canım bacım salatalık diyeti nasıl
bana tavsiye eder misin
ben verebilir miyim şu 2-2.5 kiloyu bununla 3haftaya kadar
Sız kasındınızhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Keske kıraz yapsaydınız yaaa....ben 1 gunde 700 vermısım,dunden berı/MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH.
Sız kasındınızhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Keske kıraz yapsaydınız yaaa....ben 1 gunde 700 vermısım,dunden berı/MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH.
Maşallahhhhh
2. detoksa yetişebilirmyiz yapsak
1 günde 1 kilo verdiren bi detoks var
ama geri alıyorsun
tartıda 1 kiloo ekside olduğunu bilmek bile güzel oluyor ama
temmuz 8e kadar 57 olmam lazım
ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırım
canım detokslar beni çok zorluyor en son ayran detoksunda ne hale gelmiştim biliyorsun
1 gün bulgur detoksu yap
2 günde ayran detoksu
verirsin 2 kilo
ama en son yap nişandan mesela 3 gün önce
çünkü dikkat etemzsen geri alıyorsun
ayran detoksu bana çok zevkli gelmişti ya
hoşuma gitti yani güzel yiyordum
selam kızlar. bugün canım sıkkın kusura bakmayın menü de yazamıcam menüde yorumlayamıcam. eşim eve 10 da gelebildi yazık işi uzamış. eve adım attı çocuğu kucağına aldı o sırada telefon çaldı geri gitmek zorunda kaldı. sabaha kadar yok büyük ihtimalle yarın gecede yok. oğlumda çok özlüyo babasını daha ne olduğunu anlamadan gitti babası arkasından ağladı o da. bir de bugün balkonda salıncağa bindiriyordum arkamı döndüğüm sırada salıncaktan düştü ön korumalığı çıkmış. saniyelik bir olay yani. yüzünde morluk var. herşey üstüste yani.
salatalık diyeti uzun sürmez inşallah, kiraz detoksuda umarım sorunsuz geçer.
iyi geceler herkese.
aslında fena değil menun sadec 2 tabak kepeklı makarna fazla olmus kepeklı de olsa kalorılı işte canım:)insallah ayak uydururum size, bi tatsizlik saadece iletisim eksikligi , malum yazi ile anlasmak zorundayiz mimik v.s gözükmüyor , hersekilde anlam vermeye müsait bi alan.
bugünkü menüm diet menüsü degil maalesef ,
sabah bi dilim balli ekmek , acele ettim cünkü kurs vardi kurstan sonra eve gel cocugu yatir eve saldir , kepekli makarna yaptim dometes soslu , saat 4 gibi yedim ama iki tabak yedim cok dolu ekmeksiz baya kacirdimsonrasi 2 litre su . oglumu yedirdikten sonra parka gittik , asagi yukari 3 saat partka oynadik kostuk zipladik hopladik, eve geldigimde su icindeydim , hava sicak demeyin burasi almanya burda nem yok , yani terlemiyoruz hareket yoksa.
öglen birde 30 yürüyüs de yaptim kurstan sonra oglumun ögle uykusundan önce .
yarin tama teskil diyet yapmak istiyorum cünkü bi gram vermemisim.
azmış menun yaa bak hasta olursun dikkat et canımBugun ki menum
Sabah meyve suyu(sulandirilmis)
1lokma peynir
Oglen meyve suyu
Elim kadar izgara tavuk(dayanamadim)
Aksam meyve suyu birazcikta karpuz
Gun boyu bol su bitki cayi ve 1 saat yuruyus..
