Turkan88'in Diyet Günlüğü

düğün üstü çok iç açıcı şeyler yaşamadım Fehiyecim kırgın değilim bana böyle yapcaklarını biliyordm
Tek korkum eşim şuan yanımda bana destek ama nede olsa ailesi ilerde diyorum ya ailem onlar benim diye savunur benim acımı unutursa işte o zaman eşime kırılırım
Bunlar beni çok düşündürüyor

ben nıye hayvan gibiyim yaaa öfff(

anlıyorum senı düşüncelerinde de haklısın ama umarım eşin hep yanında olur güzelim bol bol dua et bıtanem Allaha sığın

slm canlarım nöbetlerden dolayı pek giremedim ama baktımda herkezin bir sıkıntısı var Allah hepimize yardım etsin canlarım türkancım sorununu çözmüş olmana çok sevindim bazen bende senin gibi düşünüyorum ama kişisel gelişimlede ilgilendiğim için hemen toparlıyorum kendimi çünkü sorunun kaynağına inmeyi başarıyorum canım masatakvimi canım sanada Allah kolaylık versin canım bu son günlerinin tadını çıkar canım eşinin ailesiylede olan sorununa gelince eşinin fikri değişsede zamanla sen resmi davran eşininailesine yani sınırları koru çünkü öyle yapmazsan yaptıkları herşey sana batacak eşinle aranın açılmasına yol açacak onlar sana bişey yapmasa bile sen yapmışlar gibi algılayacaksın gıcık kapınca böyle oluyor malesef canım her iki tarafında iyiliği için canım sınrları koru ki kırgınlık olmasın baştan böyle alışsınlar.gelelim iş yerinde sorun yaşayan arkadaşlara bende sizdenimya işimi çok severdim ama şimdi nefret ediyorum.nedeni ise yalaka dedikoducu iftiracı insanlar yüzünden iş ortamının bozulması.resmen bende sonra işe girenler yavaş yavaş beni bi kenara itip yer ettiler tabiri caizse dağdan gelip bağdakini kovdular.bunun yanı sırainsan seçmek dışlamak cabası sahte gülücükler işi düşünce samimi davranmalar yüce Rabbimin izniyle inşallah kurtulacağım oradan inşallah nerde benim gibi zor durumda olan varsa Allah yardım elini uzatsın inşallah.
gelelim menüye oruçlu değildima rkadaşlar

sabah
kek 2 dilim
öğlen
sahanda yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
akşam üstü
küçük zeytinyağlı biber dolması 1 adet
akşam

suyunu çıkardım
kızartma ve pide

ya yılda bir kere kızartma yiyorum napim dayanamadım ama çok pişmanım
yarından tezi yok çok fena sıkcam kendimi
ya ev işlerinden platese vakit bulamıyorum offf yaaa bana destek olun kızlar platesi hergün yapmam lazım nolur akıl verin bana destekde verin

her akşam olduğu gibi bu akşamda çok yorgunum
akşamları tam da böyle oluyorum
yatsı okunsa da hemencik yatsam diye dakika sayıyorum resmen
iş yerinde onca yoruluyorum nişanlımı da göremiyorum iyice huysuz kavgacı bi kız olup çıkıyorum
benim huysuzluğum yüzünden de sürekli aramızda bi gerginlik oluyor
bayan olmak hele de çalışan bir bayan olmak ne kadar zor bir şeymiş :84::84:
Allah yardımcımız olsun
Allah biz bayanlara gerçekten bol bol kuvvet versin

Son düzenleme:
Türkancım Allah yardımcın olsun cnm ev çocuk işler yemek bide bunların arasında ders çalışmak zor
Allah gayret kuvvet versin
sagol nurgulcugum,ama BASARICAM INSAALLAH.BASARICAM HAYIRLISIYLA.1YIL SONRA BENI TEBRIK EDICEKSINIZ INSAALLAH
Bas ustune bitanem.sen sikma o tatli canini,guzeller guzeli
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
dün bi tartıya çıkayım dedim sonuç 57.4
mutlu oldum çokk artık zayıflama diyoor herkes ama ben 55i görmak istiyorum
supersin yaa.afferin.MASAALLAH

ne bıçım laf o öyle Allahın iznı ıle her seyı basarırsın bıtanem:))
BASARIRIM INSAALLAH.

bayiliyorum nisanlina simdiden esim demene.canim yaa.biz utanirdik.daha nisanliyken esim bana elbise aliyormus,magazada kime aldigini sormuslar,esim demis,sonra da kipkirmizi olmus,cok garip duyguydu demisti bana,tabi simdi tam bi odun.nerde o gunler diyorum icimden bazen.ama gectigim yollar beni mukemmellestiriyor .ben cok degistik ,bunu ALLAHima borcluym,megerse benim hayir bildigimde ser,sey bildigimde hayir varmis.

Türkanım nerede acaba çok özledim yaaa bacım benım:))
canim benim,gorumcemlere iftara gitmisdik

sagolcanim benimm..
ELHAMDULILLAH RABBIL ALEMIN

Kızlar her halımıze sonsuz sukurler olsun,saglık olsun yeter kı,gerı kalan her sey duzelır.rabbıme sonsuz sukurler olsun.hamd olsun.

Esımle dun aksamkı dıyologumuz
esım;turkan ıftarda cok yıyorsun aa,o kadar dıyet yaptın,benden soylemesı,yazık olur

ben; laannn,sen benım lokmalarımımı sayıyorsun.

