Turkan88'in Diyet Günlüğü

ay inanmıyorum haslanmıs yoğurt yazmısım ıyıce kafayı sıyırdım makarna yazacağıma ne yazmısım yorgunluktan kafa gıtti:))

Fehiye ben de oyle diyordum ama yumurta dayaninca derler ya hani :)

ameliyata kadar kilo vermem lazim.

Ben cok usengec biriyimdir. Ben bile spor yapabiliyorsam emin ol herkes yapar...

Ayrica guldum ya.Allah razi olsunn yorgunluktan insan cok sasiriyor bosver haslanmis yogurt olsun :))

Gelelim bu gunun devaminaa.

Ara olarak tarcinli yogurt yedim.

Aksam yemeginde ,

İki kase corba.
İki uc kasik pirinc pilavi
bir ince dilim kadar ekmek.

Bir kac kasik domates salatasi
biraz maydonoz.

Uff aksamlari yemeklerm cok uygnsz olyr ama diyet ypmrm ben.///

15dk da spor yaptim. 1litre suyum bitti :))

Bir parca dondirma yedm ama 15dk tmpolu yuruyus ve egzersz yaptm. Hesaplarima gore yaktm bile
ama tuvalet sorunu yasiyorum.(

iyi akşamlar herkese. kimse yok zaten hep böyle olurdu ben ne zaman girsem topikte yeller eserdi
uzun zamandır giremiyorum buraya. arada yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum vakit buldukça ama bir devamlılık söz konusu olamayacağından pek yazmaya istekli olmadım. eşyalarımın yarısını topladım hala tayin işim belli olmadığından taşınamadık bir türlü. bir ara bilgisyaarım bozuldu falan o yüzden uzak kalıyorum şimdilik topikten. yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel. bende biraz biraz dikkat ediyorum ama tam diyet değil. hala bikaç kilo fazlam var. tekrar aranıza döndüğümde bende sadece hedefime ulaşmış ve kilomu korumaya çalışıyor olurum inşallah.
ne zamandır menü yazmıyorum yazayım bari bir günlük (türkancım müsadenle)
sabah: yarım domates-yarım salatalık,az peynir,5 zeytin, 1 dlm kpk ekm.
ara: 1 elma, yarım bardak süt
öğle: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dlm kpk ekm
ara:1 erik, 2 ceviz, yarım su ba süt
akşam: 1 kase çorba, 2 köfte büyüklüğünde tavuk sote, salata
ara:1 erik, 1 çay ba süt,
tekrar herkese iyi akşamlar.

Aa ask olsunn arzuayten ben varimm :))
Umarim tayinin belli olur bir.an once.

Ne guzel senin iki uc kilon kalmis. Darisi bizim basimizaa )

Aa ask olsunn arzuayten ben varimm :))
Umarim tayinin belli olur bir.an once.

Ne guzel senin iki uc kilon kalmis. Darisi bizim basimizaa )

valla kusura bakma ben yazarken aşağı baktım kimse görünmüyordu. evet canım ben 11 kilo verdim sonra durdum kaldım orda. tekrar bir düzene oturtamadım diyetimi. işte o geri kalanları vermeye çalışıyorum. burası harika umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın sende.

Ben daha once boyle grup halinde yarislar seklinde zayiflama platformlarnda parali olarak gormustum. Bence de burasi cok iyi ama online.acidan biraz az online var..
Nasil ve ne kadar surede verdnn :) onerilern var mi ?

