menun ve sporun çok güzelmiş canım hoşbulduk makıne ise enson gün havuza indim kızımla foto da cekerim diye yenıma aldım cantamın içindeydi kızımın kolluğunu falan taktım yağını sürdüm çantamı bır rus kadın vardı sezlonglarımız yanayanaydı oraya bıraktım bayağı bı kızımla uğrastım sonra baktım yok heryeri aradım otele de bıldırdım foto kayboldu diye yok yanı çok üzüldüm yaa.(Merhaba fehiye hosgeldin :)))
Uzulme canim 63 gosteriyo tarti ama bunlarin hepsi kilo olmasi mümkün degil 2 kilo ancak almissindir :) hemencik verirsin yine yani :)
Makinan icin de cok üzüldüm, otelde bulma imkaniniz yokmuydu, belki siz düsürdünüz
Bugunki menumu de paylasim:
Sabah: azcik sucuklu yumurta (cidden az), biraz domates, 1 dilim ekmek ve yarim elma
Ara: 1 kucuk parca cikolata (hani kare kare oluyor ya, bi kare yedim)
Ögle: 1 kase yogurtlu corba, yarim porsyon spagetti, 3 catal karpuz
Ara: 1 sekersiz turk kahvesi ve 2 kayisi
Aksam: Dogranmis kavun, uzerinde biraz yogurt ve 2 dovulmus ceviz
Bugun sabah kahvaltidan once ve aksam 1er saat hizli yuruyuse ciktim
2 bardak yesil cay ve bol su ictim
Günaydın
nasılsınız?
geçmnişi okumadan yazıyorum
çok yoğunum iş arkadaşımın yıllık izinde onunda işlerini ben yapacağım
dün bütün gün evimi temizledik
eşyalarımın bir ksımaı geldi
bugünde biraz çeyiz götürcez eve
ölüyorum ayaklarım heryerim çok ağrıyor
dün menüm çok dengesiz ve rezaletti
sporda yapadım
sadece1 bardak yeşilçay içtim
bugünde spor yapamayacağım
Evlenmek zor işmiş
hepiniiz öpüyorum
Kızlarrr yaından itibaren diete ve spora başlıyorum bana kızmayın ne olurr ben zaten moralmen çöküğüm yaa öfffff bır de tatılde dönmeden önce fotoğraf mak çalındı her yerde çekmiştik olimpos da,manavgatta,mevlana da,peribacalarında,ailecek fotolarımız vardı bır rus kadından şüphelenıyorum ama ne yapabılırım çok üzüldüm yaaa havuzda çocukların çok güzel fotoları vardı yaa gıttı yanı en çok fotolara üzülüyorum ne diyeyım hayrını görmesin alan utanmıyolarda 5 yıldızlı otele geliyolar bır makıneye tenezzül ediyolar yazık yaa
Merhaba fehiye hosgeldin :)))
Uzulme canim 63 gosteriyo tarti ama bunlarin hepsi kilo olmasi mümkün degil 2 kilo ancak almissindir :) hemencik verirsin yine yani :)
Makinan icin de cok üzüldüm, otelde bulma imkaniniz yokmuydu, belki siz düsürdünüz
Sabah: azcik sucuklu yumurta (cidden az), biraz domates, 1 dilim ekmek ve yarim elma
Günaydın
nasılsınız?
sporda yapadım
Evlenmek zor işmiş
hepiniiz öpüyorum
ben de çok özledim sizleri canım hoşbulduk canım ama ben fenayım yanı kilo bakımdan çokuüğüm haa.((bitanemmm,fehiyemmm,hos geldin canimbenimm.seni cok ozledim yaa
kactin bile bakben kaçmam söz veriyorum
ben siskinlik oldugunu dusunuyorum,yarisinin,.merak etme guzelim.vericeksin INSAALLAH.kilo aldimdiye dusunup tatlini burnundan getirmekızlarrrrr ben çokkabarttım tatilde gece bıle yemek vardı düşünün yanı o kadar ben sabah başlıyordum gece yatana kadar yıyorduk neler vardı nekler anlatamam yanı bugün tartıldım zaten çabuk kılo alıyorum geç veriyorum ben malesef 63 olmusum tekrar uzun etek giyinidim yoldayken baktım yururken molalarda bacaklarım bırbırıne değiyor yaa vallahi pişti hemen eve geldim pişik kremi sürdüm yaa göbek ,basen almış basını gidiyor ne yapacağım ben yaaaa(
yaaa.ay cok uzulduuu.basinizin gozunuzun sadakasi olsun .yaaa.nasil yaparlaar.Kızlarrr yaından itibaren diete ve spora başlıyorum bana kızmayın ne olurr ben zaten moralmen çöküğüm yaa öfffff bır de tatılde dönmeden önce fotoğraf mak çalındı her yerde çekmiştik olimpos da,manavgatta,mevlana da,peribacalarında,ailecek fotolarımız vardı bır rus kadından şüphelenıyorum ama ne yapabılırım çok üzüldüm yaaa havuzda çocukların çok güzel fotoları vardı yaa gıttı yanı en çok fotolara üzülüyorum ne diyeyım hayrını görmesin alan utanmıyolarda 5 yıldızlı otele geliyolar bır makıneye tenezzül ediyolar yazık yaa
GUZELMIS CANIM BENIM,AFERINMerhaba fehiye hosgeldin :)))
OK/BUYUR GEL.merhabaa. ben de araniza katilmak istiyorumm. 5 gun once ve adet siskinlgi ile tartlmstm 72.7 ydim.
