ne güzel beslenmişsin imrendim vallahı darısı basımaKAHVALTI:
kk kadar peynir, 2 d.ekmek, karpuz
OGLE:
taze fasulye, 1d.ekmek,salata
ARA;
1 d.kavun,kiraz
AKSAM;
1 d.ekmek, 2kasik fasulye, peynir,karpuz
spor;jillian
sabahtan kekik,biberiye badem,bugday yagimi surduml.oyle spor yaptim
iyiym sağol ,sen nasılsın ??işlerin bıttı mı??merhaba fehiye,nasilsin?
öff yaa yenı geldim gezmeden yıne kaçırdım ya ben toparlayamıyorum iştah açık açık mağara gibi ne yapacağım bılemıyorum neyse hemen yazayım
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,5 yeşil zeytın,yarım gözleme,2 kepek ekmeği,3 çay k.bal,1salatalık,2 şekersiz cay,kkpeynır
ara:5 kayısı,1 top dondurma
öğle:1 kuçuk dilim kek,2şekersiz cay,1 kase hedik,kuçuk kase yoğurt çorbası
ara:1 sekersiz kahve, 1 küçük dilim karpuz
akşam:1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 şekersiz kahve,5kayısı
faalıyetler:2 litre su,2 kupa yesil kıraz saplı cay,150 twist,5 dak dambıllarla kol çalısması,400ip,yarım saat step
ne güzel beslenmişsin imrendim vallahı darısı basıma
iyiym sağol ,sen nasılsın ??işlerin bıttı mı??
KAHVALTI:
kk kadar peynir, 2 d.ekmek, karpuz
OGLE:
taze fasulye, 1d.ekmek,salata
ARA;
1 d.kavun,kiraz
AKSAM;
1 d.ekmek, 2kasik fasulye, peynir,karpuz
spor;jillian
sabahtan kekik,biberiye badem,bugday yagimi surduml.oyle spor yaptim
öff yaa yenı geldim gezmeden yıne kaçırdım ya ben toparlayamıyorum iştah açık açık mağara gibi ne yapacağım bılemıyorum neyse hemen yazayım
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,5 yeşil zeytın,yarım gözleme,2 kepek ekmeği,3 çay k.bal,1salatalık,2 şekersiz cay,kkpeynır
ara:5 kayısı,1 top dondurma
öğle:1 kuçuk dilim kek,2şekersiz cay,1 kase hedik,kuçuk kase yoğurt çorbası
ara:1 sekersiz kahve, 1 küçük dilim karpuz
akşam:1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 şekersiz kahve,5kayısı
faalıyetler:2 litre su,2 kupa yesil kıraz saplı cay,150 twist,5 dak dambıllarla kol çalısması,400ip,yarım saat step
guzel,hic fena degil,faaliyetlerin ayrica harika
ne güzel beslenmişsin imrendim vallahı darısı basıma
iyiym sağol ,sen nasılsın ??işlerin bıttı mı??
benım için ne kadar ümitli konusuyorsun sen canım nerde OO ESKI HALIMDEN ESER YOK ŞİMDİ ISTIRAP İÇİNDE ŞİKOYUM ŞİMDİİMenüün çok güzel canım
sıvı yazmamısın
İnş hedefine hemen ulaşıcaksın canım
ne güzeli yaa baksan adondurma,kek,gözleme öff öfff iştah acık durmuyor:26:
aNNENLERİN EVINI TEMİZLEMEYE YARDIM EDİYORDUN YA HANI ONLARI DİYORUM:))hangi islerim?
benım için ne kadar ümitli konusuyorsun sen canım nerde OO ESKI HALIMDEN ESER YOK ŞİMDİ ISTIRAP İÇİNDE ŞİKOYUM ŞİMDİİ
fehiye yazin benim peynirim ekmegim karpuzum olsun.tum yaz dilime baska bir sey surmem ,sabah aksam da onu yerim valla,
aNNENLERİN EVINI TEMİZLEMEYE YARDIM EDİYORDUN YA HANI ONLARI DİYORUM:))
tÜRKAN AYNEN BEN DE ÖYLEYİMDE İŞTE İŞTAH AÇIK YETMİYOR KARPUZ PEYNIR(
HAA BU ARADA BEN FACE DONDURDUM BILIYOR MUSUN??BİRİLERİ ÇİRKIN ÇİRKİN RESİMLER GÖNDERMİŞ BANA ÇOKKK SİNİRLENDİM YAA HEMEN KAPATTIM UĞRASAMAM SAPIKLARLA
hadi yaa.ben de onu sorucaktim.oyle bir mesajini okumustum ama unutmusdum sormayi.kim?arkadaslarin arasindanmi?
yaa yok ne arkadaşı benım bu sene mezun olan bır öğrencim erkek zaten bakışları pis pisdi manyak sapık allahım öylelerini zihnıyetinden evlatlarımızı korusun eşime söylesem var ya keser keser onu hemen kapattım manyak yuzunden nıye huzurumu bozayım varsın face kapansın sorun değil
iyide canım bız öğretmenlerin yarısından fazlası öğrencidir kız erkek inan enaz benımdı diğer öğretmen arkadaslarım resmen butun okulu eklemıstı benım azdı yıne neyse yaa bıttı gıttı işteya sen ogrencini ne diye ekledin ki.ilahi fehiye
ben sana ne demistim bu kadar az yeme,cok az yiyordun.HAKSIZMIYIM KIZLAAAAAAAAAR!!!!
SEN YINE OYLE AZ YERSEN YINE ARA VERDIGINDE SISERSIN.VE DE BEN SENIN 4 KILKO FAZLALIGININ YARISININ ODEM OLDUGU FIKRINDEYIM.KESINLIKLE.
masatakvimi .canim bugun hic su icmedigimi ,sadece cay ictigimi osylersem,zira o kadar karpuz yedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?