canım 3-4 litre su çok fazla bu kadar su içmen sağlıklı değil bence
sporun gayet iyi
sabah: yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 yumurta, maydonoz, 1 dlm kpk ekm
ara: 5 kiraz, yarım kase yoğurt
öğle: 1 kase çorba, biber haşlaması (kızartamasını anım çok istedi bende haşladım üstüne yoğurt tadı kızartmaya benzedi), yoğurt, 1 dlm kpk ekm
ara: 5 kiraz, 2 ceviz, 1 su ba süt
akşam: 1 kase çorba, 2 köfte, salata
ara: 2 kayısı, 1 çay ba süt
2,5 - 3 lt su, 3 kupa yeşil çay
sporum: leslie 3 miles (48 dk) ve 50+20 şeklinde 70 mekik.
ben aç kalarak kilo vermeyi sevmiyorum arkadaşlar ve sağlıksız buluyorum o nedenle bu şekilde hep diyetim. her besin grubundan mutlaka her gün yiyorum. saçlarım dökülmüyor, tırnaklarımda beyaz çizgiler çıkmıyor, halsizlik hissetmiyorum. zaten hamileliğimde demir eksikliği yaşadım zor düzelttim o nedenle dikkat etmeye çalışıyorum.
canım ben de farkındayım ama frenleyemiyorum malesef
sabah: yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 yumurta, maydonoz, 1 dlm kpk ekm
öğle: 1 kase çorba, biber haşlaması (kızartamasını anım çok istedi bende haşladım üstüne yoğurt tadı kızartmaya benzedi), yoğurt, 1 dlm kpk ekm
ben aç kalarak kilo vermeyi sevmiyorum arkadaşlar ve sağlıksız buluyorum o nedenle bu şekilde hep diyetim. her besin grubundan mutlaka her gün yiyorum. saçlarım dökülmüyor, tırnaklarımda beyaz çizgiler çıkmıyor, halsizlik hissetmiyorum. zaten hamileliğimde demir eksikliği yaşadım zor düzelttim o nedenle dikkat etmeye çalışıyorum.
eehh işte senden arta kalanlarla anca bu kadar oluyor bıtanem:)
ee tabıı sıkılastığı için aa ondan zaten önemli olan da sıkılasmak güzelim yoksa bıngıl bıngıl ki olmak ister ki?
hee kızz topik güzellik yarışması yapalım mı bızım topik ön sıralarda yer alır soylıyeyım:)
canım çokk az bıraz arttır bence güçten düşersin ama hala hastaydın galıba ondan sanırım neyse bı ıyıleste guzelım çokk geçmış olsun
yarım kek den bır sey çıkmaz sporunu arttırman yeterlı bence menun gayet iyi hatta az bıle bıtanem:)
leslie nedir arkadaslar ? leslie fitness mi yoksa baska bisey mi
benim sabah kahvaltim,
bir tane haslanmis yumurta birdilim tam tahilli ekmek bal kasar peyniri ve pastirma , yanina siyah cay , bitki cayindan gina geldi
öglen bisey yemedim sadece arada kiraz atiyorum agzima valla istah sifir , aksama ne yiyecegim bilmiyorum mercimek corbasi yapiyorum belki bi faydasi olur.
normalde cok istahli biriyim ama iste hastalik, yoksa boga burcuyum pisirir pisirir yerim hani
esimde hastalandi sanirim salgin var
bi sekerinizi ölctürün 3 4 litre su ihtiyaci cok normal degil
leslie videoları var anım internette. 2 mil, 3 mil, 4 mil, 5 mil gibi. ben gibi çouğu olup spora gitmeye vakti olmayanlar için süper bişey. hasta olduğundan fazla bişey diyemicem menüne ama öğle öğünü atlamak demek kilo vermeyi engellemek demektir. inşallah bir an önce iyileşirsin.leslie nedir arkadaslar ? leslie fitness mi yoksa baska bisey mi
benim sabah kahvaltim,
bir tane haslanmis yumurta birdilim tam tahilli ekmek bal kasar peyniri ve pastirma , yanina siyah cay , bitki cayindan gina geldi
öglen bisey yemedim sadece arada kiraz atiyorum agzima valla istah sifir , aksama ne yiyecegim bilmiyorum mercimek corbasi yapiyorum belki bi faydasi olur.
normalde cok istahli biriyim ama iste hastalik, yoksa boga burcuyum pisirir pisirir yerim hani
bencede saglikli menü ama 2 köfte bana az göründü
bunların hepsini görmüştük düğün fotosu hariçç bayıldımmm masallah sana bıtanem masallah:)
Eki Görüntüle 445565 ........ıste fehıyemmm
bugün kü menüm
kahvaltı 1 kase kahvaltılık gevrek
ögle 1 haslanms patates 1 salatalık
aksam belli degil daha ama hafif bişiler yerm herlade aslında ynew haslanmıs patates yemeyi dsnyrm :/
dünden bgüne baktım 100 gr almıs gösteryo sinir oldum ondan ceza olarak bi günlük abartsam bişe olmaz heralde
spor olarak 1 saat yaptım bugün daha bide kınaya gitcez işte oynarım belki :)
kızlar bu arada bugün istanbula gidecegiz 3 4 gün giremeyeblrm :/ internet olursa yine girmeye calısırım ben. hoşcakalınnn
Eki Görüntüle 445574 esim resimlerini buraya koydugumu bilse naaapaar acaba:18::18::18::18:
Merhaba ii aksamlar herkese =)
dün bisey yazamadim kusura bakmayin arkadasim gelmisti..