bazen vucut tepkı veriyor öyle sabret verirsn bolbol su ve spor öneririm ben sıkı dıetleri yaparsan verirsin ama hemen de geri alırsın canım:)türkan88
Moralim çok bozuk spor diyet ama vücud tepki vermiyor
kilo veremiyorum
bana birşeyler önerirmisin lütfenn
sabah kahvaltı bile yapmadım iştah yok çünkü
hala tartının aynı kiloyu göstermesi tüm uğraşlara rağmen canımı sıkıyor
evet ben de okulda duydum malesef ateş düştüğü yeri yakar Allah analarına babalarına sabır versin zor canım besle buyut hainin bırı gelsin kıysın yavruna ne diyeyım aynı atesle kavrulalar sebep olanlargünaydın kızlar
moralim çok bozuk ve üzgünüm
sabah haberleri izledim elim ayağım döküldü kaldı
Hakkari de 8askerimiz şehit düşmüş 16tane de yaralı
Rabbim analarına babalarına sabır versin çok zor
yapma dedik değil mmi sana hasta olacaksın yaa yapma sunu sağlıksız 3 gün de çokk uzun haaayyy kiraz yemekten olucemmm....Eki Görüntüle 447353
ıyı de sıkı dıet değil bence normal beslen ama spora ağırlık ver verirsin bır de kasma kendını kafanı rahatlatman lazım acele etme rahat oltamam canım çok teşekkür ederimmm
desteğe çok ihtiyacım var
dün nişanlımda kırdı beni
sürekli diyettesin uğraşma artık veremiyorsun işte hasta olcaksın midenle uğraşma dedi
iyice üzüldümm
ilk hedef 65 düğüne kadar
daha sonra 60 olcak
ilk 65 göreyimde Allahın izni ile
yok canım ayran detoksu beni mahvetti
tansiyonum yerlere düştü kabızlıkta yaptı
kaç gün kendime gelemedim
canım oğlun için çokk uzuldum geçmiş olsun eşinin de işi bu mecburen dayanacaksın tatlım çunku hayatınızın bı parcası bu iş değil mi??yeter ki canı sağolsun oyle düşün:)
aslında fena değil menun sadec 2 tabak kepeklı makarna fazla olmus kepeklı de olsa kalorılı işte canım:)
azmış menun yaa bak hasta olursun dikkat et canım
bazen vucut tepkı veriyor öyle sabret verirsn bolbol su ve spor öneririm ben sıkı dıetleri yaparsan verirsin ama hemen de geri alırsın canım:)
evet ben de okulda duydum malesef ateş düştüğü yeri yakar Allah analarına babalarına sabır versin zor canım besle buyut hainin bırı gelsin kıysın yavruna ne diyeyım aynı atesle kavrulalar sebep olanlar
yapma dedik değil mmi sana hasta olacaksın yaa yapma sunu sağlıksız 3 gün de çokk uzun haa
ıyı de sıkı dıet değil bence normal beslen ama spora ağırlık ver verirsin bır de kasma kendını kafanı rahatlatman lazım acele etme rahat ol
temmuz 8e kadar 57 olmam lazım
ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırım
1 gun var daha kiraz detoksnun bitmesine,1 gune mahsus biraz vucudunuzu temizleyin derim,cok zor degil aclik yok ama halsizlik var,bir de wc ye cok gitme ve cok susama.bu detoksun faydasi saymakla bitmiyor,ben bunu karacigerimi kuvvetlendirmek,derimi guzellertirmek,odem,toksin atmak,metobolizmami hizlandirmak ve hafizami guclendirmek ici yapiyorum.ALLAHin izni ile ise yarar,
ama humeyra cok kotu olmusdu ayranda.nasil olur bilmem ki.
Tükan ben napcam şimdi??
ilk önce snein şu karışımı alcam hafta sonu
leslie yaparken sürcem bacaklara karnıma sterch filmle sarcam
şöyle yapsam olur mu
hafta da 3gün leslie
geri kalan 4 gün ise
twester 300 tane
ip atlama 300
kondisyon bisikleti 30 dk
ender saraç 15
çalıştığım için leslie yaptıktan sonra pilim bitiyor
nihayet gele bildim canim,bu detoksdan dolayi halsizim,is guc de birtarafdan,neyse ki 1saat uyudum toparladim,ELHAMDULILLAH.CANIM BEN DE DIYETE BASLADIGIMDA 69 KILOYDUM,HATTA ILK OLARAK TOPIKIMIN ADI 6 KILO FAZLAM VAR,BANA ARKADAS OLURMUSUN'DU,YANI HEDEFIM 63TU.nisaniin 25 i basladim,taki mayisin 14 une kadar 3 kilo verdim,mayisin 14unde istenbula sonra antalyaya tatile giitik.ben donuste anca haziranin 7 sine falan tekrar basladim.ama ben tatile giderken artik 66 bile olsam 38 bedendim ve korse bitmisdi benimcin.demek ki ben tam 1 aya ,otaraf butarafli,5 kilo verdim,bugunki tartimla diyorum.arada da tatilde anam aglayana kadar yedim yani,.peki nasilmi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?