Turkan88'in Diyet Günlüğü

sok diyetmi acabaa

menuler cok guzel,tam diyet listelerindekiler gibi..su cabuk gelen kilolarim ustume oturmadan gitsinde bende normale doneyim

fehiyeeeeee nerdesin cnm

gunaydin kizlar ben yeni uyandim sayilir.becerebilirsem hollywood yapacagim.ilk2 gunu zor sadece.sadece meyve suyu iciyorsun

anlamadim sen nereye gidiyorsun acaba?o benim lafima gore gitti,bu kadar.ever sen de dunki gerginliyinle kirici konusmussun,ama niye gidiyorsun ki.ben senin icin bu kadar degersizmiyim fehiye.cok kirildim sana da.[/QUOTE]
yokk yaaa olur mu hiç öyle şey benım sorunumu bılıyorsun canım aslında hata bendeydi o haldeyken nete girmeyip sana özel msj atabılırdim butun gerginliklere ben sebep oldum diye çokk ama çokk uzgunum ve utanıyorum bana yakışmadı

2 gündür bütün düzenim bozuldu ne yedim ne içtim anlamadım sabah da tartıda kötü bir sayı gördüm Allhım ne yapıcam ben nasıl zayıflıcam
hıççç üzülme her şey yoluna girer kaynananın uğursuzluğudur kız:)))) neyse toparlarsın sıkma canını bıtanem:)

Fehıye,gelmıycekmısın?????
yarından itibaren gelirim turkanımm bu akşama doğru bıraz daha düzeldim eşimle harputa gittik bıraz hava aldık canım.)
Ben bugun spor yapmıycam,yanı 3 gun yapmıycam kı cok youlmayayım
INSAALLAH.\\

ben kactim,umarim dondugumde fehiyemi tum nesesiyle burda gorurum,zaten beni mercimek kadar seviyorsa gelir.giderse diyeccek sozum yok..
)ne mercimeği ben senı çokk ama çokk sevıyorum bıtanem bacım benım:)

şimdi dışarı çıkıp gezicem biraz eğer üşenmezsem sosyete pazarına giderim :)

bu arada inşllah fehiyede dönmüş olur
gez gez boşver hava alırsın bıraz Gülşenciğim yarın tam gaz burada olacağım insallah tamam mııı:)

kiraz yemekten anam agladi
sana demiştim değil mi yaa Allah korusun bu sıcaklarda bır sey olacak diye korkuyorum

türkan fehiyenin problemi var demişsin çok üzüldüm umarım çok ciddi bişey değildir..
Düşmanımız çokk işte Allah herkesi iyilerle karsılastırsın canım çok şukur ıyıyım:)

benim menum:)))

kahvalti:3 bardak bitki cayi ,yarim kilo kiraz''

ogle:2 bardak bitki cayi,yarim kilo kiraz

aksam;3 bardak su,yarim kilo kiraz.

aslinda bitki cayi 9 olmali,su da 1.5_2 ama,artik uyuyana kadar ne kadarina gucum yeterse..
bu ne yaa su,çay,kıraz sağlıklı mı hayretsin haa spor yapma barı halsiz olacaksın çocuğunla ilgilenemıyceksin dikkat et

menuler cok guzel,tam diyet listelerindekiler gibi..su cabuk gelen kilolarim ustume oturmadan gitsinde bende normale doneyim

fehiyeeeeee nerdesin cnm
,
yarın gelecem menumle beraber insallah kızlarr hepinizi çokk seviyorumm çok sağolun yaaa ilginize tesekkur ederim canlarrrr:)))

benim menum:)))

kahvalti:3 bardak bitki cayi ,yarim kilo kiraz''

ogle:2 bardak bitki cayi,yarim kilo kiraz

aksam;3 bardak su,yarim kilo kiraz.

aslinda bitki cayi 9 olmali,su da 1.5_2 ama,artik uyuyana kadar ne kadarina gucum yeterse..

