Eki Görüntüle 445565 ........ıste fehıyemmm
kızlarrrrr turkan benım fotolarımı sayfaya yukledi gecen sayfaların bırınde ben yorumlarınızı beklıyorum tamam benım için önemli yorumlarınız güzeller :)
canım simit her zaman tüketme arada bir olur tabi kiMerhaba ii aksamlar herkese =)
dün bisey yazamadim kusura bakmayin arkadasim gelmisti..
bugün ama ilk kendi yediklerimi yazip yorumlarimi da yapicam =)
Kahvalti: yarim simit ile cappucino, 3 kuru kayisi
Ögle: sebze, balik yaninda az makarna
Aksam: yogurtlu tavuk corbasi, karpuz, salatalik, 1/2 mango
Spor: birazdan leslie ve ender sarac yapicam
ve 3 fincan yesil cay =)
sabah 1dilim ekmek yesen de olur canımbugün tam 4 saat gezdim :) ayaklarıma karasular indi ama değdi çok güzel ciciler aldım hem kendime hemde kızlarıma
sabah : 2 dilim ekmek- 1 kk peynir - 4 zeytin - 1 tatlı kaşığı bal-şekersiz çay
4 saat gezip eve kurt gibi aç döndükten sonra
1 tabak karpuz
akşam : 4 köfte
semiz otlu cacık
2 lt su
1 kupa yeşilçay
4 saat gezi :)
çok yetersiz geldi menün bana canımbugün kü menüm
kahvaltı 1 kase kahvaltılık gevrek
ögle 1 haslanms patates 1 salatalık
aksam belli degil daha ama hafif bişiler yerm herlade aslında ynew haslanmıs patates yemeyi dsnyrm :/
dünden bgüne baktım 100 gr almıs gösteryo sinir oldum ondan ceza olarak bi günlük abartsam bişe olmaz heralde
spor olarak 1 saat yaptım bugün daha bide kınaya gitcez işte oynarım belki :)
kızlar bu arada bugün istanbula gidecegiz 3 4 gün giremeyeblrm :/ internet olursa yine girmeye calısırım ben. hoşcakalınnn
sabah kahvaltın çok zayıfkızlar menümü yazayım
sabah kk peynir yarımdan az gevrek
öğle yarım kepçe çorba bir tabak dolusu karışık salata 2 kaşık pilav yoğurt
akşam kayınvaldemdeyiz döktürmüştür gene öfff öffff
:)))))
kızlar haftasonu nişanımız var elimden geldiğince girmeye çalışcam
ama aksatırsam şimdiden kusura bakmayın
akşam menünde sebze yemeği olsa daha iyidi canımkahvalti; 1d.dil peyniri, 1d.ekmek, 1domates, 1salatalik, 1.b.sut
ogle; 2 kepce kurufasulye, 1salatalik, yarim domates, 1kase yogurt
ara; 10 badem
aksam; 1.5d ekmek, kk peynir,kk et,1 domates,azicik badem.
kk kadar dondurma.
SIVI 4 bardak bitki cayi(yesil cay +kiraz sapi+biberiye+tane karabiber),
cuyu da aksama 2 l.e tamamlarim INSAALLAH.
SPOR;
1)15 DK kosu bandi hizli tempo
2)15 dk e.sarac
3)500 twister
4)100 ip
5)30 ab king pro
canımkahvaltı da yumurta ve peyniri birlikte tüketmeselam kızlar :) Sabah kahvaltımı saat 10da yaptım. Kahvaltıdan 20 dk önce çörekotumu çiğnedim, Nurs çayımı içtim
-bir yumurta, kk beyaz peynir, domates, salatalık, bir küçük dilim kepekli ekmek yedim, 2 bardak şekersiz çay içtim:)
bugün çok ayrı bir sıcak var burada ne bu böyle dedirtiyor yani. Kahvaltıdan sonra bir bardak daha Nurs çay içtim. Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bana o kadar iyi geldi ki anlatamam.
