Turkan88'in Diyet Günlüğü

sağol bıtanemmm hosbulduk çokk sükür ıyıyım :)

aa arzucuğum ben de o kadar da uzulyordum neden bu kadar az veriyorum diye meğer sevinmelıymısım nurgulum duyyy:)

oyyy kıyamam ya eminim çok zordur ben hayatta dayanamam elim ayğım titrer başım döner..hayatta yapamam detoksu
sen de benım gıbısın yapamıyorum elim ayağım tıtrıyor basım dönuyor zaten tansiyonum hep düşük daha beter olurum yaa

sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynır,1 çay kaş.bal,1sekersiz cay
ara: 1 avuç kıraz
öğle:
menemen,1bardak ayran
ara:yarım saat step,3 kupa yesil çay,2 litre su
akşam:çokaz karpuz ve peynır
bugunun menusu bu kızlar daha da bır sey yemem zaten dunde hemen hemen aynıydı sporumu da yaptım suyumu da içtim,bıtkı çayımı da içtim yanı :)

az ama guzel ,sebze yok ama???????

vallahı bayıldım menune hep böyle yap bak nasıl zayıflıyorsun güzelim bravooooo:)

menüm..

kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek

5 zeytin + 1 kk peynir +bol domates-maydonoz
şekersiz çay
çay kaşığının ucuyla nutella

öğlen : kahvaltımı geç yaptığım için 1 porsiyon kirazla yetindim..

akşam : 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba (yağsız )

2 kupa yeşil çay
1.5 lt su

akşam eşimle yürüyüş yapıcaz.. şimdilik böyle

kahvaltın ve aksamın guzel,keske oglen 1tabak da salata yeseydın,spor sart spor.yuruyusle yetınme.!!!!!!!!!

akşam az olmamışmı bitanem ?

FEHIYE,GULSEN BEN KARAR VERDIM ARTIK KIMSECIKLERI NERDE KALDIN,NYE MENUNU YORUMLAMADIN,FALAN FILAN DIYIPDE ASLLAAAA KENDIMI YIPRATICAK DEGILIM,HER KES 20 YASI ASKIN AKLI BASINDA BIREY,ZAYIFLAMAK ISTEYEN KURALLARA UYAR,ZATEN KURALLAR DA HER KES KILO VERBILSIN DIYE DIMI,ISTEYEN ELIR,KATILIR,KAZANIR,HAFTADA BIR GELEN DIYETTE YAPAMAZ,HALIYLE UZUNTUDE ONA KALIR.ben neden kendimi yipraticakmisim ki ??deliyim ben aa.ben gelirim menumu yazarim,elbet burda sesime hay veren biri bulunur,onunla yorumlasiriz,giderim dimi???bos veeer ...

Haklısın Türkanım çokk hem de hıçç yıpratmaya değmez kendini :)

haklısın Gülşenım ama akşamları az yıyeyım kı 11 gün sonra tatıle gideceğiz ne yapayım bıraz zayıflamam lazımmmm:)
zayıflarsın cnm takma kafana ..hem zaten inceciksin ben senin gibi olsam göbek atarım

üzme tatlı canını sen gelirler onlarda birazdan

türkanım fehiyem nurgülüm diğer kızlar hepinizi çok özledim..türkanım ben sporumu asla bırakmadan ve aşırıya kaçmadan ölçülü yiyorum yemeklerimi pazarteside allahın izniyle yeniden başlıcamda nasıl bi diyet uygulamam gerek hiç bilmiyorum
bugun aqua parka gittik bitanelerim 38 beden bikinimle gerçekten baya güzeldim :) bacaklarımda azcık incele tam olucak karın bel basen inceciik gözler üstümdeydi heep :)

canım kahvaltı öğlen aralar falan gayet iyi ama şu akşamları karpuz peynir hep dikkatimi çekiyo. biliyorum tatil için iyice azalttın ama bu şekilde metabolizman yavaşlar söyleyim. metabolizmanın çalışması için bişeyler yememiz gerekir ki onları sindirsin.

canım menün az bence. hiç protein yok sebze yok. kas kaybetme dikkat et bence canım.

bende menümü yazayım
sabah: 1 küçük yağsız tost(kepek ekmekli), yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba, 4 yemek kaşığı taze fasulya, 1 kase yoğurt, 1 dlm kpk ekm.
ara: 1 elma, 2 ceviz. 1 su ba süt.
ara: az dondurma (bu fazla biliyorum ama uykudan uyanınca tutamadım kendimi canım tatlı istedi)
akşam: 1 kase çorba, 6-7 yemek kaşığı yağsız tavuk sote
ara: 1 elma, 1 çay ba süt

4 kupa yeşil çay, 2,5 lt su

masa tenisi oynadım çok ter attım bugün. akşam ilker uyuyunca leslie yaparım 3 mile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…