Turkan88'in Diyet Günlüğü

Günaydınnnnn merhabalarr herkese
Türkancımmm sen de artık gelmiyorsun ki
Annenlerin orda fazla girmiyorsun nete sanırımm

dün menüm

Sabah
Domates-salatalık*peynir
1 bardak yeşilçay
1 ev yapımı poğaça

Öğle
1 dilim karpuz
peynir
1 dl çavdar ekmeği

Ara
1 bardak nescafe
2 kurabiye

Askşam
kurufasulye-pilav
1 kase cacı

2 bardak yeşilçay
1,5 lt su

spor : ev temizleme

Kızlar hadi motivasyonumuz düştü toparlanalım yoksa tombik tombik oluruuzzzzz

gayet güzel canım bu aralar benimde alışveriş yapasım var :))

süpersin canım beğendim :)) hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım

Selam, kizlar ramazan ayina ozel yemek topigi acmak istiyorum ama bir tanesi var orda. 900 sayfalik. guzelde bir topik. ama ben yinede acmak istiyorum. benimlemisiniz???

Son düzenleme:
merhaba canim.cevaplamaya zamanim olmuyordu bu aralar ama menulerini okuyordum.cok guzel basladigini dusunuyorum,kac yasin ve kac tane bebisin var?
kolay gelsin canım
akşam menüm
1 su bardağı ayran
çok az domatesli makarna
guzelll

ayy ben yerim o tatli seyiii.TEBRIK EDERIM annesi,iyi ki dogdu,iyi ki dogurdu,RABBIMden dileyim saglikli,akilli,,hayirli bir evlat olsun INSAALLAH.
Türkancım ramazanda devam etmicez dimi canım
yeni topik açalım ramazanla ilgili
gümral bir yemek topiği açacaktı dimi
yanlışmı hatırlıyorum yoksa
ORUC TUTANLAR,MESELA BEN MENU paylasmiycam ama burdayiz her zamanki gibi INSAALLAH
MERHABA BITANEMMM.senin yerin kalbimizde+basimizin ustunde.ok?islerini hallet gel INSAALLAH.menun de cok guzel.detoksun sonucunu da paylasirsin.

MASAALLAH MASAALLAH.umarim artik guzel bi kilo verirsin bu hafta canim,cok duzenli ve cok disiplinlisin,o yuzden bunca zamandir dise dokunur bir sonuc alamamis olman beni cook uzuyor yaa..

guzel canim,hep boyle devam et.ESININ DE DOGUM GUNUNU KUTLARIM,RABBIM UZUN IMURLER VERSIN,BASINIZIN USTUNDEN EKSIK ETMESIN INSAALLAH

SSUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEER/EVET CANIM ANNEMLERDE PEK GELEMIYORDUM,OLM UYOR BASKA YERDE INTERNETIN BASINDA OTURMAK SAATLERCE,ZAMANIM OLDUGUNDA DA ERKEK KARDESIMI KALDIRAMIYORDUM KI INTERNETIN BASINDAN,O YUZDEN ISTE.

iyim canıom sen naıslsın
hazırlıklar şükür iyi ama çok yoruluyorum
çeyizlerim evimde ama nerde ne var bilmiyorum
mutfak dolaplarım gelmedi
onlar gelse biraz rahatlayacağım
c.teside perdelerim geliyor
INSAALLAH CANIM.TAMAMLASAN DA RAHATLASAN ARTIK,cok yorucu ve yipradici bir surec.ama cook da keyifli.dimi??
Selam, kizlar ramazan ayina ozel yemek topigi acmak istiyorum ama bir tanesi var orda. 900 sayfalik. guzelde bir topik. ama ben yinede acmak istiyorum. benimlemisiniz???
actinmi topik.?

Seninleyiz tabiki deee

canim, ayri mi yasicaksiniz insaALLAH?

Tabiki de ayrı yaşayacağız kızz bu devirde beraber oturmak mı kaldı
Aman Allah korusun aynı evde yaşamak hiç hoş bir fikir değil

merhabalaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba güzellikkkk

Güze heyecanlı yorucuu

Bilmiyorum ama benim çevremde yok canım
Birlikte oturmak akıl karı değil
Öyle bir durum söz konusu ise kabaul etme derim
çok sorun oluyor yaşanıyor yani
evet, soz konusu ve karar o :26: ama benim kvlde iyi kadin yav. sakin sessiz. nisanlimla 2 yildir tanisiyoruz tek bir kelime bile etdiyini duymadim. masaALLAH diyim. ne olur ne olmaz:26:

yorgunum yav. ev temizliyom. sen nasilsin? anangiller babangiller nasil? colugun cocugun bu arada, Ben Gumral

Adın Gumral mı?
Ne kadar güzel bir isimmm

Benim ismimi biliyorsun zaten değil mi
burda isim paylaşmıyorum da

Hepimiz iyiyiz Allaha şükür canım

Çoluk cocuğa daha var belki 5 yıl sonra

Guzel gunun olsun insaALLAH . Turkce Kumral. evet, biliyorum ismini. aramizda colugu cocugu yalan dunyada zerrin soyluyo. benim de dilimde hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…