Turkan88'in Diyet Günlüğü

öff yaa yenı geldim gezmeden yıne kaçırdım ya ben toparlayamıyorum iştah açık açık mağara gibi ne yapacağım bılemıyorum neyse hemen yazayım
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,5 yeşil zeytın,yarım gözleme,2 kepek ekmeği,3 çay k.bal,1salatalık,2 şekersiz cay,kkpeynır
ara:5 kayısı,1 top dondurma
öğle:1 kuçuk dilim kek,2şekersiz cay,1 kase hedik,kuçuk kase yoğurt çorbası
ara:1 sekersiz kahve, 1 küçük dilim karpuz
akşam:1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 şekersiz kahve,5kayısı
faalıyetler:2 litre su,2 kupa yesil kıraz saplı cay,150 twist,5 dak dambıllarla kol çalısması,400ip,yarım saat step

KAHVALTI:
kk kadar peynir, 2 d.ekmek, karpuz

OGLE:
taze fasulye, 1d.ekmek,salata

ARA;
1 d.kavun,kiraz

AKSAM;
1 d.ekmek, 2kasik fasulye, peynir,karpuz

spor;jillian

sabahtan kekik,biberiye badem,bugday yagimi surduml.oyle spor yaptim
ne güzel beslenmişsin imrendim vallahı darısı basıma

merhaba fehiye,nasilsin?
iyiym sağol ,sen nasılsın ??işlerin bıttı mı??

guzel,hic fena degil,faaliyetlerin ayrica harika

Menüün çok güzel canım
sıvı yazmamısın

İnş hedefine hemen ulaşıcaksın canım

benım için ne kadar ümitli konusuyorsun sen canım nerde OO ESKI HALIMDEN ESER YOK ŞİMDİ ISTIRAP İÇİNDE ŞİKOYUM ŞİMDİİ

ben sana ne demistim bu kadar az yeme,cok az yiyordun.HAKSIZMIYIM KIZLAAAAAAAAAR!!!!
SEN YINE OYLE AZ YERSEN YINE ARA VERDIGINDE SISERSIN.VE DE BEN SENIN 4 KILKO FAZLALIGININ YARISININ ODEM OLDUGU FIKRINDEYIM.KESINLIKLE.

fehiye yazin benim peynirim ekmegim karpuzum olsun.tum yaz dilime baska bir sey surmem ,sabah aksam da onu yerim valla,

tÜRKAN AYNEN BEN DE ÖYLEYİMDE İŞTE İŞTAH AÇIK YETMİYOR KARPUZ PEYNIR(
HAA BU ARADA BEN FACE DONDURDUM BILIYOR MUSUN??BİRİLERİ ÇİRKIN ÇİRKİN RESİMLER GÖNDERMİŞ BANA ÇOKKK SİNİRLENDİM YAA HEMEN KAPATTIM UĞRASAMAM SAPIKLARLA

hadi yaa.ben de onu sorucaktim.oyle bir mesajini okumustum ama unutmusdum sormayi.kim?arkadaslarin arasindanmi?

hadi yaa.ben de onu sorucaktim.oyle bir mesajini okumustum ama unutmusdum sormayi.kim?arkadaslarin arasindanmi?

yaa yok ne arkadaşı benım bu sene mezun olan bır öğrencim erkek zaten bakışları pis pisdi manyak sapık allahım öylelerini zihnıyetinden evlatlarımızı korusun eşime söylesem var ya keser keser onu hemen kapattım manyak yuzunden nıye huzurumu bozayım varsın face kapansın sorun değil

ya sen ogrencini ne diye ekledin ki.ilahi fehiye

ya sen ogrencini ne diye ekledin ki.ilahi fehiye
iyide canım bız öğretmenlerin yarısından fazlası öğrencidir kız erkek inan enaz benımdı diğer öğretmen arkadaslarım resmen butun okulu eklemıstı benım azdı yıne neyse yaa bıttı gıttı işte

ben sana ne demistim bu kadar az yeme,cok az yiyordun.HAKSIZMIYIM KIZLAAAAAAAAAR!!!!
SEN YINE OYLE AZ YERSEN YINE ARA VERDIGINDE SISERSIN.VE DE BEN SENIN 4 KILKO FAZLALIGININ YARISININ ODEM OLDUGU FIKRINDEYIM.KESINLIKLE.

evet haklsıın canım
az yiyerek kilo kalıcı verilmiyor
sonra vucud 500 kolari ile besleniyorsa 1000 e çıkarıyorsun hepsi kilo oluyor

masatakvimi .canim bugun hic su icmedigimi ,sadece cay ictigimi osylersem,zira o kadar karpuz yedimki

1 lt de olsa içseydin keşke canımmm

Dün menüm

Sabah

1 bardak süt
soğuk soğuk misss gibiii

1 d.çavdar ekmeği
domates-salatalık
peynir
5 zeytin

1 bardak yeşilçay

ara:
2 tane kestane tatlısı
(Bir müşterimiz getirdi Bursadan tutamadım çok severim kestane tatlısını)

Öğle
Bol salata
haşlanmış tavuk

akşam
4 kaşık soslu makarna
3 kaşık piyaki
1kase yoğurt
1 bardak soda

1 dilim karpuz

spor 15 dk ender saraç yapabildim
Perde baktık
perdelerim dikiliyorr
size ev,im bitsin fotosunu göstercem

Su 1,5-2 lt arası
2 yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…