Turkan88'in Diyet Günlüğü

bu listeme gumralin hatirlatdiklarini yani ortak nefret etdigimiz n'lileri de artirayim,gumral bu arada namik'i unutdun

NEIMI-AMCAM OLUR,NE AILESINE FAYDASI VAR NE OZUNE,IGRENC BIRISI.
NESIMI-AMCAM OLUR,ILKI KADAR OLMASA DA BU DA BERBATTIR.
NESIBE-PIRLANTA GIBI DAYICIGIMIN ESKI KARISI
NURLAN-ONUN OGLU(AMA TANIMIYORUM KI NASIL BIRIDIR,ZIRA 10 YIL FALAN OLDU GORMEYELI,NIYE NEFRET EDEYIM KI)
NURANE-ONUN KIZI(AYNEN)
NICAT-HALAMIN OGLU,DAYILARI GIBI BERBAT BIRISI,PARA GOZUNU DONDURMUS.IGRENC BIR TIP
NAMIK-ANNEMIN HALASININ OGLU.TUM AKRABALAR NEFRET EDER.INSANLARA SELAM BILE VERMEZ.

YAA ISMI N; LI LMAYIPDA NEFRET ETTIGIM COK INSAN DA VAR YAAA.NE COK INSANA GICIK OLUYORMUSUM BEN MEGERSE.YA INSANLAR,SIZ NEDEN BOYLESINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

iyi akşamlar güzel bayanlar napıyosunuz bakalım
ben birazdan çıkıyorum evime gidicem
akşam menümü yazayım
yayla çorbası fırında patatesli tavuk salata pilav ayran
tatlı yapmak istemiyorum yapınca bende yiyorum çünkü :))

Vıc Vıc yağ zaten her tarafım düğünden sonra hemenn diyete başlanıyor hedef 60 la dönüyorummm
insallah canım bende ramazandan sonra 58 hedfim olacak insallah

kesinolur,affetmez bizi.hemen depolariz zaten
depolamısım zaten hayvan gibiyim inan et

günaydın güzeller
nasılsınız bakalım
nasıl gidiyor ramazan
çokk yorgunum ve susuyorum halımde olmuyor neyse az kaldı hayrlısı ıle :))

acim anam aaaaaaaaaccccccccccc
offf yaa ben de açım susadım şişkoyum ve işsizim offf daha ne olsun yaa,

hepinize slmlar koşturmacadayım yine iş için, 63-65 arası sürekli hareket halindeyim yaa deli gibi yemiyorum ama yediğim miktar yine de kilo vermeme engel oluyo ramazan hayırlısıyla bitse de diyetlere sarılsak sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…