insallah her seyin hayırlısı olur hakkınızda canım bu arada menun çok az gıbı geldi yaa bennım yaptığım hatayı yapma bakfethiyecim benim çocuğum yok ama eylül gibi kısmetse istiyoruz o yüzden azcık kilo verim diyorum canım.türkancım sen ne doktorusun?bu arada menümü de yazayım demi
sabah
1/2 domates
1/2 salatalık
2 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara öğün
1 kase ev yapımı yoğurt
geç kalktım sabah öğlendi kalktığımda akşam olcak nerdeyse ama canım bişey istemiyor ne pişirsem acaba
inanmadim, asla inanamam... Her seyin bir sonu olduguna...
Elbette bu gun agliyorsam yarin gulecegim...
Elbette once cekip gidip, sonra donecegim...[video=youtube;LvU59QXYBIc]http://www.youtube.com/watch?v=LvU59QXYBIc[/video]
dondurma hafif bır tatlıdır yemende sakınca yok bence tabı bır top :))sabah yiyemedim ama şimdi meyve yiyorum erik kiraz üzüm akşamada yemeğimi yiyeceğim ya azcık dondurma yesek noluy kızsal mazeret dönemindeyim datlu krizine girdim
slm kızlar napıyosunuz
pazar günü kızımın doğum günüydü
ama kardeşim ameliyatlı olduğu için doğum günü yapamadık
bende kızımı haftasonu denize götürdüm bir eğlendi bir eğlendi sormayın
hafta sonu pek diyete uyabildiğimi söleyemem
ama çokta cozutmadım kızlar
eee siz neler yapıyosunuz
Nice mutlu yaşlara canımm öpüyorum kızını
selam herkese. yaaa beni unutmayın ne olur giremiyorum diye. kısa zamanda geri gelecğim. bu arada ben ramazan öncesi detoksa girdim yine. ağır bir detoks pek tavsiye etmem aslında. daha önce diyetisyenim vermişti. ben şimdi diyetiseni bıraktım ama verdiği listeye devam.
bugün yediklerimi daha doğrusu içtiklerimi yazayım.
1 saat arayla bunların hepsi.
1 bardak portakal suyu(taze sıkılmış)
1 sade soda
1 tabak haşlanmış tuzsuz karnabahar
şimdilik bu kadar. akşam yemeğide aynı karhabahar olacak. onun dışında içeceklerim aynı bu şekilde devam edecek.
yaa ben ramazanda kilo alırım siz ne yapıyorsunuz oruç tutarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?