abarttım demişin ama bence gayet normal hatta az bileBu akşam yedikleirmi naısl yazcam bilmiyorum
çokk abarttım çoookkkk
Yarın nişanlımla alışverişte olcaz
Pazar günüde evime gidicez
malum gelinim evim tadilatta
Hafta sonu giremez yazamazsam kızmayın lütfen pzt hepsini bildirimm
bugün menüm
Sabah
1 boyoz
1 kk peynir
1 fincan çay
ara
elma çayı
öğle yoğurt
sadce yoğurt yediğim için acıktım tabii
vee
2 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık domates yedim
bu yediğimi akşam yemeği sayıyorum
akşam yemeyeceğim
cezalıyım
Akşam leslie yapcam 45 dk
sonra 20 dk bisiklet
yeterli olur
Toplam 3 Lt su
eehh işte senden arta kalanlarla anca bu kadar oluyor bıtanem:)fehiyeeeem fıstık gibisin varmı ötesi yaa saç baş meydana çıkınca dahada ii anladım :)
ee tabıı sıkılastığı için aa ondan zaten önemli olan da sıkılasmak güzelim yoksa bıngıl bıngıl ki olmak ister ki?insallah cnm hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz bayramdan sonra tatile gidicez ozamana kadar veririm insallah ama çarşamba günü oğlumun doğum günü ondan sonra başlıycam rejime rejimde değil dikkat edicem abur cubur hamur işi ve asitli içecezler tüketmiycem zaten içmiyorum aradada olmıycak ama aslında sporla vermekistiyorumda dediğim gibi olmuyo sporla sıkılaşarak zayıflamak istiyorum bi tanıdığım sporla hiç rejim yapmadan 7 kilo verdi ama 15 kilo vermiş gibi duruyo
hee kızz topik güzellik yarışması yapalım mı bızım topik ön sıralarda yer alır soylıyeyım:)canım vallahi tam bir fıstıksın kilonda çok iyi gayet iyi görünüyorsun
maşallah kim der 2çocuk annesi diye
tüm güzellerde bu topiğe toplanmış maşallah
canım çokk az bıraz arttır bence güçten düşersin ama hala hastaydın galıba ondan sanırım neyse bı ıyıleste guzelım çokk geçmış olsuniyi aksamlar arkadaslar,
suan itibariyle biraz daha iyiyim, tat duyum halen kayip olsada istahim yavas yavas yerine geliyor netekim
tabi bu iyi bisey degil ama simdi zayif olucaz diye de ac bilac dolasmiyacagiz degil mi
Herneyse bugünkü menüm,
sabah ihlamur cayi kasar peyniri pastirma 1 tane haslanmis yumurta öglen tarhana corbasi aksam üstü firinda balik ve patates yagsiz ben tuzuda cok az kullanirim damak tadim tuzu sevmez.
bitki cayini cok tükettigim icin suyu azalttim , midem yatissin diye maden suyu ictim bugün , 40 dakikada yürüyüs.
Selamlar, ben çalıştığım için çok erken kalkıp anca aksam eve geliyorum. Yemek yap biraz dinlen derken spor yalan oluyor ne yazık ki. Ama neyse ki yaz geldi haftasonları deli gibi yüzücem. Artık haftaicinin acısını cıkarırım.
İş yerinde bu site açılmıyo engel var anca bu saatlerde bakabiliyorum. Bu arada bir sürü şey yazmışsınız. Nasıl takip edip menulerinize yorumda bulunucam bilemedim valla ama alışırım heralde. Şimdilik sadece bugünkü menumu verim.
Kahvaltı:
Kuru kayısı, galeta ve çay (sekersiz)
Ara:
Yarım kek (ofise getirmis arkadas dayanamadım biraz tattım)
Oglen:
salata corba
Ara:
Kuru kayısı ceviz
Aksam:
Fırında somon haslanmıs patates ve salata
Haftasonu yazlıkta olucam anca pazar aksamı gene yazabilirim. Umarım mangal vs olaylarında irademe sahip cıkabilirim. Herkese iyi haftasonu dilerim
haa anladım izmir yemeği galba o da tatlı heralde değil mi??
fehiyem gel biz seni izmire misafir edelim
hayatının en güzel kahvaltılığınla tanıştıralım
yanına bi de yumurta
ayyyy bak onları unuttum fehiyem
henüz sporr sadece 150 ip atladım
1.5 lt su bitti
1 bardak yeşil çay
ama çok hareketli bi gündü
akşam da evde yaparım artık
yok kız poğaça gibi kahvaltılık
ama baya bi yağlı oluyo
ama bi tadı var o kadar olur yani
bak cnm nasıl istedi ya
hasret kalmışım resmen
Türkanım artırıcam bitanem bu işyerinde lavaboda gizli gizli yaptığım ip atlama
bugün kü menüm
kahvaltı 1 kase kahvaltılık gevrek
ögle 1 haslanms patates 1 salatalık
aksam belli degil daha ama hafif bişiler yerm herlade aslında ynew haslanmıs patates yemeyi dsnyrm :/
dünden bgüne baktım 100 gr almıs gösteryo sinir oldum ondan ceza olarak bi günlük abartsam bişe olmaz heralde
spor olarak 1 saat yaptım bugün daha bide kınaya gitcez işte oynarım belki :)
kızlar bu arada bugün istanbula gidecegiz 3 4 gün giremeyeblrm :/ internet olursa yine girmeye calısırım ben. hoşcakalınnn
Eki Görüntüle 445571 Eki Görüntüle 445572 Eki Görüntüle 445573
ilk resim bu ay
ikinci nisan
sonuncu 2008 ,nisan
bugün tam 4 saat gezdim :) ayaklarıma karasular indi ama değdi çok güzel ciciler aldım hem kendime hemde kızlarıma
sabah : 2 dilim ekmek- 1 kk peynir - 4 zeytin - 1 tatlı kaşığı bal-şekersiz çay
4 saat gezip eve kurt gibi aç döndükten sonra
1 tabak karpuz
akşam : 4 köfte
semiz otlu cacık
2 lt su
1 kupa yeşilçay
4 saat gezi :)
Merhaba ii aksamlar herkese =)
dün bisey yazamadim kusura bakmayin arkadasim gelmisti..
