Turkan88'in Diyet Günlüğü

cNIM UMARIM GUZEL SONUC ALIRSIN,SENIN DIYET MENUN GIBI SAGLIKLI SAYILMAZ TABIKI DE.LESLIE 3 MILE IN VIDEOSUNUN LINKINI ATSANA...

ESAYENIEM kilo bildirimini yapmamasi ve 3 gunden fazla menusunu paylasmamasi sebebinden diskalifiye olundu.finali olan izin alsin gitsin.yalniz ve yalniz gecerli bir sebebi var ise devam ede bilir.

Son düzenleme:

Türkancım sporuna ciddi manada bayılıyorum bu twister dediğin şey hani daire gibi bir alet var onun üzerine çıkıyorsun o mu? Menün de çok güzel :) Devam!

Allah yardımcın olsun bıtanem umarım her sey istediğin gibi olur belkı buraya gelırsen yanı Türkıye ye görüşebiliriz tatlım :)

daha ne olsun işte buuuu:)

Allah kabul etsin canım öncelikle ama çiğköfte umarım ekmeksizdir aksi takdırde beğenmedim su da az bence
sporun ve dietin mukemmel diyecek bır seyım yok canım umarım yenı diet basarılı olur :)

merhabalar kızlarr bugün cokk yoruldum temızlık yaptım ağda yaptım,spor yaptım öldüm haaa
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2kepek ekmeği,kkpeynır,3 dilim sucuk,2 çay kas.bal,2sekersiz cay
ara:3litre su,2 kupa bardağı yeşil çay
öğle:3 içli köfte,1bardak ayran
ara:yarım saat step,karpuz
akşam:3 ızgara köfte

canım bu menünde iki şey dikkatimi çekti sabah kaşar peyniriolmasa da olurmuş bir de çiğ köfte dürüm olmamalıydı Allah kabul etsin bu arada :)

bu kaç kilo verdirecekmiş ki? Bakalım işe yarayacak mı? Sporun güzel ama beğendim

sabah ekmeği 1 e düşürmelisin, içli köfte kötü olmuş çok kalorili bir yiyecek o ama akşam kısmışsın o ayrı. ben biraz dengesiz bulduğumu söylemeliyim

sabah ekmeği 1 e düşürmelisin, içli köfte kötü olmuş çok kalorili bir yiyecek o ama akşam kısmışsın o ayrı. ben biraz dengesiz bulduğumu söylemeliyim

canım içli köfte yağda kızartılankardan değil haslanan içli köfte kızartma zaten yemem ekmeği de hafta sonu olduğu için 2 yoksa 1 yıyorum ailecek olunca insan yıyo hafta içi okulda olduğum için fazla yıyemıyorum:)

haa bır de anlamadığım benım bıldiğim bır ögün fazla olunca diğer öğunuden kısmalıyız dengelemek için neden dengesiz dedin ?:44:

kizlar ben listeye dahil olmadan disardan katilmak istiyorum size..kilo almisim ( regl olacagim ama herseyide regl e baglamak bana sacma geliyor.bu ara cok 5 caylari piknikler oldu kesin aldim yani siskinlik falan degil..saglam bi diyete baslamam lazim sabahtir karistiriyorum forumu karar kilamadim hicbirinde...bi isvec diyorum bi muzaffer kushan bi 5 gunde 5 kilo(o kadar verdirmiyor adi oyle) bi holyywood...bilemiyorum ama bi yerden baslamam lazim olmayacak boyle..ufak ufak derken nasilda aldiriyor su hamur isleri:2::2::2::2:

tam olarak bu canim,ben bunca zamandir spor yapiyorum,iki gundur bunu ve ab king pronu yapiyorum,karnimin kaslari o kadar agriyor ki,demek ki benim yaptigim sporla,mekikle calistiramadigim kaslari da bu calistiriyor,cok da ucuz bisey yani,bizim parayla 5 manat,sizin parayla yaklasik 10 lira.
Türkancım sporuna ciddi manada bayılıyorum bu twister dediğin şey hani daire gibi bir alet var onun üzerine çıkıyorsun o mu? Menün de çok güzel :) Devam!

