Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlarrrrr turkan benım fotolarımı sayfaya yukledi gecen sayfaların bırınde ben yorumlarınızı beklıyorum tamam benım için önemli yorumlarınız güzeller :)

canım vallahi tam bir fıstıksın kilonda çok iyi gayet iyi görünüyorsun
maşallah kim der 2çocuk annesi diye
tüm güzellerde bu topiğe toplanmış maşallah

canım simit her zaman tüketme arada bir olur tabi ki
onun dışında gayet iyi bence

sabah 1dilim ekmek yesen de olur canım
çok yetersiz geldi menün bana canım
sabah kahvaltın çok zayıf
umarım akşam abartmamışındır canım :)
akşam menünde sebze yemeği olsa daha iyidi canım
canımkahvaltı da yumurta ve peyniri birlikte tüketme
abarttım demişin ama bence gayet normal hatta az bile
ne güzel düğün telaşın var canım darısı da benim başıma inşallah :)

iyi aksamlar arkadaslar,

suan itibariyle biraz daha iyiyim, tat duyum halen kayip olsada istahim yavas yavas yerine geliyor netekim
tabi bu iyi bisey degil ama simdi zayif olucaz diye de ac bilac dolasmiyacagiz degil mi

Herneyse bugünkü menüm,

sabah ihlamur cayi kasar peyniri pastirma 1 tane haslanmis yumurta öglen tarhana corbasi aksam üstü firinda balik ve patates yagsiz ben tuzuda cok az kullanirim damak tadim tuzu sevmez.
bitki cayini cok tükettigim icin suyu azalttim , midem yatissin diye maden suyu ictim bugün , 40 dakikada yürüyüs.

Selamlar, ben çalıştığım için çok erken kalkıp anca aksam eve geliyorum. Yemek yap biraz dinlen derken spor yalan oluyor ne yazık ki. Ama neyse ki yaz geldi haftasonları deli gibi yüzücem. Artık haftaicinin acısını cıkarırım.
İş yerinde bu site açılmıyo engel var anca bu saatlerde bakabiliyorum. Bu arada bir sürü şey yazmışsınız. Nasıl takip edip menulerinize yorumda bulunucam bilemedim valla ama alışırım heralde. Şimdilik sadece bugünkü menumu verim.

Kahvaltı:
Kuru kayısı, galeta ve çay (sekersiz)

Ara:
Yarım kek (ofise getirmis arkadas dayanamadım biraz tattım)

Oglen:
salata corba

Ara:
Kuru kayısı ceviz

Aksam:
Fırında somon haslanmıs patates ve salata

Haftasonu yazlıkta olucam anca pazar aksamı gene yazabilirim. Umarım mangal vs olaylarında irademe sahip cıkabilirim. Herkese iyi haftasonu dilerim

Son düzenleme:
fehiyeeeem fıstık gibisin varmı ötesi yaa saç baş meydana çıkınca dahada ii anladım :)
eehh işte senden arta kalanlarla anca bu kadar oluyor bıtanem:)

ee tabıı sıkılastığı için aa ondan zaten önemli olan da sıkılasmak güzelim yoksa bıngıl bıngıl ki olmak ister ki?

canım vallahi tam bir fıstıksın kilonda çok iyi gayet iyi görünüyorsun
maşallah kim der 2çocuk annesi diye
tüm güzellerde bu topiğe toplanmış maşallah
hee kızz topik güzellik yarışması yapalım mı bızım topik ön sıralarda yer alır soylıyeyım:)

canım çokk az bıraz arttır bence güçten düşersin ama hala hastaydın galıba ondan sanırım neyse bı ıyıleste guzelım çokk geçmış olsun

yarım kek den bır sey çıkmaz sporunu arttırman yeterlı bence menun gayet iyi hatta az bıle bıtanem:)

günaydııın herkese. oo fotoğraflar paylaşılmış ne güzel. bende isterim ama eşim rahatsız olur diye koymuyorum. kilo sorununuz görünmüyor biraz incelmek iyidir tabiii.

haa anladım izmir yemeği galba o da tatlı heralde değil mi??

