bayram ve tatıl herkese ıyı gelır ya gelmez mı kızz çok mutluyum az kaldı 5 gün kaldı yupııııııgünaydınlar şeker kızlar
nasılsınız bakalım
yeni bir haftanın başındayız ramazan bitiyor ve bayram geliyor
ohhh bayram tatili de geliyor en çok bu iyi gelecek bana
hoşbuldum şekerim..haklısın bayramıda orada geçirmek iyi olurdu ama eşim evde yalnızdı ve çok sıkılmıştı onada kıyamadımkızlarda çok özledi babalarını...sen nasılsın neler yaptın ?
ben tatılde almıstım donduğumde hemen ramazan basladı ve almaya devam ediyorum malesefRamazan'da kilo verebilen yok sanırım
canım ne kadar güzel yaaa
darısı da benim başıma inşallah :112::112:
nasıl heyecan var mı
ayyy ben şimdiden o anları düşünüp heyecandan ölüyorum
hadı hayırlısı olsun canım Allah yuzunu güldürsün tatlım:))
hoşbuldum hayatımHoşgeldin canım
hosgeldin canımmmmmmmmm çokk sevindimmmmmm yaa vallahı çok özlettin kendını senın adına cok sevındım kılo almamana ben tam tamına 65 oldum gözlerine inanamadın değil mi??tatılde aldım bırde ramazanda aldım tam bır dubayım yanı neyse ramazandan sonra dıetısyene gideceğim son çare bakalım oruç benı de cok etkılıyor buralar asırı sıcak ve 2 çocuk benı mahvediyolar iftardan sahura kadar yıyorum güç topluyorum ne yapayım:))
hımm doğrudur canım 1.5 ay da epey uzun bir zaman adamcağız sıkılmıştır tabi ki
bende iyiyim elhamdülillah nişanım olduişe başladım şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür
Allah sanada nasip etsin canım
dğün tarihi belli oldu mu senin
heyecanlı değilim
durgunum çok
Amin cnaım saol
hayırlı olsun fıstığım hem nişanın hemde işinçok ama çok mutlu olursunuz inşallah...
canım haziran 23 diyorduk ama kardeşimin işleri çıktı o zamanda il dışında olması gerekiyor mayıs olsun dedik ama herkes için uygun değil bilmiyorum ne olacak şu an muallakta
hemen sevdiğime kavuşmayı yuvamızı kurmayı istiyoruz ama nasip artık
senin durgun olman çok doğal canım benim ama üzme kendini bak bu zamanlar bir daha gelmez
ben gulsenimi gorduuuuuuuuuuuuuummmmm.hos geldin canimmmm.ozletdin kendini.selammm fıstıklarben geeeellldiiimmm :) çok özledim sizi çokk nasılsınız neler yaptınız ?? umarım hepiniz iyisinizdir..
ben dün döndüm memleketten ..1.5 ay kaldım..şükürler olsun herşey çok güzel geçti..özlediğim memleket yemeklerini anneciğimin yemeklerini bol bol yedim :) korkmayın kilo almadım :) nasıl olduğunu bende çözemedim ama 2-3 kilo kadarda verdim..şuan regl durumundayım bitince net rakamı söylerimben biraz geçmişe bakayım sonrada dünya ev işi var (ALLAH yardımcım olsun )
merhaba canim.aleykum selam,nasilsin.sen de sessiz gitmisdin dimiselamlar kızlar.. kısacık bir süre aranızda bulundum ama siteye bakınırken size de selam vermek istedim. geriye doğru bir kaç sayfa okudum diyetleriniz devam ediyor ne güzel. ben devam edemedim diyete ama kilo da almadım çok şükür 53 üm hala
bu ara çok yoğunum 9 eylül de nişanım var bohça kıyafetler falan derken bi alışveriş halindeyiz sürekli ama şikayetçi değilim sadece heyecanlıyım birazelbisemi aldım rahatladım biraz yukarıdaki türkan için seçilen elbiseler çooookk güzeller 2.ye bayıldımmmm önceden görseymişim keşke dedim bakarken
türkancım umarım kazanırsın TUS u canım. gayet azimli hissettiriyorsun kendini bu yüzden başaracağına eminim
seviyorum bu grubu kanım ısındı size ara ara yazmasa da sizi takip eden biri var biliniyi geceler kızlar :)
gunun ikinci yarisi bitiyorum iste.ahhh canım benim yaa seni bu kadar çok mu etkiliyor açlık
kızlar maşallah ben bu ramazanda hiç zorlanmadım ne açlık ne susuzluk
gerçekten Rabbim sabrını veriyor
