Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın

foto ekleyenler süpersiniz hatunblar nazar nazaarr

bende size ekliyorum
mavi elbise yeni nişanladınğımda 78.1 kiloydum
diğer foto 70 kilo halim
en yeni bu resim vardı
Eki Görüntüle 445834
ayyy inanmiyorumm,fark muhtesem MASAALLAH.GOBEK FALAN DA YOK GIBI.ARKASI GELICAK INSAALLAH
BITANEM YAAA.COK SEVINDIM YAA.MEZUN OLDUN CANIM,AMAAA BIZDE MEZUN OLDUNMU GIDEMIYOSUN.BURDASIN YANI.INSAALLAH.BU DONEM DAHA ZOR.HEDEFIMI BULDUM,BIRAKIYIM DRSEN,VVERDIYINDEN HIZLI GERI ALIRSIN.SAGLIKLI BESLENMEYI ARTIK HAYATIMIZIN BIR PARCASI YAPMAK SART

CANIM EMINIM O ARTIK KAS YAPMISTIR.

Kızlar dun coook yoruldum,guya gece ıbadet edecektım.zor dus alıp namaz kıldım uyudum.hala yorgunum.o kadar ıs yaptım kı annemlerde,resmen bıtdım.halıyle nısan sonrası ev ıste.annemler nısandan sonra memlekete gıtdıler hemen,tabıkı temızlık yapamadılar.o yuzden ev de bomba atılmıs gıbıydı.ınanın ne yedım ne ıctım bılmıyorum,kafam karman corman,bugunluk dunku menlerı de yorumlamıycam,basım agrıyor.bu arada 3 kılo,6 tane yarım kılo kıraz aldım.pazartesı detoksa baslamak ıcın ınsaallah.

Kılo cızelgemı de guncelledımmm
masallah süper olmus da nasıl yaptın ben neden yapamıyorum bır sey

Bu arada kandılınız kutlu olsun.
senın de mubarek olsun canım ben dun yasın okudum umarım Allahım kabul eder:)

demek karalısın kıraz detoksuna ee hadı yap bakalım hayırlısı olsun insallah sağlığından olmazsın canım benım

evet,yapıcam ınsaallah.

türkanım ben lesliye sardım bu ara bacakları çok iyi çalıştırıyo gibi geliyo bana ama dunden bugune ben nasıl 300 gram verdim ya onu anlamadım muhtemelen gece yemediğim için diye düşünüyorum diyet zamanlarımda bile bazen bi kitlenıodu gram veremıodum töbee snir oldum yiyorumda aslında ilginç :)

kubracıgım,demıstım dımı leslı ayaklar ıcın

Türkancım allah kabul etsin canım. Bugün de dinlen bence

Kızlar bu spora başladım başlayalı inanılmaz kilo vermeye başladım ben ya acayip birşey bu ayrıca sıkılaşıyorum da çok mutluyum iyi ki varsınız, desteğinizle ilginizle hepinizi çok seviyorum :) KK diyet günlüklerine katıldığımda 68.8 dim (69 diyelim) şimdi 66.9 (8. gün bugün) çabucak 2 kilo verdim bile inanmıyorum :) Havalara uçuyorum resmen. Demekki neymiş,diyetsiz! yemek düzenini oturtarak, destek ve spor insana mutlaka kilo verdiriyormuş :)

tabiki cnm,bu sekilde ,yani destekle zayiflamak bir nevi ,cok da duymussunuzdur koc yardimiyla zayiflama,ben onu esas alarak zayiflamak istiyordum,topiki basladigim zaman ama buralara gelecegimizi aklimin ucundan da geciremezdi,ama sagolsun arkadaslar,desteleriyle istediigim gibiyim artik MASAALLAH.

