bir tür hamur işi canmm
hemde ne yağ
ama asla karşı konulmazz
yanında haşlanmış yumurta off offf
Nurgülcüm güldürdün beni yahuuu
süper süper süpeerrrr
gerçekten benziyorsun Türkan Şpraya
çoookkk güzelsin
umarım bende bu kadar fit olabilirim
bende ekleyi,m görün resimleri
Çok güzel canmmm
sagol canim.biliyormusun beni cogu kisi turkan soraya benzetir.gozumu kasimi en cok.ne mutlu bana...
fit gelin adayı yazıyor senin ne zaman dğüün canm?
ayyy inanmiyorumm,fark muhtesem MASAALLAH.GOBEK FALAN DA YOK GIBI.ARKASI GELICAK INSAALLAHgünaydın
foto ekleyenler süpersiniz hatunblar nazar nazaarr
bende size ekliyorum
mavi elbise yeni nişanladınğımda 78.1 kiloydum
diğer foto 70 kilo halim
en yeni bu resim vardı
Eki Görüntüle 445834
BITANEM YAAA.COK SEVINDIM YAA.MEZUN OLDUN CANIM,AMAAA BIZDE MEZUN OLDUNMU GIDEMIYOSUN.BURDASIN YANI.INSAALLAH.BU DONEM DAHA ZOR.HEDEFIMI BULDUM,BIRAKIYIM DRSEN,VVERDIYINDEN HIZLI GERI ALIRSIN.SAGLIKLI BESLENMEYI ARTIK HAYATIMIZIN BIR PARCASI YAPMAK SARTtürkanıııım hedefimi gördüm ben bugünnnn :) normal yememe biraz geri dönmek istiyorum biraz ama gece yemekleri kızartmalar hariç.
yediklerimi paylaşıyımmı sporda yapıcaam için belki farkedebilir gram gramda olsa beni mezun edemezsin çnkü bana kmse burayı bıraktıramazzzzzzz aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
CANIM EMINIM O ARTIK KAS YAPMISTIR.kızlar bu arada aklıma bişey takıldı. leslie nin 3 mil i yapan varsa onlara bir sorum var. bu 2. milde bi hatun var ya mary kay, kilolu ve vücudu hiç güzel değil ama gayet iyi spor yapıyor sanki uzun zamandır yapıyormuş gibi. niye incelemedi acaba. arada onun kilo bilgisiyle alakalı birşey söylüyormu ben duyamadım. yoksa işe yaramıyor mu
masallah süper olmus da nasıl yaptın ben neden yapamıyorum bır seyKılo cızelgemı de guncelledımmm
senın de mubarek olsun canım ben dun yasın okudum umarım Allahım kabul eder:)Bu arada kandılınız kutlu olsun.
demek karalısın kıraz detoksuna ee hadı yap bakalım hayırlısı olsun insallah sağlığından olmazsın canım benımKızlar dun coook yoruldum,guya gece ıbadet edecektım.zor dus alıp namaz kıldım uyudum.hala yorgunum.o kadar ıs yaptım kı annemlerde,resmen bıtdım.halıyle nısan sonrası ev ıste.annemler nısandan sonra memlekete gıtdıler hemen,tabıkı temızlık yapamadılar.o yuzden ev de bomba atılmıs gıbıydı.ınanın ne yedım ne ıctım bılmıyorum,kafam karman corman,bugunluk dunku menlerı de yorumlamıycam,basım agrıyor.bu arada 3 kılo,6 tane yarım kılo kıraz aldım.pazartesı detoksa baslamak ıcın ınsaallah.
