hepsı bır yana da perden bı baska guzel, muthısteşekkürler canım
kızlarr herkesi o kadar çok özledimkı anlatamam hayırlısı ıle ramazan bıtse de tekrar eskısı gibi olsak yaaakşam yamağa mısafirim var çokk kalabalıklarr Allah yardımcım olsun
hepsı bır yana da perden bı baska guzel, muthıs
COK SUKUR GUZEL GIDIYOR, bir azdan spora baslicamsağol tatlım sen nasılsın??ramzan nasıl gidiyor?
BAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIILDIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMTeşekkürler canım
İnşallah ramazandan sonra hep beraber yine buırdayız
kızlar süper hepimiz burdayız ne güzel
napıyosunuz bakalım
masa takvimi evine bayıldım cnm Allah güle güle oturmayı nasip etsin
benimde akşam hiç bişey yapacak halim kalmıyo kızlar ya
Türkancım şimdilik sabrediyorum Allahım bir yol kararlamıştır inşallah
bol bol dua edin canlarım bana
BAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIILDIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMCOK TATLIIIIIII.MASAALLAH
amin canim, hepimize insaALLAHCanım Rabbim daha güzellerini sana nasip etsin inşallah
kızlar süper hepimiz burdayız ne güzel
napıyosunuz bakalım
masa takvimi evine bayıldım cnm Allah güle güle oturmayı nasip etsin
benimde akşam hiç bişey yapacak halim kalmıyo kızlar ya
Türkancım şimdilik sabrediyorum Allahım bir yol kararlamıştır inşallah
bol bol dua edin canlarım bana
bu ramazan ramazan ne sporu halın almaz vallahı aksama kadar yapma şimdi benceCOK SUKUR GUZEL GIDIYOR, bir azdan spora baslicam
ben de çokk beğendim evini canım masallahEvimi beğenmenize çok sevindim tam yerleşemedim dah agelişi güzel çektim foto
amin canim, hepimize insaALLAHdugune de az kaldi, fotograflari facebookda yuklersin bakariz
INSAALLAH cnm.İnşallah canım düğüne çok az kaldı
17 ağustosta izne ayrılıyorum
fotoları facebooka kesin koyarız
Ben tatilden 2 eylülde döncem evime
17 Ağustostan-2 Eylüle kadar olmayacağım
10 Eylülde ise iş başı
kızlar diyorum kı akşama:harput kofte(sulu bır yemek),tavuk kızartma,mantar güveç,bulgur pılavı,salata,mercimek çorbası,ttlı olarak da halbur hurması yapayım nasıl sizce?
kızlar diyorum kı akşama:harput kofte(sulu bır yemek),tavuk kızartma,mantar güveç,bulgur pılavı,salata,mercimek çorbası,ttlı olarak da halbur hurması yapayım nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?