Evlerı temızledım ,esım uyanana kadar ders okuyayım baarı,sonra utu,toz almak ve yemek yapmak...ve alısımmmmm
kızlar bişey sorucam size,
rüya yorumlamayı bilen var mı
çok tuhaf bi rüya gördüm
rüyamda bi kolidordayım bi çocuk ağlıyo acaba kızımmı diye arıyorum
balkona çıkıyorum başını dizlerine kapatmış bi çocuk sesli ağlıyo
gidip noldu neden ağlıyosun falan diyorum
kafasını bi kaldırıyo
benim çocukluğum ağlayan benim yani
kızlar bişey sorucam size,
çok tuhaf bi rüya gördüm
kafasını bi kaldırıyo
nurgulum ilk olarak humeyraya katiliyorum sikintin ruyana aks etmis olabilir.kendim ama soyle yorumluyorum,gozyasi aksine yani sevinc olarak yorumlanir,ben senin cook uzun zamandir sikintisini cektigin bir durumun mutlulukla sonuclanacagi seklinde yorumluyorum INSAALLAH.(uzun zamandir dedim cunki cocuklugunu gormussn)kızlar bişey sorucam size,
çok tuhaf bi rüya gördüm
kafasını bi kaldırıyo
ELHAMDULILLAH IYI CANIM,RABBIM SANA DA VERSIN INSALLAH.Kolay gelsin canım
oğluşun nasılll
Canım hayırlara gelsin inşallah ama rüya kabilyetim yok
MERHABA bitanem,tabi isin zor,hava sicak,oruc+senin bunyen zayif hemen tansiyonun da dusuyorkızlr bende epey kötüyüm bugün
tansiyonu düşmüş başım ağrıyor soğuk soğuk terliyorum ama işteyimevde olup yatmak vardı şimdi
reglimde bir hafta gecikti neden böyle oldu bilmiyorum:44:
günaydınnnofff yaaa offf bi türlü toparlanamadım verdiğim kiloları da alıyorum nasıl yeniden motive olucam hiç bilmiyorum aklım hep burada ama ya vaktim olmuyo nete girmeye ya yüzüm olmadığından niyetim eniştem kalp ameliyatı ev insandan geçillmiyo nete giremiyorum girdiğimde de iş ilanlarına bakıp çıkıyorum, mezuniyetten sonra hemen işe başlıcaktım ama gevşek ağızlılığımdan kendi arkadaşlarımdan darbe yedim resmen nasıl yaptılar bilmiyorum aynı günde belge almamıza rağmen ben daha istanbula gelmeden onların işe girişleri yapılmıştı tabi ben buna hayırlısı diye bakıyorum, özel sektör istemediğim için beklemedeyim şuanda bu durum sinirimi bozuyo gün içinde kurup kurup iftarla birlikte kendimi yemeğe veriyorum ama artık buna dur demek istiyorum yaa ne yapmalıyım
kısmetim orası değilmiş diyorum belki böylesi hayırlıydı ramazanda evdeyim rahat rahat tutuyorum orucumu.
MERHABA ASKIIIIIIIMMMMMMMMMM,NASILSIN?SEN EMINIM TOPARLANIP ILK BASLADIGIMIZ ZAMANLARDAKI GIBI MOTIVE OLUCAK VE KILO VERICEKSIN INSAALLAH.ENISTENE COK GECMIS OLSUN.ARKADASLARINA YA YAZIKLAAAAAAAAAR OLSUN.UZULME.ELBET HAYRIN GORMEZLER.INSANLARDA KUL HAKKI ANLAYISI NEREYE GITMISbosver tabiki hayirlisi neyse o olucak,hic uzulme.cok opuyorum seni
sıkma canını yaa hakkında hayırlısı ne ise o olsun bıtanem:))kızlar napıyosunuz
benim içim sıkılıyor resmen bu aralar
çok istediğim birşey var ama şimdi anlatamıycam
dua edin bana ne olur Allahım nasip etsin
çok doluyum kızlar ya
ayy canım yok pek öyle bır yeteneğim yok ama korktum kızzkızlar bişey sorucam size,
çok tuhaf bi rüya gördüm
kafasını bi kaldırıyo
canım öncelikle enıstene çokk geçmiş olsun iş için de her seyın hayırlısı olsun arkadas değillermiş onlar neyse ben tatılde kılo aldım dönuşte de hemen ramazan basladı zaten ramazanda da alıyorum kılo kı almısım ve daha da alırım malesef artık 38 beden olmuyor bana canımgünaydınnnofff yaaa offf bi türlü toparlanamadım verdiğim kiloları da alıyorum nasıl yeniden motive olucam hiç bilmiyorum aklım hep burada ama ya vaktim olmuyo nete girmeye ya yüzüm olmadığından niyetim eniştem kalp ameliyatı ev insandan geçillmiyo nete giremiyorum girdiğimde de iş ilanlarına bakıp çıkıyorum, mezuniyetten sonra hemen işe başlıcaktım ama gevşek ağızlılığımdan kendi arkadaşlarımdan darbe yedim resmen nasıl yaptılar bilmiyorum aynı günde belge almamıza rağmen ben daha istanbula gelmeden onların işe girişleri yapılmıştı tabi ben buna hayırlısı diye bakıyorum, özel sektör istemediğim için beklemedeyim şuanda bu durum sinirimi bozuyo gün içinde kurup kurup iftarla birlikte kendimi yemeğe veriyorum ama artık buna dur demek istiyorum yaa ne yapmalıyım
