güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor oruçlarımız
güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor oruçlarımız
insallah canım suan en şişkonuz benım bılıyorsun değil mi?ahhh canım benim yaaa 65 mi oldun gerçekten
çok kısa sürede epey almışın canım
ramazandan sonra inşallah birbirimize destek olup verelim şu fazlalıkları
nasilmi??????????????//aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccccccccccccc,halsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,olmus,bitmiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss,ders bile okuyamiyorum,neyse ki oglene kadar okudum.esim aksam disarda,arkadaslariylaiftarda,aksam menum,dunden kalma 1tane lahana sarma.sucuk kizartirim ya da halim kalirsa kofte yaparim.karpuz peynir de yiyebilirim.oluyorum yaaaaaaaaaaa
canım ben tam göremedim de gözünde ne var??Eki Görüntüle 486916 ifratdan hemen once gozum
canım ben tam göremedim de gözünde ne var??
6 gün sonra BARYAMMMMMMMMMMMMbitmiiis,kaslar catilmiiiiisssss.
Eki Görüntüle 486916 ifratdan hemen once gozum
selammm fıstıklarben geeeellldiiimmm :) çok özledim sizi çokk nasılsınız neler yaptınız ?? umarım hepiniz iyisinizdir..
ben dün döndüm memleketten ..1.5 ay kaldım..şükürler olsun herşey çok güzel geçti..özlediğim memleket yemeklerini anneciğimin yemeklerini bol bol yedim :) korkmayın kilo almadım :) nasıl olduğunu bende çözemedim ama 2-3 kilo kadarda verdim..şuan regl durumundayım bitince net rakamı söylerimben biraz geçmişe bakayım sonrada dünya ev işi var (ALLAH yardımcım olsun )
selammm fıstıklarben geeeellldiiimmm :) çok özledim sizi çokk nasılsınız neler yaptınız ?? umarım hepiniz iyisinizdir..
ben dün döndüm memleketten ..1.5 ay kaldım..şükürler olsun herşey çok güzel geçti..özlediğim memleket yemeklerini anneciğimin yemeklerini bol bol yedim :) korkmayın kilo almadım :) nasıl olduğunu bende çözemedim ama 2-3 kilo kadarda verdim..şuan regl durumundayım bitince net rakamı söylerimben biraz geçmişe bakayım sonrada dünya ev işi var (ALLAH yardımcım olsun )
hosgeldin canımmmmmmmmm çokk sevindimmmmmm yaa vallahı çok özlettin kendını senın adına cok sevındım kılo almamana ben tam tamına 65 oldum gözlerine inanamadın değil mi??tatılde aldım bırde ramazanda aldım tam bır dubayım yanı neyse ramazandan sonra dıetısyene gideceğim son çare bakalım oruç benı de cok etkılıyor buralar asırı sıcak ve 2 çocuk benı mahvediyolar iftardan sahura kadar yıyorum güç topluyorum ne yapayım:))selammm fıstıklarben geeeellldiiimmm :) çok özledim sizi çokk nasılsınız neler yaptınız ?? umarım hepiniz iyisinizdir..
Günaydınlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Bayrama az kaldı
tabi benim düğünüme de sadece 12 gün
Bu cuma işten izne ayrılıyorum
hoşgeldin canım benim. Bizlerde seni çok özledik iyi bi tatil yaptın maşallah ama tam bayram öncesi döndün keşke bayramı da geçirseydin şimdi o kadar zaman üstüne yalnızlık zor gelir insana. Kilo almaman çok iyi maşallah kendimden biliyorum memlekete gidildi mi en az bi kaç kilo alınır
Allah yardımcın olsun ev işidir biter regl döneminin olması da iyi olmuş ramazanda oruçlu oruçlu zor olurdu temizlik ütü...vs
hadı hayırlısı olsun canım Allah yuzunu güldürsün tatlım:))Günaydınlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Bayrama az kaldı
tabi benim düğünüme de sadece 12 gün
Bu cuma işten izne ayrılıyorum
hosgeldin canımmmmmmmmm çokk sevindimmmmmm yaa vallahı çok özlettin kendını senın adına cok sevındım kılo almamana ben tam tamına 65 oldum gözlerine inanamadın değil mi??tatılde aldım bırde ramazanda aldım tam bır dubayım yanı neyse ramazandan sonra dıetısyene gideceğim son çare bakalım oruç benı de cok etkılıyor buralar asırı sıcak ve 2 çocuk benı mahvediyolar iftardan sahura kadar yıyorum güç topluyorum ne yapayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?