bende menümü yazayım
sabah: 1 küçük yağsız tost(kepek ekmekli), yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba, 4 yemek kaşığı taze fasulya, 1 kase yoğurt, 1 dlm kpk ekm.
ara: 1 elma, 2 ceviz. 1 su ba süt.
ara: az dondurma (bu fazla biliyorum ama uykudan uyanınca tutamadım kendimi canım tatlı istedi)
akşam: 1 kase çorba, 6-7 yemek kaşığı yağsız tavuk sote
ara: 1 elma, 1 çay ba süt
4 kupa yeşil çay, 2,5 lt su
masa tenisi oynadım çok ter attım bugün. akşam ilker uyuyunca leslie yaparım 3 mile.
türkanım fehiyem nurgülüm diğer kızlar hepinizi çok özledim..türkanım ben sporumu asla bırakmadan ve aşırıya kaçmadan ölçülü yiyorum yemeklerimi pazarteside allahın izniyle yeniden başlıcamda nasıl bi diyet uygulamam gerek hiç bilmiyorum
bugun aqua parka gittik bitanelerim 38 beden bikinimle gerçekten baya güzeldim :) bacaklarımda azcık incele tam olucak karın bel basen inceciik gözler üstümdeydi heep :)
harıkasın bıtanem süper akşamları ne yıyeyımı kız karpuzu da çok severim biliyorsunuz :)bende menümü yazayım
ara: az dondurma (bu fazla biliyorum ama uykudan uyanınca tutamadım kendimi canım tatlı istedi)
masa tenisi oynadım çok ter attım bugün. akşam ilker uyuyunca leslie yaparım 3 mile.
merhaba kubracigim,senin adina cook sevindim fisstik,ya ben de INSAALLAH DETOKSDAN bir hafta sonra diyeti birakmayi,kilomu koruma yonlu faaliyete baslamayi dusunuyorum,aslinda simdikinden pek farki olmuycak,s
bugün aktara gittim yağaldım kırmızı bıber bıtmıstı baska yağlar aldım bu yağları karıstırdım kavanoza akşamları sürüp yatacam bundan sonra insallah yağlarımı hemen yazayım:buğday yağı,menekşe yağı,bıberiye,kekık,portakal,acıbadem yağı,ardıçağacı yağı, bunları bıtene kadar akşamları sürüp streçle saracam ve yatacam sabaha kadar ıyı olur gidene kadar insallah:)))
canim ogunler guzel am sank aralar biraz fazla ,hele ikinci ara.
canım meyveyle süt içtiğimi söylemiştim. Ceviz de günde 2 yi aşmamak kaydıyla kandaki yağ oranını düzenliyormuş öyle vermişti doktor. O yüzden yiyorum. Ama dondurmanın fazla olduğunu kabul ediyorum.
kızlar diyetisyene gittiğim dönemde doktorumun önerisiyle yaptığım detoksu yazmak istiroum size.ç
07:00 taze sıkılmış meyve suyu
08:00 sade soda
09:00 yeşil çay
10:00 taze sıkılmış meyve suyu
11:00 bitki çayı (ıhlamur, papatya, adaçayı)
12:00 1 tane avuç içi büyüklüğünde karnabahar ve brokoli + 2 su ba su + 1 çay kaşığı sıvıyağ pişirip tüketin
13:00 sade soda
14:00 bitki çayı (ıhlamur, papatya, adaçayı)
15:00 yeşil çay
16:00 taze sıkılmış meyve suyu
17:00 yeşil çay
18:00 1 tane avuç içi büyüklüğünde karnabahar ve brokoli + 2 su ba su + 1 çay kaşığı sıvıyağ pişirip tüketin
19:00 sade soda
20:00 yeşil çay
21:00 taze sıkılmış meyve suyu
ve içebildiğiniz kadar su...
Allahım berbat bir gündü nasıl geçtiğini bilmiyorum o günün. Gece bile açlıktan uyuyamamıştım
hoşgeldin kübracım..nasılsın demicem maşallah iyisin hatta süpersin :) ah ahh bende bi girsem 38 bedene eski günlerdeki gibitürkanım fehiyem nurgülüm diğer kızlar hepinizi çok özledim..türkanım ben sporumu asla bırakmadan ve aşırıya kaçmadan ölçülü yiyorum yemeklerimi pazarteside allahın izniyle yeniden başlıcamda nasıl bi diyet uygulamam gerek hiç bilmiyorum
bugun aqua parka gittik bitanelerim 38 beden bikinimle gerçekten baya güzeldim :) bacaklarımda azcık incele tam olucak karın bel basen inceciik gözler üstümdeydi heep :)
haklısın bende farkındayım ama düzenli bir menü oluşturamıyorum bitürlücanım kahvaltı öğlen aralar falan gayet iyi ama şu akşamları karpuz peynir hep dikkatimi çekiyo. biliyorum tatil için iyice azalttın ama bu şekilde metabolizman yavaşlar söyleyim. metabolizmanın çalışması için bişeyler yememiz gerekir ki onları sindirsin.
