maşallah canım yaa darısı bizlerin başına inşallah
acaba bende bi gün 55 i görebilecek miyim
Ben bugün biraz garip yedim sanki yaaa
kahvalti: 1 dilim ekmek ile az melemen, yaninda salatalik
ara: 2 parca cikolata, yarim elma
Öglen: 1 dilim siyah ekmek ile somon, kiraz
Aksam: yagsiz hindi yicem insallah... aksam bari hafif olsun =)
3 fincan yesil cay,
leslie ender sarac :)
evet canım ya biraz düzensiz olmuş. çikolatada kötü ama daha kötü birşey var. öğlen somon akşam hindi garip olmuş. bence öğünlerinin birinde sebze birinde hayvansal protein bulundurmaya çalış. şimdiye kadar gördüğüm tüm diyetisyen listeleri böyleydi. çayın güzel. leslie hatunun 5 dakikalık videosu da var 1,5 saatlik olanı da. hangisini yaptın?
canım öncelikle Allah kabul etsin bıze de dua et bıtanem butun musluman alemın mıraç kandili mübarek olsun Allahım herkesin duasını kabul etsingünaydın şekerpareler
Bugün feyiz ve bereketin coştuğu miraç gecesidir hepinizin miraç gecesini kutluyorum. Bu mübarek gecelerde birbirimizi unutmayalım bol bol dua edelim muhakkak hepimizin duaya ihtiyacı vardır
ben bugün niyetliyim o yüzden menün çok düzenli olmayacak
süper ötesi bır seysin daha ne diyeyim ki Allah çarpar:)Selam kızlar önce dünün tam menüsünü yazayım :)
Sabah kahvaltımı biliyorsunuz zaten
arada 3 kepekli bisküvi ve yeşil çay içtim
Bir tabak kirazı da öğlen yemeği niyetine yedim
daha sonra akşam yemeğinde taze fasulye (yarım dilim kepek ekmeğiyle) yedim yanında da 3 dilim karpuz (Hiç dayanamıyorum karpuza)
Yemekten sonra saat 10 buçuk gbi spora başladım 12 buçuğa kadar sporum devam etti kendimden beklenmeyecek başarı katettim dün gece kızlar
Sporum:
-200 kalorilik stepper çalışması
-25 dk bisiklet
-1 set Ender Saraç
-20 dk zayıflama kemeri
İşte böyle :) Bu arada 3-4 lt kadar su tükettim suyumu çok içtiğim için kısıyorum anca bu kadar az içebiliyorum
türkanıııım hedefimi gördüm ben bugünnnn :) normal yememe biraz geri dönmek istiyorum biraz ama gece yemekleri kızartmalar hariç.
yediklerimi paylaşıyımmı sporda yapıcaam için belki farkedebilir gram gramda olsa beni mezun edemezsin çnkü bana kmse burayı bıraktıramazzzzzzz aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
haklısın bıtanem zaten aç kalarak zayıflanmaz bu arada da sporun süper afferin kızzz:)sabah: yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 yumurta, maydonoz, 1 dlm kpk ekm
ara: 5 kiraz, yarım kase yoğurt
öğle: 1 kase çorba, biber haşlaması (kızartamasını anım çok istedi bende haşladım üstüne yoğurt tadı kızartmaya benzedi), yoğurt, 1 dlm kpk ekm
ara: 5 kiraz, 2 ceviz, 1 su ba süt
akşam: 1 kase çorba, 2 köfte, salata
ara: 2 kayısı, 1 çay ba süt
2,5 - 3 lt su, 3 kupa yeşil çay
sporum: leslie 3 miles (48 dk) ve 50+20 şeklinde 70 mekik.
ben aç kalarak kilo vermeyi sevmiyorum arkadaşlar ve sağlıksız buluyorum o nedenle bu şekilde hep diyetim. her besin grubundan mutlaka her gün yiyorum. saçlarım dökülmüyor, tırnaklarımda beyaz çizgiler çıkmıyor, halsizlik hissetmiyorum. zaten hamileliğimde demir eksikliği yaşadım zor düzelttim o nedenle dikkat etmeye çalışıyorum.
