Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydınlar şeker kızlar
nasılsınız bakalım
yeni bir haftanın başındayız ramazan bitiyor ve bayram geliyor
ohhh bayram tatili de geliyor en çok bu iyi gelecek bana
bayram ve tatıl herkese ıyı gelır ya gelmez mı kızz çok mutluyum az kaldı 5 gün kaldı yupıııııı

hımm doğrudur canım 1.5 ay da epey uzun bir zaman adamcağız sıkılmıştır tabi ki
bende iyiyim elhamdülillah nişanım oldu işe başladım şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür

kızlar dün iftardan sonra tartıldım karnım tıka basa tok olmasına rağmen 57.6 geldim
ilk defa bir ramazanda kilo verdim

canım ne kadar güzel yaaa
darısı da benim başıma inşallah :112::112:
nasıl heyecan var mı
ayyy ben şimdiden o anları düşünüp heyecandan ölüyorum

Allah sanada nasip etsin canım
dğün tarihi belli oldu mu senin

heyecanlı değilim
durgunum çok

hadı hayırlısı olsun canım Allah yuzunu güldürsün tatlım:))

Amin cnaım saol

Hoşgeldin canım
hoşbuldum hayatım

sağol bitaneemmm hoşbuldum bende çok özledim sizi yaa ..korktum dönüşte sizi bulamam diye ama burdasınız çok sevindim..
seni en son bıraktığımda 59 kiloydun ne çabuk bu kadar kilo aldın sende benim gibi hızlı kilo alıyosun demekki ama hiç üzme kendini sen iradeli kadınsın yine verirsin..hem diyetisyenle daha sağlıklı ve kalıcı olur

Allah sanada nasip etsin canım
dğün tarihi belli oldu mu senin

heyecanlı değilim
durgunum çok

Amin cnaım saol

canım haziran 23 diyorduk ama kardeşimin işleri çıktı o zamanda il dışında olması gerekiyor mayıs olsun dedik ama herkes için uygun değil bilmiyorum ne olacak şu an muallakta
hemen sevdiğime kavuşmayı yuvamızı kurmayı istiyoruz ama nasip artık
senin durgun olman çok doğal canım benim ama üzme kendini bak bu zamanlar bir daha gelmez

kızlar ben şimdilik çıkıyorum yapmam gereken çok iş var ömür biter iş bitmez :105:
daha sonra görüşürüz inşallah herkese iyi günler

hakkında hayırlsıı olsun canım
inş uygun bir vakit ayarlayabilirsiniz
ama tavsiyem ramazandan sonraya kalma çok ozr oluyor

ben gulsenimi gorduuuuuuuuuuuuuummmmm.hos geldin canimmmm.ozletdin kendini.

merhaba canim.aleykum selam,nasilsin.sen de sessiz gitmisdin dimi.kilo alamamna sevindim,INSAALLAH cok mutlu olursun canim,ve de guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim.ALLAH razi olsun
ahhh canım benim yaa seni bu kadar çok mu etkiliyor açlık
kızlar maşallah ben bu ramazanda hiç zorlanmadım ne açlık ne susuzluk
gerçekten Rabbim sabrını veriyor
gunun ikinci yarisi bitiyorum iste.
Günaydınlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Bayrama az kaldı

tabi benim düğünüme de sadece 12 gün
Bu cuma işten izne ayrılıyorum
canim yaa.sakin heyecanlanma,bu zamanin tadini cikar,tamammi.doya doye yasa.cook mutlu ol bitanem
uzulme ya,sende bu azim varken vericeksin evelallahfehiyem,sen mutleka sabah aksam ackarina 1 bas sogani yarim litre suda 5 dk kaynat ic,bak bu seni nasil zayiflaticak,bu kadinlik organlarina ve hormonlarina dengesizlik olanlar icin birebir,+sivilce falan filan ,adet duzensizligi ve saire
Ramazan'da kilo verebilen yok sanırım
ben 1kilo
sabret bitanem.elbet o gun de gelir INSAALLAH

Amin canım inşallah

Sensiz topik sessiz
Sınavını inş kazanırsın

buldum son yazınıı pardon,gıderken vedalasmıstın

Amin canım inşallah

Sensiz topik sessiz
Sınavını inş kazanırsın

AAAAAAAAAAMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN.Gun icinde +gece toplam 10 saat okyorum,bunu 1yil yaparsam BEN BASARICAM EVELALLAH.basaranlardan neyim eksik.INSAALLAH Cerrahpasa tip fakultesi cocuk sagligi ve hastaliklari bolumu kazanicam hayirlisiyla.Cerrahpasada asistan doktor ......kulaga cok hos geliyor.

sayfa 620.beni ve yazdiklarimi sakin unutma.cunki 1yil sonra senden alinti yapip BASARDIM yazicam INSAALLAH.

HADI BANA EYVALLAH.

allahın izni ile başarıcaksın tabi
Çok azimlisin sen

ben gulsenimi gorduuuuuuuuuuuuuummmmm.hos geldin canimmmm.ozletdin kendini.
hoşbulduuummm bitaneemmm ...bende özledim sizi

inşallah istediğin bölümü kazanırda gelirsin cerrahpaşa ya..yakışır sana fıstığım..ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın (AMİN)
Alişin nasıl ? sen nasılsın ? okudum biraz geçmişi oruç baya zorlamış seni ..Allah yardımcın olsun fıstığım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…