Turkan88'in Diyet Günlüğü

sabah: yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 yumurta, maydonoz, 1 dlm kpk ekm
ara: 5 kiraz, yarım kase yoğurt
öğle: 1 kase çorba, biber haşlaması (kızartamasını anım çok istedi bende haşladım üstüne yoğurt tadı kızartmaya benzedi), yoğurt, 1 dlm kpk ekm
ara: 5 kiraz, 2 ceviz, 1 su ba süt
akşam: 1 kase çorba, 2 köfte, salata
ara: 2 kayısı, 1 çay ba süt

2,5 - 3 lt su, 3 kupa yeşil çay

sporum: leslie 3 miles (48 dk) ve 50+20 şeklinde 70 mekik.

ben aç kalarak kilo vermeyi sevmiyorum arkadaşlar ve sağlıksız buluyorum o nedenle bu şekilde hep diyetim. her besin grubundan mutlaka her gün yiyorum. saçlarım dökülmüyor, tırnaklarımda beyaz çizgiler çıkmıyor, halsizlik hissetmiyorum. zaten hamileliğimde demir eksikliği yaşadım zor düzelttim o nedenle dikkat etmeye çalışıyorum.

ben menünü de sporunu da beğendim valla ne yalan sölim ben de asla aç kalmak istemiyorum. Bu arada zaten aç kalarak zayıflayamayız ki :) Maşallah sana :)

leslie nedir arkadaslar ? leslie fitness mi yoksa baska bisey mi

benim sabah kahvaltim,

bir tane haslanmis yumurta birdilim tam tahilli ekmek bal kasar peyniri ve pastirma , yanina siyah cay , bitki cayindan gina geldi
öglen bisey yemedim sadece arada kiraz atiyorum agzima valla istah sifir , aksama ne yiyecegim bilmiyorum mercimek corbasi yapiyorum belki bi faydasi olur.
normalde cok istahli biriyim ama iste hastalik, yoksa boga burcuyum pisirir pisirir yerim hani

esimde hastalandi sanirim salgin var

bencede saglikli menü ama 2 köfte bana az göründü

resimleri gördüm bence gayet zayifsin ben senin yerinde olsam kilo vermem .
benim boyum 1,62 kilom 65 yani ben baya tontisim 54 kilo olmam lazimmis , ben simdilik 60 raziyim

Leslie 3 mil programı 48 dk lık bir spor programı canım. Leslie Sansone ile 3 mil, 4 mil, 5 mil gibi farklı seçenekler mevcut. Hareketleri yaptığımızda seçtiğimiz mil kadar yol yürümüş gibi olup bol bol kalori yakabiliyoruz. Sabah kahvaltından pastırmanı ve kaşar peynirini çıkarmalısın bence. Sen de öğlenleri benim gibisin :)) Bu arada geçmiş olsun sıcaklardan mı oldun sen de ?

leslie videoları var anım internette. 2 mil, 3 mil, 4 mil, 5 mil gibi. ben gibi çouğu olup spora gitmeye vakti olmayanlar için süper bişey. hasta olduğundan fazla bişey diyemicem menüne ama öğle öğünü atlamak demek kilo vermeyi engellemek demektir. inşallah bir an önce iyileşirsin.
bencede saglikli menü ama 2 köfte bana az göründü

diyetisyenin verdiği liste canım bu. akşamları 2 köfte yada 2 köfte büyüklüğünde tavuk-balık-peynir yemem gerekiyor. banada az geliyor 3 ya da 4 yerim yani tutmasam kendimi

bunların hepsini görmüştük düğün fotosu hariçç bayıldımmm masallah sana bıtanem masallah:)

maşşallah Türkanım bu ne güzellik

Maşşallah fehiyem harikasın cnm ne kilosu ya

Aslında menün gayet güzel cnm hatta az bile yemişsin

Eki Görüntüle 445574 esim resimlerini buraya koydugumu bilse naaapaar acaba:18::18::18::18:

bende onu soracaktım eşleriniz rahatsız olmuyor mu fotoğrafları koymanızdan diye. yani kötü birşey değil tabi de işte erkekler... ben gelinliğimi paylaşmıştım bu sitede, sonradan google a adımı yazınca çıkıyo o fotoğraf. o yüzden burdada paylaşmıyorum bu siteye girmeden de görülebiliyor yani benim fotoğrafım off.

cnm gayet iyi menün

cnm sporsuz olmuyor malesef inş. hep birlikte zayıflarız

cnm önce iyileşmeye bak cnm evde çocuk olunca da çok zor iyileşiliyor gerçi

geyet iyi ama haftasonu çok zor ya :)

cnm hepimizin miraç kandili mübarek olsun :)

cnm su biraz fazla olmuş sanki bide bence öğle yemek yemen lazım

Aaa bu arada bu sabah 67.2 çıktım kızlar feci derecede mutluyum :))

maşşallahhhhh )

cnm çok çok seviniyorum senin adına darısı başıma

cnm zaten aç kalarak verilen kilolar normal yemeye dönünce tekrar geri geliyo en doğrusunu yapıyosun

cnm tekrar geçmiş olsun

kızlar napıyosunuz hepimizin kandili mübarek olsun
menümü şimdiden paylaşayım
sabah 1 dilim peynir 1 poğaça:26: kızımdan kalan bir parça yumurta 1 bardak çay domates salatalık közlenmiş biber
kahvaltı da misafirim vardı mecburen kendimi tutamadım ya
tabi kahvaltı uzun sürdüğü için öğle yemedim
bir kahve ve bir kurabiye
akşamı henüz bilmiyorum
yarın kuzenin nişanı var şimdi oraya yardıma gidicem çok öptüm şekerler

benim eşimde istemiyor kızlar yaaaa

ben bugünkü sporumu yazmıştım ama yenilerini ekledim o yüzden tekrar yazmak istiyorum. bugün eşim yok evde canım sıkıldıkça spor yapıyorum.
öğle yemeğinden önce
leslie 3 mile (48 dk) , 50+20 şeklinde 70 mekik
akşam yemeğinden önce
leslie 1 mile (15 dk) , leslie 500 steps (5 dk) , 50 mekik
veee akşama kadar oğlumun peşinden koşturmaca (yeni yürümeyi öğreniyor o yüzden o adım atsa arkasında benn

off bayildim ben menüne canim hep böyle devam et, sporundan sayesinde gayet iyi verirsin kilolarini cok güzel :)

oo canim cok gecmis olsun! insallah cabuk bi sekilde iyilesirsiniz...
menünde öglen yemegi yok, aslinda iyi degil, ama bendede bazen oluyor o yüzden anlayisliyim bu konuda :)
kahvalti önemlidir en azindan onu aksatmamissin ve güzel yapmissin :)

sagol canim seninde kandilin mübarek olsun, nice kandillere :)
pogaca fazla büyük degildiyse kahvaltin güzel bence.. :) ve ayrica öglen de yememissin yani pogacadan zarar gelmez ozaman :)
aksam da ekmek fln yemezsen cok iyi cnaim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…