benim menüde buna benzer
sadece ben yarim kiloyu yiyemedim, 400 - 450 gr fln yedim hep... cayi da bende 9 degil de 7 bardak ictm snra bitane daha icicem ama...
yatana kadar icecegim suyu da sayarsam suyum toplam 2 lt edio :)

ne kolaymis böyle menü yazmak

aa sporu unutuyordum az kalsin... sporum 45 dk leslie 3 miles, ender sarac, 200 ip, birde 10 dk trampolin atladim, cok pis terletiyor

yani ben cok iyiyim bugün anlicaginiz, detoksu herkese tavsiye ederim.. fakat evde olunca sadece..
yarin okula gidicem, henüz bilmiyorum yaparmiyim..

yaaa yapmayın su sağlıksız seylerii Allah korusun bır sey olacak yaa yapmayın normal diet,spor yapın bu nee yaaa

o kadarda kotu degil bence,ender sarac ve baska diyetisyenler bile 3 gunluk detoks yapiyorlar boyle..sadece sivi alimi,hicbisey cignemeden 2-3 gunluk detokslar veriyorlar.yanlis oldugunu dusunmuyorum sahsen..meyve suyundan vitaminde aliyorsun hem

selam kızlar. bugün canım sıkkın kusura bakmayın menü de yazamıcam menüde yorumlayamıcam. eşim eve 10 da gelebildi yazık işi uzamış. eve adım attı çocuğu kucağına aldı o sırada telefon çaldı geri gitmek zorunda kaldı. sabaha kadar yok büyük ihtimalle yarın gecede yok. oğlumda çok özlüyo babasını daha ne olduğunu anlamadan gitti babası arkasından ağladı o da. bir de bugün balkonda salıncağa bindiriyordum arkamı döndüğüm sırada salıncaktan düştü ön korumalığı çıkmış. saniyelik bir olay yani. yüzünde morluk var. herşey üstüste yani.
salatalık diyeti uzun sürmez inşallah, kiraz detoksuda umarım sorunsuz geçer.
iyi geceler herkese.

ogluna gecmis olsun canim.esin ne is yapiyordu ki surekli gitmek zorunda kaliyor..zor yaaa

kızlar malesef artık haftanın 3 günü okuldayım ve sürekli şehir dışına çıkıp geri dönmek zorunda kalacağım elimden geldiğince girip yazılarınızı okuyacağım ancak beni haftanın ptesi, salı, çarşamba günleri bana izin verebilir misiniz? Dersler şu bu derken bir de yurtta ne yapıp yesem nasıl spor yapsam derdimdeyim nolur kusuruma bakmayın Bu arada hazır girmişken menümü yazayım
-sabah kahvaltısı bir dilim kepekli ekmek, peynir, çay
-öğlen yağsız kaşarlı tost (okulda malesef bunu yiyebiliyorum en hafif)
-akşam yağsız tavada ısıtılmış döner bir dilim kepekli ekmek ayran :)
bu gece spor yapamayacağım malesef sabah 6 da kalktım, 7 de yola çıktım, 8 de okulumun şehrine vardım, 9 da derse girdim 4 te çıktım alışveriş temizlik derken geberiyorum desem yeridir Hemen yatacağım kızlar
Hepinizi özleyeceğim şu 3 gün

insallah ayak uydururum size, bi tatsizlik saadece iletisim eksikligi , malum yazi ile anlasmak zorundayiz mimik v.s gözükmüyor , hersekilde anlam vermeye müsait bi alan.

bugünkü menüm diet menüsü degil maalesef ,

sabah bi dilim balli ekmek , acele ettim cünkü kurs vardi kurstan sonra eve gel cocugu yatir eve saldir , kepekli makarna yaptim dometes soslu , saat 4 gibi yedim ama iki tabak yedim cok dolu ekmeksiz baya kacirdim sonrasi 2 litre su . oglumu yedirdikten sonra parka gittik , asagi yukari 3 saat partka oynadik kostuk zipladik hopladik, eve geldigimde su icindeydim , hava sicak demeyin burasi almanya burda nem yok , yani terlemiyoruz hareket yoksa.

öglen birde 30 yürüyüs de yaptim kurstan sonra oglumun ögle uykusundan önce .

yarin tama teskil diyet yapmak istiyorum cünkü bi gram vermemisim.

cok az degil mi ? tansiyounun düser , nasil dayaniyorsun bence bi anaögün yemek kati icine bu menü cok zayif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…