kısmetim orası değilmiş diyorum belki böylesi hayırlıydı ramazanda evdeyim rahat rahat tutuyorum orucumu
ben 65 kiloya kadar çıkmıştım bugün 63,5-64tü diyebilirim galiba sıcaktan ama şunu anladım demek ki ramazanda da kilo verebilirim de nasıl bi liste ayarlamalıyım onu bilmiyorumbaklava tulumba dondurma kendime engel olamıyorumelinde ramazan listesi olan var mı sizler ekmek pide falan tüketiyo musunuz
kızlr bende epey kötüyüm bugün
tansiyonu düşmüş başım ağrıyor soğuk soğuk terliyorum ama işteyimevde olup yatmak vardı şimdi
reglimde bir hafta gecikti neden böyle oldu bilmiyorum:44:
listemizde miss angela,yalnis hatirlamiyorsam kubra isimli bir arkadas cikartiyorum,hani hedefine ulasti ve bizi unutdu ya onu.yaziklar olsun
ozlemcigim sanirim oyle bir topik gormustum ramazanda kilo vr,ek diye.ama ben cok yememek icin ne yapiyorum.oncesinde su hurma,her kes gibi.2kepce corba 1d.ekmekle,sonra da 1bardak su,kalk sofradan.15 dk sonra yeniden don.bak bakalim oyle her eline geceni yiye bilicekmsisin.ana yemekten ye biraz,kapruz,peynir falan,ekmek hakkini da sahura birak.tatli icin de kendine gunluk kisitlama koy,mesela bugunki tatli hakkin sadece 1top dondurma,veya 2kare cikolata,veya 1tane serbetli ne varsa,ki dusun ki diyette aylarca diline surmuyorsun.hatta bazi gunler yememeye calis.sen ki isvec yapmis birisin:)dimi?kısmetim orası değilmiş diyorum belki böylesi hayırlıydı ramazanda evdeyim rahat rahat tutuyorum orucumu
ben 65 kiloya kadar çıkmıştım bugün 63,5-64tü diyebilirim galiba sıcaktan ama şunu anladım demek ki ramazanda da kilo verebilirim de nasıl bi liste ayarlamalıyım onu bilmiyorumbaklava tulumba dondurma kendime engel olamıyorumelinde ramazan listesi olan var mı sizler ekmek pide falan tüketiyo musunuz
fehiyem,sen de ozleme dediklerimi dikkate al.bogazima engel olamiyorum falan yok,bu gidisle bayrama 70 i gorursunsıkma canını yaa hakkında hayırlısı ne ise o olsun bıtanem:))
ayy canım yok pek öyle bır yeteneğim yok ama korktum kızz
canım öncelikle enıstene çokk geçmiş olsun iş için de her seyın hayırlısı olsun arkadas değillermiş onlar neyse ben tatılde kılo aldım dönuşte de hemen ramazan basladı zaten ramazanda da alıyorum kılo kı almısım ve daha da alırım malesef artık 38 beden olmuyor bana canım(
ben çok kılo almısım yaa basen almıs basını gidiyor çok üzülüyorum iftardan sahura kadar yıyorum elimde değil
evet canim genelleme yamayayim,sadece onu yalnis tanimisim.Türkanım evet kübra idi neden öyle yaptı acaba yanlış mı tanıyoruz sanalda insanları ha ne dersin?:26:
sıkma canını tatlım herşey düzelir inanırsan başarırsın
kizlar nolur bana dua edin hayirlisiyla TUSun hakkini verbilicek kadar iyi calisayim.turkceyi cok iyi biliyorum ama tip okumak farkliymis,daha terimlere bile alisamadim.cok zorlaniyorum.ALLAHim bana hidayet versin INSALLAH ki basarayim.bana dua edin iftarda lutfeeennn