bugün ama ilk kendi yediklerimi yazip yorumlarimi da yapicam =)
Kahvalti: yarim simit ile cappucino, 3 kuru kayisi
Ögle: sebze, balik yaninda az makarna
Aksam: yogurtlu tavuk corbasi, karpuz, salatalik, 1/2 mango
Spor: birazdan leslie ve ender sarac yapicam
ve 3 fincan yesil cay =)
canım simit her zaman tüketme arada bir olur tabi ki
onun dışında gayet iyi bence
sabah 1dilim ekmek yesen de olur canım
çok yetersiz geldi menün bana canım
sabah kahvaltın çok zayıf
umarım akşam abartmamışındır canım :)
akşam menünde sebze yemeği olsa daha iyidi canım
canımkahvaltı da yumurta ve peyniri birlikte tüketme
abarttım demişin ama bence gayet normal hatta az bile
ne güzel düğün telaşın var canım darısı da benim başıma inşallah :)
günaydın
foto ekleyenler süpersiniz hatunblar nazar nazaarr
bende size ekliyorum
mavi elbise yeni nişanladınğımda 78.1 kiloydum
diğer foto 70 kilo halim
en yeni bu resim vardı
Eki Görüntüle 445834
canım benim temmuzda nişan inşallah 2013 haziranda da düğünbir tür hamur işi canmm
hemde ne yağ
ama asla karşı konulmazz
yanında haşlanmış yumurta off offf
Nurgülcüm güldürdün beni yahuuu
süper süper süpeerrrr
gerçekten benziyorsun Türkan Şpraya
çoookkk güzelsin
umarım bende bu kadar fit olabilirim
bende ekleyi,m görün resimleri
Çok güzel canmmm
fit gelin adayı yazıyor senin ne zaman dğüün canm?
maşallah canım 8kilo nasılda farketmiş 70kiloyla da gayet hoş görünüyorsun
canım benim temmuzda nişan inşallah 2013 haziranda da düğün
daha epey var yani
Selam kızlar önce dünün tam menüsünü yazayım :)
Sabah kahvaltımı biliyorsunuz zaten
arada 3 kepekli bisküvi ve yeşil çay içtim
Bir tabak kirazı da öğlen yemeği niyetine yedim
daha sonra akşam yemeğinde taze fasulye (yarım dilim kepek ekmeğiyle) yedim yanında da 3 dilim karpuz (Hiç dayanamıyorum karpuza)
Yemekten sonra saat 10 buçuk gbi spora başladım 12 buçuğa kadar sporum devam etti kendimden beklenmeyecek başarı katettim dün gece kızlar
Sporum:
-200 kalorilik stepper çalışması
-25 dk bisiklet
-1 set Ender Saraç
-20 dk zayıflama kemeri
İşte böyle :) Bu arada 3-4 lt kadar su tükettim suyumu çok içtiğim için kısıyorum anca bu kadar az içebiliyorum
canım sporun harika ama suyu abartmamak lazım fazlası zarar biliyorsun. birde öğlen yemek niyetine 1 tabak kiraz olmamış bence. akşama sebze yediysen öğlen et tavuk gibi bişey yemelisin. tartıda kilo verdiğini görmek çok güzel değilmi
türkanıııım hedefimi gördüm ben bugünnnn :) normal yememe biraz geri dönmek istiyorum biraz ama gece yemekleri kızartmalar hariç.
yediklerimi paylaşıyımmı sporda yapıcaam için belki farkedebilir gram gramda olsa beni mezun edemezsin çnkü bana kmse burayı bıraktıramazzzzzzz aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
türkanıııım hedefimi gördüm ben bugünnnn :) normal yememe biraz geri dönmek istiyorum biraz ama gece yemekleri kızartmalar hariç.
yediklerimi paylaşıyımmı sporda yapıcaam için belki farkedebilir gram gramda olsa beni mezun edemezsin çnkü bana kmse burayı bıraktıramazzzzzzz aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım 3-4 litre su çok fazla bu kadar su içmen sağlıklı değil benceSelam kızlar önce dünün tam menüsünü yazayım :)
Sabah kahvaltımı biliyorsunuz zaten
arada 3 kepekli bisküvi ve yeşil çay içtim
Bir tabak kirazı da öğlen yemeği niyetine yedim
daha sonra akşam yemeğinde taze fasulye (yarım dilim kepek ekmeğiyle) yedim yanında da 3 dilim karpuz (Hiç dayanamıyorum karpuza)
Yemekten sonra saat 10 buçuk gbi spora başladım 12 buçuğa kadar sporum devam etti kendimden beklenmeyecek başarı katettim dün gece kızlar
Sporum:
-200 kalorilik stepper çalışması
-25 dk bisiklet
-1 set Ender Saraç
-20 dk zayıflama kemeri
İşte böyle :) Bu arada 3-4 lt kadar su tükettim suyumu çok içtiğim için kısıyorum anca bu kadar az içebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?