oyy kıyamam sana buyur gel bıtanem sen de gel kapım açık herkeseağzım sulandıı yaa ben çok açımmmmm
AGZIM sulandi demne de benim aklima su geldi yaaaa..susadiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmağzım sulandıı yaa ben çok açımmmmm
neyse kızlar ben kaçar herkesi çok öpuyorum bayyy
NURGUL NE YAPTI ACABA?MERAK ETTIM.BEN N"LE ADI BASLAYAN KADINLARA VE KIZLARA COCUKLUGUMDAN BERI GICIK OLMUSUMDUR.ASLINDA GICIKLIGIN N'YE DEGIL.BIR GUN OTURDUM DUSUNDM VE HEPSININ ISMININ N'LE BASLAMASI BENI SOKE ETTI.NRGUL BIR ISTISNA ASLINDA MASAALLAH.
NERMIN _cocukluk arkadasim,nisanlandi ve beni unutdu.cok kusdum ona.beni aramadi sormadi,sebebini sordugumda kusura bakma canim,ben artik nisanliyim dedi.o zaman ben bekardim.sildim onu
NERMIN-SINIF ARKADASIM.BANA ,BU DA KENDINI INSANDAN SANIYOR,YAZIK,DEMISTI.ASLINDA SINIFTA EN CALISKAN BENDIM,EN IYI UNIVERSITEYI DE BEN KAZANDIM.ILK DE BEN EVLENDIM.KALBIMI COK KIRMISTI
NAILE-ESIMIN ARKADASININ KARISI,FMF HASTALIGIMI BILDIKTEN SONRA TA BURAYA KAYNANASINA,O DA KAYNANAMA ETISTIRMISTI,SOYLEME DEDIGIM HALDE.ONU DA SILDIM.
NURTEN-ESIMIN ARKADASININ KARISI.TURKIYEDE YASIYORLAR,GECEN SENE BURDAYDI.BIRLIKTE 3GUNLUGUNE TATILE GITMISTIK,BURNUMDAN GETIRDI,BANA BIR HUCMISIM GIBI DAVRANIYORDU,SOYLE KI ESIM SONRA ARAMA ONU DEDI,ONUN BIYERLERI KALKMIS,KENDINI BISEY ZANNEDIYOR,ONU DA SILDIM TABIKI
NIGAR-UNIV.ARKADASIM,ARKADASIZ ASLINDA AMA GORUSLERIMIZ COK FARKLI,ONDAN DA PEK +ENERJI ALMISLIGIM YOKTUR.
NIGAR_OKULDAN SINIF ARKADASIM,GICIGIN TEKIYDI.GICIK SINIF ARKADASIM NERMINLE SIKIFIKI BISEYDI.
N"LILER OMRUMU YEDI,OMRUMU
Günaydın bıtanemmmmmm:))gunaydin turkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
afiyet bal seker kaymak olsun bıtanem ha bır de bol bol yağ olsun:))))Ben dün aşkıcığımaa pasta yaptım afiyetle yedikk
Günaydınnnn
Günaydın bıtanemmmmmm:))
afiyet bal seker kaymak olsun bıtanem ha bır de bol bol yağ olsun:))))
Ben dün aşkıcığımaa pasta yaptım afiyetle yedikk
Günaydınnnn
Ben dün aşkıcığımaa pasta yaptım afiyetle yedikk
Günaydınnnn
Günaydın bıtanemmmmmm:))
afiyet bal seker kaymak olsun bıtanem ha bır de bol bol yağ olsun:))))
insallah canım bende ramazandan sonra 58 hedfim olacak insallahVıc Vıc yağ zaten her tarafım düğünden sonra hemenn diyete başlanıyor hedef 60 la dönüyorummm
depolamısım zaten hayvan gibiyim inan etkesinolur,affetmez bizi.hemen depolariz zaten
çokk yorgunum ve susuyorum halımde olmuyor neyse az kaldı hayrlısı ıle :))günaydın güzeller
nasılsınız bakalım
nasıl gidiyor ramazan
günaydın güzeller
nasılsınız bakalım
nasıl gidiyor ramazan
insallah canım bende ramazandan sonra 58 hedfim olacak insallah
depolamısım zaten hayvan gibiyim inan et
çokk yorgunum ve susuyorum halımde olmuyor neyse az kaldı hayrlısı ıle :))
offf yaa ben de açım susadım şişkoyum ve işsizim offf daha ne olsun yaa,acim anam aaaaaaaaaccccccccccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?