kendimi cok kotu ve gerksiz hissetdiriyor insanlar bana,kimse beni sevmiyor,ben herkesi varligimla biktiriyorum.elimden hic bisey gelmiyor,yapamiyorum,yemek yapmayi bile beceremiyorum.anne ,es,evlat,abla.arkadas,ben hic kimseyim aslinda.bu dunyadan gitsem kimse farketmez herhalde .ama her kesin ustunden 1yuk kalkar.ben aslinda herkesi cok seviyorum.kimseyi dikkatimden kenarda birakmiyorum,kimseye haksizlik etmiyorum.kendimcin dua etmek en son aklima gelen.ama insanlar benim asiri ilgimden de artik bikmis durumde.ders calismayi bile beceremiyorum.ben hicbisey kazanacak falan degilim.yalniz olucem ben,yapayalniz.ve de mutsuz.aglamaktan basim cok agriyor.artik hic karar vermiycem,hic kimseyle konusmuycam.hayatimi sadece robot gibi duygusuz yasiycam ,insanlardan tem umdugum bi gulumseme ama artik ben yoruldum.ALLAHim neden ben bu kadar iseyaramazin tekiyim,yalvaririm iyi birisi olayim.been kendi basima yapamiyorum.basaramiyorum.ben yokum birkacgn.face.de de yokum.belki baglarim tel.da/elimde olsa kalbimi de durdururum.kendinize iyi bakin.eminim her zaman yapamadigim gibi yine kendimi ifade edememisimdir.
kendimi cok kotu ve gerksiz hissetdiriyor insanlar bana,kimse beni sevmiyor,ben herkesi varligimla biktiriyorum.elimden hic bisey gelmiyor,yapamiyorum,yemek yapmayi bile beceremiyorum.anne ,es,evlat,abla.arkadas,ben hic kimseyim aslinda.bu dunyadan gitsem kimse farketmez herhalde .ama her kesin ustunden 1yuk kalkar.ben aslinda herkesi cok seviyorum.kimseyi dikkatimden kenarda birakmiyorum,kimseye haksizlik etmiyorum.kendimcin dua etmek en son aklima gelen.ama insanlar benim asiri ilgimden de artik bikmis durumde.ders calismayi bile beceremiyorum.ben hicbisey kazanacak falan degilim.yalniz olucem ben,yapayalniz.ve de mutsuz.aglamaktan basim cok agriyor.artik hic karar vermiycem,hic kimseyle konusmuycam.hayatimi sadece robot gibi duygusuz yasiycam ,insanlardan tem umdugum bi gulumseme ama artik ben yoruldum.ALLAHim neden ben bu kadar iseyaramazin tekiyim,yalvaririm iyi birisi olayim.been kendi basima yapamiyorum.basaramiyorum.ben yokum birkacgn.face.de de yokum.belki baglarim tel.da/elimde olsa kalbimi de durdururum.kendinize iyi bakin.eminim her zaman yapamadigim gibi yine kendimi ifade edememisimdir.
Türkannnnn ne diyosun sen bu ramazan günü tövbe dee vallahı kızıyorum sana kendine gel lütfen dua et yapma böyle her sey yoluna gircektir AllHa sığın bıtanemcanim cehenneme.....
türkanım ne oldu ?bak saçmalıyorsun olur mu hiç öyle sey herkes senı çokk sevıyor yemın ederim hemde çokk ramazan ya bıtanem ınsanların sınırleri ondan gergin sakın ol hayatım vallahı çok üzüldüm senı herkes de bızlerde çokk seviyoruz inan buna sakınles bak bır evladın var yapma böyle
Canım hayırdı inşallah seni üzen nedir böyle
Türkan özel mesaj kutun dolu canım merak ettim seni:26:
Türkancım canım benim neye üzüldün bu kadar
lütfen yapma böyle sen herkes için çok değerlisin
çok üzüldüm haline cnm ya
Türkannnnn ne diyosun sen bu ramazan günü tövbe dee vallahı kızıyorum sana kendine gel lütfen dua et yapma böyle her sey yoluna gircektir AllHa sığın bıtanem
iyi ki varsiniz.
canim cehenneme.....