ama gtmistr bencd cnku cok ski bir seklde diyet demeyeym de yedklerime dikkat edyrm. 70 olmusumdur cnku adet siskinlgidir...
gunde 2bucuk 4 saat arasnda yuruyus ypyrm.
aranizda bana da yer var mi ? :)
Günaydın
nasılsınız?
sporda yapadım
Evlenmek zor işmiş
hepiniiz öpüyorum
ya kızlar arzu burdaydı ama yazmadan gitmiş
işlerini daha yoluna koyamadı herhalde
benm istegm gecmis sayfada kaldi ama yine de degerlendirilmesini istiyorumm :))
hiic merak etmeynn:) istemedgnz kadar burdayiim.
Gelelim yeni durumlarima: Gruptakiler 4 saat sporu cok buldular 1 saat yap yeter dediler.s.
Yoksa kilo vermeden kas olurmus. Vermem daha da zorlasirmis....
hoşbulduk bıtanem Allah yuzunu güldürsün canım bunlar tatlı yorgunluklar evet çalındı neyse canımız sağolsun kılolar da bana kar kaldı yanı öfffMerhabalar nasılsınızz
Bütün güzel dilekleriniz için herkese sonsuz teşekkür ederim
Türkancım yuvayı dişi kuş yaparmış
herşey mükemmel olsun isterken kendimi çok yıpratıyorum sanırım
annem kızdı artık kendini çok hırpalıyorsun mükemmelin sonu yok
hem daha iyisi olsun diye uğraşırsın dedi
yorgunluktan galiba bugün miğdemm bulandı çok fena
Fehiyecim gelmiş hoşgeldin canım
üzülme inş geri verirsin kiloları
herşey dahil otele gidince böyle oluyor
para verdim yiyelim diyorsun
foto mak çalınmış üzüldüm
hepinizi seviyorummmm
bence yemeğin ve sporun da çok hoş su da ıyıydır yanı :))menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir-zeytin-domates-salatalık
1 bardak yeşilçay
öğle
3 adet ızgara köfte
Cacık
akşam
taze fasulye
cacık
2 Lt su şimdilik 1 lt
spor yapamayacağım ev yerleştiriyoruz çünkü
hosgeldin canım sporun ne kadar da cokmus nasıl yapıyorsun ben olsam olurdüm heralde:)2 bucuk saat yuruyus bitti :)
Aslinda 1 saatte tamamdi ama disari ciktigimiz icin...
Ayrica tartildim 70.9 cikti. Odul olarak kucuk bir ciko aldim. 6 gundur diyettym ya :)
Kacamak dgl yani. :)
Allah yuzunu güldürsün canım oh oh ne guzel heyecanlar bunlar yaaa:))kızlar çok çok yoğun ve yorgunum
memleketten misafirler geldi şu an evin içinde 20kişiyiz
yarın istemem çarşamba nişanım var çok heyecanlı ve yorgunum
bu bikaç gün pek uğrayamam ama nişan bittikten hemen sonra burdayım inşallah
hepinizi çok seviyorum bana dua edin
haaa bu arada 2 bardak yesil çay içtim kızlarr:))bugünde kımse yokk yaa Türkan,nurgül,özlem,kubra,arzuu,hılal neredesiniz yaaa(
hemen öğunlerimi yazayım
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepeklı ekmek,2 çay kaş.bal,1salatalık,2 sekersiz cay,2 yk yoğurt,5 yesil zeytın,kkpeynır
ara:6 kayısı
öğle:1 tabak haslanmıs yoğurt,1bardak ayran
ara:1 sekersiz kahve
akşam:5 yk turlu,3 yk bulgur pılavı
ara.1 bardak süt
faalıyetler:2litre su,yarım saat step,150 twist,100 ip atladım(fazla atlayamadım ara verdim ya ayaklarım ağrıdı yaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?