canım öncelikle çokk geçmiş olsun ama azmış menun yaaaleslie nedir arkadaslar ? leslie fitness mi yoksa baska bisey mi
benim sabah kahvaltim,
bir tane haslanmis yumurta birdilim tam tahilli ekmek bal kasar peyniri ve pastirma , yanina siyah cay , bitki cayindan gina geldi
öglen bisey yemedim sadece arada kiraz atiyorum agzima valla istah sifir , aksama ne yiyecegim bilmiyorum mercimek corbasi yapiyorum belki bi faydasi olur.
normalde cok istahli biriyim ama iste hastalik, yoksa boga burcuyum pisirir pisirir yerim hani
esimde hastalandi sanirim salgin var
yokk yaahuu ben zayıf değilim balık etlıyım bu arada yenı gelenlerden tek sen fotolarımı yorumladın,adam yerine koydun çokk öptüm sağol bıtanem:)resimleri gördüm bence gayet zayifsin ben senin yerinde olsam kilo vermem .
benim boyum 1,62 kilom 65 yani ben baya tontisim54 kilo olmam lazimmis , ben simdilik 60 raziyim
canım burada kimse görmez diye ben foto ekledim açıklarımı ben turbanlıyım bılıyosun yoksa mahveder benı hem kım görecek kı???ben adımı yazdım foto falan çıkmadı emınmısın kım görecek bızden baska vallahı oldurur benı yaa sen ne diyosunbende onu soracaktım eşleriniz rahatsız olmuyor mu fotoğrafları koymanızdan diye. yani kötü birşey değil tabi de işte erkekler... ben gelinliğimi paylaşmıştım bu sitede, sonradan google a adımı yazınca çıkıyo o fotoğraf. o yüzden burdada paylaşmıyorum bu siteye girmeden de görülebiliyor yani benim fotoğrafım off.
nurgülllllllllllllllllll ne yaptın bebeğimmmmmm neyse sporla telafi et tamam mı su ve çayı da unutma tatlımmmmmmkızlar napıyosunuz hepimizin kandili mübarek olsun
menümü şimdiden paylaşayım
sabah 1 dilim peynir 1 poğaça:26: kızımdan kalan bir parça yumurta 1 bardak çay domates salatalık közlenmiş biber
kahvaltı da misafirim vardı mecburen kendimi tutamadım ya
tabi kahvaltı uzun sürdüğü için öğle yemedim
bir kahve ve bir kurabiye
akşamı henüz bilmiyorum
yarın kuzenin nişanı var şimdi oraya yardıma gidicem çok öptüm şekerler
düşünüyorum da ben erkek olsam bende istemezdim herhaldeboşver o yüzden anlayışlı olmak lazım. ben hiç sormadım bile.
suyunu göremedim sporun da azmıs canım ve menunu bırazcık fazla buldum sporunu arttırırsan telafi edersin tatlım:)Ben bugün biraz garip yedim sanki yaaa
kahvalti: 1 dilim ekmek ile az melemen, yaninda salatalik
ara: 2 parca cikolata, yarim elma
Öglen: 1 dilim siyah ekmek ile somon, kiraz
Aksam: yagsiz hindi yicem insallah... aksam bari hafif olsun =)
3 fincan yesil cay,
leslie ender sarac :)
kızlarr herkesin mıraç kandili mubarek olsun rabbım yapılan tumm duaları kabull etsin
hemen menumu yazayımm
sabah:ballı ılıksu,1 kepek ekmeği,kkpeynır,1domates,1salatalık,1çay k bal
öğle:3 dolma ve 1 kase cacık
ara:2 yeşil çay,yarım saat step,3litre su
akşam:tavuk ızgara,1bardak ayran
ara.1dilim karpuz
menün güzel canım çok dengeli beslenmişsin. sporda fena değil. 3 litre suyu araya yazmışsın ama herhalde güne yaymışsındır.kızlarr herkesin mıraç kandili mubarek olsun rabbım yapılan tumm duaları kabull etsin
hemen menumu yazayımm
sabah:ballı ılıksu,1 kepek ekmeği,kkpeynır,1domates,1salatalık,1çay k bal
öğle:3 dolma ve 1 kase cacık
ara:2 yeşil çay,yarım saat step,3litre su
akşam:tavuk ızgara,1bardak ayran
ara.1dilim karpuz
çokk haklısında gelgelelim 2 çocukla nasıl yapayım kı zaten zar zor yarım saat step yapıyorum arada fırsat bulursam da ender sarac ve lesli yapıyorum tatlımCanım menün çok güzel senin ve tüm arkadaşların kandili mübarek olsun bu arada :)
Cancağazım sporunu arttırmaya bak
senın de mubarek olsun bıtanem ama ben menunu çokk fazla buldum yaa suyu da yazmamıssın guzelimKızlar iyi akşamlar hepinize. Kandiliniz de tekrardan mübarek olsun. Bugünün menülerini yazayım artık :)
-Sabah: 1 kk peynir, domates, salatalık, maydonoz, 3 zeytin, iki kendi yağında pişmiş sucuk dilimi, utanarak bir kepekli sandvic ekmeği
-Öğlen: sabah kahvaltısı geç yapıldığı için öğlen bir kase yoğurt yedim bir de yemek yapınca hiçbişi yiyemedim.
