Turkan88'in Diyet Günlüğü

Ellerine sağlık canım döktürmüşsün maşiallahhhhhh

Ellerine sağlık canım döktürmüşsün maşiallahhhhhh
sagol bitanemmm,ekmegimi begendinmi bakiiimmm???
günaydınnnnn güzeller nauslsınızz bakayımm
iyiyiiizzz ELHAMDULILLAH.SEN NASILSIN ?BEN DE FEHIYE GIBI FACE.MI DONDURDUM.HATTA GUMRALA SOYLEDIM,SIFREMI DEGISTIRDI,BEN BILMEYEYIM DIYE,SONRA DONDURDU,COK ZAMANIMI ALIIYORDU YAA.DERS CALISAMIYORDUM

NURGUL NE YAPTI ACABA?MERAK ETTIM.BEN N"LE ADI BASLAYAN KADINLARA VE KIZLARA COCUKLUGUMDAN BERI GICIK OLMUSUMDUR.ASLINDA GICIKLIGIN N'YE DEGIL.BIR GUN OTURDUM DUSUNDM VE HEPSININ ISMININ N'LE BASLAMASI BENI SOKE ETTI.NRGUL BIR ISTISNA ASLINDA MASAALLAH.
NERMIN _cocukluk arkadasim,nisanlandi ve beni unutdu.cok kusdum ona.beni aramadi sormadi,sebebini sordugumda kusura bakma canim,ben artik nisanliyim dedi.o zaman ben bekardim.sildim onu
NERMIN-SINIF ARKADASIM.BANA ,BU DA KENDINI INSANDAN SANIYOR,YAZIK,DEMISTI.ASLINDA SINIFTA EN CALISKAN BENDIM,EN IYI UNIVERSITEYI DE BEN KAZANDIM.ILK DE BEN EVLENDIM.KALBIMI COK KIRMISTI
NAILE-ESIMIN ARKADASININ KARISI,FMF HASTALIGIMI BILDIKTEN SONRA TA BURAYA KAYNANASINA,O DA KAYNANAMA ETISTIRMISTI,SOYLEME DEDIGIM HALDE.ONU DA SILDIM.
NURTEN-ESIMIN ARKADASININ KARISI.TURKIYEDE YASIYORLAR,GECEN SENE BURDAYDI.BIRLIKTE 3GUNLUGUNE TATILE GITMISTIK,BURNUMDAN GETIRDI,BANA BIR HUCMISIM GIBI DAVRANIYORDU,SOYLE KI ESIM SONRA ARAMA ONU DEDI,ONUN BIYERLERI KALKMIS,KENDINI BISEY ZANNEDIYOR,ONU DA SILDIM TABIKI
NIGAR-UNIV.ARKADASIM,ARKADASIZ ASLINDA AMA GORUSLERIMIZ COK FARKLI,ONDAN DA PEK +ENERJI ALMISLIGIM YOKTUR.
NIGAR_OKULDAN SINIF ARKADASIM,GICIGIN TEKIYDI.GICIK SINIF ARKADASIM NERMINLE SIKIFIKI BISEYDI.

N"LILER OMRUMU YEDI,OMRUMU

iyiyiiizzz ELHAMDULILLAH.SEN NASILSIN ?BEN DE FEHIYE GIBI FACE.MI DONDURDUM.HATTA GUMRALA SOYLEDIM,SIFREMI DEGISTIRDI,BEN BILMEYEYIM DIYE,SONRA DONDURDU,COK ZAMANIMI ALIIYORDU YAA.DERS CALISAMIYORDUM

Farkettim dondurduğunu canım benim
ekmeği naısl yaptın çokk merak ettim banada öğretirimsiinm?

Evimin resimlerini ekeldim albümlere

Bu kadarda tesadüf olmaz yahuu

sınav ne zaman canım

Farkettim dondurduğunu canım benim
ekmeği naısl yaptın çokk merak ettim banada öğretirimsiinm?

Evimin resimlerini ekeldim albümlere

Bu kadarda tesadüf olmaz yahuu

sınav ne zaman canım

sinav INSAALLAH 2013 mayis ,ondan gecersem INSAALLAH,2013 eylul

ekmek;su,kuru maya,un,tus,1 cay k.seker,yag,sut.detayli yazarim simdi ali basimda bekliyor.yapilisini da.INSALLAH.SIMDI RESIMLERINE BALIP KACIYORUM

puhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Nesibe , Nurlan, Neimi, nesimi, Nicat

sinav INSAALLAH 2013 mayis ,ondan gecersem INSAALLAH,2013 eylul

ekmek;su,kuru maya,un,tus,1 cay k.seker,yag,sut.detayli yazarim simdi ali basimda bekliyor.yapilisini da.INSALLAH.SIMDI RESIMLERINE BALIP KACIYORUM

tamam ama bu ekmeği kesinlikle öğrenmek isityorum bende yapmak ve yemek istiyorum

iyi yapmıssın dondurmakla ders çalışma işi nasıl gidiyor pekı canım?

kızlarr herkesi o kadar çok özledimkı anlatamam hayırlısı ıle ramazan bıtse de tekrar eskısı gibi olsak yaaakşam yamağa mısafirim var çokk kalabalıklarr Allah yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…