selam kızlaaar. eşim markete kadar gitti o arada hemen gireyim dedim. ben 4 günlük farklı birşey deniyorum. bu sitede paylaşmış biri. diyetisyeni 4 günlük bir diyet vermiş hızlı kilo versin diye. doktoru vermiş olunca bende yapmaya karar verdim. size saçma gelebilir bilmiyorum bende tam emin değilim ama işte doktor vermiş olunca.
şöyle menüm
sabah: 1 küçük yağsız tost (kepek ekmeğiyle yapılmış), yeşil çay
ara : 1 elma
öğlen : 1 simit, ayran.
ara: 1 su ba süt
akşam : sınırsız tavuk ve salata (tavuğu haşlasammı sote mi yapsam bilemedim az yağlı sopte yapıcam ve tabiki sınırsız yemiem dozunda bırakıcam)
sporum : leslie 3 mile (48 dk), 40 mekik (akşama 50 mekik daha çekicem)
bir de birazdan denize gidicez birazda yüzsem ya da yüzmeye çalışsam bayaa kalori yakarım diyorum
kahvalti; 1pogaca, kk kadar peynir, 7 badem
ara;1zeytin,1/3 kk kadar kasar.(ara soyle oldu,dilimlerken kasari dilimleyicinin kenarinda kalani yedim)
ogle;1tabak coban salatasi,1kofte,5 ince elma dilimi patates,2cilek
ara;7 badem
aksam;sebze corbasi,5 kasik kuru fasulye,yari bardak suya yari limon suyu siktim ictim yemekten sonra
sivi:simdilik 2l su,2 BARDAK(YESILLIM+BIBERIYE+KIRAZ SAPI CAYI),1 BARDAK YASEMINLI SALLAMA YESIL CAY.aksama fullerim depoyu INSAALLAH.
SPOR;
1)LESLIE 3MILES
2)E.SARAC 15 DK
3)100 IP
4)50 AB KING PRO
5)650 TWISTER.
Allah yardımcın olsun bıtanem umarım her sey istediğin gibi olur belkı buraya gelırsen yanı Türkıye ye görüşebiliriz tatlım :)Tipda Uzmanlik Sinavi canim.ALLAHin izni ile bir okusam bir basarsam,Istanbulda okumak istiyorum,ya cerrahpasa ya da capa.ama ilk once okumam lazimmmm...annemle babam o kadar mutlu olur ki tahsilimi sona erdire bilsem o sekilde,simdi arim yamalak durumdayim.
daha ne olsun işte buuuu:)kahvalti; 1pogaca, kk kadar peynir, 7 badem
ara;1zeytin,1/3 kk kadar kasar.(ara soyle oldu,dilimlerken kasari dilimleyicinin kenarinda kalani yedim)
ogle;1tabak coban salatasi,1kofte,5 ince elma dilimi patates,2cilek
ara;7 badem
aksam;sebze corbasi,5 kasik kuru fasulye,yari bardak suya yari limon suyu siktim ictim yemekten sonra
sivi:simdilik 2l su,2 BARDAK(YESILLIM+BIBERIYE+KIRAZ SAPI CAYI),1 BARDAK YASEMINLI SALLAMA YESIL CAY.aksama fullerim depoyu INSAALLAH.
SPOR;
1)LESLIE 3MILES
2)E.SARAC 15 DK
3)100 IP
4)50 AB KING PRO
5)650 TWISTER.
dünkü menüm..
SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peynir, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
ARA--10 badem
ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm, yeşil çay
ARA--4 kayısı
AKŞAM--4 kaşık taze fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği
ARA--1 dilim karpuz
...................................
SU--2 lt
SPOR--50 dk
YEŞİL ÇAY--toplam 3 bardak
.....................................
önceki günkü menüm berbattı yazmadım o yüzden.. bugün de Allah kabul ederse niyetliyim.. hepinizi öpüyorum..
sporun ve dietin mukemmel diyecek bır seyım yok canım umarım yenı diet basarılı olur :)selam kızlaaar. eşim markete kadar gitti o arada hemen gireyim dedim. ben 4 günlük farklı birşey deniyorum. bu sitede paylaşmış biri. diyetisyeni 4 günlük bir diyet vermiş hızlı kilo versin diye. doktoru vermiş olunca bende yapmaya karar verdim. size saçma gelebilir bilmiyorum bende tam emin değilim ama işte doktor vermiş olunca.
şöyle menüm
akşam : sınırsız tavuk ve salata (tavuğu haşlasammı sote mi yapsam bilemedim az yağlı sopte yapıcam ve tabiki sınırsız yemiem dozunda bırakıcam)
bir de birazdan denize gidicez birazda yüzsem ya da yüzmeye çalışsam bayaa kalori yakarım diyorum
dünkü menüm..
SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peynir, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
ARA--10 badem
ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm, yeşil çay
ARA--4 kayısı
AKŞAM--4 kaşık taze fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği
ARA--1 dilim karpuz
...................................
SU--2 lt
SPOR--50 dk
YEŞİL ÇAY--toplam 3 bardak
.....................................
önceki günkü menüm berbattı yazmadım o yüzden.. bugün de Allah kabul ederse niyetliyim.. hepinizi öpüyorum..
selam kızlaaar. eşim markete kadar gitti o arada hemen gireyim dedim. ben 4 günlük farklı birşey deniyorum. bu sitede paylaşmış biri. diyetisyeni 4 günlük bir diyet vermiş hızlı kilo versin diye. doktoru vermiş olunca bende yapmaya karar verdim. size saçma gelebilir bilmiyorum bende tam emin değilim ama işte doktor vermiş olunca.