bir tür hamur işi canmm

fehiyem gel biz seni izmire misafir edelim
hayatının en güzel kahvaltılığınla tanıştıralım
yanına bi de yumurta

ayyyy bak onları unuttum fehiyem
henüz sporr sadece 150 ip atladım
1.5 lt su bitti
1 bardak yeşil çay

ama çok hareketli bi gündü
akşam da evde yaparım artık

yok kız poğaça gibi kahvaltılık
ama baya bi yağlı oluyo
ama bi tadı var o kadar olur yani
bak cnm nasıl istedi ya
hasret kalmışım resmen

hemde ne yağ
ama asla karşı konulmazz
yanında haşlanmış yumurta off offf

Türkanım artırıcam bitanem bu işyerinde lavaboda gizli gizli yaptığım ip atlama

Nurgülcüm güldürdün beni yahuuu

süper süper süpeerrrr

gerçekten benziyorsun Türkan Şpraya
çoookkk güzelsin
umarım bende bu kadar fit olabilirim
bende ekleyi,m görün resimleri

Çok güzel canmmm

fit gelin adayı yazıyor senin ne zaman dğüün canm?

günaydın

foto ekleyenler süpersiniz hatunblar nazar nazaarr

bende size ekliyorum
mavi elbise yeni nişanladınğımda 78.1 kiloydum
diğer foto 70 kilo halim
en yeni bu resim vardı

günaydın şekerpareler
Bugün feyiz ve bereketin coştuğu miraç gecesidir hepinizin miraç gecesini kutluyorum. Bu mübarek gecelerde birbirimizi unutmayalım bol bol dua edelim muhakkak hepimizin duaya ihtiyacı vardır
ben bugün niyetliyim o yüzden menün çok düzenli olmayacak

canım benim temmuzda nişan inşallah 2013 haziranda da düğün
daha epey var yani

Selam kızlar önce dünün tam menüsünü yazayım :)

Sabah kahvaltımı biliyorsunuz zaten
arada 3 kepekli bisküvi ve yeşil çay içtim
Bir tabak kirazı da öğlen yemeği niyetine yedim
daha sonra akşam yemeğinde taze fasulye (yarım dilim kepek ekmeğiyle) yedim yanında da 3 dilim karpuz (Hiç dayanamıyorum karpuza)
Yemekten sonra saat 10 buçuk gbi spora başladım 12 buçuğa kadar sporum devam etti kendimden beklenmeyecek başarı katettim dün gece kızlar

Sporum:
-200 kalorilik stepper çalışması
-25 dk bisiklet
-1 set Ender Saraç
-20 dk zayıflama kemeri

İşte böyle :) Bu arada 3-4 lt kadar su tükettim suyumu çok içtiğim için kısıyorum anca bu kadar az içebiliyorum

türkanıııım hedefimi gördüm ben bugünnnn :) normal yememe biraz geri dönmek istiyorum biraz ama gece yemekleri kızartmalar hariç.
yediklerimi paylaşıyımmı sporda yapıcaam için belki farkedebilir gram gramda olsa beni mezun edemezsin çnkü bana kmse burayı bıraktıramazzzzzzz aslaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

canım sporun harika ama suyu abartmamak lazım fazlası zarar biliyorsun. birde öğlen yemek niyetine 1 tabak kiraz olmamış bence. akşama sebze yediysen öğlen et tavuk gibi bişey yemelisin. tartıda kilo verdiğini görmek çok güzel değilmi

canımcım ben sabahları geç kalkıyorum malesef o yüzden öğlen yemek istemiyorum geç yatıp geç kalkan öğrenci modeliyim malesefki Tartıda kilo kaybı gördükçe gaza geliyorum resmen

tatlışım önce ve sonra halin gibi bir fotoğraf rica edebilir miyiz sendennn??? Senin adına çoook sevindim umarım ben ve diğer kızlar da hedef kilomuza bir an önce ulaşırız :)

maşallah canım yaa darısı bizlerin başına inşallah
acaba bende bi gün 55 i görebilecek miyim

canım 3-4 litre su çok fazla bu kadar su içmen sağlıklı değil bence
sporun gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…