Esım; yok ,estagfurıllah sankı bana sofrayı sılıp supuruyormussun gıbı geldı.ben namaza kalkıyorum sen yemege devam

ben:tamam o halde soyle bakıım ne yıyorum

esım;onu bılmıyorum ama agzın durmuyor
ama kızlar ben masumane karpuz yıyorum1dılım ekmek.peynır ve sadece karpuz.yemekten azıcık yıyorum.ama adamın gozune gelmıs.

1KILO DA GITMIS64DUM,SIMDI 63.MASAALLAH

Son düzenleme:

Her erkek odundur canım benimkinin de daha vakti var kesinlikle odun olur doğalarında var bu

Kızlar her halımıze sonsuz sukurler olsun,saglık olsun yeter kı,gerı kalan her sey duzelır.rabbıme sonsuz sukurler olsun.hamd olsun.

Şükür Halimize Allaha şükür dah akötü durumda olanlar var sağlığımız yerinde çok şükür

Canım Allah yardımcımız olsun ben şimdiden 100 parçaya bölündüm
Evlenince ne olcak bilmiyorum:2::2:

Senin maşallahın var bakma sen eşine Fıstık gibisin kıskanıyordur seni o ondan öyle demiştir

Fehiyecim teşekkür ederim canım

masallah yaa aferin sana ne güzel bende aldıkça alıyrum camış gibiyim dün eşim bana diyor :yururken bıraz yavas yuru kalçaların çamasır makınesi gibi dönuyor ,dedi bende ,sen kendi göbeğine bak dedim

merhaba milleet,nasilsiniz bakiim.dun esimin arkadasi bizi evine iftara davet etmisdi.esini en son gecen ramazan gormustum.11yil istanbulda yasamislar,4senedir de burdalar.esi cok iyi bir insan.o kadar lezzetli yemekler hazirlamisti ki,tabiki hepside turk mutfagi,esimde ,ben de bayiliriz tabi turk mutfagina,dikkat ederseniz ben sadece turk yemekleri pisiriyorum,zira bizde cesit az.iftarda
zeytinyagli yaprak sarma(muhhhtesemdi)
mercimek koftesi
mercimek corbasi
hasanpasa koftesi
pirinc pilavi
kuzu tandir
findikpare

hepsi muhtesemdi.turbanli kendisi,RABBIM bana da nasip eder INSAALLAH.COK imanli ,takvali bir aile.tutup beni siki siki kucakladi,seni coook ozledim,dedi,1 yildir gorusemiyoruz ayni sehirde,eh bugun yarin,ihmal ede ede 1yil geciyor,iyi ki ramazan var ki biraraya getiriyor insanlari.benim cok iyi arkadaslarim var MASAALLAH.RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN KI karsima(sizler dahil)bu kadar guzel arkadaslar cikardi.

evet bızım mutfakta cesit çokk afiyet olsun canım:))

slmlaaaar kızılası biriyim evet buraya fazla geliyorum ama arka planda kilom için hızlı çalışmalar başlattım, metihini çok fazla kişiden duyduğum bi dahiliyo doktoruna gittim beni zayıflatmsı için bana sölediği diyet yapmamı gerektirecek kadar kilolu olmadığım anca kilo geçmişimi sorunlarımı kilo almamam gerektiğini anlatınca tahlil yapmak istedi tahlilin sonucunda gizli guatr olduğunu söledi ömür noyu aç gezsen de kilo veremezsn dedi önce hastalığın tedavi edilmeli dedi ama ben duygu sömürüsüne bağlayınca kontrol altına aldı guatr hapı eşliğinde bi kitapçık verdi burada yazanları oku ve kendine uyarla günlük miktarını geçme canın ne istiyosa ye değişim tablolarını kullan dedi, kitapçık çok güzel doktor kendisi hazırlamış hastaları için liste oldukça kalabalık yiyerek zayıflayacağıma inanmak üç heleki istersen baklava öikolata bile yiyebilirsin demesi mükemmel
olmazsa olmaz 3 kural var sadece;
-ekmek tüketiyorsam sadece halk ekmeği ya da uno light ekmek
-yağ kullnılmdan pişmiş yemek
-hergün 300 kalori yakacak kadar egzersiz

ütopik geldi ama doktor bi bildiği vardır elbet bugün reglimin son günü yarın ilacıma diyetime başlıyorum 15 gün sonra tartılıcam şuanki kilom 65 yağ oranım yüzde 35

öncelikle çokk geçmiş olsun canım insallah bır an önce tedavin işe yarar

merhaba bitanem.seni gordugume sevindim.hastaligina uzuldum ama cozuldugu icin de cok sevindim,belirsizlik en kotusu bence,INSAALLAH tedaviden sonra istedigin hizla kilo verirsin cnm,ALLAH yardimcin olsun

kimsecikler yokmuuusss.benim bugun iftara misafirim var INSAALLAH

MENUM;

SISTE KASARLI KOFTE,PATATES,PATLICAN

BULGUR PILAVI

MERCIMEK CORBASI

FIRINDA SIGARA BOREGI

MIMOZA SALATASI

EV YAPIMI LIMONATA

AYCICEGI SEKLINDE PIDEM

KARPUZ,PEYNIR

ESIM DE BAKLAVA ALICAK INSAALLAH.

oluyorummmm.sabah 9 dan oglen 3e kadar mutfakta canim cikti.neyse ki bitirdim.namazi kilip biraz uyusam eyi olur.

masallah canım afiyet olsun ben de yarın eltimleri alacağım insallah bakalım neler yapacağım kolay gelsin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…