Ben daha once boyle grup halinde yarislar seklinde zayiflama platformlarnda parali olarak gormustum. Bence de burasi cok iyi ama online.acidan biraz az online var..
Nasil ve ne kadar surede verdnn :) onerilern var mi ?

ben diyetisyene gitmiştim verdiği listeye 2 ay boyunca tam olarak uydum ve 2 ayda 11 kilo verdim. sonra sıkılıp bırakınca kilo vermemde durdu haliyle. valla değişik bir önerim yok burda herkes bunları bilir zaten. yeşil çay ve su kesinlikle. birde ben ara öğün yaparak kilo verdim çok faydalı olduğunu düşünüyorum metabolizma hızı açısından. ara öğünlerimde 1 meyve yanında yarım bardak yarım yağlı süt içtim hep. doktorum meyvenin yanında süt yada yoğurt mutlaka tüketmelisin demişti. günde 6 öğün yedim hep.günde 4 kupa yeşil çay içiyorum öğülerden 1 saat sonra içmeye dikkat ediyorum doktor öyle söyledi diye.

hosgeldin tekrar aramiza, umarim en yakin zamanda hersey yoluna girer ve sende düzene sokarsin hayatini :)
Diyete devam edebildigin icin gurur duy kendinle, stres olunca insan dikkat etmio fazla, yani cogu zaman öyle oluyor malesef..

menün süper dencek birsey yok :) azcik da spor yaparsan eminim en yakin zamanda verirsn kilolarini :)

merhaba canim, ekmek yemeseydin aksam daha iyi olurdu bence :) ayrica menünün tümünü bir yere yazsan herkes icin daha kolay olur yorum yapmak :)
diger türlü menunu begendim :)

masatakvimi herzaman ki gibi süper menu :) bakalim carsamba günü kac kilosun, eminimki vermissindir :)

masallah fehiye, yine full tempoyla baslamissin, cok begendim :)))

Bugün carsiya gittim, bi kac isim vardi, o arada bir iki magazaya girip pantolon denedim ve 38 oldu bana cok mutlu oldum kizlaaaaarrr.. hani cok güzel durmadiysa bile icine girdim.. belden hic sorun degil bende icine girdigim her pantolon kapanir, ama sorun iste iceriye girmek, bacaklarim ve basenlerim cok kalin yaa bide onlari eritebilsem

tam 1 ay kaldi tatile gitmeme, insallah bi 3 4 kilo verebilirim ozaman kadar, ramazanda ne olucak onuda cok merak ediyorum, insallah ozamanda vermeye devam ederiz hep beraber...

Bugün yediklerim ise sunlar kizlar:

Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, kücük parca peynir, 2 kuru kayisi, yarim elma
Ögle: 1/3 simit, 1 top dondurma ve yarim elma (disardaydim)
Ara: biraz kavun
Aksam: 1 kase corba, 4 yk hindi/sebze yemegi

Spor fazla yapamadim carsida dolandim ama baya ve yarim saat trampolin atladim
2 bardak yesil cay ve bol su :)

Arzuayten,
tebrk edermm seni :) ben diyetlere bagli kalamiyorum ya.s

peki neden meyve yaninda yogurt , sut urunleri yiyorsun ? .S

Arzuayten,

meyve çok sağlıklı birşeydir kesinlikle ama şeker içerir. o nedenle miktarına dikkat etmek gerekir.yanında süt ürünü bişey içildiğinde şekerimiz aniden yükselmiyormuş bir de meyvedeki şekerin vücuda alınması engelleniyormuş. benim doktorumda böyle söylemişti, şeker hastası olan bir arkadaşım var onun doktoruda bu şekilde söylemiş. ben hep dikkat ederim buna.

Arzuayten,

meyve çok sağlıklı birşeydir kesinlikle ama şeker içerir. o nedenle miktarına dikkat etmek gerekir.yanında süt ürünü bişey içildiğinde şekerimiz aniden yükselmiyormuş bir de meyvedeki şekerin vücuda alınması engelleniyormuş. benim doktorumda böyle söylemişti, şeker hastası olan bir arkadaşım var onun doktoruda bu şekilde söylemiş. ben hep dikkat ederim buna.

Haklisin ekmek yememem gerekirdi... Ama iste istee ...
Bu arada oneri icin sagol :) hepsni birden yazarimm.
Menun de cok guzel. Spor olsaymis daha iyiymis olsun :))

İnanmiyorumm. Cok mutluyumm. :))
71.1 ciktiimm. Sabah da 71.1 dimm. Kilom sabah la aynii
ilk defa oluyor bu :) her zaman 1-2 kilo fark eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…