kolay gelsin türkancım.. detoksun lavman kısmı zor ve sıkıcı.. lavman için görsellerde arama yaparsan daha net bir fikrin olur..
günaydın kızlar. ne bu yaa bir akşam girmedik ortalık karışmış. herkes kendine göre haklıdır ben şimdilik birşey söylemeyeceğim. dün bahsettiğim diyeti uyguluyorum hala. dün bazı aksaklıklar oldu diyetle alakalı o nedenle başlangıç günü olarak bugünü kabul edip 4 gün yapacağım.
türkancım bende baktım kiraz detoksuna zor görünüyordu Allah sana kolaylık versin canım umarım zorlanmazsın.
ben şimdi okula gidiyorum 1 haftadan sonra işe geri döndüm malesef. bu arada burada gün ortası sıcaklık termometrede 33, nemle birlikte hissedilen sıcaklık 40.buharlaşmak üzereyiiimmm.
ne katisi ya,sen bana nasil bu sekilde haksizlik yapa bilirsin.ben sadece uyari yapiyorum her zaman,uzmeden,kirmadan yazmisi...yemin ederim cook kirildim...sen istersen yazdiklarini bidaha oku,ben senin bu sekilde yazdigin tek bir kelimeye bile layik degilim,demekki sen beni hic taniyamamamissin.peki ne bekliyordunuz??/sadece kural koyulacak oyle formaliteden,uymayan oldugunda da turkan kulaklarini sallasin oylemi??izin alana her zaman izin veririm,biliyorsunuz hepiniz,bak sisebe arkadasim dedi ki ben yorum yapamiycam,o yuzden gideyim de haksizlik olmasin baskalarina.ben onun bu sekilde duyarliliginin karsisinda dedim ki asla,mutlaka bizlesin.hilalcigim listede de yok ama sen mutlaka gel her gun yaz dedim,yeterki bizle ol.ben saygisi olan her kesi her zaman idare ettim.ben ALLAHtan korkarim.kubra yazmadan once bu mesaji dusunmeliydin
Allah şifalar versin o lafı gırmeyenlere söyledim evet doğru ama hemen ben çıkıyorum demek de doğru mu acaba?Neyse ben sebep olduğum için kusura bakmayın ama siz değil ben çıkıyorum lutfen geri dönun herkese ıyı zayıflamalar emeklerinizin karsılığını alırsınız umarım kolay gelsin hoşcakalın kızcelerrrr:)
neyse kiraz detoksuma basladim,ALLAHin izni ile...lavma da yapilmali ama nasil yapacagimi bilemiyorummmm
Günaydınnn
Burası baya gerilşmiş
Ama şöyel bir durum var ki herkes herkesin menüsünü yorumlayabilir
geçmişide okuyamayabilir
çünkü vakit sorun
ben çalışıyorum mesela
akşam eve gidincede pc yüzü görmek istemiyorum
bütğn gün çok samimiyiz
malum düğün telaşım var
hafta sonuda onakoşturuyorum
Unutmayın ki ayrıca topik biz olunca güzel hanımlar
tatışmayalım
hepinize kalorisiz günler
hafta sonu menümü paylaşmak istemiyorum
dengesizdi hep dışardaydım
kahvaltılarım güzeldi
spor yapamadım çünkü
c.tesi çok yürüdüm akşam yorgundum
pazar denizdeydim
yüzdüm hep spordaydım
bu hafta salatalık diyetine başladım
çarşambayı iple çekiyorum
Türkancım bu arada senin sporlarına bayılıyroummm
hadi bakalim Allah kolaylik versin sana.3 sene once denemistim.1 sene boyunca kiraz gormek istememistim.
ben hollywood yapacagim,simdi bayagi gec oldu ben yatayim bana iyi geceler size tunaydin
sagol canim,ortaya karisik yapmaya calisiyorum iste.MASAALLAH ,SELULITIM YOK DENECEK KADAR BITTI,DUN ESIMI DE SIKISTIRDIM SOYLE BAKIIM KALDIMI SELULITIM DIYE,KI ONDA OYLE PEK GUZELSIN FALAN DUYMAM,ERKEK ISTE,DEDI KI COK GUZEL OLMUS BACAKLARIN,BIRAZCIK IC KISIMLARINDA KALMIS SELULIT,ISTE BUNU KEKIK,BIBERIYE,BADEM,BUGDAY YAGIM +ARTI SPORLARIM SAYESINDE,ELLBETTE KI ILK ONCE RABBIMIN YARDIMIYLA BASRDIM .ELHAMDULILLAH.
kiraz detoksu fena degil.bu gun lavman yapamadim ama yarin sabahcin dusunuyorum,benim maksatim assla zayiflamak degil,resimlerimi de gordun,kilo sorunum yok ELHAMDULILLAH,sadece beden temizligi yapmak istiyorum ALLAH in izni ile.
senin adina o kadar mutlu oldumki canim,sporunu artirdiginin farkidayim canim,harikasin MASAALLAH.kızlar ben bikaç haftadır kilo vermiyorum pek. aralarda bozduğum falan oldu ama hala her gören ay ne kadar zayıflamışsın diyo. bugün okula gittim yine aynı şeyleri duydum. ay çok mutlu oluyorum bi görseniz. ama son zamanlarda sporuma çok özen gösteriyorum sıkılaştım bayaa. geçen yıl doğumdan hemen sonraydı kendime kocaman etekli bir mayo almıştım artık ona ihtiyacım yok çok mutluyum.
kızlar napıyosunuz
topik ne hale gelmiş yapmayın lütfen
vallahi nazar değdi bize
fehiyem canım benim lütfen yapma böyle
türkancım ben sadece düşüncemi söyledim karar sana kalmış sonuçda topik senin ama ben kırıcı bişiy söylemedim sana söylememde.ki seni çok sevdiğimi bilirsin.zaten bu kadar sevmesem samimiyetine inanmasam bu kadar sık girmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?