ben seni diyetde saniyodum leeyyynnnnayyy ben senı yerıııımmm tatlı tavsaaaaaaaannnnnnn
kız benım görünmediğim doktor mu kaldı lıseden beri,evlendikten sonra benım hormonlarım çalışmıyor dışarıdan takviye olmadan asla çalışmaz ben ne kadar tedavı gördüm çocuk için tam 3 sene hormon yedim bırkere ıkız düşük yaptım karnımda olduler çok kotu günler gecirdim neyse hamdolsun sağlıklı 2 bebeğim var Allah olmayana versin acılarını vermesin cümlesiyle bırlıkte amın:)fehiye.bence sen mulaka endokrinokolaga ve kadin dogum uzmanina gorun.
inanırmısın en sevdiğim hayvandır tavsan ağzını gözunu yerim onu ben yerim:)
slm kızlar napıyosunuz bakalım
sabah 2 dilim ekmek bir yumurta 3 zeytin domates
öğle bir kepçe çorba salatalık domates bir kase yoğurt 2 k pilav
akşam kayuınvaldeme yemeğe gidicez ama cozutmucam söz :))))
suyu çok abarttım bende bilmiyorum artık :)
2 yeşil çay
spor akşam eve gidince yapıcam artık :))))
çooook öptüm güzellerrrrr:)))
kızlar ben dün gezmeye gıtmıştım ya orada her taraf açıktı ev sıcaktı diye şifayı kaptım sabah kötuydum şimdi beterim sabahtan beri uyuyordum yenı kalktım ara ara kalktım çocuklarla mahvoldum annemınde amcasının karısı vefat etti koye gitti tek basıma oldum yaa burnum akıyor,basım ağrıyor,atesim var kotuyum yaa gözlerimi açamıyorum hemen menumu yazayım
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,1 krep,2 sekersiz cay,5 yesil zeytin,3 çay k bal
öğle:5 yaprak sarma,1 kase yoğurt
ara:2 konya sekeri
akşam:5 dilim kuçuk sucuk,1 kase yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
ara:1 salkım üzüm
aktıvıteler:2 litre su,2 kupa yesil çay,400 ip(yapamıyorum baska bır sey kotuyum ipi zor atladım)
slm kızlar napıyosunuz bakalım
sabah 2 dilim ekmek bir yumurta 3 zeytin domates
öğle bir kepçe çorba salatalık domates bir kase yoğurt 2 k pilav
akşam kayuınvaldeme yemeğe gidicez ama cozutmucam söz :))))
suyu çok abarttım bende bilmiyorum artık :)
2 yeşil çay
spor akşam eve gidince yapıcam artık :))))
çooook öptüm güzellerrrrr:)))
canım gece ben çok kötü oldum ateşim çok çıktı gece de atesten dolayı sayıklıyormusum esim dedi hatta bır ara kalkıp esime sarılıp ağlamısım ölme ölme diye hıç hatırlamıyorum hastaneye götürmek istemiş bırakmamısım sabah kalkıp ılac içtim esim getirmişti ondan sonra dirilidim ayağa kalktım beterdim ama hala hastayım tabı dunku gibi değil çok şukur yaa çocuklara bulasmasın da benımde evde tadilat ve boya yapılacak annem yardım edecek sağolsun ben de cocukları kayınvalıdeme ırakacağım akşam alıp annemlere gideceğiz pazartesinden sonra 3 gün yokum yanı pazartesi,salı ,çarsamba yokum kızlar işlerimiz var kusura kalmayın yaacoook gecmis olsun fehiyem,cok uzuldum.menun guzel ama,bugun nasilsin?
hemen menumu yazayım lmadı ama artık ne yapayım hastayım bılıyorsunuz
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,1 kase yoğurt,2 kepek ekmeği,3 çay k bal,2 şekersiz cay,5 yesil zeytin
ara:1 kuçuk avuç fındık
öğle:5 yk bulgur pilavı,1 kase yogurt
ara:2 konya sekeri
akşam:5 yk bulgur pilavı ,2 yk patlıcanlı bır yemek,1bardak ayran
ara:1 salkım üzüm(olur insallah)
faalıyetlr:2 litre su,3 kupa yesil çay(yapamıyorum diye bır sey vıcdan azabı cekıyorum çok rahatsızım bır de canım hep yoğurt cekıyor içim yanıyor yaa)
guzel,bıtanemmm,rabbım acıl sıfalar versınnnnn........
