Bugun ki menum
Sabah meyve suyu(sulandirilmis)
1lokma peynir
Oglen meyve suyu
Elim kadar izgara tavuk(dayanamadim)
Aksam meyve suyu birazcikta karpuz
Gun boyu bol su bitki cayi ve 1 saat yuruyus..
yanı kırazın kılosu ne kadar ben anlamadım kı?burada 2 tl canım gayet ıyı bence değil mi?sabah oglumun oyun grubu vardi acele ile yumurta hasladim iki tane birini zorla oglumabirini kendim yedim yanina bi dilim kepek ekmegi üzerine tereyagi sürdüm ama cok ince , yanina cay v.s icemedim vaktim yoktu , su aldim yaninma.
öglen oglumu yedirip zar zor uyuttum , dünden firinda patates kuzu eti pisirmistim dometes ve biberli öglen saat 13.00 yedim , simdide cay iciyorum , bi 10 mola yapim daha camasir toplayanacak asilacak banyo silinecek aksama ne pisirecegim
oglum uyandiktan sonra yürüyüse cikariz beraber. ben yürüyüsümü yagmur camur olmadigi sürece aksatmam sadece bu aralar spora gidemiyorum hergünüm doldu , bisey degil verdigim paraya yazik, sanirim iptal edecegim, leslie deneyecegim birde zumba dansi var. bide burda bi eczaci arkadas bana spor kilo verdirmez sadece kas yaparsin dedi, önce diet yap istedigin kiloya eris sonra forma girmek icin spor yap dedi , siz ne düsünüyorsunuz acep ?
simdiye degin 1 litre su ictim aksama 2 yi bulur, aksam yogurt ve müsli yemeyi düsünüyorum , kiraz detoksu yapicamda burda kilosu 4,25 euro
kızlar malesef artık haftanın 3 günü okuldayım ve sürekli şehir dışına çıkıp geri dönmek zorunda kalacağım elimden geldiğince girip yazılarınızı okuyacağım ancak beni haftanın ptesi, salı, çarşamba günleri bana izin verebilir misiniz? Dersler şu bu derken bir de yurtta ne yapıp yesem nasıl spor yapsam derdimdeyim nolur kusuruma bakmayınBu arada hazır girmişken menümü yazayım
-sabah kahvaltısı bir dilim kepekli ekmek, peynir, çay
-öğlen yağsız kaşarlı tost (okulda malesef bunu yiyebiliyorum en hafif)
-akşam yağsız tavada ısıtılmış döner bir dilim kepekli ekmek ayran :)
bu gece spor yapamayacağım malesef sabah 6 da kalktım, 7 de yola çıktım, 8 de okulumun şehrine vardım, 9 da derse girdim 4 te çıktım alışveriş temizlik derken geberiyorum desem yeridirHemen yatacağım kızlar
Hepinizi özleyeceğim şu 3 gün
yanı kırazın kılosu ne kadar ben anlamadım kı?burada 2 tl canım gayet ıyı bence değil mi?
yanı kırazın kılosu ne kadar ben anlamadım kı?burada 2 tl canım gayet ıyı bence değil mi?
sabah oglumun oyun grubu vardi acele ile yumurta hasladim iki tane birini zorla oglumabirini kendim yedim yanina bi dilim kepek ekmegi üzerine tereyagi sürdüm ama cok ince , yanina cay v.s icemedim vaktim yoktu , su aldim yaninma.
öglen oglumu yedirip zar zor uyuttum , dünden firinda patates kuzu eti pisirmistim dometes ve biberli öglen saat 13.00 yedim , simdide cay iciyorum , bi 10 mola yapim daha camasir toplayanacak asilacak banyo silinecek aksama ne pisirecegim
oglum uyandiktan sonra yürüyüse cikariz beraber. ben yürüyüsümü yagmur camur olmadigi sürece aksatmam sadece bu aralar spora gidemiyorum hergünüm doldu , bisey degil verdigim paraya yazik, sanirim iptal edecegim, leslie deneyecegim birde zumba dansi var. bide burda bi eczaci arkadas bana spor kilo verdirmez sadece kas yaparsin dedi, önce diet yap istedigin kiloya eris sonra forma girmek icin spor yap dedi , siz ne düsünüyorsunuz acep ?
simdiye degin 1 litre su ictim aksama 2 yi bulur, aksam yogurt ve müsli yemeyi düsünüyorum , kiraz detoksu yapicamda burda kilosu 4,25 euro
1.ilk olarak Bismillah de ,yarini ilk gunun say basla,ALLAHin izni ile basaracagina inan,bu kural her seyin basi,inan ki basaricaksin INSAALLAH.Bu kisim VALLAHIcoook onemli bence.sen ki 10 kilovermis birisin dimi??sabrin bitdiyinde es-Sabur de.er-Resid diyerek ALLAHdan seni neticeye ulastirmasini iste,ben hatta bazen bakiyorum ki cok aciktim suya okuyup iciyorum.
