Turkan88'in Diyet Günlüğü

kolay gelsin türkancım.. detoksun lavman kısmı zor ve sıkıcı.. lavman için görsellerde arama yaparsan daha net bir fikrin olur..

sagol arzucugum,kahvaltida yarim kilo kiraz yedim,aclik falan da yok tabiki de.INSAALLAH faydali olur.dun istisaremi yaptim,sonra basladim canim,onun sozlerinde ne var,RABBIM eger ki bu hakkimda hayirli ise on benim icin kolaylastir,HAMDOLSUN iyiyim.

“Allâh’ım, Sen’den hayır talep ediyorum, zira Sen birsin. Sen’den hayrı yapmaya kudret talep ediyorum, zira Sen vermeye kadirsin. Rabbim, yüce fazlını talep ediyorum, Sen her şeye kadirsin, ben âcizim. Sen bilirsin, ben câhilim. Sen gaybları bilirsin.

Allâh’ım, şüphesiz biliyorsun ki, bu iş benim dinim, hayatım ve sonum için hayırlıysa, bunu bana takdir et ve yapmamı kolay kıl. Sonra da onu hakkımda mübarek kıl. Eğer bu iş bana dinim, hayatım ve âkıbetim için zararlıysa, onu benden çevir, beni de ondan çevir. Hayır ne ise, bana onu takdir et, sonra da bana onu sevdir” (Buhârî)

Son düzenleme:
Allah şifalar versin o lafı gırmeyenlere söyledim evet doğru ama hemen ben çıkıyorum demek de doğru mu acaba?Neyse ben sebep olduğum için kusura bakmayın ama siz değil ben çıkıyorum lutfen geri dönun herkese ıyı zayıflamalar emeklerinizin karsılığını alırsınız umarım kolay gelsin hoşcakalın kızcelerrrr:)[/QUOTE]

canım nereye gidiyorsun ama yaaa sensiz olur mu hiç aşk olsun gitmeee kimseye kızma alınma en baştan beri biz varız ayak uyduramayan gitsin sen nereye gidiyorsun

canım sakin ol kırılma kızma lütfen eminim kübra da kötü bi niyetle seni kırmak için yazmamıştır
yapmayın böyle lütfen çok çok üzülüyorum

canım nereye gidiyorsun ama yaaa sensiz olur mu hiç aşk olsun gitmeee kimseye kızma alınma en baştan beri biz varız ayak uyduramayan gitsin sen nereye gidiyorsun

canım sakin ol kırılma kızma lütfen eminim kübra da kötü bi niyetle seni kırmak için yazmamıştır
yapmayın böyle lütfen çok çok üzülüyorum [/QUOTE]

bir bilsen ben de ne kadar uzuluyorum.ALLAH SEYTANA LANET ETSIN.

canım birbirimizi kırmaya değmez hiç lütfen
sen haklısın düzenli olsun istiyorsun canım bence de haber vermeden kafasına göre iş yapanın Allah yolunu açık etsin kendine başka topik beğensin
fehiyem de kırılmış gitmiş

Günaydınnn
Burası baya gerilşmiş
Ama şöyel bir durum var ki herkes herkesin menüsünü yorumlayabilir
geçmişide okuyamayabilir
çünkü vakit sorun
ben çalışıyorum mesela
akşam eve gidincede pc yüzü görmek istemiyorum
bütğn gün çok samimiyiz
malum düğün telaşım var
hafta sonuda onakoşturuyorum
Unutmayın ki ayrıca topik biz olunca güzel hanımlar
tatışmayalım
hepinize kalorisiz günler

hafta sonu menümü paylaşmak istemiyorum
dengesizdi hep dışardaydım
kahvaltılarım güzeldi
spor yapamadım çünkü
c.tesi çok yürüdüm akşam yorgundum
pazar denizdeydim
yüzdüm hep spordaydım

bu hafta salatalık diyetine başladım
çarşambayı iple çekiyorum

Türkancım bu arada senin sporlarına bayılıyroummm

ben bide sizden 10 saat geriden geldigim icinde listeye girmek istemedim,az oncekinde dusundum dusumdum bi tane daha var dedim aklima gelmemisti sebep.kilo bildirimini cok gec yapiyorum haliyle..ben bildirim yaptigimda siz nerdeyse yatmaya hazirlaniyorsunuz:26:

neyse kiraz detoksuma basladim,ALLAHin izni ile...lavma da yapilmali ama nasil yapacagimi bilemiyorummmm

hadi bakalim Allah kolaylik versin sana.3 sene once denemistim.1 sene boyunca kiraz gormek istememistim.
ben hollywood yapacagim,simdi bayagi gec oldu ben yatayim bana iyi geceler size tunaydin

sagol canim,ortaya karisik yapmaya calisiyorum iste.MASAALLAH ,SELULITIM YOK DENECEK KADAR BITTI,DUN ESIMI DE SIKISTIRDIM SOYLE BAKIIM KALDIMI SELULITIM DIYE,KI ONDA OYLE PEK GUZELSIN FALAN DUYMAM,ERKEK ISTE,DEDI KI COK GUZEL OLMUS BACAKLARIN,BIRAZCIK IC KISIMLARINDA KALMIS SELULIT,ISTE BUNU KEKIK,BIBERIYE,BADEM,BUGDAY YAGIM +ARTI SPORLARIM SAYESINDE,ELLBETTE KI ILK ONCE RABBIMIN YARDIMIYLA BASRDIM .ELHAMDULILLAH.
kiraz detoksu fena degil.bu gun lavman yapamadim ama yarin sabahcin dusunuyorum,benim maksatim assla zayiflamak degil,resimlerimi de gordun,kilo sorunum yok ELHAMDULILLAH,sadece beden temizligi yapmak istiyorum ALLAH in izni ile.

Darısı başıma inşallah

Menülerin genelini okudum
Hepimiz çok inançlı ve güçlüyüz
inşallah fit vucudlara kavuşacağız
Sporlarımız güzel
Türkancım sınav için allah yardımcın olsun zor bir sınav inş başarırsın

kızlar ben bikaç haftadır kilo vermiyorum pek. aralarda bozduğum falan oldu ama hala her gören ay ne kadar zayıflamışsın diyo. bugün okula gittim yine aynı şeyleri duydum. ay çok mutlu oluyorum bi görseniz. ama son zamanlarda sporuma çok özen gösteriyorum sıkılaştım bayaa. geçen yıl doğumdan hemen sonraydı kendime kocaman etekli bir mayo almıştım artık ona ihtiyacım yok çok mutluyum.

senin adina o kadar mutlu oldumki canim,sporunu artirdiginin farkidayim canim,harikasin MASAALLAH.

kızlar napıyosunuz
topik ne hale gelmiş yapmayın lütfen
vallahi nazar değdi bize
fehiyem canım benim lütfen yapma böyle

türkancım ben sadece düşüncemi söyledim karar sana kalmış sonuçda topik senin ama ben kırıcı bişiy söylemedim sana söylememde.ki seni çok sevdiğimi bilirsin.zaten bu kadar sevmesem samimiyetine inanmasam bu kadar sık girmezdim.

ıste ben de senı sevmesem o kadar kırılmazdım,neyse bosver senı coook sevıyorum kubracıgım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…