Turkan88'in Diyet Günlüğü

Ben bugün biraz garip yedim sanki yaaa
kahvalti: 1 dilim ekmek ile az melemen, yaninda salatalik
ara: 2 parca cikolata , yarim elma
Öglen: 1 dilim siyah ekmek ile somon, kiraz
Aksam: yagsiz hindi yicem insallah... aksam bari hafif olsun =)

3 fincan yesil cay,
leslie ender sarac :)

maşallah canım yaa darısı bizlerin başına inşallah
acaba bende bi gün 55 i görebilecek miyim

canım görürsün hiç mrk etme ben öle deli diyetler yaparak zayıflamadım asla türkan bilmez ama çok kaçamaklarımda oldu ne yalan söyliyim ama azmin sonu işte.ama sporunda etkisi var tabi
bu arada sabah 45 dakka leslie yaptım artık vücut sıkılaştırmaya çalışıyorum ben türkanım cvp verse menulerımıde yazarım bakalım :)

Son düzenleme:

evet canım ya biraz düzensiz olmuş. çikolatada kötü ama daha kötü birşey var. öğlen somon akşam hindi garip olmuş. bence öğünlerinin birinde sebze birinde hayvansal protein bulundurmaya çalış. şimdiye kadar gördüğüm tüm diyetisyen listeleri böyleydi. çayın güzel. leslie hatunun 5 dakikalık videosu da var 1,5 saatlik olanı da. hangisini yaptın?

kızlar bu arada aklıma bişey takıldı. leslie nin 3 mil i yapan varsa onlara bir sorum var. bu 2. milde bi hatun var ya mary kay, kilolu ve vücudu hiç güzel değil ama gayet iyi spor yapıyor sanki uzun zamandır yapıyormuş gibi. niye incelemedi acaba. arada onun kilo bilgisiyle alakalı birşey söylüyormu ben duyamadım. yoksa işe yaramıyor mu

tamam ozaman canim henüz yemedim aksam yemegimi, sebzeli yemek fln yerim :) öyle bi düsünceydi, cünkü az önce sporumu yaptim, ondan sonra da protein iyi gelir diye düsünmüstüm...
leslie 3 mile yapiyorum ben hep 47 dk sürüyo :)

canım öncelikle Allah kabul etsin bıze de dua et bıtanem butun musluman alemın mıraç kandili mübarek olsun Allahım herkesin duasını kabul etsin

süper ötesi bır seysin daha ne diyeyim ki Allah çarpar:)

iştee buuuuuuuuuuuu masallah masallah fıtığıma sen artık serbesttin bıtanem sadece spor yapman yeterli:)
haklısın bıtanem zaten aç kalarak zayıflanmaz bu arada da sporun süper afferin kızzz:)

canım öncelikle çokk geçmiş olsun ama azmış menun yaaa

resimleri gördüm bence gayet zayifsin ben senin yerinde olsam kilo vermem .
benim boyum 1,62 kilom 65 yani ben baya tontisim 54 kilo olmam lazimmis , ben simdilik 60 raziyim
yokk yaahuu ben zayıf değilim balık etlıyım bu arada yenı gelenlerden tek sen fotolarımı yorumladın,adam yerine koydun çokk öptüm sağol bıtanem:)

canım burada kimse görmez diye ben foto ekledim açıklarımı ben turbanlıyım bılıyosun yoksa mahveder benı hem kım görecek kı???ben adımı yazdım foto falan çıkmadı emınmısın kım görecek bızden baska vallahı oldurur benı yaa sen ne diyosun

nurgülllllllllllllllllll ne yaptın bebeğimmmmmm neyse sporla telafi et tamam mı su ve çayı da unutma tatlımmmmmm

düşünüyorum da ben erkek olsam bende istemezdim herhalde boşver o yüzden anlayışlı olmak lazım. ben hiç sormadım bile.

arzucuğum ben de erkek olsam asla izin vermem tabı de ben adımı yazıyorum hıççç çıkmıyor zaten kımse göremezki hayatım sanmıyorum vallahı laptopu parcalar sen ne diyosun kız
suyunu göremedim sporun da azmıs canım ve menunu bırazcık fazla buldum sporunu arttırırsan telafi edersin tatlım:)

kızlarr herkesin mıraç kandili mubarek olsun rabbım yapılan tumm duaları kabull etsin
hemen menumu yazayımm
sabah:ballı ılıksu,1 kepek ekmeği,kkpeynır,1domates,1salatalık,1çay k bal
öğle:3 dolma ve 1 kase cacık
ara:2 yeşil çay,yarım saat step,3litre su
akşam:tavuk ızgara,1bardak ayran
ara.1dilim karpuz