BU ARADA KIZLAR BEN TUS SINAVINA HAZIRLANMALIYIM,BANA ARKADAS OLURMUSUNUZ??

oluruz canımcım oluruz ne demek :) Biz burada sanırım birbirimizin koçu olduk :)

afferim sana kızz kafaya takmıyosun yaa rahatsın ya işte ondan vermişsindir guzelim masallah:)

ne sınavı kı o kız?anlamadım yaa açıklar mısın ?

afferim sana kızz kafaya takmıyosun yaa rahatsın ya işte ondan vermişsindir guzelim masallah:)

Tipda Uzmanlik Sinavi canim.ALLAHin izni ile bir okusam bir basarsam,Istanbulda okumak istiyorum,ya cerrahpasa ya da capa.ama ilk once okumam lazimmmm...annemle babam o kadar mutlu olur ki tahsilimi sona erdire bilsem o sekilde,simdi arim yamalak durumdayim.

demin gurkan kubilayin doktoruma konuk oldugu bir bolumu izliyordum youtubdan ,diyordu ki oncelikle biz hastalari zayiflatmaya baslamadan onlari test yaparak karakterlerini oyreniyoruz,daha sonra ona uygun bir sekilde zayiflatmaya basliyoruz,yani kilo vermede karakter cok onemli bir faktordur,ben ilk basta yazmisim ya ,inanmak,azimli olmak,bunlar kucumsemenmemeli.ben su ana kadar inanarak basardim EVELALLAH.sen inanirsan kucucuk minicik yag hucresinin senin karsinda ne sansi ola bilir ki.dimi??

kahvalti; 1pogaca, kk kadar peynir, 7 badem

ara;1zeytin,1/3 kk kadar kasar.(ara soyle oldu,dilimlerken kasari dilimleyicinin kenarinda kalani yedim)

ogle;1tabak coban salatasi,1kofte,5 ince elma dilimi patates,2cilek

ara;7 badem

aksam;sebze corbasi,5 kasik kuru fasulye,yari bardak suya yari limon suyu siktim ictim yemekten sonra

sivi:simdilik 2l su,2 BARDAK(YESILLIM+BIBERIYE+KIRAZ SAPI CAYI),1 BARDAK YASEMINLI SALLAMA YESIL CAY.aksama fullerim depoyu INSAALLAH.

SPOR;

1)LESLIE 3MILES

2)E.SARAC 15 DK

3)100 IP

4)50 AB KING PRO

5)650 TWISTER.

Son düzenleme:
dünkü menüm..

SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peynir, 3 zeytin, 2 dilim ekmek

ARA--10 badem

ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm, yeşil çay

ARA--4 kayısı

AKŞAM--4 kaşık taze fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği

ARA--1 dilim karpuz

...................................

SU--2 lt

SPOR--50 dk

YEŞİL ÇAY--toplam 3 bardak

.....................................

önceki günkü menüm berbattı yazmadım o yüzden.. bugün de Allah kabul ederse niyetliyim.. hepinizi öpüyorum..

selam kızlaaar. eşim markete kadar gitti o arada hemen gireyim dedim. ben 4 günlük farklı birşey deniyorum. bu sitede paylaşmış biri. diyetisyeni 4 günlük bir diyet vermiş hızlı kilo versin diye. doktoru vermiş olunca bende yapmaya karar verdim. size saçma gelebilir bilmiyorum bende tam emin değilim ama işte doktor vermiş olunca.
şöyle menüm

sabah: 1 küçük yağsız tost (kepek ekmeğiyle yapılmış), yeşil çay
ara : 1 elma
öğlen : 1 simit, ayran.
ara: 1 su ba süt
akşam : sınırsız tavuk ve salata (tavuğu haşlasammı sote mi yapsam bilemedim az yağlı sopte yapıcam ve tabiki sınırsız yemiem dozunda bırakıcam)

sporum : leslie 3 mile (48 dk), 40 mekik (akşama 50 mekik daha çekicem)
bir de birazdan denize gidicez birazda yüzsem ya da yüzmeye çalışsam bayaa kalori yakarım diyorum

cok guzel menu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…