Masatakvımı guzeller guzelı,hos bulduukkkk
canım geçmiş olsun ne ameliyatı bu??ciddi bır sey değildir umarım merak ettim şimdi geçmiş olsun Allah sifalar versin canım ben de bu topiktendim de pazartesi tatilden geldim 10 gün kadar yoktum canım
ayy ne iyisi canım basladığım kiloya tekrar geldim ben yapmıyayım da diet kim yapsın ya basen almıs basını gidiyor öff bılseydim tatıle cıkmazdım yaa
dietin ve sporun mukemmel aferin ben kusur bulamadım bu arada tatıle nereye gidiyorsun canım:)
arzucuğum hosgeldin canım hazırlıklar bıttı mı??bu arada aferin kız masallah nasıl bu hengamedediet yapabılıyorsun sastım vallah:))
Günaydın bıtanemmmmm,fıstıkkkk:))
gunaydinlaarr :))
fehiye, omurga ameliyati. riskli.. riski dusurmem icin de kilo vermem lazim.
dua edn ins..
masatakvimi, tesekkur ederim. :) normalde konusmayi sevmeyen biriyim ama.. diyet konusunda susmak istemiyorum :)
sizle daha cok kaynasmak icin konusmak gerekiyor :)
olsun canım neden zor olsun gençlerin metabolızması çok hızlı calısır daha sanslısın güzelim:))once kacti ki kilo hedefinn :))
ayrica bnim isim daha zor./ hedefim 54 kilom 72-70
haklısın galıba bıtanem bu arada gumral geldi mi??caanim,hos geldiiin,topikimizin en kucuk kiziiiii....
annem cok hakli,inan bana zamanla hallediceksin.hatta bu senin 1 yilini aicak,eksikler bitmiyor ki.aileye alismak.ooo...ALLAH yardimci olsun.
guzel menu caanimmmcok az oluyor ki bir menude eksik bulayim/4 4luksunuz artik.MASAALLAH/
:)))))BIR KAREYE IZIN VAR ANCAK.OK?
HUMEYRA,ALLA YARDIMCIN OLSUN.KOLAY GELSIN.KOTU GOZDEN KORUSUN SIZLERI INSAALLAH
::)))HASLANMIS YOGURTMU:)GUZEL MENU.AMA OGLE AAZZZ
COK GECMIS OLSI=UN TATLIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMELIYAT NE ZAMAN??OMURGADA NE AMELIYATI.SORUNUN NE?
YOO BENCE GAYET GUZEL,HARIKA BASLADIGINI DUSUNUYORUM
CANIM MENUNU TAM YAZ GUNUN SONUNDA.OK?
CANIM BENIM HER ZAMANKI GIBI SUPERSIIIINN....
AMIN KUCUK TATLI KIZ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
ANLAMADIM.NE PARALI.
OGLE YEMEGI AYAKUSTU OLMUS AMA GERI KALANI GUZEL,SENIN ADINA COK SEVINDIM,MERAK ETME.DAHA BIZIMLE KILO VEREMEYEN HATIRLAMIYORUM ALLAHIN IZNI ILE.
EVEEET BIRIBIRIMIZI COOOK SEVIYORUUUZZZZ
GELDIM FEHIYEM,NASILSIN CANIM?PSIKOLOJIK OLARAK?SANA COK KIZIYORUM,.O KADAR GUZEL TATILDEN SONRA KUCUCUK SEYLER ICIN BOYLE UZGUN OLMAN HIC HOS DEGIL,ESINE YAZIL.ADAM OKADAR MASRAF ETMIS SIZI EGLENDIRMEK ICIN ,MUTLU ETMEK ICIN SEN ONEMSIZ SEYLER ICIN MUTSUZ OLUYORSUN.YAPMA LUTFEN.BARDAGIN DOLU TARAFINDAN BAK.
vallahı insan ne kadar abartmam desede boş vallahı bn sabah baslıyordum gece yatana kadar homılı gırtlak yanı:))yaparsin canim hic merak etme verirsin yine kilolarini :) gecen yaz bende antalyaya gitmistim, otelde okadar yemegin icinde dayanamiyor insan iste, bende kilo almistim, hemde hayatimda en kilolu oldugum zaman ozamandi :)
Ben yurtdisinda oldugum icin türkiyeye gelmek bile tatil benim icin canim
memlekete gidicem birde fethiyeye :) kesin kilo alicam cünkü bir cok seye hasretim burda, orda insallah abartmam
hıçde canım hatta süper olur cunku zararsız bır yıycek bence eşimde çok sever ben de arada yaparım sabahları bazen de akşamları ister afiyet olsun sekerim:))akşama yumurta salatası çok mu olur?
canım yumurta istedi
şöyle 1 yumurta kaynatsam
ama soğan sevmiyorum
yeşillikle bilrikte sizce uygun olurm u?
olsun canım neden zor olsun gençlerin metabolızması çok hızlı calısır daha sanslısın güzelim:))
haklısın galıba bıtanem bu arada gumral geldi mi??
