merhaba bitanelerim,evime gelgim bugun.kardasimin destedi ve yardimiyla evimi bastan ayaga temizledim,esim geldi turkiyeden,nasilsiniz bakiimm??masatakvimi ,bitanem,okudum ama cevap yazilmayacak mesaj gibi geldi,yani bazi mesajlarin cevabi kisaca OK olur ya,o sekilde.ozur dilerim
[slm kızlar
ben anca girebildim iş çıkışı eşimin doğum günü diye mağazalara takıldım saati unutmuşum eşim aradı napıyosun ben eve geliyorum diye saati anca ı zaman farkedebildim geldi beni topladı oralardancayip alışveriş yapasım var gözüm dönmüş gibiyim tabi yemek filan yapamadım
sabah
1/2 kepekli
1/2 kirbit kutusu peynir
öğlen arkadaşın adağı varmış iş yerinde onu yaptığı tavuklu pilav ve yoğurdu yedim
akşam
sardalya
şalgam
1/2 domates
2 top dondurma
Günaydınnnnn merhabalarr herkese
Türkancımmm sen de artık gelmiyorsun ki
Annenlerin orda fazla girmiyorsun nete sanırımm
dün menüm
Sabah
Domates-salatalık*peynir
1 bardak yeşilçay
1 ev yapımı poğaça
Öğle
1 dilim karpuz
peynir
1 dl çavdar ekmeği
Ara
1 bardak nescafe
2 kurabiye
Askşam
kurufasulye-pilav
1 kase cacı
2 bardak yeşilçay
1,5 lt su
spor : ev temizleme
günaydın masatakvimi nasılsın tatlım
canim, ayri mi yasicaksiniz insaALLAH?iyim canıom sen naıslsın
hazırlıklar şükür iyi ama çok yoruluyorum
çeyizlerim evimde ama nerde ne var bilmiyorum
mutfak dolaplarım gelmedi
onlar gelse biraz rahatlayacağım
c.teside perdelerim geliyor
merhaba canim.cevaplamaya zamanim olmuyordu bu aralar ama menulerini okuyordum.cok guzel basladigini dusunuyorum,kac yasin ve kac tane bebisin var?fethiyecim benim çocuğum yok ama eylül gibi kısmetse istiyoruz o yüzden azcık kilo verim diyorum canım.türkancım sen ne doktorusun?bu arada menümü de yazayım demi
sabah
1/2 domates
1/2 salatalık
2 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara öğün
1 kase ev yapımı yoğurt
geç kalktım sabah öğlendi kalktığımda akşam olcak nerdeyse ama canım bişey istemiyor ne pişirsem acaba
guzelllkolay gelsin canım
akşam menüm
1 su bardağı ayran
çok az domatesli makarna
ayy ben yerim o tatli seyiii.TEBRIK EDERIM annesi,iyi ki dogdu,iyi ki dogurdu,RABBIMden dileyim saglikli,akilli,,hayirli bir evlat olsun INSAALLAH.slm kızlar napıyosunuz
pazar günü kızımın doğum günüydü
ama kardeşim ameliyatlı olduğu için doğum günü yapamadık
bende kızımı haftasonu denize götürdüm bir eğlendi bir eğlendi sormayın
hafta sonu pek diyete uyabildiğimi söleyemem
ama çokta cozutmadım kızlar
eee siz neler yapıyosunuz
ORUC TUTANLAR,MESELA BEN MENU paylasmiycam ama burdayiz her zamanki gibi INSAALLAHTürkancım ramazanda devam etmicez dimi canım
yeni topik açalım ramazanla ilgili
gümral bir yemek topiği açacaktı dimi
yanlışmı hatırlıyorum yoksa
MERHABA BITANEMMM.senin yerin kalbimizde+basimizin ustunde.ok?islerini hallet gel INSAALLAH.menun de cok guzel.detoksun sonucunu da paylasirsin.selam herkese. yaaa beni unutmayın ne olur giremiyorum diye. kısa zamanda geri gelecğim. bu arada ben ramazan öncesi detoksa girdim yine. ağır bir detoks pek tavsiye etmem aslında. daha önce diyetisyenim vermişti. ben şimdi diyetiseni bıraktım ama verdiği listeye devam.
bugün yediklerimi daha doğrusu içtiklerimi yazayım.
1 saat arayla bunların hepsi.
1 bardak portakal suyu(taze sıkılmış)
1 sade soda
1 tabak haşlanmış tuzsuz karnabahar
şimdilik bu kadar. akşam yemeğide aynı karhabahar olacak. onun dışında içeceklerim aynı bu şekilde devam edecek.
yaa ben ramazanda kilo alırım siz ne yapıyorsunuz oruç tutarken.