bugün ama ilk kendi yediklerimi yazip yorumlarimi da yapicam =)
Kahvalti: yarim simit ile cappucino, 3 kuru kayisi
Ögle: sebze, balik yaninda az makarna
Aksam: yogurtlu tavuk corbasi, karpuz, salatalik, 1/2 mango
Spor: birazdan leslie ve ender sarac yapicam
ve 3 fincan yesil cay =)
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum şuan 66,5 kiloyum 6-7 kilo vermek istiyorum istesem şuan rejime baslarım çok rejim yaptım alışkınım tabi arada kaçamaklarda olsa ama benim sorunum spor yapamıyorum evde oğlumun sayesinde salonada gidemiyorum tabi oğlum küçük daha 2 yasında ama sporsuz zayıflamak istemiyorum zaten sıkılaşmaya ihtiyacım var bide sporsuz zayıflarsam sarkmam olur diye yapamıyorum ama çok istiyorum 60 kilo olmayı...sizleri tebrik ediyorum azminizi
iyi aksamlar arkadaslar,
suan itibariyle biraz daha iyiyim, tat duyum halen kayip olsada istahim yavas yavas yerine geliyor netekim
tabi bu iyi bisey degil ama simdi zayif olucaz diye de ac bilac dolasmiyacagiz degil mi
Herneyse bugünkü menüm,
sabah ihlamur cayi kasar peyniri pastirma 1 tane haslanmis yumurta öglen tarhana corbasi aksam üstü firinda balik ve patates yagsiz ben tuzuda cok az kullanirim damak tadim tuzu sevmez.
bitki cayini cok tükettigim icin suyu azalttim , midem yatissin diye maden suyu ictim bugün , 40 dakikada yürüyüs.
Selamlar, ben çalıştığım için çok erken kalkıp anca aksam eve geliyorum. Yemek yap biraz dinlen derken spor yalan oluyor ne yazık ki. Ama neyse ki yaz geldi haftasonları deli gibi yüzücem. Artık haftaicinin acısını cıkarırım.
İş yerinde bu site açılmıyo engel var anca bu saatlerde bakabiliyorum. Bu arada bir sürü şey yazmışsınız. Nasıl takip edip menulerinize yorumda bulunucam bilemedim valla ama alışırım heralde. Şimdilik sadece bugünkü menumu verim.
Kahvaltı:
Kuru kayısı, galeta ve çay (sekersiz)
Ara:
Yarım kek (ofise getirmis arkadas dayanamadım biraz tattım)
Oglen:
salata corba
Ara:
Kuru kayısı ceviz
Aksam:
Fırında somon haslanmıs patates ve salata
Haftasonu yazlıkta olucam anca pazar aksamı gene yazabilirim. Umarım mangal vs olaylarında irademe sahip cıkabilirim. Herkese iyi haftasonu dilerim
günaydın şekerpareler
Bugün feyiz ve bereketin coştuğu miraç gecesidir hepinizin miraç gecesini kutluyorum. Bu mübarek gecelerde birbirimizi unutmayalım bol bol dua edelim muhakkak hepimizin duaya ihtiyacı vardır
ben bugün niyetliyim o yüzden menün çok düzenli olmayacak
Selam kızlar önce dünün tam menüsünü yazayım :)
Sabah kahvaltımı biliyorsunuz zaten
arada 3 kepekli bisküvi ve yeşil çay içtim
Bir tabak kirazı da öğlen yemeği niyetine yedim
daha sonra akşam yemeğinde taze fasulye (yarım dilim kepek ekmeğiyle) yedim yanında da 3 dilim karpuz (Hiç dayanamıyorum karpuza)
Yemekten sonra saat 10 buçuk gbi spora başladım 12 buçuğa kadar sporum devam etti kendimden beklenmeyecek başarı katettim dün gece kızlar
Sporum:
-200 kalorilik stepper çalışması
-25 dk bisiklet
-1 set Ender Saraç
-20 dk zayıflama kemeri
İşte böyle :) Bu arada 3-4 lt kadar su tükettim suyumu çok içtiğim için kısıyorum anca bu kadar az içebiliyorum
Aaa bu arada bu sabah 67.2 çıktım kızlar feci derecede mutluyum :))
türkanıııım hedefimi gördüm ben bugünnnn :) normal yememe biraz geri dönmek istiyorum biraz ama gece yemekleri kızartmalar hariç.
yediklerimi paylaşıyımmı sporda yapıcaam için belki farkedebilir gram gramda olsa beni mezun edemezsin çnkü bana kmse burayı bıraktıramazzzzzzz aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim sabah kahvaltim,
bende onu soracaktım eşleriniz rahatsız olmuyor mu fotoğrafları koymanızdan diye. yani kötü birşey değil tabi de işte erkekler... ben gelinliğimi paylaşmıştım bu sitede, sonradan google a adımı yazınca çıkıyo o fotoğraf. o yüzden burdada paylaşmıyorum bu siteye girmeden de görülebiliyor yani benim fotoğrafım off.
benim eşimde istemiyor kızlar yaaaa
benim sabah kahvaltim,
kızlar napıyosunuz hepimizin kandili mübarek olsun
menümü şimdiden paylaşayım
sabah 1 dilim peynir 1 poğaça:26: kızımdan kalan bir parça yumurta 1 bardak çay domates salatalık közlenmiş biber
kahvaltı da misafirim vardı mecburen kendimi tutamadım ya
tabi kahvaltı uzun sürdüğü için öğle yemedim
bir kahve ve bir kurabiye
akşamı henüz bilmiyorum
yarın kuzenin nişanı var şimdi oraya yardıma gidicem çok öptüm şekerler
tatlışım önce ve sonra halin gibi bir fotoğraf rica edebilir miyiz sendennn??? Senin adına çoook sevindim umarım ben ve diğer kızlar da hedef kilomuza bir an önce ulaşırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?