Yarın kuzenimin nişanı var
bugun onlara gideceğim bohça filn hazıtlayacağız
bu nedenle akşam sporda yapamayacağım
menümü paylaşıyorum
sabah
500 cc su aç karna
250 gr yoğurt+2 ymk k. müsli
1 fincan beşi bir yerde çayı
ara
500 cc su
1 salatalık
öğle
500cc su
2 salatalık
100 gr yoğurt
ara
elma çayı
akşam
4salatalık-500cc su
domates-roka gibi şeyler yiyeceğim
akşam misafirlikte olduğum için iş yerinde yiyip gideceğim
3 bardak bitki çayı
3 lt su
evet efendim ben de hemencik bu günlük menü mü yazayım :)
sabah
1dilim çavdar ekmeği
salatalık,domates
kk kadar peynir
4tane zeytin
2bardak şekersiz çay
ara
1tane şeftali
öğlen
bir kase mercimek çorbası
salata
yoğurt
1dilim çavdar ekmeği
ara
3 yk yoğurt
1dilim karpuz
akşam
4kaşık kısır
bol yeşillik(marul,roka,maydanoz)
ara
2bardak şekersiz çay
5-6tane fındık
akşam 9 gibi de yürüyüşe çıkarım
100tane yanlar için sopalı hareket
200 ip atlama
menuler cok guzel,tam diyet listelerindekiler gibi..su cabuk gelen kilolarim ustume oturmadan gitsinde bende normale doneyimKızllar bende paylaşayım menümü
sabah 1 etimek salatalık domates 2 zeytin
öğle 3 yk semizotu 2 yk yağsız sadece yoğurtla mantı
akşam mantarlı tavuk sote salata olacak
1,5 lt su bitti
2 yeşilçay 1 bitki çayı
bakalım spor olarak ne yapabileceğim
anlamadim sen nereye gidiyorsun acaba?o benim lafima gore gitti,bu kadar.ever sen de dunki gerginliyinle kirici konusmussun,ama niye gidiyorsun ki.ben senin icin bu kadar degersizmiyim fehiye.cok kirildim sana da.[/QUOTE]Allah şifalar versin o lafı gırmeyenlere söyledim evet doğru ama hemen ben çıkıyorum demek de doğru mu acaba?Neyse ben sebep olduğum için kusura bakmayın ama siz değil ben çıkıyorum lutfen geri dönun herkese ıyı zayıflamalar emeklerinizin karsılığını alırsınız umarım kolay gelsin hoşcakalın kızcelerrrr:)
hıççç üzülme her şey yoluna girer kaynananın uğursuzluğudur kız:)))) neyse toparlarsın sıkma canını bıtanem:)2 gündür bütün düzenim bozuldu ne yedim ne içtim anlamadımsabah da tartıda kötü bir sayı gördüm Allhım ne yapıcam ben nasıl zayıflıcam
yarından itibaren gelirim turkanımm bu akşama doğru bıraz daha düzeldim eşimle harputa gittik bıraz hava aldık canım.)Fehıye,gelmıycekmısın?????
)ne mercimeği ben senı çokk ama çokk sevıyorum bıtanem bacım benım:)Ben bugun spor yapmıycam,yanı 3 gun yapmıycam kı cok youlmayayım
INSAALLAH.\\
ben kactim,umarim dondugumde fehiyemi tum nesesiyle burda gorurum,zaten beni mercimek kadar seviyorsa gelir.giderse diyeccek sozum yok..
gez gez boşver hava alırsın bıraz Gülşenciğim yarın tam gaz burada olacağım insallah tamam mııı:)şimdi dışarı çıkıp gezicem biraz eğer üşenmezsem sosyete pazarına giderim :)
bu arada inşllah fehiyede dönmüş olur
sana demiştim değil mi yaa Allah korusun bu sıcaklarda bır sey olacak diye korkuyorumkiraz yemekten anam agladi
Düşmanımız çokk işte Allah herkesi iyilerle karsılastırsın canım çok şukur ıyıyım:)türkan fehiyenin problemi var demişsin çok üzüldümumarım çok ciddi bişey değildir..