2.ara ogun yeme.“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”
3.yesil cayi gunde en az 3 kupa,suyu,1.5-2 litre ic.yesil caya kiraz sapi at demlerken ki idrar sokucdur,haliyle odem atar,arada da biberiye at 1 kasik demlerken.
4.bademi,yogurtu,yesil elmani evinden eksik etme,zira menunde mutlaka olucak.her yemekten sonra ben ya 10 tane badem,yada yari veya 1/4 elma yerdim.az yagli yogurt cok ciddi yag yakar.
5.2 ogununden birinde mutlaka corba olucak,ikisinde de olursa ne ala.
6>ve de boll salata,mesela bir tabak coban salatasi veya mevsim.maksat mideyi doldurmak.
7.kahvaltida ya peynir ya da yumurta yiyeceksin,ikisini birarada olmaz.arzucugumun listesinde oyleydi,biz hepimiz uyuyorduk bu kurala.benim kahvaltim genelde ya peynir ya yumurta,1 dilim cavdar,1 domates,1salatalik,10 tane badem,1/4 elma veya 5 badem yari elma olurdu.
8.tatli ,kola,mesrubat,acma,pogaca,borek yasak.dondurma sadece 1 top,recel 1 kasik,cikolata haftada 1 kez,1 kare.
9.sporu gunde ne 1 saatden az,ne fazla yapicaksin,tam 1saat ,benim gibi ortaya karisik,kekik,biberye,badem,bugday yaglarini surup strec filmle sarip yapcaksin sporunu,araliksin,1 saati tam olarak spora ayiracaksin.sporun da guzel.onu da oyle ayiririz ki 1 saat olsun gunluk,
10.vee en esasi yemekten 2 saat gecmeden ,ve ackarnina spor yasak..yemekten 2 saat gecmeden yaparsan kas yaparsin,zira sumo gurescilerinin taktig o,ac yaparsan verimi olmaz.
11.ve de 7 den sonra agzina hic birsey surmiyceksin.
bilgi icin sagol canim,ben hemen kosup izlesem iyi olur,byeeeekızlarr Derya nın dunyasında Ahmet Marankı konuk açın izleyın çokk faydalı bılgıler veriyor selulıt,zayıflama,detoks hakkında bılgı veriyor vallahı ben not alacağım bu arada da spor yapıyorum bayyy:)
bu arada Türkanım hoşbulduk bıtanem.
yesil cayi poset caymi aliyorsun yoksa aktarlardan acik mi aliyorsun.
canim egerki sporunu 1 saatden fazla yaparsan o kas yapar,1 saat civari cok iyi,bir de menun diyet menusu degil bugun,zira zengin olmasi ama az kalorili olmasi sart,cig sebze agirlikli olmali.
evet evde pek sebze kalmmais alis veris yapmam lazim oglum uyansin bol yesillik yesil elma alicam , brokolide ödem atiyormus, ben burda acik yesil cay bulamadim , poset olanlarda sanki tatlandirci var gibi geldi . sanki butün caylarin tadi ayni gibi
masallah vallahı bence senı çağırsınlar konuk olarak Derya nı Dünyasına masallahın var kız1.ilk olarak Bismillah de ,yarini ilk gunun say basla,ALLAHin izni ile basaracagina inan,bu kural her seyin basi,inan ki basaricaksin INSAALLAH.Bu kisim VALLAHIcoook onemli bence.sen ki 10 kilovermis birisin dimi??sabrin bitdiyinde es-Sabur de.er-Resid diyerek ALLAHdan seni neticeye ulastirmasini iste,ben hatta bazen bakiyorum ki cok aciktim suya okuyup iciyorum.
