kızlr bende epey kötüyüm bugün
tansiyonu düşmüş başım ağrıyor soğuk soğuk terliyorum ama işteyimevde olup yatmak vardı şimdi
reglimde bir hafta gecikti neden böyle oldu bilmiyorum:44:
günaydınnnofff yaaa offf bi türlü toparlanamadım verdiğim kiloları da alıyorum nasıl yeniden motive olucam hiç bilmiyorum aklım hep burada ama ya vaktim olmuyo nete girmeye ya yüzüm olmadığından niyetim eniştem kalp ameliyatı ev insandan geçillmiyo nete giremiyorum girdiğimde de iş ilanlarına bakıp çıkıyorum, mezuniyetten sonra hemen işe başlıcaktım ama gevşek ağızlılığımdan kendi arkadaşlarımdan darbe yedim resmen nasıl yaptılar bilmiyorum aynı günde belge almamıza rağmen ben daha istanbula gelmeden onların işe girişleri yapılmıştı tabi ben buna hayırlısı diye bakıyorum, özel sektör istemediğim için beklemedeyim şuanda bu durum sinirimi bozuyo gün içinde kurup kurup iftarla birlikte kendimi yemeğe veriyorum ama artık buna dur demek istiyorum yaa ne yapmalıyım
kizlar nolur bana dua edin hayirlisiyla TUSun hakkini verbilicek kadar iyi calisayim.turkceyi cok iyi biliyorum ama tip okumak farkliymis,daha terimlere bile alisamadim.cok zorlaniyorum.ALLAHim bana hidayet versin INSALLAH ki basarayim.bana dua edin iftarda lutfeeennn
kızlar dün yağ ölçümü kas ölçümü falan yaptırdım hiç bir sıkıntı çıkmadı kilonuz ideal dedi
metabolizmanız kilo almaya müsait dedi
artık yapmanız gereken haftanın 3günü 45dk yürüyüş yapmak 3günden fazla yapmayın artık kas olur dedi
çok mutluyum bu durumdan
ramazanda ben 1kilo verdim bacılar hiç bi şey yiyemiyorum vallahi
buradayımmm bugünkı iftar menumu yazayım:akşehırlı güveçkebabı,bulgur pılavı,ayran çorbası,macar salatası,güllaçkimse yok muu yaaa çok sıkılıyorum
hümeyra senn sosyal hizmetlerde çalıştığın gözüme çarpmıştı bi ara belediyede misin il müdürlüğünde mi
ben de sosyal hizmet uzmanıyım da merak ettim
buradayımmm bugünkı iftar menumu yazayım:akşehırlı güveçkebabı,bulgur pılavı,ayran çorbası,macar salatası,güllaç
ben biraz garanticiyim devleti arkama almak istiyorum:) atanana kadar il müdürlüğünde taşerondan çalışmak istiyorum şuanda istanbulda açık yok il müdürlüğündeysen bi oraya sorar mısın dicektim:)canım benim belediyedeyim ben
hayatım sn rahat iş bulursun niye sıkıntı yapıyorsun ki sosyal hizmet uzmanı olduktan sonra
evet bılıyorum tatlım ama ne yapayım acıkıyorum akşama kadar açım ee çocuklarda var ben yemıyeyımde kım yesin demı ama:))hümeyra maşallah yaaazimle baya kilo verdin darısı başımıza
nurgüüülll bayramdan sonrayı beklersek vermemiz gereken kilo artacak sanırım
türkanımmm allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
fehiye menülerle devam edersen basenlerin daha da genişlicek
bana gelince yok kararı verdim artık azaltmaya başlıyorum bu günden itibaren iftar menüm şöle olacak; 2 hurma, 1 kase çorba+ 1 biber dolması+2 kaşık yoğurt, ne kadar içmicem desemde kolaya hayır diyemicem
sağol bıtanem benımohh baya zengin menün güzelim afiyet ola
tesekkurler güzelim gelın hep beraber ola:))fehiyemmmm ellerine sağlık güzelim afiyetler olsun
kendimi cok kotu ve gerksiz hissetdiriyor insanlar bana,kimse beni sevmiyor,ben herkesi varligimla biktiriyorum.elimden hic bisey gelmiyor,yapamiyorum,yemek yapmayi bile beceremiyorum.anne ,es,evlat,abla.arkadas,ben hic kimseyim aslinda.bu dunyadan gitsem kimse farketmez herhalde .ama her kesin ustunden 1yuk kalkar.ben aslinda herkesi cok seviyorum.kimseyi dikkatimden kenarda birakmiyorum,kimseye haksizlik etmiyorum.kendimcin dua etmek en son aklima gelen.ama insanlar benim asiri ilgimden de artik bikmis durumde.ders calismayi bile beceremiyorum.ben hicbisey kazanacak falan degilim.yalniz olucem ben,yapayalniz.ve de mutsuz.aglamaktan basim cok agriyor.artik hic karar vermiycem,hic kimseyle konusmuycam.hayatimi sadece robot gibi duygusuz yasiycam ,insanlardan tem umdugum bi gulumseme ama artik ben yoruldum.allahim neden ben bu kadar iseyaramazin tekiyim,yalvaririm iyi birisi olayim.been kendi basima yapamiyorum.basaramiyorum.ben yokum birkacgn.face.de de yokum.belki baglarim tel.da/elimde olsa kalbimi de durdururum.kendinize iyi bakin.eminim her zaman yapamadigim gibi yine kendimi ifade edememisimdir.
slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar rejime devam ediyorsunuz değilmi ben tatlı vs şeyler yemiyorum ekmek de yemiyorum akşam ramazan diye salmadım yanibu akşam köfte salata yedim ayran içtim o kadar canlarım menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?