anım benim öncelikle geçmiş olsungünaydınnnofff yaaa offf bi türlü toparlanamadım verdiğim kiloları da alıyorum nasıl yeniden motive olucam hiç bilmiyorum aklım hep burada ama ya vaktim olmuyo nete girmeye ya yüzüm olmadığından niyetim eniştem kalp ameliyatı ev insandan geçillmiyo nete giremiyorum girdiğimde de iş ilanlarına bakıp çıkıyorum, mezuniyetten sonra hemen işe başlıcaktım ama gevşek ağızlılığımdan kendi arkadaşlarımdan darbe yedim resmen nasıl yaptılar bilmiyorum aynı günde belge almamıza rağmen ben daha istanbula gelmeden onların işe girişleri yapılmıştı tabi ben buna hayırlısı diye bakıyorum, özel sektör istemediğim için beklemedeyim şuanda bu durum sinirimi bozuyo gün içinde kurup kurup iftarla birlikte kendimi yemeğe veriyorum ama artık buna dur demek istiyorum yaa ne yapmalıyım
canım benim evet haklısın vallahi bünyem çok zayıfnurgulum ilk olarak humeyraya katiliyorum sikintin ruyana aks etmis olabilir.kendim ama soyle yorumluyorum,gozyasi aksine yani sevinc olarak yorumlanir,ben senin cook uzun zamandir sikintisini cektigin bir durumun mutlulukla sonuclanacagi seklinde yorumluyorum INSAALLAH.(uzun zamandir dedim cunki cocuklugunu gormussn)
ELHAMDULILLAH IYI CANIM,RABBIM SANA DA VERSIN INSALLAH.
MERHABA bitanem,tabi isin zor,hava sicak,oruc+senin bunyen zayif hemen tansiyonun da dusuyor.sabret canim.RABBIM SABIRLAR VERSIN.
MERHABA ASKIIIIIIIMMMMMMMMMM,NASILSIN?SEN EMINIM TOPARLANIP ILK BASLADIGIMIZ ZAMANLARDAKI GIBI MOTIVE OLUCAK VE KILO VERICEKSIN INSAALLAH.ENISTENE COK GECMIS OLSUN.ARKADASLARINA YA YAZIKLAAAAAAAAAR OLSUN.UZULME.ELBET HAYRIN GORMEZLER.INSANLARDA KUL HAKKI ANLAYISI NEREYE GITMISbosver tabiki hayirlisi neyse o olucak,hic uzulme.cok opuyorum seni
olsun canım gideninde kalanında canı sağolalistemizde miss angela,yalnis hatirlamiyorsam kubra isimli bir arkadas cikartiyorum,hani hedefine ulasti ve bizi unutdu ya onu.yaziklar olsun
sıkma canını yaa hakkında hayırlısı ne ise o olsun bıtanem:))
ayy canım yok pek öyle bır yeteneğim yok ama korktum kızz
canım öncelikle enıstene çokk geçmiş olsun iş için de her seyın hayırlısı olsun arkadas değillermiş onlar neyse ben tatılde kılo aldım dönuşte de hemen ramazan basladı zaten ramazanda da alıyorum kılo kı almısım ve daha da alırım malesef artık 38 beden olmuyor bana canım(
ben çok kılo almısım yaa basen almıs basını gidiyor çok üzülüyorum iftardan sahura kadar yıyorum elimde değil
teşekkür ederim bitanem dün öyleydim ama maşallah bugün süperimöncelikle geçmiş olsun bıtanem bence strestendır sıkma o güzel kafanı tatlım:))
Allah yardımcın olsun kuzumkizlar nolur bana dua edin hayirlisiyla TUSun hakkini verbilicek kadar iyi calisayim.turkceyi cok iyi biliyorum ama tip okumak farkliymis,daha terimlere bile alisamadim.cok zorlaniyorum.ALLAHim bana hidayet versin INSALLAH ki basarayim.bana dua edin iftarda lutfeeennn
Tabıkı de dua ederiz bıtanem Allahım hep yanında olsun,yardımcın olsun bıtanem:)kizlar nolur bana dua edin hayirlisiyla TUSun hakkini verbilicek kadar iyi calisayim.turkceyi cok iyi biliyorum ama tip okumak farkliymis,daha terimlere bile alisamadim.cok zorlaniyorum.ALLAHim bana hidayet versin INSALLAH ki basarayim.bana dua edin iftarda lutfeeennn
kızlar dün yağ ölçümü kas ölçümü falan yaptırdım hiç bir sıkıntı çıkmadı kilonuz ideal dedi
metabolizmanız kilo almaya müsait dedi
artık yapmanız gereken haftanın 3günü 45dk yürüyüş yapmak 3günden fazla yapmayın artık kas olur dedi
çok mutluyum bu durumdan
ramazanda ben 1kilo verdim bacılar hiç bi şey yiyemiyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?