Turkan88'in Diyet Günlüğü

Ben yemegimi azaltiyorum sadece :)
Yine de cook tesekkur ederim..
Hayirli geceleer :))
İns yarin istedgn kiloda uyanirsiin... :))

Çikolata hoş geldinn
maşallah pek bi sohbetlisin canım

burdaki bayanların çoğu evli nişanlı
aile ve sorumlulukları oldukları için çok online olamıyoruz
ama hepimiz birbirimize çok bağlıyız

Günaydın canlarımmmm

canım geçmiş olsun ne ameliyatı bu??ciddi bır sey değildir umarım merak ettim şimdi geçmiş olsun Allah sifalar versin canım ben de bu topiktendim de pazartesi tatilden geldim 10 gün kadar yoktum canım

masatakvimi herzaman ki gibi süper menu :) bakalim carsamba günü kac kilosun, eminimki vermissindir :)

masallah fehiye, yine full tempoyla baslamissin, cok begendim :)))
ayy ne iyisi canım basladığım kiloya tekrar geldim ben yapmıyayım da diet kim yapsın ya basen almıs basını gidiyor öff bılseydim tatıle cıkmazdım yaa

dietin ve sporun mukemmel aferin ben kusur bulamadım bu arada tatıle nereye gidiyorsun canım:)

arzucuğum hosgeldin canım hazırlıklar bıttı mı??bu arada aferin kız masallah nasıl bu hengamedediet yapabılıyorsun sastım vallah:))
Günaydın bıtanemmmmm,fıstıkkkk:))

gunaydinlaarr :))

fehiye, omurga ameliyati. riskli.. riski dusurmem icin de kilo vermem lazim.
dua edn ins..

masatakvimi, tesekkur ederim. :) normalde konusmayi sevmeyen biriyim ama.. diyet konusunda susmak istemiyorum :)
sizle daha cok kaynasmak icin konusmak gerekiyor :)

canım benım çokk geçmiş olsun Allahım şifa versin umarım her sey yolunda gider canım

Sabah
1cay kasigi corek otu.

yogurt
peynir
Domates
1ince dilim ekmek.
Kucucuuk azicik kizartlms sucukdan aldim.

1erik

Simdilik yarm saatlk sporum bitti :))

kendimi cok iyi hissediyorum.
Tabi bu gun biraz kacrmisim...
caanim,hos geldiiin,topikimizin en kucuk kiziiiii....
annem cok hakli,inan bana zamanla hallediceksin.hatta bu senin 1 yilini aicak,eksikler bitmiyor ki.aileye alismak.ooo...ALLAH yardimci olsun.

guzel menu caanimmmcok az oluyor ki bir menude eksik bulayim/4 4luksunuz artik.MASAALLAH/

2 bucuk saat yuruyus bitti :)
Aslinda 1 saatte tamamdi ama disari ciktigimiz icin...
Ayrica tartildim 70.9 cikti. Odul olarak kucuk bir ciko aldim. 6 gundur diyettym ya :)

Kacamak dgl yani. :)
:)))))BIR KAREYE IZIN VAR ANCAK.OK?

HUMEYRA,ALLA YARDIMCIN OLSUN.KOLAY GELSIN.KOTU GOZDEN KORUSUN SIZLERI INSAALLAH
::)))HASLANMIS YOGURTMU:)GUZEL MENU.AMA OGLE AAZZZ
COK GECMIS OLSI=UN TATLIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMELIYAT NE ZAMAN??OMURGADA NE AMELIYATI.SORUNUN NE?

YOO BENCE GAYET GUZEL,HARIKA BASLADIGINI DUSUNUYORUM

Bir parca dondirma yedm ama 15dk tmpolu yuruyus ve egzersz yaptm. Hesaplarima gore yaktm bile
ama tuvalet sorunu yasiyorum.(
CANIM MENUNU TAM YAZ GUNUN SONUNDA.OK?
CANIM BENIM HER ZAMANKI GIBI SUPERSIIIINN....

Aa ask olsunn arzuayten ben varimm :))
Umarim tayinin belli olur bir.an once.

Ne guzel senin iki uc kilon kalmis. Darisi bizim basimizaa )
AMIN KUCUK TATLI KIZ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Ben daha once boyle grup halinde yarislar seklinde zayiflama platformlarnda parali olarak gormustum. Bence de burasi cok iyi ama online.acidan biraz az online var..
Nasil ve ne kadar surede verdnn :) onerilern var mi ?
ANLAMADIM.NE PARALI.
OGLE YEMEGI AYAKUSTU OLMUS AMA GERI KALANI GUZEL,SENIN ADINA COK SEVINDIM,MERAK ETME.DAHA BIZIMLE KILO VEREMEYEN HATIRLAMIYORUM ALLAHIN IZNI ILE.

İnanmiyorumm. Cok mutluyumm. :))
71.1 ciktiimm. Sabah da 71.1 dimm. Kilom sabah la aynii
ilk defa oluyor bu :) her zaman 1-2 kilo fark eder...

EVEEET BIRIBIRIMIZI COOOK SEVIYORUUUZZZZ

kızlarrrr neden kımse yokk Türkann nerede??
GELDIM FEHIYEM,NASILSIN CANIM?PSIKOLOJIK OLARAK?SANA COK KIZIYORUM,.O KADAR GUZEL TATILDEN SONRA KUCUCUK SEYLER ICIN BOYLE UZGUN OLMAN HIC HOS DEGIL,ESINE YAZIL.ADAM OKADAR MASRAF ETMIS SIZI EGLENDIRMEK ICIN ,MUTLU ETMEK ICIN SEN ONEMSIZ SEYLER ICIN MUTSUZ OLUYORSUN.YAPMA LUTFEN.BARDAGIN DOLU TARAFINDAN BAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…