Canım menün çok güzel senin ve tüm arkadaşların kandili mübarek olsun bu arada :)
Cancağazım sporunu arttırmaya bak

Kızlar iyi akşamlar hepinize. Kandiliniz de tekrardan mübarek olsun. Bugünün menülerini yazayım artık :)
-Sabah: 1 kk peynir, domates, salatalık, maydonoz, 3 zeytin, iki kendi yağında pişmiş sucuk dilimi, utanarak bir kepekli sandvic ekmeği
-Öğlen: sabah kahvaltısı geç yapıldığı için öğlen bir kase yoğurt yedim bir de yemek yapınca hiçbişi yiyemedim.
-Akşam: 3 adet ekşimikli sigara böreği, yarım bir tek kedi diliyle yapılmış tiramisu dilimi

Daha sporumu yapmadım kızlar. Keyfim gelsin diye mi bekliyorum nedir Ha bu arada aralarda yeşil çay ve Nurs çayımı içiyorum. Çörek otumu akşam yemeğinden önce almayı unuttum bir tek sabah aldım Daha da bitki çaylarına kuvvet diyeceğim :)

menün güzel canım çok dengeli beslenmişsin. sporda fena değil. 3 litre suyu araya yazmışsın ama herhalde güne yaymışsındır.
benim buradaki adım gerçekdede aynı olduğundan adımı google a yazıp görsellere bakınca hem buraya koyduğum fotoğraf hemde profilimdeki küçük foroğraf görünüyor. sizi bilemem belki görünmez panik yapma hemen. hem senin burdaki nickini kim bilecek. dedim ya benim nickimde gerçek adımda aynı olduğundan bakılabilir.

Canım menün çok güzel senin ve tüm arkadaşların kandili mübarek olsun bu arada :)
Cancağazım sporunu arttırmaya bak
çokk haklısında gelgelelim 2 çocukla nasıl yapayım kı zaten zar zor yarım saat step yapıyorum arada fırsat bulursam da ender sarac ve lesli yapıyorum tatlım

senın de mubarek olsun bıtanem ama ben menunu çokk fazla buldum yaa suyu da yazmamıssın guzelim

evet menümü yazayım hemen :)
sahurda
kepekli undan yapılmış bir bazlamanın yarısını
kk peynir
3zeytin
domates
salatalık
1bardak şekersiz çay

iftarda
küçük bir kase mercimek çorbası
çeyrek bazlama(kepekli undan yapılmış)
2dilim pastırma
bir yemek kaşığı melemen
3bardak şekersiz çay

spor yok bugün inşallah yarın telafi edeceğim
yatana kadar da içebildiğim kadar su içeceğim

rabbım kabul etsin canım menun de cokk güzelmiş sporu da kafana takma yarın yaparsın tatlım:)

canım ben tam diyette değilim bu benim yemeklerimi çok kısmış halim :) Suyu artık yazmaya utanıyorum doğrusu en az 3 lt kadar tükettiğimden azaltma çalışmalarındayım

aman ne sporu canım bugün sen izinlisin allah kabul etsin orucunu da :) suyu da dert etme çok fazla da içme çünkü bütün gün bünyen susuzluğa alıştı senin şimdi öyle aman kalkayım bir bardak daha su içeyim yapma sakın doktorlar sakıncalı diyor oruç zamanı ihtiyaçtan fazla suyu...

diyet yapmıyorum ama artık yınede yazıcam yedklerımı
sabah azcık sucuk menemen bir dilim tam buğday ekmeği 4 <zeytin az peynir 45 dakika leslie acaip ter attm biraz ender saraç
öğlen yarım dilim ekmek 1 bardak limonata 2 yk türlü
akşam tost kola :) kola içmenın zamanı gelmişti

45 dakka leslie ve şimdi yeşil çayımı içiyorum bidahada bişiy yemem :)

bıngıl bıngıl işte ondan korktuğum için şuan rejimde yapmıyorum zaten yaz geldi az yiyorum yazın 65 kışın 68 oluyorum ama hedefim 58 olmak şuan senin olduğun kiloda masallah cnm insallah bende görürüm o günleri

yok canim ne sicagi , ben almanyada yasiyorum burda hava 18 derece , dahada sogudugu oldu, hava cok degisti ondan sanirim ailecek hasta olduk, pastirmayi yemem normalde ama sanirim cok minarel kaybettim tuzlu seyler yemek istiyor canim ,evet ben uzun süreli ac kalabilyiorum bugün ayari kacirdim ama dondurma yedim cok degil ama yinede yedim , aksama da mercimek corbasi ve köfte , bol maden suyu .

Merhaba kızlar sporumu yazıyorum:
-225 kalorilik stepper çalışması
-30 dk bisiklet
-1 set Ender Saraç :)
Ben artık yatar su 2.5 lt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…