Turkan88'in Diyet Günlüğü

güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor oruçlarımız

nasilmi??????????????//aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccccccccccccc,halsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,olmus,bitmiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss,ders bile okuyamiyorum,neyse ki oglene kadar okudum.esim aksam disarda,arkadaslariylaiftarda,aksam menum,dunden kalma 1tane lahana sarma.sucuk kizartirim ya da halim kalirsa kofte yaparim.karpuz peynir de yiyebilirim.oluyorum yaaaaaaaaaaa

güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor oruçlarımız

nasilmi??????????????//aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccccccccccccc,halsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,olmus,bitmiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss,ders bile okuyamiyorum,neyse ki oglene kadar okudum.esim aksam disarda,arkadaslariylaiftarda,aksam menum,dunden kalma 1tane lahana sarma.sucuk kizartirim ya da halim kalirsa kofte yaparim.karpuz peynir de yiyebilirim.oluyorum yaaaaaaaaaaa

ahhh canım benim yaaa 65 mi oldun gerçekten
çok kısa sürede epey almışın canım
ramazandan sonra inşallah birbirimize destek olup verelim şu fazlalıkları
insallah canım suan en şişkonuz benım bılıyorsun değil mi?

afiyet olsun bıtanem ben de bugün koltuk sildim,cam sildim,utu yaptım,çocukları yıkadım,ev sildim suan nasıl mıyım?kıpırdamakta bıle zorlanıyorum basım acaip dönuyor akşama kadar bıraz uyuyayım kalkıp daha yemek b yapacağım

iftar zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selamlar kızlar.. kısacık bir süre aranızda bulundum ama siteye bakınırken size de selam vermek istedim. geriye doğru bir kaç sayfa okudum diyetleriniz devam ediyor ne güzel. ben devam edemedim diyete ama kilo da almadım çok şükür 53 üm hala
bu ara çok yoğunum 9 eylül de nişanım var bohça kıyafetler falan derken bi alışveriş halindeyiz sürekli ama şikayetçi değilim sadece heyecanlıyım biraz elbisemi aldım rahatladım biraz yukarıdaki türkan için seçilen elbiseler çooookk güzeller 2.ye bayıldımmmm önceden görseymişim keşke dedim bakarken
türkancım umarım kazanırsın TUS u canım. gayet azimli hissettiriyorsun kendini bu yüzden başaracağına eminim
seviyorum bu grubu kanım ısındı size ara ara yazmasa da sizi takip eden biri var bilin iyi geceler kızlar :)

günaydınlar şeker kızlar
nasılsınız bakalım
yeni bir haftanın başındayız ramazan bitiyor ve bayram geliyor
ohhh bayram tatili de geliyor en çok bu iyi gelecek bana

selammm fıstıklar ben geeeellldiiimmm :) çok özledim sizi çokk nasılsınız neler yaptınız ?? umarım hepiniz iyisinizdir..
ben dün döndüm memleketten ..1.5 ay kaldım..şükürler olsun herşey çok güzel geçti..özlediğim memleket yemeklerini anneciğimin yemeklerini bol bol yedim :) korkmayın kilo almadım :) nasıl olduğunu bende çözemedim ama 2-3 kilo kadarda verdim..şuan regl durumundayım bitince net rakamı söylerim ben biraz geçmişe bakayım sonrada dünya ev işi var (ALLAH yardımcım olsun )

hoşgeldin canım benim. Bizlerde seni çok özledik iyi bi tatil yaptın maşallah ama tam bayram öncesi döndün keşke bayramı da geçirseydin şimdi o kadar zaman üstüne yalnızlık zor gelir insana. Kilo almaman çok iyi maşallah kendimden biliyorum memlekete gidildi mi en az bi kaç kilo alınır
Allah yardımcın olsun ev işidir biter regl döneminin olması da iyi olmuş ramazanda oruçlu oruçlu zor olurdu temizlik ütü...vs

Günaydınlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Bayrama az kaldı

tabi benim düğünüme de sadece 12 gün
Bu cuma işten izne ayrılıyorum

Hoşgeldin canım

hosgeldin canımmmmmmmmm çokk sevindimmmmmm yaa vallahı çok özlettin kendını senın adına cok sevındım kılo almamana ben tam tamına 65 oldum gözlerine inanamadın değil mi??tatılde aldım bırde ramazanda aldım tam bır dubayım yanı neyse ramazandan sonra dıetısyene gideceğim son çare bakalım oruç benı de cok etkılıyor buralar asırı sıcak ve 2 çocuk benı mahvediyolar iftardan sahura kadar yıyorum güç topluyorum ne yapayım:))

Günaydınlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Bayrama az kaldı

tabi benim düğünüme de sadece 12 gün
Bu cuma işten izne ayrılıyorum

canım ne kadar güzel yaaa
darısı da benim başıma inşallah :112::112:
nasıl heyecan var mı
ayyy ben şimdiden o anları düşünüp heyecandan ölüyorum

hoşbuldum şekerim..haklısın bayramıda orada geçirmek iyi olurdu ama eşim evde yalnızdı ve çok sıkılmıştı onada kıyamadım kızlarda çok özledi babalarını...sen nasılsın neler yaptın ?

canım benim sen tatlı canını üzme verirsin tabi ne olacak
hep birlikte son gaz dönüyoruz bayramdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…