ama ben bunu anladim ki,tek bir seyden tutunarak basarili olmak mumkun degil,mesela kosu bandiyla basliyorum,asdindan leslie,daha sonra ender sarac[video=youtube;NaMbRVrocqU]http://www.youtube.com/watch?v=NaMbRVrocqU[/video].bunlari ogleden sonra,yemekten mutlaka ve mutlaka 2 saat sonra.kahvaltidan 2saat sonra ise twister,ab king pro ve ip atlamani yapiyorum.bu sekilde ...

Son düzenleme:

zaten o sekilde bizlesin yaa

dur orda bakiiim,bakiyorum da okadar korkmussun ki hemen sok diyetler falan dusunuyorsun,ben sana ne demistim canim sen gis=derken,hatta face,den de mesaj atmisdim ki gel takil bizle,diyet yapmasan da hic degilse spor yap,sikilas,yemegin duzende olsun,dedimmi,demedimmi,bak hilalcigim,kilonu korumak vermekten daha zordur canim,.o yuzden sen mutlaka her gun menunu paylas,sporunu falan,adini listeye yazdirmama sebebini soylermisin lutfen.

mukayese ve blume90 iki gundur yoklar.sisebe 3 gun.

aysebeyazid ise sadece menusunu paylasiyor,daha 1 menunu bile yorumlamadi,bize katildiginizda kanunlarimizi okumus oldugunuzdan eminim.siz yorumlamadiginiz surece menuleriniz yorumlanmayacaktir.

heh tamam tam da tahmin ettiğim şeymiş. Ben bunun siparişini aylar önce bir kere verdim gelmedi öyle de kaldı alsam iyi olacak galiba:)

Merhaba kızlar bugünün menülerini yazma zamanı geldi :)
-sabah bir kepekli sandvic ekmeği (1 yumruk büyüklüğünde) arasına peynir, domates, maydonoz koydum ekmek arası yaptım yedim. Yanında daha salatalık domates 1 çay kaşığı reçel 1 yumurta 1 zeytin yedim ve az daha patlıyorum sandım. Annemler yüzünden bu az yeme işi bozulacak diye korkuyorum Ama zaten artık içim almıyor bunu bile zorla bitirdim. Akşama daha fazla sporla fazlamı yakarım diye planlıyorum
-öğlen her zamanki gibi yemek yemiyorum 12 de kahvaltı yapınca öğlen möğlen hakgetire:) Ben de arada toplam 12 erik 1 kase yoğurt 3 bardak Nurs çay, 1 bardak yeşil çay içtim daha da içeceğim. bugün suyu şimdilik 2 lt tükettim.
-akşam yemeğinde bir küçük kase yağsız makarna salatası yiyeceğim tabii ki ekmeksiz
sporumu da yapınca yazacağım:) Ama bugün tartıda 66lı kilomu tekrar gördüm yaa artık ciddi biçimde mutlu mesut ve kendine gaz vermiş durumdayım ben 55 e düşerim arkadaş diyorum daha da demiyorum

mukayese ve blume90 iki gundur yoklar.sisebe 3 gun.

aysebeyazid ise sadece menusunu paylasiyor,daha 1 menunu bile yorumlamadi,bize katildiginizda kanunlarimizi okumus oldugunuzdan eminim.siz yorumlamadiginiz surece menuleriniz yorumlanmayacaktir.
Türkanım kanunlara uymayanlara hoşgörulu davranma burası yol gecen hannı değil

sandviç ekmeği bence çokk fazle olmus o ekmekler kalın oluyor bılıyorum bu arada sporlarını yaptığın zaman tam yaz menunu boyle boluk porcuk oluyor ve tartılma gunumuz çarşamba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…