yahu senın derdin ne kı bu oruç gunulerinde spor yapıyorsun delı mısın su da içemıyorsun yapma böyleselam her kese. iki gundur spor yapiyorum ve oluyorum. su da icemiyorum, ben bitmishim arkadassssssssssssssssssssssssssssss:86:
oyle deme canim estagfurillah.her halimize sukurler olsunofff yaa ben de açım susadım şişkoyum ve işsizim offf daha ne olsun yaa,
hepinize slmlar koşturmacadayım yine iş için, 63-65 arası sürekli hareket halindeyim yaa deli gibi yemiyorum ama yediğim miktar yine de kilo vermeme engel oluyoramazan hayırlısıyla bitse de diyetlere sarılsak sıkı sıkı
tebrik ederim canim,ne ara is buldun.bir onceki mesajla arasinda ne kadar zaman farki varki???iftarda tek isteğim su içmekiftar menüm su çorba ve sütlaç galiba fazlasını midem almayacak gerçi bu iyi bişe 40dk hızlı tempo yürüyüş galiba spor sayılabilir.
bu arada işe başlıyorum hoş geldin düzenli hayat
Günaydınnlarrr
Türkancım hala ekmek tarifini yazmadın
iftarda tek isteğim su içmekiftar menüm su çorba ve sütlaç galiba fazlasını midem almayacak gerçi bu iyi bişe 40dk hızlı tempo yürüyüş galiba spor sayılabilir.
oyle deme canim estagfurillah.her halimize sukurler olsun
tebrik ederim canim,ne ara is buldun.bir onceki mesajla arasinda ne kadar zaman farki varki???
un
su
kuru maya
1 cay kasigi seker,mayani kabartmak icin
sut
erimis,sogumus tereyag
tuz
masatakvimi,canim,ekmegi kendim uydurdum diye olculeri goz karari yaptim.mayani 1corba kasigi yaptim,ciraz su ve sekerle karistirip kabarmasini bekledim,sonra sanirim 2 corba kasigi kadar tereyagi,yarim bardak sogut sut,yarim bardak su,tuz,ve un da ne kadar alirsa,yumsak bir hamur olmadi,kulak memesi kivamindan azicik sert.sonra 1saat kadar mayalanmasini bekledim.
aycicegi sekli de cok kolay.sana ozelden link atarim .bakarsin,yalniz ben o tarifle yapmadigim icin,o biraz corek gibi,ben pide gibi olsun istedigim icin.aralarini elime yag surerek hafif yagladim ki kata kat ola bilsin,cok kolay.uzerine susam,ortasina corek otu ve susam,tabiki yumurta sarisi.
iftarda tek isteğim su içmekiftar menüm su çorba ve sütlaç galiba fazlasını midem almayacak gerçi bu iyi bişe 40dk hızlı tempo yürüyüş galiba spor sayılabilir.
ben de anlamadım msjı yazdım sonra aradılar:) teşekkür ederim tatlım, haklısın çok şükür halimize allah dermansız dert vermesin yeterkioyle deme canim estagfurillah.her halimize sukurler olsun
tebrik ederim canim,ne ara is buldun.bir onceki mesajla arasinda ne kadar zaman farki varki???
tşk canım kadın sığınma evinde başlıyorum allahın izniylecnm hayırlısı olsun çok sevindim
nerde işe başlıyorsun
tşk, aslında spor değil evrakların tamamlanması için zorunlu bi koşturmaca,istanbulda çok zor oluyo anadolu avrupa arası yollarda koştuıruyorumçokk sevındim canım adına hayırlısı olsun insallah bu arada spor yapma bence çokk kotü olur iftradan sonra kas falan da olabılır yemekten sonra yaparsan ay bende çok almısım da ancak ramazandan sonra baslıycam diet ve spora hatta ben dietisyene gideceğim kendi kafama göre yapmıycam bu sefer veremıyorum kılo düzenlı ve kontrollu olur hıç değilse 58 hedef insallah
çokk sevındim canım adına hayırlısı olsun insallah bu arada spor yapma bence çokk kotü olur iftradan sonra kas falan da olabılır yemekten sonra yaparsan ay bende çok almısım da ancak ramazandan sonra baslıycam diet ve spora hatta ben dietisyene gideceğim kendi kafama göre yapmıycam bu sefer veremıyorum kılo düzenlı ve kontrollu olur hıç değilse 58 hedef insallah
ben de anlamadım msjı yazdım sonra aradılar:) teşekkür ederim tatlım, haklısın çok şükür halimize allah dermansız dert vermesin yeterki
tşk canım kadın sığınma evinde başlıyorum allahın izniyle
tşk, aslında spor değil evrakların tamamlanması için zorunlu bi koşturmaca,istanbulda çok zor oluyo anadolu avrupa arası yollarda koştuıruyorum:d galiba yeme miktarım da azaldı sıcağın da etkisiyle su çorba yetiyo ama bu kez gece kola meyve lokum hurma vs ye yükleniyorum amaaaan az kaldı zaten şurda 10 günümüz var:)
hRİKAymıs modeller de merak ettim ne için kı??düğün için galiba deği mi?ben birinciye ve ikinciye bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?