ben sizin hasta oldugunuzu biliyorum ve gecmis olsun dileklerimi de defelarca soyledim.ama siz 10 gundur listemdesiniz,ama daha bir kisinin yazisina gozunuzun ucuyla bakmadiniz.ben size 10 gun boyunca gecmis olsundan baska birsey yazdimmi acaba ve de siz bir defa olsun,bakin kizlar kurallarda her kes her kesin menusunu yorumlayacak diye bisey var,ama simdilik yorumlayamiyorum ama yorumlayacagim,simdilik sadece menumu paylasayim dedinizmi acaba???hayir,her kes bilir ki burda ben her kesi idare ediyorum.benimle bu sekilde konusamazsiniz,giderseniz siz bilirsiniz.yolunuz acik olsun.
ya arkadaslar ben gerginlik olsun diye yazmadim, cesitli sebebler dolasiyla yazamadim yazamiyorum, geldimi hersey üst üste geliyor yani bu benim elimde degil , isterim tek tek okuyuo cevap yazmayi ama mümkün degil, suan yeni dersten geldim oglum uyudu yemek yapmam lazim bugün pazartesi esim tüm hafta sonu rahatsizdi ev almis basini gidiyor oglumun uyudugu sürecte bunlari yapmam lazim , cünkü uyandi mi mümkünati yok yapamam.
belki yazi ile meramimi anlatamiyorum ben basarmadim , bana tek tek yazilari okuyp yorum yapmak yazmak zor geldi , zaten genel forumda cogu zaman okurum pek yazmam.
zaten 10 günden beri ben hasta cocuk hasta , evde isler birikti.
yani bi kirginlik gerginlik yok benim acimdan , size ayak uyduramadim o kadar.
topiğimize nazar değmiş resmen...ben iki gündür kaynanamla kalmak zorunda kaldım aklım fikrim sizde kaldı..geçmişi bi okuyayım dedim :26: fehiyeeee sakın gitme sakııınn ...bu gurubun en azimli hatunlarından biri sensin nereye gidiyosun
türkanım senin detoks nasıl gidiyo bitanem ? Allah kolaylık versin inşallah..vişne maskesinide not aldım deneyeceğim..
2 gündür bütün düzenim bozuldu ne yedim ne içtim anlamadımsabah da tartıda kötü bir sayı gördüm Allhım ne yapıcam ben nasıl zayıflıcam
cok iyiyim MASAALLAH.ACLIGA ALISMIS OLDUGUMCIN DIYETTEN DOLAYI,BUNDA DAHA COK TOKUM DIYR BILIRIM YAI,NE DE OLSA HER SEFERINDE 500 G KIRAZ YEMELISIN.YALNIZ GUNLERDIR KIRAZ SAPI DA DEMLIYORDUM AMA BUGUN YESIL CAY+KIRAZ SAPI+BIBERIYE CAYIMA KIRAZ SAPINI DAHA COK ATIYORUM,CUNKI TOKSINLERI DE SAPI ATIYORMUS,O BIRAZCIK BOOOOOO
YAA,KORKMA,TOPARLARSIN INSAALLAH.bu arada bugun maskeyi ikinci yapisim,1 saat bekletiyorum,yikadim altindan porselen gibi cilt cikti yani MASAALLAH
MAŞALLAH..gitsin piss toksinler :)
inşallah toparlarım cnm yaa benim moralim bozuk olunca iştahım fena açılıyo..buradan uzak kalmakta hiç iyi olmuyo ..
peki bu maskeyi kaç kez uyguluyosun bitanem ?
visne mevsimi bitene kadar,yalniz sonra nemlendirici sur,ben simdi hind,cevizi yagi surdum,e vitamini ile cok zengin,cilde muthis faydali.
ya bu ne yaa,su saalatalik,su salatalik.oze bir diyetmi??Yarın kuzenimin nişanı var
bugun onlara gideceğim bohça filn hazıtlayacağız
bu nedenle akşam sporda yapamayacağım
menümü paylaşıyorum
sabah
500 cc su aç karna
250 gr yoğurt+2 ymk k. müsli
1 fincan beşi bir yerde çayı
ara
500 cc su
1 salatalık
öğle
500cc su
2 salatalık
100 gr yoğurt
ara
elma çayı
akşam
4salatalık-500cc su
domates-roka gibi şeyler yiyeceğim
akşam misafirlikte olduğum için iş yerinde yiyip gideceğim
3 bardak bitki çayı
3 lt su
fehiyenin coook ciddi sorunu var,INSAAALLAH 2gune donucek.o yuzden cok gerginmis.ALLAH yardimcisi olsun.şimdi dışarı çıkıp gezicem biraz eğer üşenmezsem sosyete pazarına giderim :)
bu arada inşllah fehiyede dönmüş olur
cay booooo ama fena degilim ELHAMDULILLAH.ANLAMADIM SEN BUGUN YAPTIM YARIN YAPAMIYCAKMISIN?Türkaaann bende bugün basladim kiraz detoksuna, 3 gün yaparim diyordum, ama havalar cok sicak olmus, yarinda 8den 5 e kadar okulda olucagim icin yarin yapamicam diye düsünüyorum. hem okul, hem sicak hava, hem de yol kötü gelir diye düsünüyorum... neyse bugün ama gayet iyiyim, leslie 3 mile da yaptm az önce iyi giidiyor wallah :)
umarm sen yaparsin 3 günü, ki eminim basaricagini :)
Yarın kuzenimin nişanı var
bugun onlara gideceğim bohça filn hazıtlayacağız
bu nedenle akşam sporda yapamayacağım
menümü paylaşıyorum
sabah
500 cc su aç karna
250 gr yoğurt+2 ymk k. müsli
1 fincan beşi bir yerde çayı
ara
500 cc su
1 salatalık
öğle
500cc su
2 salatalık
100 gr yoğurt
ara
elma çayı
akşam
4salatalık-500cc su
domates-roka gibi şeyler yiyeceğim
akşam misafirlikte olduğum için iş yerinde yiyip gideceğim
3 bardak bitki çayı
3 lt su
canım arkadaş salatalık diyeti yapıyor o yüzdenya bu ne yaa,su saalatalik,su salatalik.oze bir diyetmi??
canım salatalık diyeti yapıyorsun galiba sonuçları bildirirsen çok mutlu olurum bende denemek istiyorum bu diyeti
canım arkadaş salatalık diyeti yapıyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?