Turkan88'in Diyet Günlüğü

inşallah canım....daha cokvar zaten bı ozaman gelsınde kızım ıcınde bı caresıne bakıcaz artık.....zaten ıstemıyodum aldırmayı.....esım sabah dıyorkı s en bakamam deyınce ben oyle soledım bende sen aldıralım dedıgın ıcın sana kızıp aldırmak ıstedım benı cesaretlendırmegın ıcın....bızım sorunumuz ıletısımsızlık aslında....onu cozmemıslazım...

ve bu ılatısımsızlıge de bır bebek kurban olucaktı az kalsın.hangı konuda olursa olsun asla kımsenın etkısı altına dusmemegı ogrenmek lazım.

allah yardımcın olsun canım çokk ozr valla sana hak veriyorum
kıyamam sana yaa

nazar boncuğu olsun canım sıkma canını

bende regl olcam canım sıkkın morlaim bozuk karnım ağrıyor

cok gecmıs olsun canım,spor yapabılıyormusun regl oldugunda??

Bu arada fehıyemle mesajlastık dun,tatıl cok ıyı gıdıyor masaallah.her kese selam soyledı..

Menum;

kahvaltı; 1 dılım ekmek, 1 yumurta, 1d.kasar, 3 zeytın.

Ara; 1kasık cılek recelı,cayla

ogle; 2kepce corba, 1.5 d.cavdar.salata

ara;yarım serbetlı tatlı cayla

Aksam; yogurtlu salata .

Merhaba canlariimmm nasilsiniz bugün :)

bende regl oldum bugün yarin da tarti günü var bakalim ne cikcak
size birsey sorucaktim... siz nasil tartiliyorsunuz? ic camasiriyla mi yoksa kiyafetlerinizle mi?

Masatakvimi, sen nezaman baslicaksin o diyete? bende katilabilirmiyim sana

cok gecmıs olsun canım,spor yapabılıyormusun regl oldugunda??

Bu arada fehıyemle mesajlastık dun,tatıl cok ıyı gıdıyor masaallah.her kese selam soyledı..

A.slm canım
sende çok selam söyle
ilk gün çok sancım oluyor ama yapıyorum

Menum;

Aksam; yogurtlu salata .

yoğurtlu salata nasıl oluyor??

Ben yarın başlıyorum inş canım
beraber yapalım tabi neden olmasın
sevinirim yalnız kalmam

Cadı inş yazdığımı görürsün canım
diyet 5 günlük hafta sonu tatil ama ben hafta içi başlayacağım için hafta sonuda dikkat edeceğim
ama eğer hafta sonukaçar diyorsan pzt yapalım??

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

Menum;

Aksam; yogurtlu salata .

Türkancım gayet güzel arada azıcık tatlı yemeye de hakkımız var ama dimi :))

Menum;

Aksam; yogurtlu salata .

Türkancım gayet güzel arada azıcık tatlı yemeye de hakkımız var ama dimi :))

Menum;

Aksam; yogurtlu salata .

Türkancım gayet iyi cnm bizim de arada yarım tatlı yemeye hakkımız var ama dimi :))))

kızlar bende menümü paylaşayım
sabah 1 poğaça 4 zeytin salatalık şekersiz çay
öğle patatesli tavuk haşlama yoğurt 1 kepçe domates çorbası
ara 3 tane burçak bisküvi çayla
akşam taze fasülye salata 1 dilim ekmek olacak
2 lt su
2 yeşil çay
spor olarak leslie ve ender saraç yaparım büyük ihtimalle

masatakvimi,yogurtlu salata ,soyle,perpetoyun diye bir bitki var,turkce tercumesi semizotu,ama onun daha kucuk yapraklisi,onu kaynatip suyunu suzdukten sonra,ince ince dogranmis dereotu,salatalik,sarimsak ilave edip yogutunu da dokup karistiriyorsun ,oluyor haarika bir salata.

daha nneeeeeeee olsuuuun,sorarim size,daha ne olsuuuuuuuuuuunnnnnnnnn???????????????

Cadı inş yazdığımı görürsün canım
diyet 5 günlük hafta sonu tatil ama ben hafta içi başlayacağım için hafta sonuda dikkat edeceğim
ama eğer hafta sonukaçar diyorsan pzt yapalım??

ayy canim ne dusuncelisin sagol
vallah hafta sonuda dikkat ederim bende sorun degil, ama yarin degilde persembe baslasak olurmu? yarin kandil, teyzemde olucam aksam, yemek yemezsem orda olmaz...
Tabikide senin icin de bir mahsuru yoksa

bugun yediklerim:
sabah: 1,5 dilim ekmek, az peynir, kucuk dilim salam, yarim elma
Ögle: kücük tabak türlü, 1 kücük seftali
Aksam: tavuk izgara ve salata

Spor cok yapmadim kizlar, adet dönemimdeyim, 3 km normal bi tempoda yürüdüm, 20 dk da pilates yaptim
3 bardak yesil cay ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…