Turkan88'in Diyet Günlüğü

ellerine sağlık bitanem ne güzel özetlemişsin bu hataların birçoğunu yapıyorum ders oldu bana

fehiyeem saol bitanem 54üm işte şu an spora tam gaz devam bugun çok yüzdüğüm için yapmıcam sporun 3 katı kadar yaktırıyomuş çünkü.
50 olmak hedefim bakalım ne kadar sürede verebilicem allahın izniyle pazartesi başlıyorum

canım yalnız esın sana yaklasmaz bılesın
:))))))
canım benım ne güzel özetlemıssın ellerine sağlık yaa bu hataları yapıyoruz malesef

tabı sen bılırsın ama kılon süper bence 50 olmak istiyorsan kolay gelsin ne dıyeyım umarım hayalındekı kıloya kavusursun tatlım pazartesı basla bakalım sporunu da yapıyorsun zaten verirsin insallah bıtanem:))

kızlarrr tek kaldım ben uyumaya gıdıyorum yağımı da sürdüm strecle de sardım çocuklar uyudu esim maç izliyor ben de uyumaya gıdeyım yarın görüşürüz fıstıklarrrrrrrr :))))))

canim rossmann'da, edeka'da heryerde bulabilirsin acik yesil cay :) bi bak istersen cay reyonunda var

herseyin güzel, sadece aksam yemegin yok denebilir.. onu da tatil icin yapiyorsun dedin ztn. o yüzden böyle devam et :)
ama dikkatli ol basin dönmesin canim :)

cook begendim, böyle devam et canim :)

canim güzelde, dondurma yadin, keske aksam elmayi en azindan yemeseydin yada ne bilim baska ara ögünden vazgecseydin :) ama baska türlü cok saglikli

Dün kiraz detoksu yapmistim, bugün yapmadim, ve iyiki de yapmamisim, sabah 8de evden ciktim, aksam 8de evdeydim, dayanamazdim herhalde...

bugün yediklerim:

Sabah: 3 kuru kayisi, 1 Breze (alman simit gibi birsey) ve 1 cappuccino
Ögle: yine 1 Breze (malum okuldaydm ) , yaninda salata,
Ara: 1 elma, 5 badem
Aksam: 1 bardak ayran, tavuk izgara yaninda bol salata, ve 2 yk bulgur pilavi

bugün bütün gün disarda oldugum icin sadece 1 kupa yesil cay icebildim, sporda yapamadim, ama yarin telafi edicem insallah
Su: 2,5 lt

guzel,diyecek bisey yok

neyse kizlaaaar....bugun carsamba ve kilo bildirimi gunu,ben kilo bildirimimi yarin yapacaktim ama,zira detoks yarin bitecek diye biliyordum ama cumaya INSAALLAH.

NEYSE BU SABAH TARTIDA 62.9 kiloyum,yani hedefime ulastim veeee mezunummmmmmmmmmmm..........................HEDEFIM 63 TU.TOPLMA GIDEN 6.1 KILO
MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH

Son düzenleme:

sürekli karpuz yiyorsun
bende deliisiyim ama korkuyoırum yaa şeker var malum

canıumm mümkün olduğunca kahvaltını erken yapmaya çalış

aynen canım cok haklısın

dondurmaaaaaa benimde zaafımm
menünü beğendim canm

benim menium:

kahvalti ;yarim kilo kiraz ;3 bardak bitki cayi,6 bardak su'

ogle;yarim kilo kiraz,3 bardak bitki cati,3 bardak su,

aksam;yarim kilo kiraz,aksam da 3 bardak bitki cayi icicem INSAALLAH,YESILLIM BITMISDI,GEC OLDU BIRAZ.

Dün aradım taradım o bahsedilen beyaz kirazlardan bulamadım
hiç bir yerde yoktu
gitti kiraz detoksu

Ben 65 altı rakamları görsem göbek atarım göbekkk

simit tarzı birşeyse muhtemel hamur..

Bizi bırakmayacaksın değil mi?

Tebrişk ederim darısı başımıza

masallah sana bravooooo tebrikler çokk mutlu oldum adına ben de tartıldım tam tamına 59 um yanı benı de tebrik edin yaa süperiz elhamdulıllah zira ben hıçç detoks falan yapmadım bılıyorsunuz bu arada Türkanım umarım detoks bıttıkten sonra almazsın verdiklerini detoks sırasında dikkat etmen lazım bıtanem tamam mııımuckkkssssss çokk öptüm herkesiiiiiii

Dün hayata küsüp yemek yemeyince 500 gr gitmiş
çoookkk mutlu oldummm

dün menümm
Kahvaltı yapmadım çok mutsuzdum
1 bardak bitki çayı

Öğlen
ızagra tavuk
domates

akşam
taze fasulye
cacık 5 -6 kaşık içtim çok tuzluydu
3 ince dilim karpuz

2,5 lt su

kuzenimin sözü vardı spor yapamadım
1 tane tatlılarından yedim

veee sabah tartıda
68.4 kiloydummmm

yani giden 600 gr

bence guzel..hele kahve yokmu orda tam bi kahve delisiyimmm...
dun aksam o kadar agladim o kadar agladim ki.bu dizi oldurecek beni yaaaaa.....
oyle bir gecer zaman ki mii..eger oysa ben de cok agladim..sistim resmen..
harikasinnn masallah
menun guzel cnm bu arada tebriklerr..

Bende artik türkanin dün verdigi önerilere göre devam edicem ki bir cok seyi zaten simdiye kadar yapiyordum..
Tatli birsey agizima sürmicem ( bakalm haftaya nolcak

Bende çikolatayı dün itibari ile bıraktım
Allah yardımcım olsun
Beynim sürekli çikolata sinyali veriyor yaa
kuduruyorum resmen yemeyince
Bağımlıyım
Damardan serum olarak takcam çikolatayı yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…