canım menün az bence. hiç protein yok sebze yok. kas kaybetme dikkat et bence canım.
bende menümü yazayım
Aclıktan yemek bolumunde buldum kendımı ya.elım ayagı m tutmuyor,ben yemek u=ıstıor,ıskender,balık,pataes,gozleme,cok kotuyum ben,ıyı geceler,.allahım banas abır ver.
kızlar diyetisyene gittiğim dönemde doktorumun önerisiyle yaptığım detoksu yazmak istiroum size.ç
12:00 1 tane avuç içi büyüklüğünde karnabahar ve brokoli + 2 su ba su + 1 çay kaşığı sıvıyağ pişirip tüketin
18:00 1 tane avuç içi büyüklüğünde karnabahar ve brokoli + 2 su ba su + 1 çay kaşığı sıvıyağ pişirip tüketin
Allahım berbat bir gündü nasıl geçtiğini bilmiyorum o günün. gece bile açlıktan uyuyamamıştım
hoşgeldin kübracım..nasılsın demicem maşallah iyisin hatta süpersin :) ah ahh bende bi girsem 38 bedene eski günlerdeki gibi
haklısın bende farkındayım ama düzenli bir menü oluşturamıyorum bitürlühalbuki dietisyenede gittim listemde var ama uyamıyorum..üstelik listemdekilerden az yediğim halde kilo veremiyorum
senin menülerini çok sağlıklı ve yeterli buluyorum ..tebrikler
evet canım ben öğünlerimde her besin grubundan bulundurmaya çalışıyorum yemek yapmaya vakit bulabildiğim kadar. bak seninde ne güzel diyetisyen listen varmış bence onu uygula çünkü o listelerle aç kalmadan inanılmaz şekilde kilo veriliyor. yerinde olsam kesinlikle o listeye uyardım.
türkan88
Moralim çok bozuk spor diyet ama vücud tepki vermiyor
kilo veremiyorum
bana birşeyler önerirmisin lütfenn
sabah kahvaltı bile yapmadım iştah yok çünkü
hala tartının aynı kiloyu göstermesi tüm uğraşlara rağmen canımı sıkıyor
bende senin gibiyim 74.5 tan 61 e dustum sonra 1 kilo aldim 6 ayda 62 kiloda kaldim simdi azcik daha almisimocaktan nisana kadar işte 10 kilo verdim
sonra bıraktım baktım 2 kilo almışım geri başladım
mayıs ortası geri 68 oldum
biraz dikkat etmeyeince hemen alıyorumm
hepsine uyucam vallahi sık beni kas biraz
evlencem yaa ben off offf:18::18:
sonra işte geçen hafta pzt siznle tekrar başladım 69 kio olarak
banad banadabenide kas türkanım yaaa
3hafta kaldı nişanıma nişana kadar 57 olmam lazım
banada acımasız ve katı davran
off off yapıştı kilolar offf
bu hollywood diyeti aslinda sadece meyve suyu ciiyorsun ama ben gevsettim biraz.bugun 2. gunumacik miyor musun öglen tavugun yanina salata yapsan rokali bol yesillikli birazda ceviz , meyve suyu aciktir miyor mu.
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynır,1 çay kaş.bal,1sekersiz cay
ara: 1 avuç kıraz
öğle:menemen,1bardak ayran
ara:yarım saat step,3 kupa yesil çay,2 litre su
akşam:çokaz karpuz ve peynır
bugunun menusu bu kızlar daha da bır sey yemem zaten dunde hemen hemen aynıydı sporumu da yaptım suyumu da içtim,bıtkı çayımı da içtim yanı :)
cok hafif bi gun gecirmissin masallahmenüm..
kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek
5 zeytin + 1 kk peynir +bol domates-maydonoz
şekersiz çay
çay kaşığının ucuyla nutella
öğlen : kahvaltımı geç yaptığım için 1 porsiyon kirazla yetindim..
akşam : 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba (yağsız )
2 kupa yeşil çay
1.5 lt su
akşam eşimle yürüyüş yapıcaz.. şimdilik böyle
dondurmaya bende zor dayaniyorummmmm:18::18::18::18:bende menümü yazayım
Allahım berbat bir gündü nasıl geçtiğini bilmiyorum o günün. gece bile açlıktan uyuyamamıştım
Doktorum - Şişmanlatan 10 Hata - Geleceğe Dair Korkularınız 16.12.2011 - YouTube kızlar link vermeyi bilmiyorum ama denedim inşallah olur.. mutlaka izleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?