oyyy kıyamam ya eminim çok zordurben hayatta dayanamam elim ayğım titrer başım döner..hayatta yapamam detoksu
sağol bıtanemmm hosbulduk çokk sükür ıyıyım :)harikasın türkan MAŞALLAHdarısı başımıza :)
fehiyem hoşgelmişsin tatlım nasılsın ?
kiraz buradada çok pahalı canım yaiyisi 6 ila 8 arası değişiyo
bencede ..türkan olayı çözmekle kalmamış iradesiylede mükemmel uygulamış
bu arada arkadaşlar Dr.Gürkan Kubilay demişki, bir günde taş çatlasa 80 - 100 gr arası yağ yakabilirsiniz. bu da bir haftada 700 gr olur. daha fazla gidiyorsa (diyete başladığımız ilk hafta hariç) su ya da kas kaybediyorsunuzdur.
sen de benım gıbısın yapamıyorum elim ayağım tıtrıyor basım dönuyor zaten tansiyonum hep düşük daha beter olurum yaaoyyy kıyamam ya eminim çok zordurben hayatta dayanamam elim ayğım titrer başım döner..hayatta yapamam detoksu
ben gidiyorum,halsizim.gorusuruuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz INSAALLAH.GUZEL SEYLER KOLAY KAZANILMAZ.SABIR VE IRADE GEREKTIRIR.
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynır,1 çay kaş.bal,1sekersiz cay
ara: 1 avuç kıraz
öğle:menemen,1bardak ayran
ara:yarım saat step,3 kupa yesil çay,2 litre su
akşam:çokaz karpuz ve peynır
bugunun menusu bu kızlar daha da bır sey yemem zaten dunde hemen hemen aynıydı sporumu da yaptım suyumu da içtim,bıtkı çayımı da içtim yanı :)
menüm..
kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek
5 zeytin + 1 kk peynir +bol domates-maydonoz
şekersiz çay
çay kaşığının ucuyla nutella
öğlen : kahvaltımı geç yaptığım için 1 porsiyon kirazla yetindim..
akşam : 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba (yağsız )
2 kupa yeşil çay
1.5 lt su
akşam eşimle yürüyüş yapıcaz.. şimdilik böyle
menüm..
Kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
öğlen : Kahvaltımı geç yaptığım için 1 porsiyon kirazla yetindim..
Akşam : 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba (yağsız )
2 kupa yeşil çay
1.5 lt su
az ama guzel ,sebze yok ama???????
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynır,1 çay kaş.bal,1sekersiz cay
bugunun menusu bu kızlar daha da bır sey yemem zaten dunde hemen hemen aynıydı sporumu da yaptım suyumu da içtim,bıtkı çayımı da içtim yanı :)
akşam az olmamışmı bitanem ?
FEHIYE,GULSEN BEN KARAR VERDIM ARTIK KIMSECIKLERI NERDE KALDIN,NYE MENUNU YORUMLAMADIN,FALAN FILAN DIYIPDE ASLLAAAA KENDIMI YIPRATICAK DEGILIM,HER KES 20 YASI ASKIN AKLI BASINDA BIREY,ZAYIFLAMAK ISTEYEN KURALLARA UYAR,ZATEN KURALLAR DA HER KES KILO VERBILSIN DIYE DIMI,ISTEYEN ELIR,KATILIR,KAZANIR,HAFTADA BIR GELEN DIYETTE YAPAMAZ,HALIYLE UZUNTUDE ONA KALIR.ben neden kendimi yipraticakmisim ki ??deliyim ben aa.ben gelirim menumu yazarim,elbet burda sesime hay veren biri bulunur,onunla yorumlasiriz,giderim dimi???bos veeer ...
zayıflarsın cnm takma kafana ..hem zaten inceciksin ben senin gibi olsam göbek atarım
üzme tatlı canını sen gelirler onlarda birazdan
zayıflarsın cnm takma kafana ..hem zaten inceciksin ben senin gibi olsam göbek atarımhaklısın Gülşenım ama akşamları az yıyeyım kı 11 gün sonra tatıle gideceğiz ne yapayım bıraz zayıflamam lazımmmm:)
FEHIYE,GULSEN BEN KARAR VERDIM ARTIK KIMSECIKLERI NERDE KALDIN,NYE MENUNU YORUMLAMADIN,FALAN FILAN DIYIPDE ASLLAAAA KENDIMI YIPRATICAK DEGILIM,HER KES 20 YASI ASKIN AKLI BASINDA BIREY,ZAYIFLAMAK ISTEYEN KURALLARA UYAR,ZATEN KURALLAR DA HER KES KILO VERBILSIN DIYE DIMI,ISTEYEN ELIR,KATILIR,KAZANIR,HAFTADA BIR GELEN DIYETTE YAPAMAZ,HALIYLE UZUNTUDE ONA KALIR.ben neden kendimi yipraticakmisim ki ??deliyim ben aa.ben gelirim menumu yazarim,elbet burda sesime hay veren biri bulunur,onunla yorumlasiriz,giderim dimi???bos veeer ...
Hadı kalın saglıcakla.cok optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım kahvaltı öğlen aralar falan gayet iyi ama şu akşamları karpuz peynir hep dikkatimi çekiyo. biliyorum tatil için iyice azalttın ama bu şekilde metabolizman yavaşlar söyleyim. metabolizmanın çalışması için bişeyler yememiz gerekir ki onları sindirsin.sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynır,1 çay kaş.bal,1sekersiz cay
menüm..
kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
öğlen : kahvaltımı geç yaptığım için 1 porsiyon kirazla yetindim..
akşam : 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba (yağsız )
2 kupa yeşil çay
1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?