Nazar mı değdi bize ne
Ne güzel mutlu bir topiktik
Kızlar bir yol ayrımındayım işimle ilgili
Allahım hayırlısını nasip etsin
Bir türlü karar veremiyorum
Şartları dışarıya göre çok olmasa da iyi bir işim var
Ama mutlu olmadığım
Ve hiç mutlu olmayacağım bir hale getirildi.
Sevmiyorum bu işi ,
Ne yapmalıyım sen yardım et Allahım
Bana bir çıkar yol göster
amın canım hakkında hayırlısı olsun canını sıkma bıtanem insallah her sey düzene girertürkancım yapma böyle
neyin var anlat dertleşelim cnm
benim de canım çok sıkkın
işyeriyle ilgili gene
rabbim bir çıkar yol göstersin inşallahh
amın emın ol gösterir mutlu olursun insallah bol bol dua et bıtanem ramazandan sonra bulusacağız eskısı gıbı bakma ramazandan dolyı böyleyıznazar mı değdi bize ne
ne güzel mutlu bir topiktik
kızlar bir yol ayrımındayım işimle ilgili
allahım hayırlısını nasip etsin
bir türlü karar veremiyorum
şartları dışarıya göre çok olmasa da iyi bir işim var
ama mutlu olmadığım
ve hiç mutlu olmayacağım bir hale getirildi.
Sevmiyorum bu işi ,
ne yapmalıyım sen yardım et allahım
bana bir çıkar yol göster
Nazar mı değdi bize ne
Ama mutlu olmadığım
Sevmiyorum bu işi ,
Düğün üstü çok kalbim kırıldı Türkanımevet ya nurgulum nazara geldik,fehiyem tatilden hic mutlu donmedi,masatakvimi tonla ugras icinde sorunlarla bogustu,ben zaten insanustu guclerle ugrasip durmaktayim,hepsini ALLAHa havale ediyorum bu mubarek gunde,sen de bu sekilde sikintidasin.ALLAH yardimcin olsun bitanem,noldu ki /
Canım bende işimle çok sıkıntıdayım evlendikten sonra bırakcaktım ne güzel ama öyle bir borca girdik ki saolsun kayınvalidemler çok yüz üstü bıraktı bizi
Rabbim büyük bir çıkış kapısı gösterekctir
Evin kendinin ve eşinin durumu iyi ise bırak derim
ama başka türlü yeni bir iş bulana kadar bırakma çocucpun var
Düğün üstü çok kalbim kırıldı Türkanım
Çok haketmediğim şeyler yaşadım
Herşeyi herkesi Rabbime havale ettim
O herşeyin en iyisini bilendir
Bu mübarek ayda ve beni evlenme arifesinde yüz üstü bırakan insanların en büyük cezasını o vereceltir
Allahın takdiiri büüyk o haksızı görür sıkma kendini bitanem
Kızlar oruçluda olsak şurda iki muhabbet yapalım son 24 günüm kaldı hayırlısıyla sen utandırma yarabbim
Nazar mı değdi bize ne
Ama mutlu olmadığım
Sevmiyorum bu işi ,
evet ya nurgulum nazara geldik,fehiyem tatilden hic mutlu donmedi,masatakvimi tonla ugras icinde sorunlarla bogustu,ben zaten insanustu guclerle ugrasip durmaktayim,hepsini ALLAHa havale ediyorum bu mubarek gunde,sen de bu sekilde sikintidasin.ALLAH yardimcin olsun bitanem,noldu ki /
Canım bende işimle çok sıkıntıdayım evlendikten sonra bırakcaktım ne güzel ama öyle bir borca girdik ki saolsun kayınvalidemler çok yüz üstü bıraktı bizi
Rabbim büyük bir çıkış kapısı gösterekctir
Evin kendinin ve eşinin durumu iyi ise bırak derim
ama başka türlü yeni bir iş bulana kadar bırakma çocucpun var
Düğün üstü çok kalbim kırıldı Türkanım
Çok haketmediğim şeyler yaşadım
Herşeyi herkesi Rabbime havale ettim
O herşeyin en iyisini bilendir
Bu mübarek ayda ve beni evlenme arifesinde yüz üstü bırakan insanların en büyük cezasını o vereceltir
Allahın takdiiri büüyk o haksızı görür sıkma kendini bitanem
Kızlar oruçluda olsak şurda iki muhabbet yapalım son 24 günüm kaldı hayırlısıyla sen utandırma yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?