canim yaa.sakin heyecanlanma,bu zamanin tadini cikar,tamammi.doya doye yasa.cook mutlu ol bitanemGünaydınlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Bayrama az kaldı
tabi benim düğünüme de sadece 12 gün
Bu cuma işten izne ayrılıyorum
uzulme ya,sende bu azim varken vericeksin evelallahfehiyem,sen mutleka sabah aksam ackarina 1 bas sogani yarim litre suda 5 dk kaynat ic,bak bu seni nasil zayiflaticak,bu kadinlik organlarina ve hormonlarina dengesizlik olanlar icin birebir,+sivilce falan filan ,adet duzensizligi ve sairehosgeldin canımmmmmmmmm çokk sevindimmmmmm yaa vallahı çok özlettin kendını senın adına cok sevındım kılo almamana ben tam tamına 65 oldum gözlerine inanamadın değil mi??tatılde aldım bırde ramazanda aldım tam bır dubayım yanı neyse ramazandan sonra dıetısyene gideceğim son çare bakalım oruç benı de cok etkılıyor buralar asırı sıcak ve 2 çocuk benı mahvediyolar iftardan sahura kadar yıyorum güç topluyorum ne yapayım:))
ben 1kiloRamazan'da kilo verebilen yok sanırım
canım haziran 23 diyorduk ama kardeşimin işleri çıktı o zamanda il dışında olması gerekiyor mayıs olsun dedik ama herkes için uygun değil bilmiyorum ne olacak şu an muallakta
hemen sevdiğime kavuşmayı yuvamızı kurmayı istiyoruz ama nasip artık
senin durgun olman çok doğal canım benim ama üzme kendini bak bu zamanlar bir daha gelmez
merhaba canim.aleykum selam,nasilsin.sen de sessiz gitmisdin dimi.kilo alamamna sevindim,INSAALLAH cok mutlu olursun canim,ve de guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim.ALLAH razi olsun
gunun ikinci yarisi bitiyorum iste.
canim yaa.sakin heyecanlanma,bu zamanin tadini cikar,tamammi.doya doye yasa.cook mutlu ol bitanem
uzulme ya,sende bu azim varken vericeksin evelallahfehiyem,sen mutleka sabah aksam ackarina 1 bas sogani yarim litre suda 5 dk kaynat ic,bak bu seni nasil zayiflaticak,bu kadinlik organlarina ve hormonlarina dengesizlik olanlar icin birebir,+sivilce falan filan ,adet duzensizligi ve saire
ben 1kilo
sabret bitanem.elbet o gun de gelir INSAALLAH
selam kızlar.. Malesef ayak uyduramadım bu diyet işine o yüzden dahil olamıyorum yorumlarınıza. Okuyorum hala yazdıklarınızı neler yaptığınıza bakıyorum ama pek bişey yapmadığım için yazamıyorum. Yine dikkat ediyorum eskisi kadar abur cubur falan yemiyorum ama sıkı bir diyet yok. Bu sabah tartıldım 53,2 çıktı ama akşama kadar 55e yaklaşıyo bu tekrar :d
güzel bir grupsunuz türkancım bozmayın sakın.. Ben de çok niyetliydim ama görüldüğü üzere beceremedim pek
Amin canım inşallah
Sensiz topik sessiz
Sınavını inş kazanırsın
AAAAAAAAAAMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN.Gun icinde +gece toplam 10 saat okyorum,bunu 1yil yaparsam BEN BASARICAM EVELALLAH.basaranlardan neyim eksik.INSAALLAH Cerrahpasa tip fakultesi cocuk sagligi ve hastaliklari bolumu kazanicam hayirlisiyla.Cerrahpasada asistan doktor ......kulaga cok hos geliyor.
sayfa 620.beni ve yazdiklarimi sakin unutma.cunki 1yil sonra senden alinti yapip BASARDIM yazicam INSAALLAH.
HADI BANA EYVALLAH.
hoşbulduuummm bitaneemmm ...bende özledim siziben gulsenimi gorduuuuuuuuuuuuuummmmm.hos geldin canimmmm.ozletdin kendini.
AAAAAAAAAAMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN.Gun icinde +gece toplam 10 saat okyorum,bunu 1yil yaparsam BEN BASARICAM EVELALLAH.basaranlardan neyim eksik.INSAALLAH Cerrahpasa tip fakultesi cocuk sagligi ve hastaliklari bolumu kazanicam hayirlisiyla.Cerrahpasada asistan doktor ......kulaga cok hos geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?