Turkan88'in Diyet Günlüğü

Kızlar sıze oyyyyyyyle bır yuz maskesı onerıcem kı ....ben bu maskeyı taaa,okuldan berı yaparım.o kadar ıyı kı vısne mevsımı acılır acılmaz annem benı tenbıhledı,bak sakın unutma maskenı dıye,

cekırdegı cıkarılmıs vısne(10 tane)

2 yemek kasıgı yulaf unu

1dılım lımonun suyu.

Vısnenın ıyıce ezın,dıgerlerıyle karıstırıp surun.farkını sız bana yazıcaksınız.onceden soylemek yok,oyle kı benım yuzum tatılden oncekı halıne dondu,tatılde olusmus cıller bıle gıttı.esım sasdı kaldı..

ya arkadaslar ben gerginlik olsun diye yazmadim, cesitli sebebler dolasiyla yazamadim yazamiyorum, geldimi hersey üst üste geliyor yani bu benim elimde degil , isterim tek tek okuyuo cevap yazmayi ama mümkün degil, suan yeni dersten geldim oglum uyudu yemek yapmam lazim bugün pazartesi esim tüm hafta sonu rahatsizdi ev almis basini gidiyor oglumun uyudugu sürecte bunlari yapmam lazim , cünkü uyandi mi mümkünati yok yapamam.

belki yazi ile meramimi anlatamiyorum ben basarmadim , bana tek tek yazilari okuyp yorum yapmak yazmak zor geldi , zaten genel forumda cogu zaman okurum pek yazmam.
zaten 10 günden beri ben hasta cocuk hasta , evde isler birikti.
yani bi kirginlik gerginlik yok benim acimdan , size ayak uyduramadim o kadar.

TABIKI,BEN SENI ANLIYORUM CNM,TEK ISTEDIGIM ISTE BUNU YAZMANDI.BEN DE INSANIM,ANLAMAMAZLIK YAPARMIYIM HIC.CANIM,RABBIM acil sifalar versin.sen simdilik meunu paylas sonra yavas yavas ayak uydurursun merak etme.ever biraz tatsizlik oldu ama,gecer INSAALLAH.

topiğimize nazar değmiş resmen...ben iki gündür kaynanamla kalmak zorunda kaldım aklım fikrim sizde kaldı..geçmişi bi okuyayım dedim :26: fehiyeeee sakın gitme sakııınn ...bu gurubun en azimli hatunlarından biri sensin nereye gidiyosun

türkanım senin detoks nasıl gidiyo bitanem ? Allah kolaylık versin inşallah..vişne maskesinide not aldım deneyeceğim..

2 gündür bütün düzenim bozuldu ne yedim ne içtim anlamadım sabah da tartıda kötü bir sayı gördüm Allhım ne yapıcam ben nasıl zayıflıcam

cok iyiyim MASAALLAH.ACLIGA ALISMIS OLDUGUMCIN DIYETTEN DOLAYI,BUNDA DAHA COK TOKUM DIYR BILIRIM YAI,NE DE OLSA HER SEFERINDE 500 G KIRAZ YEMELISIN.YALNIZ GUNLERDIR KIRAZ SAPI DA DEMLIYORDUM AMA BUGUN YESIL CAY+KIRAZ SAPI+BIBERIYE CAYIMA KIRAZ SAPINI DAHA COK ATIYORUM,CUNKI TOKSINLERI DE SAPI ATIYORMUS,O BIRAZCIK BOOOOOO

Ben bugun spor yapmıycam,yanı 3 gun yapmıycam kı cok youlmayayım
INSAALLAH.\\

ben kactim,umarim dondugumde fehiyemi tum nesesiyle burda gorurum,zaten beni mercimek kadar seviyorsa gelir.giderse diyeccek sozum yok..

Son düzenleme:

YAA,KORKMA,TOPARLARSIN INSAALLAH.bu arada bugun maskeyi ikinci yapisim,1 saat bekletiyorum,yikadim altindan porselen gibi cilt cikti yani MASAALLAH

MAŞALLAH..gitsin piss toksinler :)

inşallah toparlarım cnm yaa benim moralim bozuk olunca iştahım fena açılıyo..buradan uzak kalmakta hiç iyi olmuyo ..
peki bu maskeyi kaç kez uyguluyosun bitanem ?

MAŞALLAH..gitsin piss toksinler :)

inşallah toparlarım cnm yaa benim moralim bozuk olunca iştahım fena açılıyo..buradan uzak kalmakta hiç iyi olmuyo ..
peki bu maskeyi kaç kez uyguluyosun bitanem ?

visne mevsimi bitene kadar,yalniz sonra nemlendirici sur,ben simdi hind,cevizi yagi surdum,e vitamini ile cok zengin,cilde muthis faydali.

Yarın kuzenimin nişanı var
bugun onlara gideceğim bohça filn hazıtlayacağız
bu nedenle akşam sporda yapamayacağım
menümü paylaşıyorum

sabah
500 cc su aç karna
250 gr yoğurt+2 ymk k. müsli
1 fincan beşi bir yerde çayı

ara
500 cc su
1 salatalık

öğle
500cc su
2 salatalık
100 gr yoğurt

ara
elma çayı

akşam
4salatalık-500cc su
domates-roka gibi şeyler yiyeceğim

akşam misafirlikte olduğum için iş yerinde yiyip gideceğim
3 bardak bitki çayı
3 lt su

Türkaaann bende bugün basladim kiraz detoksuna, 3 gün yaparim diyordum, ama havalar cok sicak olmus, yarinda 8den 5 e kadar okulda olucagim icin yarin yapamicam diye düsünüyorum. hem okul, hem sicak hava, hem de yol kötü gelir diye düsünüyorum... neyse bugün ama gayet iyiyim, leslie 3 mile da yaptm az önce iyi giidiyor wallah :)
umarm sen yaparsin 3 günü, ki eminim basaricagini :)

ya bu ne yaa,su saalatalik,su salatalik.oze bir diyetmi??

şimdi dışarı çıkıp gezicem biraz eğer üşenmezsem sosyete pazarına giderim :)

bu arada inşllah fehiyede dönmüş olur
fehiyenin coook ciddi sorunu var,INSAAALLAH 2gune donucek.o yuzden cok gerginmis.ALLAH yardimcisi olsun.
cay booooo ama fena degilim ELHAMDULILLAH.ANLAMADIM SEN BUGUN YAPTIM YARIN YAPAMIYCAKMISIN?

canım salatalık diyeti yapıyorsun galiba sonuçları bildirirsen çok mutlu olurum bende denemek istiyorum bu diyeti
ya bu ne yaa,su saalatalik,su salatalik.oze bir diyetmi??
canım arkadaş salatalık diyeti yapıyor o yüzden

evet efendim ben de hemencik bu günlük menü mü yazayım :)

sabah
1dilim çavdar ekmeği
salatalık,domates
kk kadar peynir
4tane zeytin
2bardak şekersiz çay

ara
1tane şeftali

öğlen
bir kase mercimek çorbası
salata
yoğurt
1dilim çavdar ekmeği

ara
3 yk yoğurt
1dilim karpuz

akşam
4kaşık kısır
bol yeşillik(marul,roka,maydanoz)

ara
2bardak şekersiz çay
5-6tane fındık

akşam 9 gibi de yürüyüşe çıkarım
100tane yanlar için sopalı hareket
200 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…