ben menüleri eşitlemekten yana olduğum için öyle söyledim
sen eşitlıyor musun menulerini?
mukayese ve blume90 iki gundur yoklar.sisebe 3 gun.
aysebeyazid ise sadece menusunu paylasiyor,daha 1 menunu bile yorumlamadi,bize katildiginizda kanunlarimizi okumus oldugunuzdan eminim.siz yorumlamadiginiz surece menuleriniz yorumlanmayacaktir.
kızlar kusura bakmayın bugün hiç uğrayamadımeve az önce geldim çok yorgunum menümü yazıp hemen çıkacağım menülerinize de yarın bakacağım inşallah
sabah
1dlm kepek ekmeği
2bardak açık şekersiz çay
2kaşık melemen
2tane zeytin
1salatalık yarım domates
öğlen
3kaşık pilav
2kaşık yoğurt
akşam
ızgara 6tane köfte ve küçük bir parça sucuk
salata
1ince dilim beyaz ekmek
bugün dışarda olduğum için menüm biraz dengesiz ara öğün yapamadım
1.5litre kadar su içtim
1saatte yürüyüşüm var
eşitleyip eşitleyemediğimi veya ne yapmam gerektiğini siz bana söylemelisiniz bir yanlışım varsa fehiye neden ters davranıyorsun anlamadım ama. Neyse senin gerginliğine veriyorum. Bu arada tartılma günümüzü de biliyorum ben sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. Yapmasaymışım keşke diyorum. Sandvic ekmeği bayatlayıp atılsın istemedim evde benden başka kepekli gıda tüketen yok çünkü. Bir daha da sporumla beraber yazarım menümü merak etme.
canım ben de çalısıyorum ve 2 çocuğum var süreklı gırıp nete yorum yapıyorum değil mi???bu kural katılık değil bence tatlım:)türkancım bende bu kadar katı olmamaktan yanayım açıkçası burdaki çoğu insan aktif çalışan insanlar süreklı okuyup yorum yazamamaları normal ki eminim yazmak için elinden geleni yapıyolardır hiç şüphem yok.zaten diyetin verdiği bi gerginlık oluyo ki ben bunu çok iyi biliyorum bırak insanları üzmeden kırmadan herkes elinden geldiğince paylaşımını yapsın yok ben gelemem diyosan oda sana kalmış tabi.forum senin konu senin yani hayatım.
hasta oldgumu belirtmistim , ki önce oglum sonra ben simdide esim , yani tabi olarak tek herseyi okuyup yazamayabilirim. mazeretimi sunmustum ama siz bilirsiniz .
fehiye arkadas burasi yol gecen hani degil demis, o zaman ben devam edemeyecegim . yani insan hali diyetini yapsan bile bunu yazacak yorum yapacak zaman bulamayabiiyor insan.
neyse size saglikli mutlu dietler arkadaslar saglicakla kalin.
ben sizin hasta oldugunuzu biliyorum ve gecmis olsun dileklerimi de defelarca soyledim.ama siz 10 gundur listemdesiniz,ama daha bir kisinin yazisina gozunuzun ucuyla bakmadiniz.ben size 10 gun boyunca gecmis olsundan baska birsey yazdimmi acaba ve de siz bir defa olsun,bakin kizlar kurallarda her kes her kesin menusunu yorumlayacak diye bisey var,ama simdilik yorumlayamiyorum ama yorumlayacagim,simdilik sadece menumu paylasayim dedinizmi acaba???hayir,her kes bilir ki burda ben her kesi idare ediyorum.benimle bu sekilde konusamazsiniz,giderseniz siz bilirsiniz.yolunuz acik olsun.hasta oldgumu belirtmistim , ki önce oglum sonra ben simdide esim , yani tabi olarak tek herseyi okuyup yazamayabilirim. mazeretimi sunmustum ama siz bilirsiniz .
fehiye arkadas burasi yol gecen hani degil demis, o zaman ben devam edemeyecegim . yani insan hali diyetini yapsan bile bunu yazacak yorum yapacak zaman bulamayabiiyor insan.
neyse size saglikli mutlu dietler arkadaslar saglicakla kalin.
türkancım bende bu kadar katı olmamaktan yanayım açıkçası burdaki çoğu insan aktif çalışan insanlar süreklı okuyup yorum yazamamaları normal ki eminim yazmak için elinden geleni yapıyolardır hiç şüphem yok.zaten diyetin verdiği bi gerginlık oluyo ki ben bunu çok iyi biliyorum bırak insanları üzmeden kırmadan herkes elinden geldiğince paylaşımını yapsın yok ben gelemem diyosan oda sana kalmış tabi.forum senin konu senin yani hayatım.
Türkanım kanunlara uymayanlara hoşgörulu davranma burası yol gecen hannı değil
fehiye,asiri tepki vermeye gerek yok canim,sadece uyariyi yapiyorum once,sonra da ozel mesaj atiyorum.
Turkancim listeye girmek istemememin sebebi su;
Her zaman aktif olamayabilirim,bazen kk ya giriyorum 5 dk bakip cikiyorum
Topikte suskun kalmayida sevmem aslinda
Ne bileyim kilo veremezsem,bol paylasimda bulunamazsam diye demistim
Aslinda Ski takipci olsam gaza da gelirim sayenizde,kilo vermem kolaylasir..ne bileyim ya kararsizim,su aldigim kilodan hemen bi kurtulayimda sok la,sonra normal saglikli bi sekilde devam ederim
neyse kiraz detoksuma basladim,ALLAHin izni ile...lavma da yapilmali ama nasil yapacagimi bilemiyorummmm
kolay gelsin türkancım.. detoksun lavman kısmı zor ve sıkıcı.. lavman için görsellerde arama yaparsan daha net bir fikrin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?