şöyle menüm
merhabalar kızlarr bugün cokk yoruldum temızlık yaptım ağda yaptım,spor yaptım öldüm haaa
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2kepek ekmeği,kkpeynır,3 dilim sucuk,2 çay kas.bal,2sekersiz cay
ara:3litre su,2 kupa bardağı yeşil çay
öğle:3 içli köfte,1bardak ayran
ara:yarım saat step,karpuz
akşam:3 ızgara köfte
sabah ekmeği 1 e düşürmelisin, içli köfte kötü olmuş çok kalorili bir yiyecek o ama akşam kısmışsın o ayrı. ben biraz dengesiz bulduğumu söylemeliyim
sabah ekmeği 1 e düşürmelisin, içli köfte kötü olmuş çok kalorili bir yiyecek o ama akşam kısmışsın o ayrı. ben biraz dengesiz bulduğumu söylemeliyim
Türkancım sporuna ciddi manada bayılıyorum bu twister dediğin şey hani daire gibi bir alet var onun üzerine çıkıyorsun o mu? Menün de çok güzel :) Devam!
kizlar ben listeye dahil olmadan disardan katilmak istiyorum size..kilo almisim( regl olacagim ama herseyide regl e baglamak bana sacma geliyor.bu ara cok 5 caylari piknikler oldu kesin aldim yani siskinlik falan degil..saglam bi diyete baslamam lazim sabahtir karistiriyorum forumu karar kilamadim hicbirinde...bi isvec diyorum bi muzaffer kushan bi 5 gunde 5 kilo(o kadar verdirmiyor adi oyle) bi holyywood...bilemiyorum ama bi yerden baslamam lazim olmayacak boyle..ufak ufak derken nasilda aldiriyor su hamur isleri:2::2::2::2:
zaten o sekilde bizlesin yaa
kizlar ben listeye dahil olmadan disardan katilmak istiyorum size..kilo almisim( regl olacagim ama herseyide regl e baglamak bana sacma geliyor.bu ara cok 5 caylari piknikler oldu kesin aldim yani siskinlik falan degil..saglam bi diyete baslamam lazim sabahtir karistiriyorum forumu karar kilamadim hicbirinde...bi isvec diyorum bi muzaffer kushan bi 5 gunde 5 kilo(o kadar verdirmiyor adi oyle) bi holyywood...bilemiyorum ama bi yerden baslamam lazim olmayacak boyle..ufak ufak derken nasilda aldiriyor su hamur isleri:2::2::2::2:
haa bır de anlamadığım benım bıldiğim bır ögün fazla olunca diğer öğunuden kısmalıyız dengelemek için neden dengesiz dedin ?:44:
Eki Görüntüle 446479 tam olarak bu canim,ben bunca zamandir spor yapiyorum,iki gundur bunu ve ab king pronu Eki Görüntüle 446482 yapiyorum,karnimin kaslari o kadar agriyor ki,demek ki benim yaptigim sporla,mekikle calistiramadigim kaslari da bu calistiriyor,cok da ucuz bisey yani,bizim parayla 5 manat,sizin parayla yaklasik 10 lira.
ama ben bunu anladim ki,tek bir seyden tutunarak basarili olmak mumkun degil,mesela kosu bandiylaEki Görüntüle 446484 basliyorum,asdindan leslie,daha sonra ender sarac[video=youtube;NaMbRVrocqU]http://www.youtube.com/watch?v=NaMbRVrocqU[/video].bunlari ogleden sonra,yemekten mutlaka ve mutlaka 2 saat sonra.kahvaltidan 2saat sonra ise twister,ab king pro ve ip atlamaniEki Görüntüle 446483 yapiyorum.bu sekilde ...
Türkanım kanunlara uymayanlara hoşgörulu davranma burası yol gecen hannı değilmukayese ve blume90 iki gundur yoklar.sisebe 3 gun.
aysebeyazid ise sadece menusunu paylasiyor,daha 1 menunu bile yorumlamadi,bize katildiginizda kanunlarimizi okumus oldugunuzdan eminim.siz yorumlamadiginiz surece menuleriniz yorumlanmayacaktir.
Merhaba kızlar bugünün menülerini yazma zamanı geldi :)
-sabah bir kepekli sandvic ekmeği (1 yumruk büyüklüğünde) arasına peynir, domates, maydonoz koydum ekmek arası yaptım yedim. Yanında daha salatalık domates 1 çay kaşığı reçel 1 yumurta 1 zeytin yedim ve az daha patlıyorum sandım. Annemler yüzünden bu az yeme işi bozulacak diye korkuyorumAma zaten artık içim almıyor bunu bile zorla bitirdim. Akşama daha fazla sporla fazlamı yakarım diye planlıyorum
-öğlen her zamanki gibi yemek yemiyorum 12 de kahvaltı yapınca öğlen möğlen hakgetire:) Ben de arada toplam 12 erik 1 kase yoğurt 3 bardak Nurs çay, 1 bardak yeşil çay içtim daha da içeceğim. bugün suyu şimdilik 2 lt tükettim.
-akşam yemeğinde bir küçük kase yağsız makarna salatası yiyeceğim tabii ki ekmeksiz
sporumu da yapınca yazacağım:) Ama bugün tartıda 66lı kilomu tekrar gördüm yaa artık ciddi biçimde mutlu mesut ve kendine gaz vermiş durumdayımben 55 e düşerim arkadaş diyorum daha da demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?