bunun icin, normaldir bazen cikis oluyor, sonucta vücüdün makina degilki, takma yani, 100 gr yag degildir :)
menün az oldu o yüzden, bukadar sikma kendini :)

az bile yedin diyebilirim canim, ama tabikide sn en ii bilirsin kendini :)
güle güle giyinin yeni kiyafetlerini :)

kahvaltin cok güzel canim, geri kalan menünü göremedim ama :)

cok begendim canim, saglikli hersey, ac kalmayi sevmiyorum, senin yaptigin en güzeli... sporunu da yapmissin ooohh mis gibi, bu gece rahat uyu :)

kahvaltin cok az canim, kahvaltini düzgün yap ki, metabolizman iyi calissin..
ayyy smdi gördüm sen hicbirsey yememissin kiz :S bu ne böyle :) bir gün hadi neyse ama yarin güzel ve saglikli beslen, hasta olma tamam mii canimm

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum şuan 66,5 kiloyum 6-7 kilo vermek istiyorum istesem şuan rejime baslarım çok rejim yaptım alışkınım tabi arada kaçamaklarda olsa ama benim sorunum spor yapamıyorum evde oğlumun sayesinde salonada gidemiyorum tabi oğlum küçük daha 2 yasında ama sporsuz zayıflamak istemiyorum zaten sıkılaşmaya ihtiyacım var bide sporsuz zayıflarsam sarkmam olur diye yapamıyorum ama çok istiyorum 60 kilo olmayı...sizleri tebrik ediyorum azminizi

tatlımm menunu çokk beğendim sporlarını da yap tamam mıı güzelim:=

aramıza gel insallah sen de zayıflarsın bız burada bırbırımıze destek oluyoruz canım ve azimli bir sekilde zayıflıyoruz canım :)

kızlarrrrr turkan benım fotolarımı sayfaya yukledi gecen sayfaların bırınde ben yorumlarınızı beklıyorum tamam benım için önemli yorumlarınız güzeller :)

insallah cnm hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz bayramdan sonra tatile gidicez ozamana kadar veririm insallah ama çarşamba günü oğlumun doğum günü ondan sonra başlıycam rejime rejimde değil dikkat edicem abur cubur hamur işi ve asitli içecezler tüketmiycem zaten içmiyorum aradada olmıycak ama aslında sporla vermekistiyorumda dediğim gibi olmuyo sporla sıkılaşarak zayıflamak istiyorum bi tanıdığım sporla hiç rejim yapmadan 7 kilo verdi ama 15 kilo vermiş gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…