masallah süper olmus da nasıl yaptın ben neden yapamıyorum bır sey
fehiyem sen boyunu bidaha yazarmisin?166 dimi?sana duzeltip ozel mesaj atcam linkini,profilini duzenle kismina girip onu cizelge bolumune yazarsin canm
senın de mubarek olsun canım ben dun yasın okudum umarım allahım kabul eder:)
aamin ınsaallahdemek karalısın kıraz detoksuna ee hadı yap bakalım hayırlısı olsun insallah sağlığından olmazsın canım benım
türkanım ben lesliye sardım bu ara bacakları çok iyi çalıştırıyo gibi geliyo bana ama dunden bugune ben nasıl 300 gram verdim ya onu anlamadım muhtemelen gece yemediğim için diye düşünüyorum diyet zamanlarımda bile bazen bi kitlenıodu gram veremıodum töbee snir oldum yiyorumda aslında ilginç :)
Kızlar dun coook yoruldum,guya gece ıbadet edecektım.zor dus alıp namaz kıldım uyudum.hala yorgunum.o kadar ıs yaptım kı annemlerde,resmen bıtdım.halıyle nısan sonrası ev ıste.annemler nısandan sonra memlekete gıtdıler hemen,tabıkı temızlık yapamadılar.o yuzden ev de bomba atılmıs gıbıydı.ınanın ne yedım ne ıctım bılmıyorum,kafam karman corman,bugunluk dunku menlerı de yorumlamıycam,basım agrıyor.bu arada 3 kılo,6 tane yarım kılo kıraz aldım.pazartesı detoksa baslamak ıcın ınsaallah.
Kızlar bu spora başladım başlayalı inanılmaz kilo vermeye başladım ben ya acayip birşey bu ayrıca sıkılaşıyorum da çok mutluyum iyi ki varsınız, desteğinizle ilginizle hepinizi çok seviyorum :) KK diyet günlüklerine katıldığımda 68.8 dim (69 diyelim) şimdi 66.9 (8. gün bugün) çabucak 2 kilo verdim bile inanmıyorum :) Havalara uçuyorum resmen. Demekki neymiş,diyetsiz! yemek düzenini oturtarak, destek ve spor insana mutlaka kilo verdiriyormuş :)
tabiki cnm,bu sekilde ,yani destekle zayiflamak bir nevi ,cok da duymussunuzdur koc yardimiyla zayiflama,ben onu esas alarak zayiflamak istiyordum,topiki basladigim zaman ama buralara gelecegimizi aklimin ucundan da geciremezdi,ama sagolsun arkadaslar,desteleriyle istediigim gibiyim artik MASAALLAH.
BU ARADA KIZLAR BEN TUS SINAVINA HAZIRLANMALIYIM,BANA ARKADAS OLURMUSUNUZ??
afferim sana kızz kafaya takmıyosun yaa rahatsın ya işte ondan vermişsindir guzelim masallah:)türkanım ben lesliye sardım bu ara bacakları çok iyi çalıştırıyo gibi geliyo bana ama dunden bugune ben nasıl 300 gram verdim ya onu anlamadım muhtemelen gece yemediğim için diye düşünüyorum diyet zamanlarımda bile bazen bi kitlenıodu gram veremıodum töbee snir oldum yiyorumda aslında ilginç :)
tabiki cnm,bu sekilde ,yani destekle zayiflamak bir nevi ,cok da duymussunuzdur koc yardimiyla zayiflama,ben onu esas alarak zayiflamak istiyordum,topiki basladigim zaman ama buralara gelecegimizi aklimin ucundan da geciremezdi,ama sagolsun arkadaslar,desteleriyle istediigim gibiyim artik MASAALLAH.
masallah canım hepimiz önce Rabbımın sonra senın sayende zayıflıyoruz bıtanem:9
BU ARADA KIZLAR BEN TUS SINAVINA HAZIRLANMALIYIM,BANA ARKADAS OLURMUSUNUZ??
afferim sana kızz kafaya takmıyosun yaa rahatsın ya işte ondan vermişsindir guzelim masallah:)
ne sınavı kı o kız?anlamadım yaa açıklar mısın ?
afferim sana kızz kafaya takmıyosun yaa rahatsın ya işte ondan vermişsindir guzelim masallah:)
ne sınavı kı o kız?anlamadım yaa açıklar mısın ?
cok guzel menu cnm.dünkü menüm..
SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peynir, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
ARA--10 badem
ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm, yeşil çay
ARA--4 kayısı
AKŞAM--4 kaşık taze fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği
ARA--1 dilim karpuz
...................................
SU--2 lt
SPOR--50 dk
YEŞİL ÇAY--toplam 3 bardak
.....................................
önceki günkü menüm berbattı yazmadım o yüzden.. bugün de Allah kabul ederse niyetliyim.. hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?