-Akşam: 3 adet ekşimikli sigara böreği, yarım bir tek kedi diliyle yapılmış tiramisu dilimi
Daha sporumu yapmadım kızlar. Keyfim gelsin diye mi bekliyorum nedirHa bu arada aralarda yeşil çay ve Nurs çayımı içiyorum. Çörek otumu akşam yemeğinden önce almayı unuttum bir tek sabah aldım Daha da bitki çaylarına kuvvet diyeceğim :)
evet menümü yazayım hemen :)
sahurda
kepekli undan yapılmış bir bazlamanın yarısını
kk peynir
3zeytin
domates
salatalık
1bardak şekersiz çay
iftarda
küçük bir kase mercimek çorbası
çeyrek bazlama(kepekli undan yapılmış)
2dilim pastırma
bir yemek kaşığı melemen
3bardak şekersiz çay
spor yok bugün inşallah yarın telafi edeceğim
yatana kadar da içebildiğim kadar su içeceğim
çokk haklısında gelgelelim 2 çocukla nasıl yapayım kı zaten zar zor yarım saat step yapıyorum arada fırsat bulursam da ender sarac ve lesli yapıyorum tatlım
senın de mubarek olsun bıtanem ama ben menunu çokk fazla buldum yaa suyu da yazmamıssın guzelim
evet menümü yazayım hemen :)
sahurda
kepekli undan yapılmış bir bazlamanın yarısını
kk peynir
3zeytin
domates
salatalık
1bardak şekersiz çay
iftarda
küçük bir kase mercimek çorbası
çeyrek bazlama(kepekli undan yapılmış)
2dilim pastırma
bir yemek kaşığı melemen
3bardak şekersiz çay
spor yok bugün inşallah yarın telafi edeceğim
yatana kadar da içebildiğim kadar su içeceğim
eehh işte senden arta kalanlarla anca bu kadar oluyor bıtanem:)
ee tabıı sıkılastığı için aa ondan zaten önemli olan da sıkılasmak güzelim yoksa bıngıl bıngıl ki olmak ister ki?
hee kızz topik güzellik yarışması yapalım mı bızım topik ön sıralarda yer alır soylıyeyım:)
canım çokk az bıraz arttır bence güçten düşersin ama hala hastaydın galıba ondan sanırım neyse bı ıyıleste guzelım çokk geçmış olsun
yarım kek den bır sey çıkmaz sporunu arttırman yeterlı bence menun gayet iyi hatta az bıle bıtanem:)
Leslie 3 mil programı 48 dk lık bir spor programı canım. Leslie Sansone ile 3 mil, 4 mil, 5 mil gibi farklı seçenekler mevcut. Hareketleri yaptığımızda seçtiğimiz mil kadar yol yürümüş gibi olup bol bol kalori yakabiliyoruz. Sabah kahvaltından pastırmanı ve kaşar peynirini çıkarmalısın bence. Sen de öğlenleri benim gibisin :)) Bu arada geçmiş olsun sıcaklardan mı oldun sen de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?