bu ne yaa su,çay,kıraz sağlıklı mı hayretsin haa spor yapma barı halsiz olacaksın çocuğunla ilgilenemıyceksin dikkat etbenim menum:)))
kahvalti:3 bardak bitki cayi ,yarim kilo kiraz''
ogle:2 bardak bitki cayi,yarim kilo kiraz
aksam;3 bardak su,yarim kilo kiraz.
aslinda bitki cayi 9 olmali,su da 1.5_2 ama,artik uyuyana kadar ne kadarina gucum yeterse..
,menuler cok guzel,tam diyet listelerindekiler gibi..su cabuk gelen kilolarim ustume oturmadan gitsinde bende normale doneyim
fehiyeeeeee nerdesin cnm
yaaa yapmayın su sağlıksız seylerii Allah korusun bır sey olacak yaa yapmayın normal diet,spor yapın bu nee yaaagunaydin kizlar ben yeni uyandim sayilir.becerebilirsem hollywood yapacagim.ilk2 gunu zor sadece.sadece meyve suyu iciyorsun
benim menum:)))
kahvalti:3 bardak bitki cayi ,yarim kilo kiraz''
ogle:2 bardak bitki cayi,yarim kilo kiraz
aksam;3 bardak su,yarim kilo kiraz.
aslinda bitki cayi 9 olmali,su da 1.5_2 ama,artik uyuyana kadar ne kadarina gucum yeterse..
kızlar leslie 3 mil videosunu nerden bulabilirim
kızlar leslie 3 mil videosunu nerden bulabilirim
youtube a gir canim, ve sunu kopyala "Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone" :)
yaaa yapmayın su sağlıksız seylerii Allah korusun bır sey olacak yaa yapmayın normal diet,spor yapın bu nee yaaa
selam kızlar. bugün canım sıkkın kusura bakmayın menü de yazamıcam menüde yorumlayamıcam. eşim eve 10 da gelebildi yazık işi uzamış. eve adım attı çocuğu kucağına aldı o sırada telefon çaldı geri gitmek zorunda kaldı. sabaha kadar yok büyük ihtimalle yarın gecede yok. oğlumda çok özlüyo babasını daha ne olduğunu anlamadan gitti babası arkasından ağladı o da. bir de bugün balkonda salıncağa bindiriyordum arkamı döndüğüm sırada salıncaktan düştü ön korumalığı çıkmış. saniyelik bir olay yani. yüzünde morluk var. herşey üstüste yani.
salatalık diyeti uzun sürmez inşallah, kiraz detoksuda umarım sorunsuz geçer.
iyi geceler herkese.
ogluna gecmis olsun canim.esin ne is yapiyordu ki surekli gitmek zorunda kaliyor..zor yaaa
TABIKI,BEN SENI ANLIYORUM CNM,TEK ISTEDIGIM ISTE BUNU YAZMANDI.BEN DE INSANIM,ANLAMAMAZLIK YAPARMIYIM HIC.CANIM,RABBIM acil sifalar versin.sen simdilik meunu paylas sonra yavas yavas ayak uydurursun merak etme.ever biraz tatsizlik oldu ama,gecer INSAALLAH.
Yarın kuzenimin nişanı var
bugun onlara gideceğim bohça filn hazıtlayacağız
bu nedenle akşam sporda yapamayacağım
menümü paylaşıyorum
sabah
500 cc su aç karna
250 gr yoğurt+2 ymk k. müsli
1 fincan beşi bir yerde çayı
ara
500 cc su
1 salatalık
öğle
500cc su
2 salatalık
100 gr yoğurt
ara
elma çayı
akşam
4salatalık-500cc su
domates-roka gibi şeyler yiyeceğim
akşam misafirlikte olduğum için iş yerinde yiyip gideceğim
3 bardak bitki çayı
3 lt su
asker canım denizci. yine denize çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?