hadı benn hastayım diğerlerine ne oldu kı acaba işleri mi var kı???:26:iyice azaldik her kes de hevessizlesti.haarika
öncelikle hoşgeldin aramıza hemşire hanım:))ben ve kızım korkarız da doktor ,hemşirelerden bu yas olmus hala çekınıyorum ya inanır mısın:))
ayy canım yaa zor iş senınkıde eşinin işi ne tacanım ben biyologum eşiminde muhasebe bürosu var ama yakında fotograf sütüdyomu açacağım
hadi hayırlısı canım ben ve eşim öğretmenız yanı eşim mudur yardımcısıydıda bu yaz istifa etti tekrar öğretmen oldu lise de edebıyat öğretmenı ben ise orta okul da turkçe öğretmenıyım canımçocuk var mı?benım ikizlerim var kız v oğlanöncelikle hoşgeldin aramıza hemşire hanım:))ben ve kızım korkarız da doktor ,hemşirelerden bu yas olmus hala çekınıyorum ya inanır mısın:))
ayy canım yaa zor iş senınkıde eşinin işi ne tacanım ben biyologum eşiminde muhasebe bürosu var ama yakında fotograf sütüdyomu açacağım
menun çokk az dikkat et benım gibi olmayasın cunku ben tatıle gitmeden önce çok sıkı yaptım çok az yedim ve 59 a kadar düştüm tatılde diet yapmadım yedıkçe yedim şimdi 63 üm malesef moralım çok bozuk bır de ramazan gelıyor kı kesin 2 kilo da alırım olur sana 65 hemıkı yandım artık ramazan sonrası sıkı bır dıet ve egzeriz programı yaparız hep beraber :))kızlar ben dün nöbetten çıkmıştım sanki savaştan çıkmış gibi olluyor öğlene kadar uyumuşum sonrada evi işlerini yaptım akşama kadar sürdü yorgun olunca canım birşey istemiyor bu nedenle meyve yedim gün ortasında su içtim kahvaltımı hastanede günün erken saatlerinde yapmıştım akşamda kocaman çipirua yedim bir kaç kalamar bir iki çatal karides salatası bir kaç çatal patlıcan ezmesi bir kaç çatal salata yedim sofrada yorgunluktan uykum geldi sofratı topladım zorla birden pik yaptım veeeeeeeeeeeeeee 1 saat plates yaptım ebru şallının selülit savar dvd siyle nur topu gibi selülitlerim varda benimgelelim bu güne
sabah
yarım poğaça
yarım domates
oğlen (kızsal mazeret oldum iştahım kesildi)
meyve(üzüm ve kiraz) iki üç ısırık poğaça
bir çay bardağı kadar dondurma (canım datlu istiyoooo)
akşam
ot kavurması
2 adet sosyete mantısı
iki üç çatal patlıcan ezmesi
iki üç çatal pancar turşusu yedim
off yaa kocişim karşımda çekirdek çitliyo pekde güzel kokuyo melet yese bitirsede kokmasa yaaa keşke erkek olsaydım ya bir dertleri yok rejim yok selülit yok çatlak yok kızsal mazeret yok kıl tüy derdi yok temizlik çamaşır bulaşık yemek ütü derdi yok say say bitmez bu yaaa bi daha dünyaya gelirsem erkek gelcem ama hem yakışıklı hemde zengin olcamazcuk kız tavlarım demi ya
haklısın kımsecikler yok ben yarın ve diğer gün yokum Türkanım evde tadilat var tamam mı güzelim??sıkma canını güzelimhic gelesim yok artk...
ramazan da yapamyız diet ne olcak türkan??:26:hic gelesim yok artk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?