MASAALLAH MASAALLAH.slm kızlar nerelerdesiniz
bugünkü menüm
sabah 2 kayısı yarım poğaça şekersiz çay domates
öğle ezogelin çorbası 1 kepçe, 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek 1 kase cacık
akşam ızgara balık ve salata
belki de fırın da olur henüz karar vermedim :)))
suyu çok abarttım yine
2 tane yeşil çay
henüz spor yok
eve gidince yaparım artık
guzel canim,hep boyle devam et.ESININ DE DOGUM GUNUNU KUTLARIM,RABBIM UZUN IMURLER VERSIN,BASINIZIN USTUNDEN EKSIK ETMESIN INSAALLAH[slm kızlar
ben anca girebildim iş çıkışı eşimin doğum günü diye mağazalara takıldım saati unutmuşum eşim aradı napıyosun ben eve geliyorum diye saati anca ı zaman farkedebildim geldi beni topladı oralardancayip alışveriş yapasım var gözüm dönmüş gibiyim tabi yemek filan yapamadım
sabah
1/2 kepekli
1/2 kirbit kutusu peynir
öğlen arkadaşın adağı varmış iş yerinde onu yaptığı tavuklu pilav ve yoğurdu yedim
akşam
sardalya
şalgam
1/2 domates
2 top dondurma
SSUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEER/EVET CANIM ANNEMLERDE PEK GELEMIYORDUM,OLM UYOR BASKA YERDE INTERNETIN BASINDA OTURMAK SAATLERCE,ZAMANIM OLDUGUNDA DA ERKEK KARDESIMI KALDIRAMIYORDUM KI INTERNETIN BASINDAN,O YUZDEN ISTE.Günaydınnnnn merhabalarr herkese
Türkancımmm sen de artık gelmiyorsun ki
Annenlerin orda fazla girmiyorsun nete sanırımm
dün menüm
Sabah
Domates-salatalık*peynir
1 bardak yeşilçay
1 ev yapımı poğaça
Öğle
1 dilim karpuz
peynir
1 dl çavdar ekmeği
Ara
1 bardak nescafe
2 kurabiye
Askşam
kurufasulye-pilav
1 kase cacı
2 bardak yeşilçay
1,5 lt su
spor : ev temizleme
INSAALLAH CANIM.TAMAMLASAN DA RAHATLASAN ARTIK,cok yorucu ve yipradici bir surec.ama cook da keyifli.dimi??iyim canıom sen naıslsın
hazırlıklar şükür iyi ama çok yoruluyorum
çeyizlerim evimde ama nerde ne var bilmiyorum
mutfak dolaplarım gelmedi
onlar gelse biraz rahatlayacağım
c.teside perdelerim geliyor
actinmi topik.?Selam, kizlar ramazan ayina ozel yemek topigi acmak istiyorum ama bir tanesi var orda. 900 sayfalik. guzelde bir topik. ama ben yinede acmak istiyorum. benimlemisiniz???
merhaba
Selam, kizlar ramazan ayina ozel yemek topigi acmak istiyorum ama bir tanesi var orda. 900 sayfalik. guzelde bir topik. ama ben yinede acmak istiyorum. benimlemisiniz???
canim, ayri mi yasicaksiniz insaALLAH?
Merhaba güzellikkkkmerhabalaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba canim.cevaplamaya zamanim olmuyordu bu aralar ama menulerini okuyordum.cok guzel basladigini dusunuyorum,kac yasin ve kac tane bebisin var?
guzelll
ayy ben yerim o tatli seyiii.TEBRIK EDERIM annesi,iyi ki dogdu,iyi ki dogurdu,RABBIMden dileyim saglikli,akilli,,hayirli bir evlat olsun INSAALLAH.
ORUC TUTANLAR,MESELA BEN MENU paylasmiycam ama burdayiz her zamanki gibi INSAALLAH
MERHABA BITANEMMM.senin yerin kalbimizde+basimizin ustunde.ok?islerini hallet gel INSAALLAH.menun de cok guzel.detoksun sonucunu da paylasirsin.
MASAALLAH MASAALLAH.umarim artik guzel bi kilo verirsin bu hafta canim,cok duzenli ve cok disiplinlisin,o yuzden bunca zamandir dise dokunur bir sonuc alamamis olman beni cook uzuyor yaa..
guzel canim,hep boyle devam et.ESININ DE DOGUM GUNUNU KUTLARIM,RABBIM UZUN IMURLER VERSIN,BASINIZIN USTUNDEN EKSIK ETMESIN INSAALLAH
SSUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEER/EVET CANIM ANNEMLERDE PEK GELEMIYORDUM,OLM UYOR BASKA YERDE INTERNETIN BASINDA OTURMAK SAATLERCE,ZAMANIM OLDUGUNDA DA ERKEK KARDESIMI KALDIRAMIYORDUM KI INTERNETIN BASINDAN,O YUZDEN ISTE.
INSAALLAH CANIM.TAMAMLASAN DA RAHATLASAN ARTIK,cok yorucu ve yipradici bir surec.ama cook da keyifli.dimi??actinmi topik.?
eyvallah.Seninleyiz tabiki deee
Tabiki de ayrı yaşayacağız kızz bu devirde beraber oturmak mı kaldı
Aman Allah korusun aynı evde yaşamak hiç hoş bir fikir değil
eyvallah.
bu devirde beraber oturmak kalmadimi :26: kalmistir kalmistir :44:
yorgunum yav. ev temizliyom.Amoretta nasılsın canım
evet, soz konusu ve karar o :26: ama benim kvlde iyi kadin yav. sakin sessiz. nisanlimla 2 yildir tanisiyoruz tek bir kelime bile etdiyini duymadim. masaALLAH diyim. ne olur ne olmaz:26:Bilmiyorum ama benim çevremde yok canım
Birlikte oturmak akıl karı değil
Öyle bir durum söz konusu ise kabaul etme derim
çok sorun oluyor yaşanıyor yani
yorgunum yav. ev temizliyom.sen nasilsin? anangiller babangiller nasil? colugun cocugun bu arada, Ben Gumral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?