Turkan88'in Diyet Günlüğü

Gunaydin canlarimmmm :))))) ramazanda benimlesiniz taammi :) yemek sayfasina misafir olucaz ramazan boyunca inshaALLAH . ramazan bittikten sonra kaldigimiz yerden devam ederiz

Günaydınnn

Dün Menüm

Sabah:
Domates-Salatalık
peynir
1dişlim çavdar

Öğle
5 yemek kaşığı yoğurtlu pul biberli mantı

Akşam
2 yemek kaşığı yumurta salatası
mantar sote (sade kendi suyunda haşlanmış diyebiliriz)
3 zeytin
yarım dilim çavdar ekmeği

Su 2 lt
2kupa yeşilçay

Dün sporuma geri başladım
jillian level 1 yaptım vucudumu alıştırayım diye
bugün Allahın izni ile level 2e başlıyacağım

Kilo bildirimi
67,5

hedefe 2,5 kilo

Bu hafta gelinlik provam var
ve son prova belkide artık zayıflamayıp ölçülerimi sabit tutarım çünkü sonradan gelinlik üstümde bol dursun istemiyorum

masaallah canım.aferıın/senı tebrık ederım.ben bugujn kılomu olcemedım,zıra annemlerdeyım ve tartım yanımdadegıl

sagol bitanemmm.cok halsiziiimm.mudem bulaniyooorrrr
çokk geçmiş olsun bıtanem kız yoksa hamıle mısın bellı mı olur bence test yaptır

Gunaydin canlarimmmm :))))) ramazanda benimlesiniz taammi :) yemek sayfasina misafir olucaz ramazan boyunca inshaALLAH . ramazan bittikten sonra kaldigimiz yerden devam ederiz
bıtanem hosgeldin öncelikle sınavların nasıl geçti??ben tatıl dönusu verdiğim kıloların hepsını almıs bulunmaktayım hedefim olan 59 a ulastım gıttım tatıle dondüğümde yıne 63 tum yaa şimdi yıne tartıldım 63 almamısım vermemısım de ama bu haftadan ıtıbaren süper bır dönus yapacağım çok ştahım açık kızlar çok zor engel oluyorum kendime analatamam ya bu arada ramazan da da ben alıyorum kılo ne yapacağım psikolojık olarak çöküğüm en azından şoyle ramazana 2 ay falan kalsaydı derdim bu surede aldıklarımı verırım sımdı aldıklarımın üzerine de eklenecek düşünün halımı ve psıkolojımı Türkannnnnn çok kotuyum yaaa

aynen fehiyecigim bende ramazdan kilo almaktan korkuyorum, insallah almayiz nasil program uygulamamiz gerekiyor acaba, onu bi ögrensek ..

kilo bildirimi:
türkan gecen haftaninkileri de yazmamissin, hepsini buraya yazyiorum ki kolayca bul:
9. Tarti: 60,4
10.Tarti: 60,2
ve bugün 11. Tarti: 59,3 kg

ayy bende bir hafta durakliyor hep sonra gidio 1 kilo yaaa, bir haftada 1 kilo verenler nasil veriyor anlamadim, ben ancak yarim kilo veriyorum :S

Son düzenleme:

yok yaa hamıle falan degılım.gectı zaten.ıyıyım bugun.sanırım ıyı uyumamıstım ondan oyleydım

fehıyem ,ramazana daha 10 gun varınsaallah toparlarsın,lutfen sıkma canını

ne güzel kılo vermişsin canım masallah evet ramazan kabusum kesin alırım bılıyorum kendi vucudumu çok musait çunku öfff
yok yaa hamıle falan degılım.gectı zaten.ıyıyım bugun.sanırım ıyı uyumamıstım ondan oyleydım

fehıyem ,ramazana daha 10 gun varınsaallah toparlarsın,lutfen sıkma canını
iyi geçmiş olsun bıtanem canım 10 güne kadar hepsini veremem kı

]
cok shukur ALLAHa . iyi gecti.uzulme canim yaa, sen azimli bir kizsin. o kilolari sen verdin. yine de ayni azimle verirsin :) tatil nasildi :) insan tatilde dikkat edermi yediklerine. oh oh yarasin

Son düzenleme:
Resimlerine baktim. ne kadar seker, cici bi kizsin. gozlerinden mutluluk akiyor mashaALLAH. nishanlinla da cok yakishiyorsunuz. o cok yakishikli, sen cok guzel. mashaALLAH. mashaALLAH mashaALLAH

Türkanın facebookdan mı baktın??
Teşekkür ederim canım saol o senin bakan gözlerinin güzelliği
sizde çok yakışıyorsunuz

slm kızlar
çok özür dilerim 2 gündür giremiyorum
kardeşim ameliyat oldu
o yüzden izinliyim
evdede onunla ilgileniyoruz
sizden izin isteyeyim dedim
kusura bakmayın güzeller
yarın burdayım inşallah

slm kızlar
kardeşim ameliyat oldu
o yüzden izinliyim
kusura bakmayın güzeller
yarın burdayım inşallah

]
cok shukur ALLAHa . iyi gecti.uzulme canim yaa, sen azimli bir kizsin. o kilolari sen verdin. yine de ayni azimle verirsin :) tatil nasildi :) insan tatilde dikkat edermi yediklerine. oh oh yarasin
teşekkur edrim bıtanem insallah veririm evet tatil rüya gibiydi harikaydı canım

slm kızlar
kardeşim ameliyat oldu
o yüzden izinliyim
kusura bakmayın güzeller
yarın burdayım inşallah

aa öyle mı canım benım Allah şifalar versin canım nesi vardı,suan ıyı mı??

KAHVALTI:
kk kadar peynir, 2 d.ekmek, karpuz

OGLE:
taze fasulye, 1d.ekmek,salata

ARA;
1 d.kavun,kiraz

AKSAM;
1 d.ekmek, 2kasik fasulye, peynir,karpuz

spor;jillian

sabahtan kekik,biberiye badem,bugday yagimi surduml.oyle spor yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…