2.ara ogun yeme.“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”
3.yesil cayi gunde en az 3 kupa,suyu,1.5-2 litre ic.yesil caya kiraz sapi at demlerken ki idrar sokucdur,haliyle odem atar,arada da biberiye at 1 kasik demlerken.
4.bademi,yogurtu,yesil elmani evinden eksik etme,zira menunde mutlaka olucak.her yemekten sonra ben ya 10 tane badem,yada yari veya 1/4 elma yerdim.az yagli yogurt cok ciddi yag yakar.
6>ve de boll salata,mesela bir tabak coban salatasi veya mevsim.maksat mideyi doldurmak.cig sebze veya sebze yemeyi sart.
7.kahvaltida ya peynir ya da yumurta yiyeceksin,ikisini birarada olmaz.arzucugumun listesinde oyleydi,biz hepimiz uyuyorduk bu kurala.benim kahvaltim genelde ya peynir ya yumurta,1 dilim cavdar,1 domates,1salatalik,10 tane badem,1/4 elma veya 5 badem yari elma olurdu.
8.tatli ,kola,mesrubat,acma,pogaca,borek yasak.dondurma sadece 1 top,recel 1 kasik,cikolata haftada 1 kez,1 kare.
9.sporu gunde ne 1 saatden az,ne fazla yapicaksin,tam 1saat ,benim gibi ortaya karisik,kekik,biberye,badem,bugday yaglarini surup strec filmle sarip yapcaksin sporunu,araliksin,1 saati tam olarak spora ayiracaksin.sporun da guzel.onu da oyle ayiririz ki 1 saat olsun gunluk,
10.vee en esasi yemekten 2 saat gecmeden ,ve ackarnina spor yasak..yemekten 2 saat gecmeden yaparsan kas yaparsin,zira sumo gurescilerinin taktig o,ac yaparsan verimi olmaz.
12,her ogunde ekmek olucak,cavdar veya kepek,1 dilim,gunluk 3 dilim.
1.ilk olarak Bismillah de ,yarini ilk gunun say basla,ALLAHin izni ile basaracagina inan,bu kural her seyin basi,inan ki basaricaksin INSAALLAH.Bu kisim VALLAHIcoook onemli bence.sen ki 10 kilovermis birisin dimi??sabrin bitdiyinde es-Sabur de.er-Resid diyerek ALLAHdan seni neticeye ulastirmasini iste,ben hatta bazen bakiyorum ki cok aciktim suya okuyup iciyorum.
6>ve de boll salata,mesela bir tabak coban salatasi veya mevsim.maksat mideyi doldurmak.cig sebze veya sebze yemeyi sart.
12,her ogunde ekmek olucak,cavdar veya kepek,1 dilim,gunluk 3 dilim.
nihayet gele bildim canim,bu detoksdan dolayi halsizim,is guc de birtarafdan,neyse ki 1saat uyudum toparladim,ELHAMDULILLAH.CANIM BEN DE DIYETE BASLADIGIMDA 69 KILOYDUM,HATTA ILK OLARAK TOPIKIMIN ADI 6 KILO FAZLAM VAR,BANA ARKADAS OLURMUSUN'DU,YANI HEDEFIM 63TU.nisaniin 25 i basladim,taki mayisin 14 une kadar 3 kilo verdim,mayisin 14unde istenbula sonra antalyaya tatile giitik.ben donuste anca haziranin 7 sine falan tekrar basladim.ama ben tatile giderken artik 66 bile olsam 38 bedendim ve korse bitmisdi benimcin.demek ki ben tam 1 aya ,otaraf butarafli,5 kilo verdim,bugunki tartimla diyorum.arada da tatilde anam aglayana kadar yedim yani,.peki nasilmi?????
Hepsini okudum ve yapacağım emin olbana güvenebilrisn
tek sıkıntım ben eve 7 de gidiyorum
yemek yiyene kadar 19:30 oluyor
yeşilçay su içerim sıkıntı olmaz
geri kalan herşeyi yaparım
fakat badem kalorili neden yiyoruz anlamadım
masallah vallahı bence senı çağırsınlar konuk olarak Derya nı Dünyasına masallahın var kız
Çokk iyimiş bademin bu özelliğini bilmiyordum
ara olarak yapmayacağıma göre
kahvaltıdan sonra yiyebilirm senin gibi
yalnız benim cildim problemli iyice sivilce yapmasın bu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?