vallahı insan ne kadar abartmam desede boş vallahı bn sabah baslıyordum gece yatana kadar homılı gırtlak yanı:))
hıçde canım hatta süper olur cunku zararsız bır yıycek bence eşimde çok sever ben de arada yaparım sabahları bazen de akşamları ister afiyet olsun sekerim:))
gumral
Türkanın kızkardeşi ise geldi canım
ay bizde balayı için maksimum herşey dahile rezervasyon yaptırdık
açık büfe inş kilo alıp dönmem
akşama yumurta salatası çok mu olur?
canım yumurta istedi
şöyle 1 yumurta kaynatsam
ama soğan sevmiyorum
yeşillikle bilrikte sizce uygun olurm u?
sankı ben zayıfım tövbe tövbe:))
hemen menumu yazayım kızlarrrrr
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 bardak sekersiz cay,kkpeynır,3 çay k bal,1 krep:26:,1salatalık,
ara:5 kayısı
öğle:1 bardak ayran,3 yk pılav,3yk etlı turlu
akaşm:etlı patateslı sulu kofte 1 kase
faalıyetler:yarım saat step,400ip,150twist,5 dak dambıllarla kol çalıstım,2 bardak yesil ve kıraz saplı çay,2litre su
evet canım kızkardeşi
çokk sevindim canım umarım çokk güzel gecer aslında kılo almaya bılırsın gece sporu çok kalorı yaktırıı da
bakma ben çocuklarla falan bayağı bır yorulyordum gece sporu fazla yapamadım yaa
bu arada nereye rezerve yaptırdınız canım hangı otel??
sankı ben zayıfım tövbe tövbe:))
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 bardak sekersiz cay,kkpeynır,3 çay k bal,1 krep:26:,1salatalık,
faalıyetler:yarım saat step,400ip,150twist,5 dak dambıllarla kol çalıstım,2 bardak yesil ve kıraz saplı çay,2litre su
süpermiş yaa çok sevindim senin adına hep mutlu olun canım:))gece sporu derken
balayı sporumu diyorsun
Kremlin Palace/antalya Kundu canım
sağol bitanem ama 58 olacam insallah :))Gayette zayıfsın ki 2 çocuk doğurmuşsun yani
genç kız gibisin yahuuu
menüne gelince numberone
11.aydami.ya onumuzdeki hafta.mesaj.anlamadim.tamam sadece bir kareye izin var
ameliyat on birinci ayda. dogum gunume denk geliyor
skolyoz ameliyati.
parali derken.
yani boyle grup olusturmak beraber yaris halinde olmak icin ayda bir miktar para odemen gerekiyor. ozel uyelere acik oluyor o kategoriler. normal uyelere degil.
ama bu site oyle degill.
nasil yani biraktin/anlamadim.ara verdim manasindaminaıslsın canımmm
Ben sporu bıraktım yaa çok mutsuzum
Allahın izni ile bugün başlayacağım
level2 den
yarın inş tartıda güzel sonuçlar alırım
cok cok gecmis olsun canim. insallah sorunsuz bi sekilde atlatirsn ameliyatini, dualarim seninle... basaricaksin, vericeksin kilolarini..
Bugün kimse menü paylasmamis yoksa benmi göremedim :)
Bari ben yaziim
Sabah: 3 kayisi, 1,5 dilim kepekli ekmek, biraz peynir, salatalik, domates, 1 cay kasigi ev yapimi recel
Ögle: 1 kase corba ve 1 dilim kepekli ekmek, 1 kare cikolata
Ara: yarim muzlu ve cilekli az yagli süt icicem
Aksam: Hindi yanindada biraz meyve yerim
Spor olarak aksam hizli yürüs yapicam 1 saat,
1 bardak yesil cay ictim, 2 daha icerim, ayrica bol su
her seyle mukemmelsiiin.sporuna bayildim aferin kiizzzzsankı ben zayıfım tövbe tövbe:))
evet canım kızkardeşi
çokk sevindim canım umarım çokk güzel gecer aslında kılo almaya bılırsın gece sporu çok kalorı yaktırıı da
bakma ben çocuklarla falan bayağı bır yorulyordum gece sporu fazla yapamadım yaa
bu arada nereye rezerve yaptırdınız canım hangı otel??
menum;
kahvalti; yarim pogaca,kk kadar peynir,1 domates
ogle;2lahmacun(disardaydim):18:
aksam; peynir,ekmek,karpuz
simdi; kiraz
2 saat yuruyus
sporumu yapamadim bugun cok kotuyuum,midem bulaniyor,bi terliyorum,bi usuyorum.cok halsizim/uykum var ama uyuyamiyorum,ac gibi hissediyoru ama yemek istemiyorum.garip
canım benım Allah şifa versin dikkat et cereyan da veya klıma da kalmıs olabılırsın bıtanem dinlen bıraz bosver sporu
menum;
kahvalti; yarim pogaca,kk kadar peynir,1 domates
ogle;2lahmacun(disardaydim):18:
aksam; peynir,ekmek,karpuz
simdi; kiraz
2 saat yuruyus
sporumu yapamadim bugun cok kotuyuum,midem bulaniyor,bi terliyorum,bi usuyorum.cok halsizim/uykum var ama uyuyamiyorum,ac gibi hissediyoru ama yemek istemiyorum.garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?